Header

Igår var det dags för Mat för livet mässan med min bästa vän Camilla. Träffade henne vid 10:00 då mässan började. Vi gick runt och smakade på mycket gott som dom hade på mässan, både glutenfria, mjölkfria och laktosfria produkter. Allt från kakor, glass och pizza. Vi var på mässan till 15:20 då vi tog en taxi till centralen dör vi skildes åt då Camilla skulle hem med ett tåg som gick 16:10 och jag åkte hem till mina föräldrar i Stockholm. Vi hade det väldigt trevligt på mässan och längtar redan till den 29 december då vi ses igen. Här kommer lite bilder från mässan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I lördags var jag, min kompis Sebastian och hans kompis Simon på Halloween på Gröna Lund. Vi tog 10:19 tåget till Stockholm för att sedan ta spårvagnen till Gröna Lund. Vi hann åka Vilda musen, Kvasten, Blå tåget + att vi hann gå in i både Olustiga huset och deras spökhus också. Det var verkligen LÅNG kö till spökhusen, över 2 timmars kö nästan! Detta resulterade i att det blev en heldag för oss på Gröna Lund, vi åkte inte hem förrän 20:51 så vid 22:00 ungefär kom vi hem. Vi hade i alla fall en rolig och mysig dag på Gröna Lund och dom hade gjort det väldigt fint där med halloweentema. Här kommer lite bilder.

Likes

Comments

Hej! I måndags var jag på Rosa konsert som I like radio anordnade. Konserten ägde rum i MTG-huset i Stockholm där bland annat Rix Fm sänder från. Tog tåget till Stockholm direkt efter jobbet och mötte upp min faster på centralen då hon skulle visa vilken buss jag skulle ta och vilken hållplats jag skulle av vid. Kom fram till MTG-huset vid 18:00 då det var lite mingel med tilltugg. Klockan 19:00 började konserten och artisterna som uppträdde var Anne-Marie, Mando Diao och Darin. RIKTIGT bra konsert var det och jag är verkligen glad över att jag vann biljetter så jag fick chansen att gå på den konserten då det var en intim konsert. Träffade även radioprataren Frida Malki från Powermorgon på radiokanalen Power hit radio så det var kul. Här kommer lite bilder.

Likes

Comments

Idag red jag lektion på Novio. Dagen började med att jag kom till stallet vid 09:00 då vi först plockade fram sadel och träns och sådant som vi skulle ha med oss. Sedan gick jag och hämtade in honom från hagen för att göra iordning honom för att sedan lasta honom. När vi kom fram så var han väldigt spänd då det blåste väldigt mycket.

10:20 började min lektion och instruktören kollade mycket på min sits och hållning och fick tips om vad jag skulle tänka på. Novio skötte sig UTMÄRKT på lektionen! När lektonen var slut så åkte vi hem med honom och gjorde iordning honom för att sedan släppa ut honom i hagen igen och sedan fixade vi stallet. Här kommer lite bilder från lektionen.

Likes

Comments

I torsdags efter jobbet så åkte jag och min kollega och vän Mathilda till Stockholm för att gå på Gröna Lund tillsammans då jag hade lyckats vinna åkband + entré till Grönan. Vi tog 16:19 tåget och gick först och köpte oss något att äta innan vi gick mot spårvagnen för att åka till Grönan. Det var ingen kö där så på 1 timme hann vi åka allt som vi ville åka. Vi åkte Ikaros, Jetline, Twister, Insane, Vilda Musen också gick vi in i Lustiga Huset också. Det var en grymt rolig kväll och jag är väldigt glad över att jag lyckades vinna. Här kommer lite bilder.

