Header

Efter mitt inlägg får jag ett sms av min syster att det var hon som hade lurats med varningen, haha men funkade ju iallafall. Lär ju inte bli så många inlägg men gör ett ynkligt försök till. Denna veckan har verkligen flygit förbi! Har hängt en hel del med Sara och Lycka. I onsdags åt jag på pinchos med Marielle och ellen och var hemma hos mina föräldrar innan dom åkte till mexico i torsdags.
Fredagen spenderades framför idolfinalen med Sara, Elin, Becka och Stina. Måste säga att jag gillade både Chris och Hanna och båda gjorde bra av sig i finalen. Hunnit med en myskväll med Matilda, emmy och linnea och tacokväll med Matilda.
Idag efter jobbet var jag helt slut med huvudvärk så råkade sova bort hela lördagskvällen tyvärr, därav nattinlägget.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har ju lite halvt slutat blogga som ni säkert märkt. Men fick en varning igår att min blogg kommer försvinna om jag inte bloggar snart, vilket jag absolut inte vill. Därför slänger jag in ett blandat inlägg här vad som hänt på sista tiden.

Gjorde mina naglar för tre veckor sen, senna gången är nog de finaste jag haft så va tvungen att slänga in en bild på dom.

Redan efter halva november in satte jag upp och julpyntade jag min julgran med sara och lycka. Väldigt tidigt, men köpte en ny och orkade verkligen inte ta upp på binden för att ta ner sen två veckor senare.

Åkte till göteborg förra veckan då jag hade ett ärende där på förmiddagen. Stannade till kvällen och hängde med emma. Medans jag väntade några timmar att hon skulle sluta gick jag runt och myste på stan. Åt lunch och fikade på espresso house pch shoppade lite.

Var ute och åt på mangos i helgen med en kollega till mig innan vi drog vidare på förfest och utgång.
Har såklart hänt mer grejer, som jobbfest med utklädning och realesefest för the parity complex men har inte vart duktig med kameran så detta får duga.

Likes

Comments

Torsdagen spenderde jag med sara och lycka. Vi var även en sväng hos farmor.  på kvällen gick jag till marielle och hängde med henne, emmy och matilda. Kolla vilken fin pumpa emmy hade gjort!
Vaknade upp hos marielle på fredagen och sen spenderade vi nästan en heldag på stan. Lunchade med marielles pappa Morgan på gräddhyllan, shoppade och fika på rådhuset.
På kvällen åt jag på O'Learys och bowlade med Pernilla, Ronja och Matilda. Verkligen en sån mysig dag.
Lördag jobbade jag och hade myskväll hos Linnea. Söndag var också jobbdag och sedan söndagsmiddag såklart.

Likes

Comments

På förmiddagen hjälpte jag fina mami att leta glasögon och sedan blev jag bjuden på lunch.

I ett omklädningsrum på indiska, fick med mig en stickad tröja därifrån och lite mer smått och gott från stan. Annars har jag hängt med pernilla resten av dagen och nu ska jag ta en promenad!

Likes

Comments

Då går vi in på vecka 42. Jag älskar att tänka i veckor, de gör dom ju inte i alla länder faktiskt vilket känns så knas för mig.
Idag är jag ledig och har städat lite och ikväll blir det bio med Franca, väldigt rimlig måndag måste jag ta och säga. Blir nog home again, den som lockar mest av de som går 18:00.

Likes

Comments

Jobbade hela helgen och eftersom halloween närmar sig så vart jag utklädd hela helgen.
Annars har jag mest vart hemma o vilat, är nämligen fortfarande förkyld sen Kroatien. Har väll gått på tre förkylningar på raken eller nån långdragen som vägrar släppa. Blev bjuden på mat hos mina föräldrar igår så blev en liten mina söndagsmiddag iallafall.

Likes

Comments

I tisdags var jag och matilda på berget på en promenad, satte oss vid vattnet och tog en kaffe. På kvällen hängde jag hos Marielle och kollade på paradise.
Igår gjorde jag naglar, tvättade och hängde hos Pernilla och ronja. Äntligen är Pernilla hemma i Sverige en månad innan hon åker iväg igen. Avslutade kvällen med en middag på glädje tillsammans med mina fina kollegor.

under får ni en bild från Italienmig och Lycka som faktiskt blev ett halvår i helgen, lillskruttan. Så skönt med nya klor, denna gången blev det färgen "black cherry".

Likes

Comments

var i Amafli hamnen och bytte båt så passade på att ta en snabbkik på kyrkan.

Likes

Comments

i hamnen i minori i väntan på en båt

Likes

Comments