Och jag fortsätter att briljera som bloggare, eller inte. Har bestämt mig för att försöka igen och börjar med några bilder från Berlin som jag besökte förra veckan. Det är söndag och jag ligger med en ansiktsmask i sängen och ska snart checka ut, ta hand om er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Kärlek - lyssna!

Drog på mig en rejäl ​inflammation i halsen i onsdags vilket resulterade i två dagars vilande och ingen skola. I lördags hade bästis poolparty och jag kunde ju såklart inte missa det så hade en väldigt rolig kväll även om jag inte var på topp. Hoppas er helg var minst lika bra!

Likes

Comments


Nu var det ju i och för sig ett tag sen jag började skolan. Men det blev ju typ som ett extra sommarlov i och med ledig fredag och lång helg.  ​Jag har njutit och levt ut det sista av sommaren. Hoppas att det håller i sig så att man kan få några mer soltimmar.

Likes

Comments


Sommarlov = helg varje dag. Men denna "riktiga" helg spenderades först med världens mysigaste birthday-dinner på bästa Primo för bästis. De fortsatte ut medan jag gick hem, känns skönt ibland kan jag tycka. Lördag och söndag spenderades på landet för att fira min kära far som fyllde år. Det var första gången jag var på landet på ett helt år, har en sådan hatkärlek till det där stället. Men just nu var det bara skönt att få vara själv och koppla av i min egen ensamhet.  ​

Likes

Comments

Först och främst vill jag bara påpeka vilken hemskt dålig bloggare jag är!! Det har ekat tomt här under sommaren men det ska de va slut på nu! Jag har ändå hunnit med en del under mina blogglösa veckor, till exempel spenderade jag 5 härliga dagar på franska Rivieran.

Nice, Monaco och Antibes, tre nya favorit ställen. Helt klart!​

Likes

Comments


Mitt liv fortsätter att stavas jobb. ​Idag kom i alla fall Madde och Marco till mig och vi gjorde pizza och kollade på film, mys vardag. 

Likes

Comments


I lördags var jag och delar av min släkt ute och åt ​på en mysig restaurang i Nyköping. Kul att träffa alla och så. Efteråt drog jag iväg på festligheter men kom hem hyfsat tidigt pga helt utarbetad. Idag har jag jobbat och fortsätter så hela veckan. Hoppas eran helg har varit lika bra som min!!

Likes

Comments

​Jag tänker igen vara lite mer personlig. För aj vad ont det kan göra. Och oj vad fort livet kan vända. Allt cirkulerar kring fel saker och plötsligt får inte tankarna flyga iväg dit längre. Du måste tvinga tillbaks dem, för aj, vad ont det gör. 

Likes

Comments