Header
View tracker

Igår hade jag biobiljetter bokade tillsammans med Jenny och Susanna. Vi såg den där nya Harry Potter-inspirerade filmen vid namn "Fantastiska Vidunder och var man hittar dem". Haha varför låter allt så fjantigt när det översätts till svenska? Hur som haver filmen var greaaat, älskar sånna där filmer. Och då framförallt Harry Potter. Great movie, great friends, great night. Nu ska jag snart traska till skolan. Eller nej det ska jag inte alls, jag ska cykla. Vi hörs

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej från working girl!!! Fredag,lördag,söndag. Jajamensan. Tur att man har så trevliga kollegor. En grej vi kommit fram till under alla småsnack mellan ruscherna är hur sjukt det är hur alla människor kan se och tycka olika saker, om samma saker, och att det beror på att man kollar på olika saker, t.ex om en människa är lik någon annan eller vilken ålder den har. En person kanske fokuserar på längd i sin bedömning och någon annan själva ansiktet, helt automatiskt ju. Jag vet inte vad jag kollar på hos människor liksom? Konstigt ju. Samma sak med färger. Alla kallar ju alla färger samma sak, men som jag ser röd kanske du ser grön, fast du kallar den röd, fattar ni? Human brains alltså. Amazing, och en aning läskigt.

Likes

Comments

View tracker

Hoho denna bild<3 fun times. Ligger och gnager på en perfekt rostad rostis (nästan lite bränd ska den va fast utan att bli svart, ni som vet ni vet) och smuttar på en kopp te gör jag också, så mysig är jag. Är ute på en instagramstalkerturné under tiden, tänk så kul det kan va. Största inspokällan ever, seriöst. Såg att Zara Larsson skaffat sig en ny poddpartner och jag är taggad, tror den kan va skojig att ha i öronen då & då. Lyssnade inte särskilt slavisk på den förra, gav upp det rätt snabbt. Men tror hon och den där Olivia kan ha en del intressanta disskutioner. Återstår att se. Annars då? Såg en tjej som hade varit på utbytesår i Costa Rica, hur coolt?? Är så nyfiken på alla sånna där exotiska länder och platser, känns inte alla människor och livet så enkelt och härligt där? Kanske är för att det är långt bort, långt från allt jobbigt i mitt liv typ. Drömmer en costarican om ett vintrigt Sverige må tro? Tveksamt. Om det är något i livet jag ska göra så är det att resa. Leva som en riktig backpacker och ha så jävla roligt. Upptäcka. Världen är så cool, och stor. Vill se allt.

Ha nu plinga det nyss till i min telefon om att min mattelektion är inställd imorgon. Haha börjar kl.14. Det var ju skönt. 

Likes

Comments

Jag fattar inte. Jag fattar vad som hänt, men jag fattar inte. Hur kan människor vara så trångsynta? Hur kan man vara så outbildad och oseriös. Förstår man inte vem det är man röstar på, vad det är som händer? Jag är rädd för människan. Det är utan tvekan jordens farligaste djur. Fyfan för Donald Trump och alla som röstar på honom, och alla små omogna killar som ska ba "Donald Trump är fan skön ändå". För att nej, den här gången är det inte ens okej med ett omoget skämt. Öppna ögonen; en av världens mäktigaste länder leds av en rasist, sexist, homofob OSV. Får ont i magen. Vet ni vad det värsta är? Att detta är som en seger för alla som delar hans åsikter, en acceptans för den typen av värderingar. FYFAN. Mänskligheten äcklar mig idag. Eller nej, det här är inte ens mänsklighet. Sånt här får inte hända.

Likes

Comments

Finns så många skojiga appar. Vad gör jag ens? Är verkligen trött men fyyyyyy vad det är tråkigt att sova. Egentligen är det svårare för mig att somna när jag vet precis vad jag ska göra, ha på mig osv. dagen efter. Vill bara att allt ska börja, även om det inte är särkilt roliga eller speciella saker. Det kliar i hela kropp efter hur jag bara vill att dagen ska börja. Så konstigt ju? Kan jag ge mig. Sov för fan, det är as skönt. Kommer leva livet vidare med påsar under ögonen och bli en riktig liten naper. Natten är spännande ändå, det är något mystiskt med den. Känns som allt man gör inte riktigt händer. Typ som när man har riktigt hög feber. Allt blir mer spännande också (tänk tex att möta någon på natten vs dagen liksom). Varför är det så? Det finns så mycket plats för att tänka och det känns lite som att allt är möjligt fast ändå som att ingenting finns. Allt står liksom stilla och det gör allt så levande, typ. Luddigt. Men sant. Kan inte bestämma mig för om jag gillar den eller tycker den är lite smått obehaglig. Nog en blandning av båda.

Likes

Comments

Ligger här i min varma gosiga säng, kollar lite youtube och njuter av att slippa ta mig ut i denna snöstorm. HA nu är ni allt avundsjuka vaaaa. Skolkare? tänker ni också, men icke sa nicke när ens enda lektion för dagen är valfri så är man lika med ledig. Hade aldrig fattat det där med att alla kolla massa "youtubers" förut, men nuförtiden är det en tidfördrift jag ägnar mig åt jag med. Så skojigt, fast egentligen rätt weird, att lyssna på människor och deras små vloggar haha. Varför är det så kul att höra om någon annans liv egentligen? Har svårt att kolla filmer eller serier själv, blir lätt uttråkad. Så därför är ett litet klipp man kan spola i hur man vill rätt najs. Folk tjänar ju feta pengar på det där, sjukt ändå.

Appropå youtube visa min syster mig den här videon förra veckan. Fick verkligen gåshud över hela kroppen, och grät som en liten bebis när hon gick vidare. Hör ni vilken fantastisk röst?? Hon är 12 år. Det är så coolt att en del människor kan sjunga på det där sättet, verkligen beröra. Tänk att kunna få fram något så vackert från sin alldeles egna mun? Det är ju helt jävla otroligt.

Likes

Comments

Idag har denna filur födelsedag. Tovsing, min lilla lindmarken och bästavän. Vår vänskap är så fin. Den är så unik, asså på riktigt. Tror inte att någon annan riktigt har förstått det faktiskt. Man märker det nog inte, utåt är vi som vilka kompisar som helst och i perioder har vi knappt umgåtts till och med. Dock är nog det kanske sånt som är lite nyttigt. Men sen så fort vi pratar så förstår vi varandra så bra. Vi har något, hon och jag, och det har vi vetat sedan vi var små pluttar på 9-10 år och började kalla varandra för "allrabästavän och andra halva". Det må vara fjantiga uttryck men nog är det sant. Vi är så lika samtidigt som vi inte är lika alls. Tror, eller typ vet, att vi har en liten del av varandra. På något sätt hör vi ihop. Denna människa betyder så mycket för mig att jag inte ens vet vart jag ska ta vägen och nu är hon i USA och lever livet. Tomt och saknat men ingen idé att sörja, jag vet  ju att jag har henne resten av livet ändå.

Det finns fan ingen som Tova Lindmark, fråga vem du vill.

Likes

Comments

Och däremellan ett jobb pass. Långt men kul med nytt, trivs så bra. Grattis till mig. Nu sitter jag på trogna 20an Graneberg påväg hem från Sunnersta och drömmer om att stupa i min säng. Är nästan rädd att somna och missa att gå av, mardröm.

Likes

Comments