Likes

Comments

Hej!

Eftersom jag inte bloggat nu på länge tänkte jag berätta att imorrn så är det min födelsedag.🎊
Jippi!🎀🎉

Då fyller jag 13 år. Jag längtar så mycket, så jag kommer nog inte kunna sova i natt.😂

Det blev ett kort inlägg men ville bara berätta att jag fyller år imorrn. Och det är även december då.😘❤️

Kram!💕

Likes

Comments

Hej!

Igår var det hoppträning på schemat. Förra veckan hoppade jag aldrig utan körde mest dressyr så han var super taggad på att hoppa idag. Han var stark och lite busig emellanåt.

Sol alltid körde vi lite dressyr inrökande och sen började vi hoppa fram. Vi hoppade ett räcken och en oxer som uppvärmning några ggr.

Efter det så började vi hoppa bana. Thomas hade byggt fram en trekombination som potte tyckte var hur jobbig som helst. Vi hoppade förtar räcket till oxern så sol på framhoppningen. Sen vände vi snett igenom och kom på trekombinationen som stod där. Efter det så var det en linje på 5 galoppsprång, räcke till oxer.

Jag fick hoppa först en bana på 90 cmsom gick hur bra som helst. Sen körde jag även en bana på 100cm. Första och andra hoppat var perfekta, han bara flög över. Men sen när vi kol till trekombinationen så hoppade han första och vägrade på andra. Jag blev nockad och fick lite ont i handen. Jag fortsätter att komma på den men han bara vägrade gång på gång. Tillslut när Thomas hade dängt lite så kom vi igenom hela utan några problem. Sen de två sista sprången gick också hur bra som helst. Han verkligen flyger över.

Det är bara att han tyckte att trekombinationen var hur jobbig som helst så då la han bara av.😂

Men över det hela så var det en toppen lektion. Han hoppade bra och luftigt och vi kämpade på tillsammans.

Kramis!😘❤️

Likes

Comments

Hej!

Jag har inte bloggat på ett tag nu och det är dels för att jag inte jag hunnit och för att jag inte har orkat på kvällen😂

Men nu tar jag nya tag och jag hoppas att ni vill följa mig ändå fast det går lite upp och ner ibland.😂👍🏼 förlåt mig!💕

Idag är det onsdag och 9:an har NP så vi har inga vanliga lektioner idag utan helt andra aktiviteter.💖👌🏼 jag får se hur dagen blir med det kommer att vara samma imorrn också då de har NP igen 😁

Det kanske blir lite tråkiga dagar eller lite mer roliga kanske. Jag vet faktiskt inte. Sen efter skolan cyklar jag till stallet där jag ska ha min hoppträning. Förra veckan var Thomas borta så då fick vi dressyr istället så man kan säga att det hör är min första hoppträning på 2 veckor.
Han kommer nog troligt vis vara stark och pigg pga det men man vet aldrig med Potte.

Så ser min dag ut så får jag se om jag skriver något mer under dagen.💕🌟

Kramis!😘

Likes

Comments

Idag är det fredag och jag ska till tandläkaren igen.🙁 Min räls har nämligen lossnat på ena framtanden så måste dit och laga den.

Jag ska vara hos tandläkaren kl 8:00 och sen åker jag tåg tillbaka hem. Så är väll hemma ca 10:20 och drar då direkt till skolan. Som sagt så är det fredag och jag hår i skolan till kl 14:55 och ska då till stallet och rida lite dressyr på honom. Han hade vilodag igår pga att jag var på utvecklingssamtal och hann då inte rida honom. Så idag blir det ett lätt dressyr pass då han fick rida dressyr även i onsdags. Men då var det för en tränare.

I onsdags var det ju dressyr pga att Thomas var borta och då gick vi ha hans dressyrtränare. Det var en super rolig lektion och jag fick väldigt många bra tips på bad jag kan jobba på inom dressyren. Det var bland annat att kan ska kunna gå skänkelvikning och då det känns bra fattar man galopp, då får de inte springa in i galoppen utan de ska verkligen fatta galopp.

Det var en liten sammanfattning utav dem dagarna som jag har varit borta.

Hoppas att ni mår bra😘
Kram!❤️

Likes

Comments