Header

Denna helgen blev lite festlig fast mina planer inte alls var sådana. Igår var jag hemma hos en kompis som hade krök, det var jätte trevligt nya människor. Jag dricker heller inget nu för jag mår bättre av det helt enkelt, jag vet inte om det är bara nu eller om det har blivit permanent.
Om jag känner för att dricka kommer jag det, men så länge jag pluggar vill jag nog hålla mig undan.
Har tyvärr inga bilder från kvällen:(

Idag ska jag plugga som jag egentligen hade planerat, så det är därför jag gick upp nu vid 8 även fast jag somna efter 4...
För vid 5 drar jag till den årliga personalfesten, det bjuds på skaldjur och dricka + att jag har sköna kollegor!

Hoppas ni får en underbar söndag så höra vi<3

Likes

Comments

Igår var det fredag den trettonde, vilket är mitt turnummer, så det va en bra dag igår även fast bamba inte leverera helt.
Efter skolan gick jag hem kolla suicide squad, vet inte varför jag inte sett den tidigare? Men den va jätte bra! Fast lite lång kring "uppdraget" de hade med alla skjutningar.

Sen vid 21 gick jag och träffa Sandra, Julia och Niko där vi snacka och hade det jätte trevligt. En kille försökte få pussar av oss genom att vinna i något korttrick, han vann men vi sa nej till pussarna. Men han respekterade ändå de vilket var bra. Alla barer stänger vid 1 så då gick vi hem, jag sov till 9-10 så ska käka frulle nu!

Likes

Comments

Andra dagen i skolan försov jag mig, hur lyckas man? Man har ju Dick vänt på dygnet under lovet. Så börja 1 istället vilket va skönt, såg på två avsnitt av min nya favorit serie Sherlock. Älskar detektiv filmer/serier you name it.
En lugn dag med lite mys i sängen med min ljudbok och doftljus. I morgon är det längsta skoldagen så man får ladda upp.
Hoppas ni har haft en super dag<3

Likes

Comments

Vid 2 var jag hos tandis, jag har tydligen jätte fina tänder. Var lite osäker innan jag gick för har inte ätit det bästa.
Men träffa Smilla och Kajsa och de skulle på stan vilket jag oxå skulle så vi gick tsm. Jag hitta lite saker jag skulle ha med på resan, som nackhållare, stödstrumpor och en powerbank som är rosa<3
Imån är det skola igen och har inte pluggat något detta lov:/

Kolla gärna in mig på Shpock sök på #elsasäljer 

Likes

Comments

Sitter just nu och packar, även fast jag reser om 29dagar får jag panik. Är jätte flygrädd och dagarna innan kan jag knappt sova eller tänka för är så rädd.
Men ett stort tips till er är att rulla era kläder för då får du plats med mer. Gör även lista på de du har packat ner och ska packa ner. Sök på Google packlista osv, de kommer upp massa som man inte har tänk på.

Likes

Comments

Åå vaknade upp av min familj sjöng för mig + syrran i Australien var med via FaceTime. Kan inte säga att de varken synka eller sjöng samma text, vilket var roligt:)
Vi har alltid en tradition att vi har muffins som vi kommer med, inte jätte relevant.

Vid 13 var åkte jag till Sofia som har precis kommit hem från fjällen då hon har jobbat där. Så det var härligt att få se henne igen. Så nu är jag hemma igen och ska snart iväg (igen) till min mosters kille där vi ska äta middag<3

Jag har haft en super bra och mysig dag<3

Likes

Comments

Idag som sista dagen som 18åring, var ute hos mina kära farmor och åt sen lunch och hon fick gratta mig, för vi träffas inte i morgon tyvärr.
Har inte gjort så mycket idag, har varit en trött dag med mys bara<3

Likes

Comments

Om två dagar fyller jag 19år, skit asså. Ett år kvar tills jag kan gå på systemet, jag? Jag säger fortfarande att jag är 17år, när jag fyller 19år om två dagar, lol.

Idag hade jag min 19års lunch där jag bjöd på Cesarsallad och marängswish<3 jag hade super trevligt och det hoppas jag på att mina fina vänner oxå hade.

Idag är min första gång som 18år att gå ut på klubben och sista gången som 18åring, woopwoop.

Likes

Comments

Åå mitt nyår va helt underbart! Bra mat, umgänget var toppen (speciellt Alice min dejt) och spontant. Hade inte planerat något mer än att vara hemma på nyår men så kom A hem till mig så åt vi en Go middag och var uppe vid Skansens krona för att se fyrverkerierna. Det är vackert att se men inte att höra.
Jag hoppas ni hade ett bra nyår och önskar er all lycka till i 2017<3

Likes

Comments

instagram -@elsathelning