Header

No, it's not subliminal

No, and it's not terminal
Oh, oh, oh, oh it's emotional
Stealing all these bitches hearts  

Sitter på min rast och smuttar på en energidryck med hörlurarna på högsta volym. Tänk vad människan kan göra ändå, skapa musik. Det är helt otroligt om man tänker efter. Hur började allt?​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej go'vänner. Här sitter jag för tillfället och äter lite godis från igår efter ett jobbpass. Tänk hur timmar vid vissa tillfällen kan kännas som en evighet för att ibland istället flyga förbi. Eller tiden överhuvudtaget egentligen. Prata med pappa om det. För mig känns något som hände för fyra år sedan som en helt annan tid medan det för honom är som igår. Men antar att det beror på att jag och mitt liv har ändrats så mycket under den tiden medan hans är rätt så likadant, och därmed skulle det lika gärna kunna vara som gårdagen. Förstår ni? Efter 2010 tycker jag att tiden började gå fort. Haha låter konstigt och vet egentligen inte varför, kanske var då jag började växa upp på riktigt. Det går fort när man har roligt, men tror det går minst lika fort när man har mycket att göra och saker händer. När man behöver tid försvinner den och när man inte vill ha den finns den istället i överflöd. Konstigt hur känslor styr.

Ikväll ska jag hem till Alma och äta veganskt. Ska bli spännande och gott! Snart får jag väl bråttom dit när jag sitter här och gräver i min godispåse och skriver av mig och har mig, och innan vi vet ordet av är allt det här en vecka sen. Det är så sjukt. Härligt på ett sätt men också nästan lite skrämmande. Tiden asså. Och hur den går.

Likes

Comments

Jag kan kyssa vem jag vill. Jag kan ligga med vem jag vill. Jag kan komma hem mitt inatt utan att någon förutom min mamma bryr sig. Jag tar hand om mig själv. Jag sover ensam i min stora säng, kanske till och med naken. Jag kan kolla på filmer och käka godis. Laga middag. Jag kan till och med gå på bio och restaurang. Men fan vad jag saknar att dela sånna saker med någon speciell. Inte ett förhållande egentligen. Bara någon som är lite min, och jag som är lite någons. Bara någon som lite verkligen bryr sig och som lite verkligen tycker om mig. Bara någon att chilla med. Det ska ju pirra lite vid tanken på någon. Det är så härligt då.

Likes

Comments

Min bästavän,
en lyckad kladdkaka
och mellanmjölk.


Likes

Comments

Ibland kan livet vara jobbigt. Allt kan fan suga ibland. Ni ba "NÄHÄ?". Men jag menar dem gångerna man egentligen inte vet varför. Eller jo, fast det är liksom allt på en gång typ. Man kan inte sätta ord på känslorna för de är för mycket av dem. Detta kan hända när man egentligen "borde vara lycklig" och utåt sett har allt. Därför gör denna olycka en ännu mer förvirrad och blir ännu jobbigare. Man kan inte förklara den och det finns ingen specifik person eller sak att lägga all skuld och negativ energi på, så man lägger därför istället allt det på sig själv genom att behålla det i tankarna. Plåga sig själv genom att tänka tills man knappt kan längre. Man mår inte bra helt enkelt. Som om det inte var nog med att växa upp och allt vad det innebär så ska man må skit över skit också.

Men det är fel. För det är inte skit. Det är skit att man mår som man gör, men alla ska fan få må skit. Det spelar ingen roll om någon annan tycker att du borde vara lycklig, eller om du själv tycker det. För nu är du inte det och det är okej. Du är inte ensam. Ta hand om dig själv och ta det på allvar. Våga må dåligt, våga prata och våga känna.

Grejen med dessa känslor är också att de ofta går väldigt mycket upp och ner, i perioder. Ibland existerar de inte ens och du är som den lyckligaste människan på jorden. Men sen helt plötsligt är du där igen och har inte lust till något annat än att ligga stilla och ihopkrupen i din säng med hörlurarna på högsta volym för att stänga ute världen. Att inte alltid må dåligt gör också att du kanske inte tar det på allvar, för "ibland är ju allt bra". Men ingen ska behöva må dåligt, det är fel. Men det är inte fel att må dåligt. Oavsett om du inte riktigt vet eller kan förklara varför, inte ens för dig själv. "Jag växer upp" borde fan räcka.

