Header

Då var det en ny vecka igen! Idag har jag jobbat 7-15 och nu har jag bara hängt lite hos den lilla familjen, är dock helt slut då jag sovit så dåligt. Inatt blev det bara två timmars sömn:( Hoppas ni andra har startat veckan lite piggare än mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

lite fler bilder från lördagskvällen och även från söndagen. Jag, sara och Lycka tog en promenad till klassfotbollen även söndag och kollade matcher. På kvällen hade vi söndagsmiddag hos våra föräldrar som vanligt, sån lyx!

Likes

Comments

Jobb till 21 i fredgas sedan rådishäng för hela slanten

Hängde på klassfotbollen innan det var dags för kvällsjobb. Sedan myskväll och sleepover hos den lilla familjen.

Likes

Comments

Äntligen ska jag tillbaka till Brighton! Tidigt den nionde åker jag och Linnea dit och stannar fram till kvällen den tolfte så blir nästan fyra hela dagar. Hört av mig till min värdfamilj och dom kommer vara hemma då så passar perfekt om vi vill hälsa på eller sova över där. Älskar att ha saker att se fram emot och har verkligen velat tillbaka så länge, så skönt att äntligen ha fått det bokat!

Likes

Comments

Ännu fler bilder från våran lilla utflykt till silverfallet.

Likes

Comments

Hallå måndag! Idag har jag, Sara och lycka vart vid silverfallet. Vi köpte med oss lunch och satte oss i skogen med vattenfallet som utsikt, så mysig dag. Tog även massa bilder som kommer här under.

Likes

Comments

En throwback till när vi var i gotland 2011. Glass nere vid hamnen, häng på stranden med vollyboll, hoppa ifrån klippor, känns inte helt fel direkt. Vill bara ha sommar nu nu nu!

Likes

Comments

Jag själv älskar throwbacks så eftersom jag är hemma hos mamma och pappa i helgen passar jag på att göra några.

Börjar med denna ifrån oslo. Under maj 2015 var jag där under två helger. Dels under sjuttonde maj och hade livets helg men även helgen efter, då hoppade jag in och jobbade ett pass med Franca, hade superkul dock att hänga med franca och prata med massa norskar & norrmänn. Hade picknik med franca och evelina och vi hade sån tur med vädret! Var även på en dejt(?) och var ute med Evelina och Gustav. Tycker verkligen Oslo är så mysigt, Helt underbar stad..

Likes

Comments

Idag efter jobbet skyndade jag mig hem för att byta om för jag sara och lycka skulle nämligen på 25-års firande för våran kusin Ronja. Har inte vart i deras nya hus innan så det var roligt att roligt att äntligen se det. Nu hänger jag med Sara och Lycka en stund innan det blir eurovision och tacos.

Likes

Comments