Header

Hej! Nu var det ett tag sen jag bloggade. Under tiden jag inte bloggat har det hunnit hända massa saker, både roliga och tråkiga saker men det tråkiga tänker jag inte skriva om här. Kan börja med att berätta att den 30 juli var jag på Rix Fm festivalen i Nyköping. När jag kom fram till Nyköping gick jag och åt lunch och sedan gick jag på signeringarna som var, Anton Hagman och Benjamin Ingrosso var det som signerade. Klockan 18:00 började konserten och jag måste säga att detta var den absolut bästa Rix Fm festivalen jag någonsin varit på! Basse och Lotta var programledare och artisterna som uppträdde var bland annat Rhys, Anton Hagman, Benjamin Ingrosso, Darin, Mariette, Robin Stjernberg m.m. När konserten var slut så tog jag tåget hem.

Jag har även hunnit vara på Gröna Lund och se Sommarkrysset med min lillebror. Mötte upp min lillebror på centralen vid 11:00 då vi tog tunnelbanan mot Ropsten och gick därifrån till Grönan. Vi började med att åka karuseller. Vi åkte bland annat Vilda Musen, Fritt fall tilt, Insane, Jetline, Twister m.m. Vi passade även på att gå in i spökhuset. Klockan 19:00 började vi ställa oss vid scenen för att få bra platser. Artisterna som uppträdde var Icona Pop, Molly Sandén m.m. Blev en lyckad dag och kväll med min lillebror och när Sommarkrysset var slut åkte jag hem. Här kommer lite bilder.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår efter jobbet åkte jag till Stockholm då jag och min mamma skulle gå på Moa Lignells spelning på Smådalarögård. Började med att äta middag hos mina föräldrar och sen åkte jag och min mamma iväg efter middagen. Smådalarö är verkligen ett jättefint och mysigt ställe, jag och min mamma passade på att ta lite fina bilder innan Moa började. Moa Lignell var verkligen så otroligt bra! Vilken röst hon har alltså! Efter spelningen så träffade jag henne också och det som var EXTRA roligt var att hon kände igen mig också! 😃 Hade verkligen en underbar kväll med min mamma! 😘

Likes

Comments

Nu är jag hemma från en UNDERBAR semester i Nerja! Vi hyrde ett hus mellan Nerja och Torrox med utsikt över Medelhavet och egen pool. Jättemysigt hus verkligen! Vi satt ute hela kvällarna, åt mat vid poolen och spelade spel på kvällarna. Några kvällar åkte vi in till Nerja och åt, jättefin och mysig stad verkligen! Har verkligen varit en underbar semester och har varit skönt att ha fått ladda batterierna lite. Här kommer lite bilder.

Likes

Comments

Igår var jag och såg Green Day i Scandinavium i Göteborg med min bästa vän Camilla! 😃😘❤🎤🎸 Åkte till Göteborg tisdag eftermiddag efter jobbet så kom fram till Göteborg 19:30 på tisdag kväll. Igår innan konserten satt vi och solade och torn det lugnt. Vi åkte till Scandinavium vid 18:30. Green Day började spela strax efter 20:00 och spelade i ca 2 timmar. Måste säga att dom verkligen är JÄTTEBRA live! Är glad över att jag fick se dom live tillsammans med min bästa vän. Nu sitter jag på tåget mot Stockholm för att åka till Spanien. Hörs när jag kommit hem från Spanien.

Likes

Comments

I torsdags var jag och såg Zara Larsson på Gröna Lund tillsammans med min lillebror. Tog 15:20 tåget in till Stockholm och mötte upp min lillebror på centralen då vi gick och åt sen innan vi åkte vidare till Grönan sen. Väl på plats på Grönan gick vi och ställdes oss i kön till nya attraktionen Ikaros som är Fritt fall med ansiktet rakt ner mot marken. Sedan väntade vi på att Zara Larsson skulle börja. Hon började 20:00 och slutade spela 21:15. Jag måste säga att hon VERKLIGEN bjuder på en fantastisk show! Hon både sjunger och dansar jättebra. När konserten var slut så åkte jag hem igen. I fredags var det dags för konsert nummer 2 på Grönan, nämligen Veronica Maggio. Även hon bjöd på en fantastisk konsert. Så är nöjd med dom 2 konsertdagarna och fler konserter blir det i sommar. Här kommer lite bilder.

Likes

Comments

I lördags var jag på Bruno Mars konsert i Globen. Blev ett spontanköp bara sådär då det hade varit slutsålt länge innan men i lördags kunde dom som tur var släppa fler biljetter till konserten. Tog 18:19 tåget till Stockholm och tog tunnelbanan direkt till Globen. Förbandet började spela vid 20:00 och Bruno Mars började spela 21:15 ungefär och höll på till typ 22:50. Han sjöng många låtar som t.ex 24K magic, When I was your man, Just the way you are, Locked out of heaven, Grenade m.m. Det var en riktigt bra konsert kan jag säga. Här kommer lite bilder.

Likes

Comments

I måndags var jag på NRJ live sessions som radiokanalen NRJ anordnade. Åkte till Stockholm direkt efter jobbet. Der var 3 artister som uppträdde, Rhys, Nano och Dua Lipa. Tyvärr så var jag tvungen att gå innan det slutade så hann inte se Dua Lipa men fick se Rhys och Nano i alla fall och dom var jätteduktiga. 😊 Här kommer lite bilder.

Likes

Comments

Vill bara önska er alla en glad påsk! Hoppas ni får en bra påsk. 🐣😊 själv ör jag påväg till Åre där jag kommer spendera min påsk tillsammans med familjen.

Likes

Comments

Sist jag bloggade så skulle jag ju åka till Åre eftersom jag hade vunnit tävlingen om att följa med Rix Fm till fjällen. Vi åkte nattåg dit natten till torsdag så vi kom fram till Åre klockan 08:00 torsdag morgon. Det var härliga dagar med härlig skidåkning, Afterski och artister på Bygget varje kväll. Sedan fick jag även träffa 2 av mina favoritprogramledare, min absoluta favoritprogramledare Erik Myrlund och sedan även Laila Bagge. Hade en UNDERBAR helg med Rix Fm i Åre! Här kommer lite bilder.

Likes

Comments

Då bär det av till Åre ikväll då! Vann ju tävlingen om att få följa med Rix Fm i fjällen och nu är det ÄNTLIGEN dags för det torsdag till söndag! Ska bli SÅ härligt med lite semester och några dagars härlig skidåkning! Lovar att ta lite bilder och lägga upp här på bloggen när jag kommer hem.

Likes

Comments