Header

Contains affiliate links

Cardigan - NoaNoa(liknade som är länkad) // Blus - Rut&Circle (likände som är länkad) // Jeans - Nelly

(likened som är länkade) // Skor - Toms #nouwoutfits

Gud va tiden bara flyger iväg, har jobbat lite vilket tar upp hela dagarna. Men är ledig idag och helt slut, vill bara ligga i sängen hela dagen, men hoppas att jag får någon kick nånstans så jag kan göra något effektivt denna dag. Kanske packa eftersom jag åker snart.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

... när man goast ner sig och det spöregnar ute, mysx1000

... efter man tärnat känner sig helt slut men samtidigt fylld av energi av syret i lungorna

... när en favorit låt kommer på utan att man själv valt låt

... när min katt kommer och lägger sig i min famn för att mysa

... när man har på sig en outfit som både är bekväm och snygg + att man får komplimanger<3

... efter man bockar av saker man behövt göra

... när man fyndar bra saker för inga pengar

... majs i alla former som popcorn, majskolv, majs, majschips osv

Likes

Comments

Detta är min flädermojito, den är så fräsch och somrig. Dock lite jobbig att göra för allt måste få en rejäl omskakning för att allt ska blanda sig. Älskar att göra och dricka drinkar, det roligt att hitta mixa olika smaker som passar. Mina favos är syrligt och sött, enkelt men det kan var svårt med syrligheten.

Föredrar faktiskt utan alkohol, tycker det smakar bättre. Så man kan dricka fler och se vad man gillar. Men att pröva sig fram till något gott som man aldrig trott.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Rosa jackan HÄR // Broderi jackan HÄR

Jeans jackan i både färg och broderi är så jäkla snyggt! Vill hitta en unik rosa jeans jacka med häftigt broderi på, får typ designa den själv i så fall.

Vänstra jackan HÄR // Högra jackan HÄR

Är kär i att militär jackan är tillbaka, men nu med lite uppfinning med detaljer på rygg men även ärmar har jag sett. Passar till alla tillfällen fest, vardag och chill, det gör outfiten lite roligare.

Gren jackan HÄR // Örn jackan HÄR

Dessa jackor kommer nog alltid gå hem hos mig, bomber jackor allmänt också. Grön/begie gärna. Samma som jeans jackan, vill hitta en unik tunn bomber + att jackorna ska vara lite oversize har blivit en craving,

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jacka - Jofama // Top - Zara (Liknande)// Bälte - Onyx (Liknande) // Jeans - Levis // Skor - Vans #nouwoutfit

Mindre än 3 veckor åker jag till Kroatien!! Där nere möter jag upp Sandra som då redan är i Kroatien, det ska bli sjukt najs att få komma bort från Sverige ett tag. Dock lite tråkigt att jag inte är här den tiden Isabelle (min syster) är här, då hon flyttar igen men nu till USAKänner mig sjukt splittrad i att åka för jag känner att jag behöver det, samtidigt som jag vill bara vara hemma för att umgås och hänga med Izzy.

Likes

Comments

Hellu! Idag har jag verkligen chillat sönder i solen. Älskar värmen men hade inte klagat om det varit några grader varmare.

Vid femtiden följde jag med mammsi ner på stan, eftersom min syster fyller år i morgon och skulle köpa hennes presenter. Men som vanligt när man letar åt andra hittar man saker själv. Bästa spontan köpen nånsin, kan visa er i andra inlägg isåfall.

Men mitt i allt hamnar vi på ett event som Design Torget höll i där bjöds det på öl, lemonad, dj musik och som vanligt trevlig personal och mycket inspirations inredning och detaljer. Vi hade inte alls tänkt oss att denna shopping rundan skulle bli så lyckad och lång.

Hönii gonatt! Sov sött<3

Likes

Comments

instagram -@elsathelning