Likes

Comments

Hej! Nu var det ett tag sen jag bloggade. Under tiden jag inte bloggat har det hunnit hända massa saker, både roliga och tråkiga saker men det tråkiga tänker jag inte skriva om här. Kan börja med att berätta att den 30 juli var jag på Rix Fm festivalen i Nyköping. När jag kom fram till Nyköping gick jag och åt lunch och sedan gick jag på signeringarna som var, Anton Hagman och Benjamin Ingrosso var det som signerade. Klockan 18:00 började konserten och jag måste säga att detta var den absolut bästa Rix Fm festivalen jag någonsin varit på! Basse och Lotta var programledare och artisterna som uppträdde var bland annat Rhys, Anton Hagman, Benjamin Ingrosso, Darin, Mariette, Robin Stjernberg m.m. När konserten var slut så tog jag tåget hem.

Jag har även hunnit vara på Gröna Lund och se Sommarkrysset med min lillebror. Mötte upp min lillebror på centralen vid 11:00 då vi tog tunnelbanan mot Ropsten och gick därifrån till Grönan. Vi började med att åka karuseller. Vi åkte bland annat Vilda Musen, Fritt fall tilt, Insane, Jetline, Twister m.m. Vi passade även på att gå in i spökhuset. Klockan 19:00 började vi ställa oss vid scenen för att få bra platser. Artisterna som uppträdde var Icona Pop, Molly Sandén m.m. Blev en lyckad dag och kväll med min lillebror och när Sommarkrysset var slut åkte jag hem. Här kommer lite bilder.

Likes

Comments

Igår efter jobbet åkte jag till Stockholm då jag och min mamma skulle gå på Moa Lignells spelning på Smådalarögård. Började med att äta middag hos mina föräldrar och sen åkte jag och min mamma iväg efter middagen. Smådalarö är verkligen ett jättefint och mysigt ställe, jag och min mamma passade på att ta lite fina bilder innan Moa började. Moa Lignell var verkligen så otroligt bra! Vilken röst hon har alltså! Efter spelningen så träffade jag henne också och det som var EXTRA roligt var att hon kände igen mig också! 😃 Hade verkligen en underbar kväll med min mamma! 😘

Likes

Comments

Nu är jag hemma från en UNDERBAR semester i Nerja! Vi hyrde ett hus mellan Nerja och Torrox med utsikt över Medelhavet och egen pool. Jättemysigt hus verkligen! Vi satt ute hela kvällarna, åt mat vid poolen och spelade spel på kvällarna. Några kvällar åkte vi in till Nerja och åt, jättefin och mysig stad verkligen! Har verkligen varit en underbar semester och har varit skönt att ha fått ladda batterierna lite. Här kommer lite bilder.

Likes

Comments

Igår var jag och såg Green Day i Scandinavium i Göteborg med min bästa vän Camilla! 😃😘❤🎤🎸 Åkte till Göteborg tisdag eftermiddag efter jobbet så kom fram till Göteborg 19:30 på tisdag kväll. Igår innan konserten satt vi och solade och torn det lugnt. Vi åkte till Scandinavium vid 18:30. Green Day började spela strax efter 20:00 och spelade i ca 2 timmar. Måste säga att dom verkligen är JÄTTEBRA live! Är glad över att jag fick se dom live tillsammans med min bästa vän. Nu sitter jag på tåget mot Stockholm för att åka till Spanien. Hörs när jag kommit hem från Spanien.

Likes

Comments

I torsdags var jag och såg Zara Larsson på Gröna Lund tillsammans med min lillebror. Tog 15:20 tåget in till Stockholm och mötte upp min lillebror på centralen då vi gick och åt sen innan vi åkte vidare till Grönan sen. Väl på plats på Grönan gick vi och ställdes oss i kön till nya attraktionen Ikaros som är Fritt fall med ansiktet rakt ner mot marken. Sedan väntade vi på att Zara Larsson skulle börja. Hon började 20:00 och slutade spela 21:15. Jag måste säga att hon VERKLIGEN bjuder på en fantastisk show! Hon både sjunger och dansar jättebra. När konserten var slut så åkte jag hem igen. I fredags var det dags för konsert nummer 2 på Grönan, nämligen Veronica Maggio. Även hon bjöd på en fantastisk konsert. Så är nöjd med dom 2 konsertdagarna och fler konserter blir det i sommar. Här kommer lite bilder.

Likes

Comments