Sen vet jag inte ens vad jag menar med att man ska ta det på "allvar", men man ska åtminstone låta sig själv tycka livet är jobbigt ibland. Tyck synd om dig själv. Berätta för någon. Ta hjälp. Bry dig om DIG. Du ska tro att du är något. Det är svårt. Tro mig, jag vet precis hur det känns. Men huvudsaken är att det är OKEJ. Okej att känna för mycket och allt och ingenting. Sen, även om det inte spelar någon roll just då, så; efter regn kommer solsken.

Likes

Comments

Vaknade för typ en halvtimme sen. Haha what? Brukar inte sova såhär länge. Har i varje fall fått i mig lite toast och så. Mycket ost ska det va. Enkelt och gott. Nu är tanken att jag ska börja rensa mitt rum. Vi är mitt i en liten flyttbubbla i min familj denna helg då min syster blivit stor och ska fly boet. På köpet får jag en liten renovering av rummet och i och med det ingår att rensa ut all skit. Har så sjukt mycket saker alltså. Gamla teckningar och shit ner plockat i lådor under sängen. Varför har jag kvar det liksom? Samma med alla födelsedagskort man får, känns taskigt att slänga. Eller gör folk det? Vad ska jag ha dom till egentligen? Ba "Grattis Sofia 7 år", Jaha kul. Nä, de får nog åka.

Likes

Comments

Fick denna på posten idag. Så bra och så fint. Fan, fuck cancer alltså. Livet är så jävla orättvist. Det värsta är känslan av att vilja ändra något, men inte kunna. Jag vill hjälpa. Jag vill göra skillnad. Men vad ska lilla jag göra? Förstår ni känslan? Känner mig aldrig så liten och obetydlig som när jag tänker på det. Jag har inte någon miljon att skänka eller är någon mastermind som kan hitta botemedel. 

Ska åtminstone bära denna runt min handled från och med nu och tänka på alla kämpar som finns och fanns därute. Gör det ni med.

Likes

Comments

​Har egentligen aldrig förstått mig på det där med tumblr, hur fan gör man?? Tror jag skaffade någon blogg eller vägg eller vad det nu är man har men fattade aldrig hur jag skulle använda den haha. Däremot har jag alltid varit en trogen följare till weheartit. Snubblar fortfarande in där ibland och snöar bort mig, för att sedan glömma bort den i flera månader igen. Det började ändå tidigt det där. Kommer ihåg när vi va små skitungar och jag och mina kompisar alltid "heartade" pikar till varandra så fort vi var lite ledsna eller sura, eller egentligen kanske bara sugna på lite uppmärksamhet. Trams som "nobody needs me" eller "A true friend would never do that" eller "I'm OK." och så en bild på någon tjej som gråter. Hahah vilka små töntar vi var.

Likes

Comments

Har precis vaknat från en godnattsömn i nybäddade lakan, satt fint efter en varm dusch när man kom hem förfrusen, trött och hungrig. Att jag dessutom har sovmorgon kan va värt att tillägga. Feeling awesome. Eller nä. Kan inte bestämma mig vad jag tycker om hur man ska svara när någon frågar hur man mår. Ska man nöja sig med ett enkelt "det är bra"? Dumt såklart om det egentligen inte är det men samtidigt känns det som man nästan "tynger ner" folk om jag istället skulle svara "SÅ FRUKTANSVÄRT DÅLIGT", okej det kanske är ett överdrift exempel, men ni förstår poängen. Vad är bäst egentligen? Läste faktiskt någonstans just om det här och att 2 av 3 svenskar alltid svarar "jag mår bra" som vana, även om de inte gör det. Det gör nog jag, svarar "det är bra" utav reflex alltså, även om det i en del fall såklart stämmer. Men kan också sedan tänka efter och tillägga ett "fast är så trött" "fast har ont här" och ångrar mig då direkt och känner mig som en tråkig person. Man påminner liksom människor om att de kanske också är trötta tänker jag typ, eller? Jag vill ju vara en positiv person. Det finns inget värre än människor som ser dåliga saker med ALLT. Gör mig galen!! Livet blir så tråkigt då. Beror antagligen på att jag är uppvuxen av och lever med världens mest positiva människa jorden skådat aka mi madre. Samtidigt avskyr jag oärlighet. Svårt det där. Och vem bryr sig egentligen? Haha.

Men nu måste jag springa iväg till skolan! Så typiskt mig att ha så mycket tid att jag sitter och väntar och helt glömmer bort den.

Likes

Comments