Header

Förra fredagen åkte jag till Göteborg för att fira nyår med Camilla. Mitt tåg gick 15:20 så var framme i Göteborg vid 19:30 på fredagskvällen då Camilla och hennes pappa kom och hämtade mig på stationen. Jag och Camilla har haft det väldigt trevligt tillsammans, vi har kollat på en massa filmer och ätit god mat och så. Jag var ju sjuk innan jag åkte till Camilla så därför tog vi det bara lugnt och kollade på film istället. På nyårsafton åt vi potatisgratäng och quornfilé och sallad till. Efter maten åt vi linschips, väldigt goda chips och nyttiga också. Linschips är chips som är gjort på linser. Sedan gick vi ut och kollade på raketer vid tolvslaget, Väldigt många fina raketer såg vi. Jag hade en jättebra nyårshelg hos Camilla. Här kommer lite bilder från helgen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I onsdags kom jag hem efter 1 vecka i Gambia. Det har varit en härlig semester med sol, bad och god mat. Fick även rida på stranden då dom hade hästar där så det var roligt för mig som gillar ridning och hästar. Det sprang runt apor där utanför hotellet och ibland vid poolen och stranden så det var lite kul. På julaftonskvällen i Gambia hade dom fixat det väldigt fint på hotellet med ljus i poolen, personalen sjöng julsånger och galamiddag med väldigt mycket olika maträtter och efterrätter. Dom gick även runt på stranden och sjöng och spelade We wish you a Merry Christmas. Här kommer lite bilder från min resa.

Likes

Comments

Hej! Igår var jag på Mix Megapols julkonsert. Mix Megapol sände även live därifrån så träffade Madde och Tony som var där och sände tillsammans. Fick även vara med lite under Maddes och Tonys sändning vilket var väldigt häftigt. Artisterna som uppträdde på julkonserten var Wiktoria, Martin Stenmark, Niklas Strömstedt, Sanna Nielsen m.m. Julkonserten var jättebra och jag är jättenöjd över dagen.

Likes

Comments

I fredags var jag och såg Idolfinalen 2017 live tillsammans med min faster. Tog 16:21 tåget till Stockholm och sedan tunnelbanan till Gullmarsplan för att möta upp min faster vid Globen. Först gick vi och åt tillsammans. Både jag och min faster tog en varsin Nachotallrik vilket var väldigt gott. Efter middagen så gick vi in i Globen och väntade på att det skulle börja. Var sjätte gången jag såg Idolfinalen live och det ör alltid lika roligt varje gång, så härlig stämning när man sitter där inne i Globen. Dessutom var det rätt person som vann enligt mig, hejade på Chris och röstade på honom också. Hade en jättetrevlig kväll tillsammans med min faster och jag är SÅ glad över att jag fick se finalen live. Här kommer lite bilder.

Likes

Comments

Igår var det dags för Mat för livet mässan med min bästa vän Camilla. Träffade henne vid 10:00 då mässan började. Vi gick runt och smakade på mycket gott som dom hade på mässan, både glutenfria, mjölkfria och laktosfria produkter. Allt från kakor, glass och pizza. Vi var på mässan till 15:20 då vi tog en taxi till centralen dör vi skildes åt då Camilla skulle hem med ett tåg som gick 16:10 och jag åkte hem till mina föräldrar i Stockholm. Vi hade det väldigt trevligt på mässan och längtar redan till den 29 december då vi ses igen. Här kommer lite bilder från mässan.

Likes

Comments

I lördags var jag, min kompis Sebastian och hans kompis Simon på Halloween på Gröna Lund. Vi tog 10:19 tåget till Stockholm för att sedan ta spårvagnen till Gröna Lund. Vi hann åka Vilda musen, Kvasten, Blå tåget + att vi hann gå in i både Olustiga huset och deras spökhus också. Det var verkligen LÅNG kö till spökhusen, över 2 timmars kö nästan! Detta resulterade i att det blev en heldag för oss på Gröna Lund, vi åkte inte hem förrän 20:51 så vid 22:00 ungefär kom vi hem. Vi hade i alla fall en rolig och mysig dag på Gröna Lund och dom hade gjort det väldigt fint där med halloweentema. Här kommer lite bilder.

