Header

På förmiddagen hjälpte jag fina mami att leta glasögon och sedan blev jag bjuden på lunch.

I ett omklädningsrum på indiska, fick med mig en stickad tröja därifrån och lite mer smått och gott från stan. Annars har jag hängt med pernilla resten av dagen och nu ska jag ta en promenad!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då går vi in på vecka 42. Jag älskar att tänka i veckor, de gör dom ju inte i alla länder faktiskt vilket känns så knas för mig.
Idag är jag ledig och har städat lite och ikväll blir det bio med Franca, väldigt rimlig måndag måste jag ta och säga. Blir nog home again, den som lockar mest av de som går 18:00.

Likes

Comments

Jobbade hela helgen och eftersom halloween närmar sig så vart jag utklädd hela helgen.
Annars har jag mest vart hemma o vilat, är nämligen fortfarande förkyld sen Kroatien. Har väll gått på tre förkylningar på raken eller nån långdragen som vägrar släppa. Blev bjuden på mat hos mina föräldrar igår så blev en liten mina söndagsmiddag iallafall.

Likes

Comments

I tisdags var jag och matilda på berget på en promenad, satte oss vid vattnet och tog en kaffe. På kvällen hängde jag hos Marielle och kollade på paradise.
Igår gjorde jag naglar, tvättade och hängde hos Pernilla och ronja. Äntligen är Pernilla hemma i Sverige en månad innan hon åker iväg igen. Avslutade kvällen med en middag på glädje tillsammans med mina fina kollegor.

under får ni en bild från Italienmig och Lycka som faktiskt blev ett halvår i helgen, lillskruttan. Så skönt med nya klor, denna gången blev det färgen "black cherry".

Likes

Comments

var i Amafli hamnen och bytte båt så passade på att ta en snabbkik på kyrkan.

Likes

Comments

i hamnen i minori i väntan på en båt

Likes

Comments

Frukost innan det var dags för dagsutflykt.

Framme i Ravello

Kolla vad fina tallrikar!

Likes

Comments