Jag är livrädd. Det är här nu. Livet jag har längtar efter så länge är precis utanför fönstret. Livet jag har litat på i mina mörkaste stunder går att ta på nu, det är alldeles här. Jag skulle kunna andas livet som jag försökt tvinga mina lungor att andas så många sömnlösa nätter, men jag gör inte det. Jag varken tar på eller andas in livet jag längtat efter och behövt så länge. Det var tanken om detta livet som fick mig att överleva den hemskaste av vintrar men nu när det är känns det inte. Det känns inte. Och det skrämmer mig så hårt. Snart är det över och det känns inte. Snart är vi tillbaka i den hemskaste av vintrar och det som är nu känns inte. Jag behöver att det ska kännas om jag ska orka ett mörker till. Jag behöver det för annars vet jag inte om något är värt mina andetag. Det jag har lagt allt mitt hopp på känns inte. Det känns inte. Jag känner inte. Det är precis här. Precis utanför fönstret men jag känner ingenting. Det enda jag känner är de räknade dagarna tills allting börjar om igen. Hur ska jag överleva då?


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

En söt pojke blev min på något sätt? Jag tog hans hand en kväll och en vecka senare var han plötsligt min. Jag saknar honom mer för varje kväll som går sen kvällen han sa att maj är månaden man blir kär i. Maj är månaden jag fick svårt att andas när han kom för nära. Maj är månaden det gick som stötar genom hela kroppen när han tryckte sin arm nära min. Maj är månaden jag sa till Maja att han är det finaste som har hänt mig. Men juni är månaden jag tog hans hand en fredagskväll. Juni är månaden jag sms:ade Maja och sa jag nog kommer gå sönder. Juni är månaden jag lyssnade till hans hjärtas slag. Juni är månaden han sa att han är lite kär i mig. Juni är månaden jag lärde mig hans ansikte utantill. Juni är månaden jag ringde Maja och sa att jag fucking älskar honom. Juni är den finaste månaden på detta året. Juni är månaden jag för alltid kommer minnas.


Likes

Comments

En flicka, nyss sjutton år fyllda. Ligger i rummet där väggarna är dekorerade med utskrivna bilder av hennes finaste i livet. Om kvällarna gråter hon tårar och undrar varför livet skär i henne. På nätterna skriver hon dagbok och längtar till ett pirr i magen. Hon går på stadens gator i utnötta skor. Rakt ut i korsningarna utan att se sig om, för hon är en flicka på sjutton år. Sjuttonåriga flickor vet ju alla att de är odödliga. Det måste de vara. Annars skulle de nog gå sönder för evigt. Flickan försöker att vara någon. Försöker att passa in genom att sticka ut. Hon tar fotografier och lyssnar på artister en pojke sagt är bra. Sjuttonåriga flickor gillar inte att leva om dagarna. Dagarna är bara en passage till natten. Flickan tar in allt natten har att erbjuda. Hon vet att det är så hon måste göra om hon ska överleva.


Likes

Comments

åtta års dagböcker. i åtta år har jag samlat mina tankar och känslor på papper. åtta år. förstår någon hur mycket det är? tjugohundranio och framåt. detta är det vackraste jag har. ord från mitt nioåriga jag fram tills idag och framåt.

Likes

Comments

Öppna fönster och solbrända ben kom från ingenstans. Mitt fönster står öppet i natt och det är sommar jag hör utanför. Jag har lärt mig hur de olika årstiderna låter och det jag hör nu är definitivt sommar. Alla gator andas sommar. Varenda själ tar in livet som sommaren ger. Min kropp bär kvar värmen från solens strålar och jag vet jag vet jag vet att jag har en hel sommar framför mig om bara en månad. En månad och sen har jag en hel sommar av detta. En enda månad. Det klarar jag så lätt.

Likes

Comments

this is where the magic happens

jag lovar maja du ska få tillbaka din tröja

finisar<3

äkta spyken-kids, fast anda går inte ens i lund

Likes

Comments

Hjälp mig spara detta på burk
Snälla snälla
Jag mår så jävla bra just exakt nu
Varför kan jag inte få spara iallafall en del av detta och ta fram till dagar som den för två veckor sedan

Likes

Comments

våren är det allra bästa jag vet och jag låter den ta mig med storm, det måste jag för jag vet faktiskt inte om jag överlever en vinter till. jag vet faktiskt inte om jag håller ut till nästa vår så därför låter jag denna ta mig med så mycket storm att jag tappar fattningen.

Likes

Comments

Jag förstår inte hur något ska kännas
Jämna mellanrum mellan livet och det andra
Minnas känslan jag ville spara på burk
Men varför känns det inte?
Hennes enda hopp var för djupt
Hittade hon känslan?
Genom kroppen som skar luften
Hårstrån som stod upp över armarna
På måndagen fanns hon inte mer
Drogen var för stark
Skulle bara få henne att känna
Levererade inte riktigt vad hon tänkt sig
Genom kroppen flöt en känsla
Det var allt hon ville
Alternativet var att försvinna

Likes

Comments