Header

Sista dagen var lugn och regnig, men vid lunch gick vi till en resturang som låg nära oss. De hade jätte go mat, men vi delade på de två rätterna. Tog ingen egen mat då jag hade börjat få migrän och blev inte så sugen på mat. Tyvärr han jag inte ta tabletter innan det blev värre, migränen gör mig helt paralyserad så har svårt att en vrida huvudet. Men på eftermiddagen sprak det upp och migränen började släppa så vi gick ner till stranden för att sista dopp. Så dagen slutade ändå bra, saknar det så mycket speciellt syrran<33

Likes

Comments

Älskar dessa två trender, stickers eller broderier på jeans eller kjolar är så fint. Speciellt blom och djur mönster på de gillar jag. Det blir lite mer happening på ett par vanliga jeans, pricken över i:et. Nät är också en cool detalj som piffar till ens outfit lite extra.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jacka - LOGG (liknade HÄR) // Tröja - R&L (HÄR) // Jeans - American Eagle (HÄR ) // Skor - Vans (HÄR#nouwoutfit

Har fått en otrolig vårkänsla vilket speglar sig i valet av mina kläder. Mer och fler ljusa färger, vilket är ovanligt i mitt fall. Älskar att ha mörka jeans/byxor och ljusare nyanser upptill, blir en snygg och fräsch kombo = våroutfit. Men man blir lite lurad av solen, man tror att det är varmare än vad det är så har lager på lager samt tog en stor halsduk.

Har dock dragit på mig en förkylning... så det är lite tråkigt. Varje gång jag är sjuk får jag alltid ont i mina tänder, vilket är vanligt vid en förkylning. Min plan för dagen är att vila, dricka te men även att gå ut för att boosta mig med vitamin D. Hoppas ni får en friskare och njut nu av solens ankomst. xx

Likes

Comments

Har ju inte berättat så mycket om min resa till Australien. Kan väl börja med att säga att klimatet var helt underbart! Om ni har chansen att åka dit, gör det! Mycket utropstecken. Var som en fisk i vattnet, bada hela tiden och när vi gick upp ville jag bara bada mer. Mamma ville ju inte att jag skulle bada själv, vilket jag förstår för de var ca 2meter höga vågor med ett ordentligt sug. När vi badade blev det en del bodysufring, dyk och brände sig på lösa trådar från maneter. Men de gjorde inte så ont och varade i ca 3-5min, Sveriges maneter är värre då de gör ondare och smärtan håller i sig längre.


Likes

Comments

Och att vi kvinnor äger med tanke på min fina tavla. I alla fall så är det internationella Downs syndrom, vilket jag självklart är med och stödjer. De jag känner och träffar på med Downs syndrom är de mest kärleksfulla personerna jag någonsin träffat. Mycket kramar, pussar och fina ord får man höra. Så rocka du även sockorna för de underbara människorna. <3

Likes

Comments

I natt låg jag bara vred&vände mig, så det blev inte många timmars sömn. Det är också en grå dag, vilket passar perfekt då man kan ligga inne och mysa!!
På skolan jag går på har vi ju matkort, vilket jag älskar. Så idag fick vi ett nytt stället vilket är BK. Lite konstigt att skolan promotor oss med snabbmat.
Hoppas ni haft en piggare och energifylld dag än mig<3

Likes

Comments

Går dagen va super mysig! Njöt av vårsolen nere på stan på dagen. Efter vi va klara, gick jag och köpte fika till Johanna och mig. Senare på kvällen blev det en liten utgång på olika barer. Vilket alltid är lika trevligt. Kvällen slutade ändå i bra tid runt 12 då alla andra skulle dra vidare ut.
Idag är det mysdag, sitter och ser gåsmamman som jag precis har börjat titta på. Tycker den är grym, då kvinnorna i serien lyft fram väldigt bra. Men även att den är spännande i sig!
Ha en underbar söndag! Puss

Likes

Comments

instagram -@elsathelning