Header
View tracker

Igår gick jag & marielle till mina föräldrar där det vart söndagsmiddag med familjen med massa julbak innan. Knäckebröd, saffranskaka, fudge, pepparkakor & rudolfs. Sedan spelade vi quizspel på kahoot. Jag och marielle stannade kvar och kollade skam innan jag körde marielle till hennes jobb, hon jobbade nämligen natten.

lånade några bilder från saras blogg då jag glömde min kamera hemma.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår gjorde jag lite frukost så när marielle gick upp såg vi på skam & åt frukost ihop. Sen var jag på stan med ellen, fick med mig en askblond hårfärg, tyckte dock inte det blev någon skillnad förutom i botten så det blev inte så bra.
På kvällen var jag med marielle & frida och sen drog vi förbi pernilla & ronja på förfest innan vi drog ut på bogrens.

Likes

Comments

View tracker

Mötte ågot i på väg in i vårt hus så hon bjöd över mig och marielle på fika. På kvällen blev det mat på pinchos med marielle, så mysigt . sen gick vi hem och såg första säsongen av skam till klockan 5 på morgonen, så den kan jag verkligen rekommendera!

Likes

Comments

Fredag eftermiddag & jag har precis ätit min första tallrik tomtegröt för i år. Gick på helg igårkväll så idag har vi tvättat lite & jag har vart uppe på berget & sprungit 5 km. 
Ikväll blir det middag på stan med Marielle, ska bli fruktansvärt trevligt.

Likes

Comments

Likes

Comments

godmorgon alla små nissar! Jobbat måndag & tisdags. Men igår vart jag ledig så då var jag uppe på berget och sprang & fikade på rådhuset med Pernilla. På kvällen fixade vi iordning tacos & sen hämtade upp marielle efter jobbet så hade vi alla tacomys hemma. Nu ska jag göra iordning mig för jobb & äta min första choklad från kalendern. 

Likes

Comments

Min vackra vän Frida som är så är så rolig & härlig. Du dömmer aldrig mig eller andra & har samma torra humor som mig. Efter en helg i summerburst så klickade vi så bra, så glad över att jag har dig & många andra underbara i mitt liv.

Likes

Comments

Det blev lite "söndags"sysslor för mig idag så dammsög, plockade, handla & tvättade lite. På kvällen åt jag hemmagjord pizza med Marielle, hennes syster & mamma. Med lös-ost & kebabflyt som Maria kallade det. Hon hade fått det så fint & mysig i hennes nya lägenhet.

Likes

Comments

I helgen har jag ätit tacos med Tilda hos mina föräldrar. Jag & Tilda bokade även dit resan till Australien!
Annars har jag bowlat med Emmy, matilda & nessa också. Riktigt kul, var så längesen jag gjorde det. Sen drog de andra ut & jag drog hem, ändå mår jag sådär idag med huvudvärk. Det kunde vart värre, trevlig första advent allihopa!

Likes

Comments

Före

Efter

I hallen är det enda jag hade velat ha kanske ett nyckelskåp och en annan "byrå" framför spegeln. De andra rummen kommer någon annan dag!

Likes

Comments