När solens strålar börjar visa sig finns det ju inget bättre än jeans på jeans!
Sååååå snyggt med en jeans kjol och en jeansjacka i samma outfit, meeen lite allergisk till olika jeansfärget atm!! Jeans är väll allas go to plagg?? Funkar alla lägen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här är kreativa jag fångad i några bilder!!
Jag mår bra, känns skönt att skolan börjat igen, vill bara gå klart så jag kan få mitt sommarloooov!
Visst är det Nice att lägga till stickers och måla på bilderna, jag älskar det, allt blir mer personligt tycker jag!

KRAM

Likes

Comments

Ni vet när man tagit en jättefin bild men det inte händer så mycket mer med den, thats what I feel about these 2!! Bilderna är tagna för ungefär ett år sedan. Hilda, Ellen, Peppe, Matilda, Fideli och jag tog tåget till Lund för att springa color run. Det var de roligaste 5 kilometerna i mitt liv :D Man springer fem kilometer och efter ungefär varje kilometer finns det olika färg-stationer där folk kastar färg-pulver på dig. Efteråt är det lite dans och så vidare, ett mycket skoj evenemang med andra ord <3 <3 <3 Jag rekommenderar starkt att springa, men var förberedd på  färg i håret 1 vecka efter :)

Likes

Comments

Hei <3

I höstas åkte jag tillsammans med nästan hela min familj till Gran Canaria, jag älskar Gran Canaria, sviker mig aldrig :)

oow :)

Den resan var mest chill, vi gjorde inte så mycket mer än att sola, bada, äta glass och allmänt ta det launa så att säga :)

Och traskade i öknen så klart

Det var verkligen en resa att hänga i granen!! Sååå mysigt och skönt att komma iväg ett tag <3 Kolla mina sjuka vlogs if u want

Likes

Comments

Yes, som de fansen vi är så begav vi oss till Helsingborg för att checka premiären!! Både seriepremiär och invigning av arenan!
Mycket skoj, att kolla fotboll har vi levt med sen vi var små :)
Naturligtvis var mössan och halsduken på 🙋🏼
Och vinst blev det, wihhhh 😁👊🏻
Härlig debut och vädret gjorde det inte sämre : D

Likes

Comments

Hallooooo galsssss
Hope u still here sometimes! Med detta sagt: varsågod och njut av denna bild på moah 🤙🏻

Likes

Comments

I LOVE SUSHIIIIIIII

Häromdagen var jag, min syster och mamma och provade den nya sushin i Ängelholm. Den var sååååå god, hett tips från coachen. Try it out :)

Likes

Comments

Tja tjo!

Jag tänkte på en sak! Jag anser mig själv vara feminist, MEN jag skulle också säga att det är rätt att män inte slår kvinnor och att det är mer okej att två män brottas osv än att en man hetsar lite mot en kvinna!
Jag vill också att det ska vara mannen som friar till mig, även fast jag tycker att kvinnor också kan fria till sina älsklingar :p
Jag tycker fortfarande att män och kvinnor ska ha samma förutsättningar!!

Kan jag ändå kalla mig för feminist även fast jag vill att min kille ska gå ner på knä för mig, att han ska öppna dörren för mig och överraska mig haha??
Jag menar egentligen tillhör det ju inte ordet feminist, det betyder ju att vi just nu lever i ett ojämnställt samhälle. Vilket är på helt andra sätt!
Även fast jag inte har några större problem med detta i vardagen så kan jag förstå allt och jag är helt emot tjejer som väntar på att killen ska komma fram och fråga om numret när man lika gärna kan göra det själv! Eller att det är någon speciell sak att tjejer ska spela svåra och killar ska springa efter, det beror ju från person till person MEN det ska väll inte vara någon speciell regel när det gäller det där!??!
Vad spelar det för roll om tjejen är för på killen om hon nu vill ha honom, från andra hållet spelar det ju ingen roll, då är det ju bara sött av killen att kämpa för sin girl!!

