Header

I torsdags och fredagskväll träffade jag pernilla under några timmar. Hon var bara hemma två nätter och jobbade både torsdag och fredag så glad att jag habb träffa henne ändå!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har inte haft tid och ork till att blogga så mycket förra veckan men i onsdags var vi iallafall på studentfirande för fina Josef, Ellens lillebror. Hade verkligen tur med vädret och var superfestligt hela kvällen.

Likes

Comments

Sista dagen i Brighton åkte vi in för lite shopping och sushi innan vi flög hem till sverige på kvällen. Blev verkligen en härlig och mysig resa. Kände även att nu var det exakt ett år sen jag såg min hostfamily så ses vi inte nu känns det som man skulle tappa kontakten, så verkligen glad att resan blev av!

Likes

Comments

Efter en lugn morgon hemma hos min hostfamily tog vi oss till min skola igen för att kolla i dagsljus och hälsa på lite gamla lärare och sånt.

Knut<3

Jack, som har hand om alla aktiviteter i skolan.

Blåste nästan bort på Brighton pier

Lunchade på V.I.P. very italian pizza och kollade i två butiker innan vi åkte tillbaka till portslade.

På kvällen lagade vi veggie köttfärssås och spagetti och åt med familjen, så mysigt! Vi avslutade dagen med en öl på the stags.

Likes

Comments

Tog en glass på jojo's gelato innan vi hämtade våra väskor från hotellet och åkte vidare till min värdfamilj. På kvällen gick vi förbi min gamla skola och förbi puben stags men den var tyvärr stängd men utanför stod några loxdale elever varav en av dom bor hos min värdfamilj.

Likes

Comments

Igår gick vi upp för att äta frukost på hotellet och checka ut. Satte oss lite vid havet och lyssnade på en tjej som sjöng innan vi gick på bio. Vi kollade på the mummy, inte lika bra som de första tre filmerna men helt okej och mysigt att kolla på bio. Det var vi och typ fem till i en stor salong.

Sedan gick vi runt lite vid the lanes innan vi åt på food for friends, var supergott!

Likes

Comments

När vi kom tillbaka till brighton åt vi på weatherspoon och sedan till hotellet en snabbis och fixa oss innan vi drog tillbaka igen och förade. Sedan blev det en utgång på revvan tills det stängde då gick vi vidare och avslutade natten på smoosh.
ps. hade inte vart fel med sånt här selfieljus på varje uteställe.

Likes

Comments

Det var första gången i London för Linnea så vi gick och kollade på buckingham palace och big ben och sånt där typiskt turistit. Hann med en lunch och en butik också, blev dock inget fynd då inget satt hundra men kolla vad fint det var!

Likes

Comments

Vi började dagen med frukost på hotellet innan vi tog oss till tåget för en dag i London.

Likes

Comments

Efter lite vila pch upppiffning på rummet så tog vi oss ut för middag. Vi tog fish and chips på the Home restaurant.

Avslutade kvällen med lite pubhäng på the crowns. Så mysigt med live musik och alla som uppträder där är så duktigt, önskar att det var lite mer pubkultur i Sverige också.

Likes

Comments