View tracker

Hej

Fan vilken dalig helg. Haft så otroligt kul men även skakat & velat dra långt åt helvete. Kom hem för några timmar sedan, kankse kl 5. Har inte varit hemma sedan i torsdags. Drivit omkring & umgåtts med folk jag gillar, som jag gillar så mycket. Dansat till funkig tekno tills solen gått upp. Sugit in varje sekund av solen jag kunnat, på gatan & takterasser. Myst & pratat rätt mycket.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Några bilder jag tog från bilen igår, längst ute på Barceloneta! Stört fint

Likes

Comments

View tracker

HOLA

Idag blev man ett år äldre. Var med kompisar vid tolvslaget & fick en sång. Drog hem & somnade gott. Vaknade till födelsedagsång & tårta med nitton ljus!! Morotscheesecake<333 åt tills jag ville spy.

Vi har köpt en bil här nere, 7 sitsig range rover. Så när vi lyckats ta oss ut från garaget med den stora jäveln körde vi till Sitges. En stad som ligger typ 40min från Barcelona, så fint var det! Solen gassade på hela dagen & vi hängde mest på stranden. Badade & spelade volleboll. När solen gått ner (förövrigt så fin solnedgång) så körde vi hem igen. Bilder från Sitges får ni imorn.

Nu sitter jag & väntar in Emma, Linn & Rasmus för födelsedags middag på Atril. Sen blire väl takhäng verkar det som.

FYFAN va bra jag mår. PUSS HEJ

Likes

Comments

Hängt ihop med dessa människor nästan hela helgen. Hängt på taket & mått svinbra. I fredags drog jag & Linn även ut en snabbis så nu har Opium bokats av. Det var väl fett kul för att vi var så danssugna, men kan inte säga att stället i sig fick mig att tappa andan.

Idag ska jag hänga hela dagen med Lillen & sen förhoppningsvis fira Eddie på hans födelsedag.

Likes

Comments

KLÄDER, ÄTA

Hanna, jag & Tyra på Bao Bao. Ven askum mat men de var typ gott!!

Tapas på Atril i lördags.

Likes

Comments

Go'kväll.

Ligger för första gången på en veckaish i sängen innan klockan slagit midnatt. Är superpigg nu, men va skönt det var att bara släppa allt & gosa in sig i sängen, trots att huvudet sa annat. Har gjort mycket men inget särskilt de senaste kvällarna. Dagarna är mindre produktiva. Dricker öl & kmr hem sent på kvällarna & sover ikapp sömnen på dagarna. Typ så. Har googlat massa idag, & just nu är jag inne på någon teknik då man delar upp sin sömn i två skift??? Typ värt att prova? Hmm ska googla mer imorn.


Btw, jag & lillen hade så jävla kul idag???? Vi skrattade tills vi båda grät??? Är de normalt att man kan ha så kul med en treåring, någon som vet? Så mysigt. Känns som om vi börjar få en annan sorters relation till varrandra nu. Jättehärligt verkligen.

Nu ska jag blunda & lyssna till ljudet av de stora gatorna Balmes & General Mitre som hörs från min öppna terassdörr<33 Gn

PS imorn ska de fasen va soligt!!!!! Tjuho ska typ åka ner t stranden & läsa tidningar i en stor stickad tröja

Likes

Comments

Likes

Comments

TANKAR

För mycket tankar just nu, så här får ni lite inspo så länge!


ÅhÅhh vill lära mig ta ut mina tankar & kreativtet istället för att få ångest & isolera mig. Jobbar på det
Puss så länge

Likes

Comments

Sa precis hejdå till la familia.

Vaknade upp & mådde skit. Trodde då det var pga bakis & en hemgång runt 04, men nu tror jag de är någon typ av feberfrossa. Gått omkring i jacka & uggs hela dagen, men gått och huttrat ändå. Lillebror hade liksom tshirt & shorts,,,, :'-)

Gått omkring på hamnen med familjen innan de var dags att säga hejdå, & ses till jul. Kommer dra hem en eller kanske två veckor runt jul, beroende på när biljetterna är som billigast.

Igår mötte jag upp Emma på lite öl, & det slutade med att vi blev ett litet gäng. Startade vid macba & avslutade på Manolo. Mysigt men var inte på asnajs humör så var allmänt seg hela kvällen. Men äre helg så äre.

Likes

Comments

ÄTA

Här käka jag, Emma & Stina förra veckan. Alla pinchos kostade runt 1,5-3 euro. Man plockade på sig de man ville ha & de fanns alla möjliga varianter. Kul & fräscht. Men även billigt & gott. Tips!

Likes

Comments