View tracker

Jag har släppt henne lös. När jag förstod att jag hade hållit henne fången kunde jag inte hålla tillbaka. Jag släppte henne fri. Förstod inte att jag skulle ha behövt tämja henne. Nu springer hon runt och vrålar av hopplöshet, ångest och avundsjuka. Hon har egentligen ingenstans att ta vägen, ingen vill ta emot henne. Jag försökte ta tillbaka henne till säkerheten. Men det var omöjligt, hon hade blivit alldeles vild. Ville aldrig tillbaka till det undangömda. Nu kan jag bara be att ingen ska upptäcka henne.

Likes

Comments

Hej. Ska berätta om mina planer inför framtiden. 'cause y not.

Först ska jag gå gymnasiet, öh. Men också skriva en himla bok. Och sen ska jag ge ut den himla boken innan jag tar studenten. för att DRÖM. Hur många ger ut en bok innan de ens är 19? Sen så läser skitmånga den så får jag pengar och kan typ flytta hemifrån samtidigt som jag läser vidare till något??? Vet inte vad, men vad spelar det för roll? Jag skriver lite mer. Lever life, med vänner och kanske någon pojkvän eller flickvän eller något vad vet jag? Ger ut en till bok, tjänar pengar. Lever life lite till. Bor i typ Stockholm, för att DRÖM. Reser massor med vänner. Skriver. Skriver. Skriver. Lever. Lever. Lever. Ja, typ så tänker jag mig att det ska bli.

Och vem bryr sig om det är orealistiskt? Hela världen är orealistisk. 

Likes

Comments

Adina är här. Livet går upp och ner. Har humörsvängningar hela tiden. Om allt och ingenting. Jag skriker. Jag skrattar. Jag har ångest. Jag känner mig nästan kär. Jag skriker. Jag faller. Jag gråter inte. Har inte gråtit. Jag bara skriker för att känslorna inte kan ta vägen någonstans. Jag skriker för att vi ska se Veronica Maggio. Jag skriker för att jag måste jobba på måndag. Jag skriker för att skolan börjar. Jag skriker för att vi ska se Miriam Bryant. Jag skriker av glädje och jag skriker av ångest. Jag skriker för att jag inte vet hur jag ska hantera känslorna. Så jag skriker och skriker. Jag menar inte att jag skriker inombords. Jag skriker rätt ut, hela tiden.

Likes

Comments

Håller på att dö. Är så trött. Måste sova. Men livet äger sönder. Fast har humörsvängningar delux. En sekund överöser ångest mig. Nästa sekund vet jag inte vart jag ska göra av all lycka. Det går verkligen på bara några sekunder. Ibland är det en blandning. Överflödig glädje med skymtar av ångest. Livet. Liksom. Godnatt.

Likes

Comments

Livet känns så himla bra i mig just nu. Älskar. Har börjat sommarjobba och hatar det, men LEVER på kvällarna. Sömn är ändå överskattat. Känner på mig att denna perioden blir en av de bättre på sommarlovet. Nu med alla festivaler och karnevaler. Ska bara försöka att inte bli våldtagen, så blir allt UNDERBART.

Likes

Comments

Jag älskar att vara själv. Jag älskar älskar älskar älskar älskar det. Gud. Jag älskar det så mycket. Jag tror inte någon förstår. Det känns inte som att det är så hälsosamt att älska att vara själv så mycket som jag gör, men jaja.

Likes

Comments

Andas in natten.
Lyssna in natten.
Lev ut natten.

Likes

Comments

Jag vill flytta till en ny stad, kanske egentligen ett nytt land. Men jag vill flytta dit ingen vet vem jag är. Det är inte så många som vet vem jag är här heller, men jag vill vara där ingen vet vem jag är. Om ingen vet vem jag är kan jag vara den jag verkligen är, men här är det för många som vet vem jag är. Eller de tror att de vet vem jag är. Jag tvivlar på om någon verkligen vet vem jag är. Inte ens jag själv vet. Men om jag flyttar dit ingen vet vem jag är slipper jag iallafall de andra som tror att de vet vem jag är. Kvar blir bara jag. 

Likes

Comments