Året började självfallet på hästryggen på min älskade lilla ponny

I april lämnade vi honom hos hans nya ägare nere i karlskrona <3

Sen hände balen och studentveckan, tjoho

Vi passade på att dra till brallan!

Sommarjobbade på Sapa några veckor

Hade lyxen att få rida på Jennys fina Baltazar och chansen att få rida in lillfia under sommaren!
Fick även rida andra fina hästar som Bjola och Pila

Jag flyttade hemifrån till LULEÅ och nolle-p hände. Jag cyklade fel när jag skulle handla mat och har gått vilse flertalet gånger....

Jag hamnade i jordens skönaste förening som Wannabe i 6M. Vi var lätt de blötaste deltagarna under Rodden

Tillsammans skapade och deltog vi i flertalet evenemang. Universitetsåret avslutades med JULSITTNINGEN och invästning!

Vi drog ett gäng och såg premiären av StarWars

​Sen åkte jag hem till mitt östgötteland där jag han träffa massor med trevligt folk och fira jul samt nyår! Nu, tänker jag tagga igång för 2016!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag vaknade jag upp till kalla -17 grader, brrrrr. Traskade iväg till skolan för att skriva mattedugga, något som kunde gått betydligt bättre. Men, inga sura miner för det. Efter lunchen gick jag och mysan till gymmet och köttade i en o en halv timme kanske. Nu jäklar!

Likes

Comments

Idag blir det en tidig morgon i stallet där det är mammas tur att få rida lite! Ska bli kul att se hur det ser ut, då jag inte sett honom riden på himla länge. Senare idag kommer mormor och morfar, ha det pysmysigt i kylan vänner!

Likes

Comments

Fotogra: Claire Ellinger

Likes

Comments

Jajamensan! Nu är jag tillbaka i det underbara östgötelandet igen, förkyld men nöjd. Idag började vi med en fotografering i stallet tillsammans med Claire och Frida. Sen har jag och Linh spenderat flertalet timmar på stan i jakt på julklappar. Det hela avslutades med lite matteplugg och kaffeeeeee. Snart är det julafton kompisar!

Likes

Comments

Igår genomförde jag ihop med alla dessa godingar årets julsittning. Något som är bland det roligaste jag gjort någonsin tror jag! Det är så himla fina människor och som grädde på moset blev jag och mina wannabe-kompisar invästade igår. Så nu jäklar, nu kör vi!

Likes

Comments

Igår åkte vi till Gammelstad för att gå på julmarknad och det var såååå mysigt! Tyvärr regnade det lite, så det blev väldigt kallt efter första timmen. Men kan ändå inte komma ifrån den mysiga stämningen som uppstår när människor väljer att knöla ihop sig mellan marknadsstånd i tjocka vinterjackor med en söt doft att glögg över hela marknadsplatsen. Sen att det fanns hästar som drog slädar gjorde inte saken sämre! Imorgon drar en ny vecka igång med mycket aktiviteter, samla nya krafter nu kompisar!

Likes

Comments

Idag blev jag "överfallen" av tanterna från studenthälsan som delade ut lussebullar på regnbågsallén. Så himla mysigt! Marschaller utställda längs med hela vägen och en eldkorg i mitten. Det är lycka! Ha en fortsatt fin dag vänner!

Likes

Comments

Nu är det ÄNTLIGEN socialt accepterat att göra alla juliga saker! Så Frida fick idén om att vi skulle glögga ikväll, så här sitter vi nu i soffan och myser. I veckan ska två duggor skrivas, så det är värt att ta vara på den lugna stund man får!

Mys på nu!

Likes

Comments