Header

Haft en sån mysig dag idag. Började med milen i militärspåren på förmiddagen. Sen var jag, sara och lycka på hemmapremiären för aik och kollade när uusi spelade.
Ikväll har jag, emmy och matilda kollat på den nya disneyfilmen moana. Älskar ju disney och även denna gick hem.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår efter jobb var jag uppe på berget och sprang vinden, har verkligen blivit en vana att springa 3-4 gånger i veckan nu, enklare när man är ledig så mycket jag vart på sistonde också att finna tid. Kan dock inte påstå att det är enkelt att ta sig ut ändå.
På kvällen kom matilda och så kollade vi om säsong tre av skam, bösta säsongen hittills enligt mig.
Idag har jag vart på lite ärenden, bland annat tagit nytt passkort oså. Ikväll ska jag umgås med pernilla, hennes sista tid i sverige på ett bra tag.
Ha en fin helg!

Likes

Comments

Tisdag sprang jag och det var även matildas sista kväll i skövde. Jag, sara, matilda och lycka umgicks och gjorde tacos.
I onsdags var jag, matilda och ellen hos pernilla och var packhjälp. Pernilla bosätter sig i Kroatien närmsta halvåret nämligen från och med lördag. Alla lämnar Skövde är temat denna veckan.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag blev jag tjugotvå. Var ute och sprang nio kilometer på förmiddagen och på eftermiddagen gick jag och marielle till mina föräldrar för en sen lunch med min familj.
Gick en kortis och hängde hos pernillas mamma med ronja och pernilla.  Nu på kvällen har jag ich matilda hängt på pims och druckit lite vin och bubbel, så glad för att jag har min extrasyster i Skövde, sån terapi för hela själen.

Likes

Comments

Vart ute och sprang på förmiddagen och sedan hängde jag hos lilla familjen hela eftermiddag & kvällen, kan bara inte slita mig. Först en sväng med matilda och ellen och senare på kvällen kom nico och viktoria förbi. Kolla plåstret på handen är jättestort för henne, lillskruttan då. Nu ska jag borsta mpste jag verkligen somna, godnatt!

Likes

Comments

Lite bilder från i lördags. sprang, fikade på rådhuset och hade myskväll med matilda. Var så glad för blev ju verkligen lyckans dag.

Likes

Comments

Igår åkte jag, mamma och pappa hit och hälsade på för första gången, Lycka är ett riktigt charmtroll och ser fram så emot all tid jag kommer få spendera med henne.

Idag på min rast bokstavligt talat sprang jag till sara, uusi & lycka för att få gosa en liten stund. Efter jobbet kom jag hit igen och nu har hon sovit på mig i två timmar<3

Likes

Comments

Lilla Lycka har kommit till världen! Min syster och Andreas bebi, igår var dagen vi alla väntat på här och lilltjejen beslutade sig för att göra entré. Hon ser så himla fin ut!  Längtar så tills jag får träffa miraklet, förhoppningsvis redan ikväll! Äntligen är jag moster och Sara & Andreas föräldrar helt ofattbart men så underbart.

Likes

Comments

Filmade lite under vår resa. Sara har vart supersnäll och hjälpt mig klippa ihop allting. Hade önskat jag filmade lite mer på människorna vi umgicks med men bättre än inget iallafall!

Likes

Comments