Header
View tracker

Det har varit så mycket skit detta året, inte bara för mig själv utan folk runt om mig. Har inte ord för de för att trösta de, det är går inte att sätta ord på mina känslor. Det är väl härligt att jag känner för andra än mig själv, men det tär också på mig, för jag påverkas så mycket av andra vad de känner osv.


Men nog om de, ovan ser ni få av många fina minnen. Hoppas ni mår bra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Är första dagen på lovet, vi har fått två studiedagar innan lovet detta året. Så jag har inte gjort så mycket mer än att mysa och bakat bullar.

Likes

Comments

View tracker

Igår fick jag min nya mobil! iPhone 7, jag är så glad. Har varit utan en "riktig" mobil i cirkus 2månader. Det va skön men samtidigt kände man att man sakna något men kunde inte sätta fingret på det.

Beställde denna matta svarta för jag tycker den är snyggast. Denna vanliga iPhone 5 är ju matt svart och har önskat så länge att de skulle skapa en ny modell i matt svart, och nu är min önskan uppfylld.

Iaf det har hänt lite endast denna veckan jag har länge haft ont i min handled. Men har hela tiden tänkt att de kommer gå över men det har ju inte gjort det. Så ska gå till en sjukgymnast. Köpt en ny lampa som jag tycker om mkt<3


Likes

Comments

Jag försöker vara glad och sätta på ett leende på läpparna, men det är så svårt.


Att vara hopplöst kär i en kille som inte är hopplöst kär i en. Vet inte om jag kan säga att jag är kär men gillar denna killen jätte mycket. Det var ett tag sen det avslutades, men det är inte förens några veckor tillbaka jag har blivit ledsen över att det inte gick vidare. Vissa dagar bara ligger jag bara kvar i min säng hela dagen, kollar film medan några tårar faller ner för min kind då och då för denna människa. 


Mitt undermedvetet försöker inprincipt alltid förstöra för mig själv, för att innerst inne är jag så sjukt rädd. För jag tänker ”det är lika bra att avsluta det här och nu, för då kanske jag inte blir lika sårad?”. Men jag hindrar mig själv från att lära känna fantastiska människor.
Detta grundar sig i att jag har jätte svårt att lita på människor. Men det är ju helt onödigt för de kan ju bli livs långa relationer.
Jag vill bara säga förlåt för alla relationer som jag lätt rinna ut i sanden. Alla dumma ord från min mun som egentligen jag inte menade, för jag är bara rädd. Men jag får stå för vad jag har gjort och sagt för det är ingen ursäkt att jag är rädd osv. Förlåt.


Men jag blir även arg på mig själv att jag inte tar risker, för vad är det värsta som kan hände? Att få ett nej eller blir sviken och kan ta lärdom från det. Jag har inte dött av ett nej tidigare varför skulle jag göra det nu? Man lever ju bara en gång så varför inte bara köra så det ryker! Att känna känslor är helt fantastiska men det är också besvärliga. Ibland önskar jag att man kunde koppla bort hjärnan för en stund och låta hjärtat styra, den gör ju det denna klappar för.


Jag vill också säga förlåt att jag inte uppdaterat men snart får jag min nya mobil så det kanske förändrar bloggandet!


Likes

Comments

​Bilder från fredags middagen.

Asså i morse vaknade jag upp att min mobil visade massa olika färger men kunde ändå se skärmen. Blir så trött lagade ju skärmen för lite mindre än ett år sedan. Blir så trött på elektronik det ska ju hålla och fungera oavsett känner jag. Onödiga pengar, att företagen medvetet sätter in saker i sina produkter för att de skall gå sönder fortare och för att de skall köpa nytt.  Att hela tiden göra nytt tar på fjordens resurser. 

Men vet ni vart man kan laga Iphone6 för bra pris i Göteborg? Skriv gärna!

Likes

Comments

Har hunnit med så mycket idag, sånt man måste ta tag i plugg, städning m.m senare på eftermiddagen gjorde jag i ordning mig göt att gå på tjejmiddag hos Niko som fyllt 18!
Maten&bålen var super goda med trevligt sällskap, vad kan man begära mer?
Medan de andra fortsatte ut på klubben, åkte jag hem så nu har jag ätit choklad och kollat serie, men ska sova nu för jag är sjukt trött.

Sry för flummig text, beror på trötthet inte alkohol då jag oftast dricker nyktert.
Kan göra tips på alkoholfria drinkar om ni skulle vilja?

Likes

Comments

Idag är det en behaglig värme i luften som jag har saknat. Kom in på en gata och fick värsta känslan om att man var utomlands, med kullersten och ganska lutad backe. Så vi bestämde jag att aAlice fick ta lite bilder.

Är inte speciellt bekväm att gå i varken klänning eller kjol då man fotas visar bena. Jag börjar mer och mer acceptera min kropp men har fortfarande stora komplex med det. Men kämpar var dag med att älska mig själv precis som jag är.

Likes

Comments

Har ju skrivit om att jag springer då och då här på bloggen. Men jag tänkte berätta hur det är för mig att springa och varför jag gör det. För något årseden sprang jag och tränade en del, sedan kom "livet vägen" vilket gjorde att jag slutade träna.

Men i sommars började jag träna regelbundet igen, att få ännu en bra rutin i livet.
​Har alltid älskat att springa och det är bästa tränings metoden för mig,
 då jag kommer ut och får frisk luft, det är bra för min hälsa och får mer energi.
Men en sak som har kommit till är att under tiden ”livet hände” fick jag panikångest. Jag känner verkligen hur träningen har hjälpt mig med panikångesten, det händer väldigt sällan nu för tiden, vilket är fantastiskt.

Däremot blir det jobbigt när jag har fått upp mitt flås, paniken börjar då lätt att komma med att jag inte kan andras och inte får tillräckligt med luft. Vilket jag så gott som det går pressar bort och hittar i vissa längre steg för dra in så mycket luft som möjligt. Men när jag kommit hem efter jag tryckt undan allt, kommer tårarna tinandes ner för kinden, både av panikångesten och glädjen. Att jag ännu en gång kämpade och gjorde det fast att jag visste vad jag hade framför mig.

Oftast är det jobbigaste det bästa att göra, att springa i mitt fall.
Fast jag avskyr det tankarna innan och under, åslär jag det efteråt och vill bara springa mera.

Likes

Comments

Idag började skolan på riktigt, då vi började ha vanliga klasser och fick våra första uppgifter.
En av projekten vi fick skulle vi dokumentera samhället genom att göra gatufotografering. Så på lunch rasen började vi fota varandra vissa var så kallade iscen satta och vissa var spontana.

Snart jag ta på mig tränings kläderna för att ta en powerwalk. Har så ont i huvudet och är trött så orkar inte springa men blir väl till helgen eller något.

Likes

Comments

​Efter 1års letade har jag den! Precis vad jag hade föreställt mig vad jag ville ha för kappa, materiel lycka.
Kommer bli flitigt använd till hösten och vintern.

Likes

Comments

instagram -@elsathelning