Jag är såklart HEEEEELT emot våld mot tjejer men varför är det inte lika big deal med våld mot killar, kanske för det inte händer lika ofta!?

MEN, samhället är ju faktiskt gjort på ett sätt, och hur vi ser ut och är kan vi ju faktiskt inte ändra!! Så vissa saker kanske är enklare för tjejer än för killar och vissa saker kanske är enklare för killar än för tjejer - Men det spelar ju ingen roll. Man kan ju fortfarande!! :)

Jag menar att, jag tror att allt handlar om hur man själv vill ha det men man bör veta att alla kan och alla gör om alla vill.

Så ja man kan kalla sig feminist även fast man vill att killen ska sätta ringen på fingret, det handlar om att veta, veta att det är okej för vem som helst att göra det!
Viljan är ju en annan femma, det bestämmer ju bara vad man själv vill ha 😁😁😁😁

Likes

Comments

TJA

I April-Maj åkte jag till USA. Eftersom min bror var utbytesstudent och bodde hos en familj i Kansas så åkte jag och min pappa först dit för att hälsa på honom. Efter 10 månader utan honom och utan min syster var det rätt skönt att träffa honom igen. Det var en speciell känsla när vi träffade honom. Det var lustigt, men SÅ himla kul att påträffa hans familj där och alla hans vänner, som direkt tog emot oss och verkligen intresserade sig för oss :D

Det händer så mycket på så lång tid så när man väl träffas igen så är det en så rolig känsla :)

Staden Måns bodde i var väldigt liten och väääääldigt amerikansk om man kan säga så. Det var kul att se och att känna på den delen av Usa också. När man är på semester i Usa åker man ofta till New York eller Miami och de stora turiststaterna. Därför tyckte jag det var kul att komma hem till hans familj och se the real deal :)

Vi hängde med till Måns skola och kollade på honom när han spelade tennis-tävling

Efter några dagar i Kansas bilade jag och pappa en bit för att sedan flyga till nästa stopp Dallas, där min syster bodde.

Min sis var Au pair. Henne hade jag träffat några månader tidigare då hon hade varit hemma en vecka. Hon var borta i nästan två år och oj vad man kan sakna någon.

Tiden jag var hemma själv utan Måns och petro var rätt trist, iaf en stor omväxling.

Jag gillar att ha många runt om mig :)

Hos henne stannade vi inte jättelänge eftersom vi egentligen inte skulle åka till henne överhuvudtaget, men lite hann vi med <3

Hon visade oss Dallas och vi umgicks med hennes familj som vi redan träffat innan.

OCH lite frulle hann vi med <3

Och sen var det dags att åka hem igen, utan några syskon med på flyget :(

LOVE

Likes

Comments

Tja

Jag tänkte göra lite inlägg om mina resor 2016! Så vi börjar med Kroatien, där var jag i mitten av sommaren med delar utav min familj och tre andra familjer. Vi bilade dit och det tog tid men rätt chill och eftersom vi körde under natten så sov jag mestadels. ;)

Jag och Ella påväg dit :P

Beach-Häng :)


Jag har aldrig varit i Kroatien och hade därför inga förväntningar eller tankar på hur det skulle se ut, hade ju hört en del om att vattnet var klarblått. Och SHIT vad fint vattnet var, känns inte som man är i Europa. Sjukt nice och så nära Sverige. Jag gillar att man kan ligga och sola på klippor istället för sand, vi gjorde både och, naturen var fett cool, havet var så turkost och så salt att man inte kunde bada utan cyklop.

Bland det roligaste som finns :):):):)

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Vi passade på att göra henna-tattos, synd bara att de försvann efter tre dagar :(

Jag hade fett kul. Vi gjorde även en liten video från resan, inte så väldans bra kvalle eftersom vi alla filmade med våra mobiler och jag inte hade en gopro då. Men den är rätt härlig ändå <3

Det var det :D

Likes

Comments