View tracker
BARCELONA, KLÄDER

Favvobar med en favvoperson i favvostad

//

33/45 med Emma i Barcelona

Hur fin är inte tröjan??? Köpte i våras någongång, tröttnar aldrig.

Likes

Comments

TANKAR, STOCKHOLM

Trevlig kväll ink öl & cava. Kollade bort & drömde mig bort för många gånger. Kände mig tom. Kunde traska i evigheter. Energin var på toppen, men jag vill maxa, på ett dansgolv hemma. Dehär är inte hemma längre.


Håller handen & de är mysigt & hur jag saknar de två. Men nej, dehär är inte hemma längre.

Likes

Comments

Lördagen bestod av att hänga med Stina, dag och kväll. Men hann oxå säga hej till Eddie en snabb stund. Stina och jag drog en enkel barrunda igår, 33/45 och Nevermind fick de bli. Stack hem strax efter 2, kroppen var trött så bangade några timmar på dansgolvet.

Vaknade svintidigt av någon anledning. Slog på den drygt 3h långa filmen, Schindlers list. Tips! börjar bli mer av en filmperson. Har aldrig tidigare klarat att kolla på film, tror det har varit för många stressmoment i luften och har typ aldrig tidigare haft 100% tid till det. Hur som, stack ner till stan efter det. Mötte upp Emma och Stina. Vi drog ner till hamnen och käkade på La Fresca vid Barcelonetan. Alla beställde in cheeseburgare och det var supersmarrigt, billigt och gott!! Efter det fick någon av oss en ide om att dricka cava, så de var next upp. Vi drog hem till dem och fastnade där några timmar. Kom nyss hem och är supersuper sovredo nu.

Som sagt, söndagar här hemma äger.


PUSS OCH KRAM

Likes

Comments

KLÄDER, ÄTA, BARCELONA, RESA

Söndag i barcelona innehåller för det mesta bakishäng, öl i solen (ibland kanske en fanta eller cola), bra människor. Överläggning vilket supermarceto man ska gå till, eftersom allt är stängt på söndagar. & även ibland en & annan marknad. Finns alltid marknader på söndagae här. Har fyndat lite på några, men vissa är piss. Förra veckan var vi på en mer fixad en, med foodtrucks, livespelningar, secondhand för överpriser i poublenou. Ingen söndagsångest här. Dessutom så drog vi till ett ställe som har allt för en euro på söndagar. Simpel tapas & sunkig öl. Går med glädje ner ändå.

Likes

Comments

TANKAR

Hej på er.

Slutade jobbet runt halv nio. Övervägde att stanna hemma eller traska neråt mot folk i rörelse. Blev en tur mot stan & är kvar här än. Har inga som helst planer inför helgen, och för en gångs skull känns det okej. Ikväll har jag gått omkring. Pratat med två nära polare en stund i luren, & forthoppningsvis hinner Cajsa prata lite med mig om en stund.

Kan inte riktigt släppa tanken att jag sitter ensam en fredagkväll, utan att en enda känsla av ensamhet spökar i kroppen. Vet inte om stoltheten över det faktumet eller chocken slår högst.

Likes

Comments

View tracker

Hej

Fan vilken dalig helg. Haft så otroligt kul men även skakat & velat dra långt åt helvete. Kom hem för några timmar sedan, kankse kl 5. Har inte varit hemma sedan i torsdags. Drivit omkring & umgåtts med folk jag gillar, som jag gillar så mycket. Dansat till funkig tekno tills solen gått upp. Sugit in varje sekund av solen jag kunnat, på gatan & takterasser. Myst & pratat rätt mycket.

Likes

Comments

Några bilder jag tog från bilen igår, längst ute på Barceloneta! Stört fint

Likes

Comments

HOLA

Idag blev man ett år äldre. Var med kompisar vid tolvslaget & fick en sång. Drog hem & somnade gott. Vaknade till födelsedagsång & tårta med nitton ljus!! Morotscheesecake<333 åt tills jag ville spy.

Vi har köpt en bil här nere, 7 sitsig range rover. Så när vi lyckats ta oss ut från garaget med den stora jäveln körde vi till Sitges. En stad som ligger typ 40min från Barcelona, så fint var det! Solen gassade på hela dagen & vi hängde mest på stranden. Badade & spelade volleboll. När solen gått ner (förövrigt så fin solnedgång) så körde vi hem igen. Bilder från Sitges får ni imorn.

Nu sitter jag & väntar in Emma, Linn & Rasmus för födelsedags middag på Atril. Sen blire väl takhäng verkar det som.

FYFAN va bra jag mår. PUSS HEJ

Likes

Comments

Hängt ihop med dessa människor nästan hela helgen. Hängt på taket & mått svinbra. I fredags drog jag & Linn även ut en snabbis så nu har Opium bokats av. Det var väl fett kul för att vi var så danssugna, men kan inte säga att stället i sig fick mig att tappa andan.

Idag ska jag hänga hela dagen med Lillen & sen förhoppningsvis fira Eddie på hans födelsedag.

Likes

Comments

KLÄDER, ÄTA

Hanna, jag & Tyra på Bao Bao. Ven askum mat men de var typ gott!!

Tapas på Atril i lördags.

Likes

Comments