ELSA

När klockan ringde 6.30 i sthlm uppstod ofta ångest. Kunde få så mycket ångest av en så liten sak, pulsen ökade och hela kroppen gjorde ont och var så tung,..

Här, i min nya stad och i mitt nya hem ringer klockan 6.30 varje vardagsmorgon och de är fan inte jobbigt alls. Man studsar kanske inte upp ur sängen men upp kommer man, utan tvekan. Har sån sinnesro och är avslappnad på ett helt annat plan här, en någonsin tidigare.

Idag som förövrigt varit den sugigaste dagen här hittils, fick mig att inse det ännu mer. Lillungen ville absolut inte klä på sig imorse, oj va han skrek, mensen kom flera dagar för tidigt och det fick mig att släppa några ilskna tårar. Men ingen ökande puls eller behov av att slå sönder saker. 

Ligger just nu hemma i sängen och kallsvettas, då jag blivit matförgiftad/kräksjuk. Orkade knappt bära min dator eller öppna min cola flaska. I Stockholm hade denna dagen varit helvetet himself och jag hade antagligen skrikit på lite för många. Kravlöst, det är vad det är här. Även om jag har ett schema för varje dag, där hela hushållet och barn i princip är inkluderat, utstrålar staden, iallafall till mig, något sorters lugn. Folk är i alla möjliga olika tidszoner, och du kan möta vilken typ som helst, vilken tidpunkt som helst på vilken gata som helst. 

Jag förstår inte riktigt hur eller varför men det passar mig så himla bra. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

ÄTA, FASHIONBOX

I stadsdelen Gracia, 10min hemifrån ligger detta mysiga ställe som Linn visade mig idag! Tips

(Har så jäklans mycket tips förövrigt i skallen just nu!! De kmr dyka upp här så småningom)

Likes

Comments

Likes

Comments

Toaselfies & toadetails, nytvättade skor & nya favvolinnet

Likes

Comments

VARDAG

Hemgångar vid femsnåret, öl, drama & dumma samt roliga beslut. Snabbresume av helgen.

Dagen till ära var jag ledig, eftersom världfamiljen flugit till svealand över helgen. Fick i uppgift att lämna lägenheten vid 10tiden då röris & diverse skulle fixa lite saker som strulat hos oss. Drog ner till stranden & läste lite spanska innan jag fick sällskap av några till! Är nu i skrivande stund knallröd på ansikte, rumpa & bröst, tjuho. Fått världens tanline dock, & hoppas att jag är mitt ngnsin brunaste jag imorn, typ iaf. Efter många timmar på stranden drog jag med mig Stina för att käka lite thai, mumsmums. När jag väl var hemma igen proppade jag i mig massa choklad medans jag låg i badet (bubbel ggr1000) & kollade satc. 10 av 10 på denna måndag vill säga!!

Nu sitter jag & skriver i min kalender & planerar in denna vecka, tjuho

PoK från eran kräfta

  • VARDAG

Likes

Comments

VARDAG01:46
Börjar känna mig bekväm här nu, staden börjar målas upp i mitt huvud & jag lyckas låsa upp lägenhetsdörren vid första försöket.

Mjölken smakar inte äckligt längre & den skrikande ungen våningen brevid har börjat bli ett ljud som man hör avlägset i bakgrunden.

Har lärt känna lite folk oxå,, druckit vattnig öl för 20spänn & fnissat åt spanjorer som försöker sig på att prata engelska. Ätit tre rätters & kännt mig som en eskort när alla 50+ kollade in en. Dansat mig lökig på en ännu lökigare klubb.

----

Glömt hör av mig till mamma & blev så glad när pappa skrev kram i ett sms.

Fuck no borta bra men hemma bäst.

  • VARDAG

Likes

Comments

ÄTA

För en vecka sedan bjöd jag över 20 nära vänner på middag. Hade det perfekt, & de sista var kvar tills småtimmarna. Dukade fram med hjälp av ljusslingor, tända ljus osv & burrade ner mig i min pälsjacka. Fick lite fina minnen som ligger på mitt nattduksbord just nu.

Så glad över alla mina fina vänner<3.

  • ÄTA

Likes

Comments

VARDAG

Strandhäng 6h idag, käkat vid en mysig liten resturang vid stranden. Någon macka med hummus, mkt najs. Rumpan är sönderbränd & likaså axlarna. Men ack ska man inte klaga.

Längtar tills helgen för då är jag 100% ledig & då ska jag gå runt i staden tills jag har noll koll på vart jag är. Vill hitta mysiga affärer & gå runt tills fötterna skaver. Vill dricka kaffe & läsa böcker på ett mysigt cafe i flera timmar.  • VARDAG

Likes

Comments

ELSA

De går nog inte att beskriva flygresan mer än så. Den gick att överleva iallafall, även om huvudet gör lagom ont nu.

Drog dirr t playan när jag anlände till barcelona, 32grader & moln, badade & spelade boll. Pratade ikapp mig med familjen & lekte med barnen! Åt en torr burgare vid stranden men drack en hemsk god drink, ändå så härligt. Berättar mer soon as jag kommit in lite i allt här!

  • ELSA

Likes

Comments

ELSA

Om drygt en vecka går flyttlaset. Resväskan är framme & tankar går på högvarv. Brukar sommaren gå såhär fort????

Jag är SVINtaggad, men oxå svinrädd. Har börjat gråta av minsta lilla senaste veckan & vill mest mysa med mina kära. Men dehär kan fan inte bli något annat än bra,trots att det suger att lämna svealand när allt i livet är bättre än någonsin förr. Men man ska lämna när det fortfarande är kul, visst?

Kom precis hem från en mysig kväll med mitt hjärta & fan henne kommer man sakna.

  • ELSA

Likes

Comments