Likes

Comments

Hej! I måndags var jag på Rosa konsert som I like radio anordnade. Konserten ägde rum i MTG-huset i Stockholm där bland annat Rix Fm sänder från. Tog tåget till Stockholm direkt efter jobbet och mötte upp min faster på centralen då hon skulle visa vilken buss jag skulle ta och vilken hållplats jag skulle av vid. Kom fram till MTG-huset vid 18:00 då det var lite mingel med tilltugg. Klockan 19:00 började konserten och artisterna som uppträdde var Anne-Marie, Mando Diao och Darin. RIKTIGT bra konsert var det och jag är verkligen glad över att jag vann biljetter så jag fick chansen att gå på den konserten då det var en intim konsert. Träffade även radioprataren Frida Malki från Powermorgon på radiokanalen Power hit radio så det var kul. Här kommer lite bilder.

Likes

Comments

Idag red jag lektion på Novio. Dagen började med att jag kom till stallet vid 09:00 då vi först plockade fram sadel och träns och sådant som vi skulle ha med oss. Sedan gick jag och hämtade in honom från hagen för att göra iordning honom för att sedan lasta honom. När vi kom fram så var han väldigt spänd då det blåste väldigt mycket.

10:20 började min lektion och instruktören kollade mycket på min sits och hållning och fick tips om vad jag skulle tänka på. Novio skötte sig UTMÄRKT på lektionen! När lektonen var slut så åkte vi hem med honom och gjorde iordning honom för att sedan släppa ut honom i hagen igen och sedan fixade vi stallet. Här kommer lite bilder från lektionen.

Likes

Comments

I torsdags efter jobbet så åkte jag och min kollega och vän Mathilda till Stockholm för att gå på Gröna Lund tillsammans då jag hade lyckats vinna åkband + entré till Grönan. Vi tog 16:19 tåget och gick först och köpte oss något att äta innan vi gick mot spårvagnen för att åka till Grönan. Det var ingen kö där så på 1 timme hann vi åka allt som vi ville åka. Vi åkte Ikaros, Jetline, Twister, Insane, Vilda Musen också gick vi in i Lustiga Huset också. Det var en grymt rolig kväll och jag är väldigt glad över att jag lyckades vinna. Här kommer lite bilder.

Likes

Comments

Hej! Nu var det ett tag sen jag bloggade. Under tiden jag inte bloggat har det hunnit hända massa saker, både roliga och tråkiga saker men det tråkiga tänker jag inte skriva om här. Kan börja med att berätta att den 30 juli var jag på Rix Fm festivalen i Nyköping. När jag kom fram till Nyköping gick jag och åt lunch och sedan gick jag på signeringarna som var, Anton Hagman och Benjamin Ingrosso var det som signerade. Klockan 18:00 började konserten och jag måste säga att detta var den absolut bästa Rix Fm festivalen jag någonsin varit på! Basse och Lotta var programledare och artisterna som uppträdde var bland annat Rhys, Anton Hagman, Benjamin Ingrosso, Darin, Mariette, Robin Stjernberg m.m. När konserten var slut så tog jag tåget hem.

Jag har även hunnit vara på Gröna Lund och se Sommarkrysset med min lillebror. Mötte upp min lillebror på centralen vid 11:00 då vi tog tunnelbanan mot Ropsten och gick därifrån till Grönan. Vi började med att åka karuseller. Vi åkte bland annat Vilda Musen, Fritt fall tilt, Insane, Jetline, Twister m.m. Vi passade även på att gå in i spökhuset. Klockan 19:00 började vi ställa oss vid scenen för att få bra platser. Artisterna som uppträdde var Icona Pop, Molly Sandén m.m. Blev en lyckad dag och kväll med min lillebror och när Sommarkrysset var slut åkte jag hem. Här kommer lite bilder.

Likes

Comments