tonåren springer ifrån mig. men inatt ska jag leva. inatt ska jag känna. inatt ska jag vara odödlig. inatt tänker jag hålla kvar tonåren.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

i sjutton år har jag andats jordens luft

men ju längre tid det går ju mindre förstår jag

livet känns så meningslöst varenda natt

varför förstår jag inte vad det är att leva

jag krampar ihop på golvet

med risk för att aldrig komma upp

vem är jag hjälp mig jag vet inte

är det såhär det ska kännas


Likes

Comments

Jag förstår mig inte på livet. Vi lever vi känner men det spelar ingen roll. Om vi alla tar självmord samtidigt så gör det ju inget eller va? Varför? Varför inte? Eller alltså jag förstår inte varför vi ska leva bara. Jag förstår faktiskt inte alls. Vi är ju så vilse. Jag förstår mig inte på vår generation. Vi vill känna, vi behöver en känsla. Är det verkligen värt att leva för den känslan, den kommer ju ändå glömmas bort så snart. Är det verkligen värt? Typ, folk säger att de vill påverka andra människor och att det är meningen med livet osv, men de människorna kommer ju också att försvinna. Andra får barn och säger att de lever för sitt barn, men det barnet kommer ju känna likadant när de får ett barn så om vi alla lever för någon annan kan vi lika gärna bara dö. Eller? Va? Jag förstår inte. Godnatt.

Likes

Comments

Då när vi inte syns

Kanske borde vi finnas mycket mindre då

Fast det är tvärtom

Vi finns mer, större, djupare

Vi existerar igen

Dagen, ljuset

Är bara en passage till natten

Mörkret

Då vi kan leva igen


Likes

Comments

hittade denna jackan<3

vi var SÅ små hahah

fy faaaaaan vad livet var fint här

ÄLSKLINGAR

fy fan vad livet var fint här och herregud vad brun jag var

asså shit jag älskar sommaren så mycket

Är fett sen med detta men usch vem bryr sig, UNDERBARASTE ÅRET FAKTISKT. 2017 har ju redan börjat och inte varit sådär asbra men bilderna från januari februari 2016 var inte heller så niceeee så det är lugnt detta kan också bli ett bra år

Likes

Comments

Äeh nu räcker det asså. Jag behöver vår. Jag b e h ö v e r vår. JAG BEHÖVER VÅR. fattar ni, jag kan inte göra detta längre, det fungerar inte längre. Jag B E H Ö V E R vår. ALLTSÅ jag kan inte hantera mer vinter nu. Ge mig plusgrader, ge mig sol, ge mig lov. Snälla. Det enda som gör livet värt att leva på vintern är minnet av sommaren, helt allvarligt nu. Utan vetskapen av vad sommaren är skulle jag inte överleva, men asså mitt minne är kasst. Jag börjar glömma. Jag behöver minnas. Jag behöver minnas för att överleva, för att finnas. JAG BEHÖVER VÅR OCH SOMMAR OCH VÄRME. Hjälp. Snälla.

Likes

Comments