Header

Livet är helt underbart här, härligt väder 24/7, salt hav och enkelhet. Här ska jag bo, här är mitt liv. Visst att jag har mina nuvarande vänner hemma, men saker förändras man hittar nya. Inte för att de äldre vännerna försvinner, utan att man kan skapa ett liv på andra platser också.

Många är rädda för att lämna sina vänner, men varför är de så rädda? För att bli lämnad efter? Jag kan inte relatera till de, så förklara gärna för mig!

Inget varar för evigt, pengar man har är oupptäckta upplevelser och allt löser sig, så släpp dig fri!

Det finns så många människor runt mig som har sån dålig energi, vilket jag dör på. Vissa verkar vara sura på mig utan anledning, utan att säga vad jag gjort. Tar självklart inte in de, men säger det för att det är sån skillnad här. Folk är öppna och glada, om man gör något fel rycker de på axlarna och går vidare. Visst att det finns alltid människor som är mer sura, men låt de vara. Ta inte till dig, igga de för det är de värsta dem vet!

Vet inte vad jag ville med detta, det blev en mix av allt. Jo, släpp taget och lita på att livet tar dig där du ska hamna. Även fast du går igenom en tuff tid så vet ditt inre jag att du klarar de. För du utsätts bara för sånt som världen vet att du klarar!


Likes

Comments

Har inte bloggat, och kommer inte att blogga varje dag. För jag vill vara här och nu så mycket som möjligt. Att inte låta elektroniken hindra den tiden jag har hör med min älskade syster. Vi har inte träffat på 13 månader, vilket jag mått väldigt dåligt över. Att inte ha haft möjligheten att vara "naken" på över ett år är jätte dåligt. Jag känner endast att jag kan vara det med Isa, har väldigt svårt att lita på människor.

Men iaf, varje morgon vaknar mamma och jag runt 3-5 tiden dricker te och käkar något lite. När Isabelle vaknar går vi ner till stranden vilket tar några få minuter, dröm! Vid havet mediterar, yogar och badar vi i cirkus 1h. När vi kommer hem igen äter vi gröt och sitter och chillar.
Det är vår morgon rutin.

Resten av dagen gör vi inte så mycket då det är svårt, för solen är stark plus att ozonskyddet här är skadat så det är jätte farligt att sola mitt på dagen. Även fast Bella har varit här i 1år så använder hon solskydd 50+. Och hon är redan brun. Så om ni åker till Australien se till att skydda er.

Likes

Comments

Igår var Sandra och jag på en salong för att göra våra fransar. Hon som gjorde dem på oss va jätte duktig och schysst! Efter några timmar när vi var klara åkte jag till stan för att köpa lite saker till resan.
På kvällen möttes S&ja igen men på rubinen som ligger på avenyn för några drinkar. Den gula som ni ser på bild var en passions drink som jag verkligen kan rekommendera om ni gillar surt och syrligt!

Så idag har jag tagit det lugnt packat lite och tittat på TVD<3

Hoppas ni har haft en bra och fin helg! Så ses vi snart.

Likes

Comments

Snart drar jag!! Taggish!!
Nu samlar jag bara på mig massa energi och vilar inför resan, men även från all stress så gott det går.

Det känns så sjukt och overkligt att jag ska åka. Att jag ska få träffa min älskade syster och min allra bästa vän första gången på mer än 1år?? Fatta hur sjukt, hur många gånger jag gråtit av saknad.

Hoppas ni har en underbar fredag. Det ska jag hemma med min fina familj <3

Likes

Comments

Har verkligen pluggat hela dagen, men vid 21 igår mötte jag upp Smilla, Emma och Kajsa samt Johanna som kom lite senare. Vi satt och myste på lite olika ställen med olika personer. När de bestämde sig för att dra ut åkte jag hem. Efter som jag har jätte mycket att göra i skolan vilket är tråkigt. + att jag ska jobba imån.

Men det va så mysigt att träffa de små hjärtana.

Likes

Comments

Att vara flygrädd är en av många saker jag tycker är obehagliga.
Mår psykiskt dåligt från den dagen jag vet att flyget är bokat, som ni har sett har jag redan packat. Det är för att jag får blackout dagarna innan och minns typ inget. Om jag packar i samma veva vet jag inte vad jag stoppat ner och packar om flera gånger per dag. Jag får oftare migrän och panik attacker så jag kan heller inte tänka riktigt klart. Att packa i tid får mig att känna mer kontroll, skriver även ner allt jag har stoppat ner i resväskan och kabinväskan.

Men varför gör jag det då, om jag mår så dåligt av de? För att jag kommer ångra mig om jag inte gör det. Det går tusentals flyg varje dag med massa folk, de människorna klarar det. Så varför skulle inte jag klara det? Jag utvecklas ju inte av att sitta hemma och inte göra någonting. Jag har flugit flera gånger så då kommer jag klara det denna gången också.

Likes

Comments

Igår var jag för att fira Koster för hon fyller snart 19!! Några vänner och jag åkte bil och jag skulle visa vägen, vet iaf att jag inte ska göra det igen. Inte min starkare sida, hehe. Men det va roligt.

Idag är det bara en plugg dag även fast jag inte känner mig så motiverad men har inget val. Men får stå ut några dagar tills jag flyt landet.

Likes

Comments

Denna helgen blev lite festlig fast mina planer inte alls var sådana. Igår var jag hemma hos en kompis som hade krök, det var jätte trevligt nya människor. Jag dricker heller inget nu för jag mår bättre av det helt enkelt, jag vet inte om det är bara nu eller om det har blivit permanent.
Om jag känner för att dricka kommer jag det, men så länge jag pluggar vill jag nog hålla mig undan.
Har tyvärr inga bilder från kvällen:(

Idag ska jag plugga som jag egentligen hade planerat, så det är därför jag gick upp nu vid 8 även fast jag somna efter 4...
För vid 5 drar jag till den årliga personalfesten, det bjuds på skaldjur och dricka + att jag har sköna kollegor!

Hoppas ni får en underbar söndag så höra vi<3

Likes

Comments

Igår var det fredag den trettonde, vilket är mitt turnummer, så det va en bra dag igår även fast bamba inte leverera helt.
Efter skolan gick jag hem kolla suicide squad, vet inte varför jag inte sett den tidigare? Men den va jätte bra! Fast lite lång kring "uppdraget" de hade med alla skjutningar.

Sen vid 21 gick jag och träffa Sandra, Julia och Niko där vi snacka och hade det jätte trevligt. En kille försökte få pussar av oss genom att vinna i något korttrick, han vann men vi sa nej till pussarna. Men han respekterade ändå de vilket var bra. Alla barer stänger vid 1 så då gick vi hem, jag sov till 9-10 så ska käka frulle nu!

Likes

Comments

instagram -@elsathelning