Då när vi inte syns

Kanske borde vi finnas mycket mindre då

Fast det är tvärtom

Vi finns mer, större, djupare

Vi existerar igen

Dagen, ljuset

Är bara en passage till natten

Mörkret

Då vi kan leva igen


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

hittade denna jackan<3

vi var SÅ små hahah

fy faaaaaan vad livet var fint här

ÄLSKLINGAR

fy fan vad livet var fint här och herregud vad brun jag var

asså shit jag älskar sommaren så mycket

Är fett sen med detta men usch vem bryr sig, UNDERBARASTE ÅRET FAKTISKT. 2017 har ju redan börjat och inte varit sådär asbra men bilderna från januari februari 2016 var inte heller så niceeee så det är lugnt detta kan också bli ett bra år

Likes

Comments

Äeh nu räcker det asså. Jag behöver vår. Jag b e h ö v e r vår. JAG BEHÖVER VÅR. fattar ni, jag kan inte göra detta längre, det fungerar inte längre. Jag B E H Ö V E R vår. ALLTSÅ jag kan inte hantera mer vinter nu. Ge mig plusgrader, ge mig sol, ge mig lov. Snälla. Det enda som gör livet värt att leva på vintern är minnet av sommaren, helt allvarligt nu. Utan vetskapen av vad sommaren är skulle jag inte överleva, men asså mitt minne är kasst. Jag börjar glömma. Jag behöver minnas. Jag behöver minnas för att överleva, för att finnas. JAG BEHÖVER VÅR OCH SOMMAR OCH VÄRME. Hjälp. Snälla.

Likes

Comments

Livet gör ont i mig, jag orkar inte ta tag i något. Inte ens för en sekund orkar jag ta tag i mitt liv. Varför är vintern så hård mot mig? Jag behöver sommar. Jag behöver skratta. Jag behöver känna. Detta fungerar inte. Jag är så trött. Vill sova bort hela vintern. Jag orkar faktiskt inte.

Likes

Comments

Längtan river i mig. Det är allt jag vill ha i livet. Allt. Det gör så ont i mig att jag kanske inte kan få det, för det är allt jag någonsin kan önska mig. Jag biter mig i läppen för att inte skrika av längtan och kanske avundsjuka. Jag behöver det. Jag vill ha det. Så gärna. Det går inte ens att beskriva. Det river i mig. Min kropp går knappt att styra för att det gör så ont i mig. Jag vet vad jag vill ha, men jag vet att jag kanske aldrig kan få det. Och då. Då är mitt liv ingenting.

Likes

Comments

Jag har släppt henne lös. När jag förstod att jag hade hållit henne fången kunde jag inte hålla tillbaka. Jag släppte henne fri. Förstod inte att jag skulle ha behövt tämja henne. Nu springer hon runt och vrålar av hopplöshet, ångest och avundsjuka. Hon har egentligen ingenstans att ta vägen, ingen vill ta emot henne. Jag försökte ta tillbaka henne till säkerheten. Men det var omöjligt, hon hade blivit alldeles vild. Ville aldrig tillbaka till det undangömda. Nu kan jag bara be att ingen ska upptäcka henne.

Likes

Comments

Hej. Ska berätta om mina planer inför framtiden. 'cause y not.

Först ska jag gå gymnasiet, öh. Men också skriva en himla bok. Och sen ska jag ge ut den himla boken innan jag tar studenten. för att DRÖM. Hur många ger ut en bok innan de ens är 19? Sen så läser skitmånga den så får jag pengar och kan typ flytta hemifrån samtidigt som jag läser vidare till något??? Vet inte vad, men vad spelar det för roll? Jag skriver lite mer. Lever life, med vänner och kanske någon pojkvän eller flickvän eller något vad vet jag? Ger ut en till bok, tjänar pengar. Lever life lite till. Bor i typ Stockholm, för att DRÖM. Reser massor med vänner. Skriver. Skriver. Skriver. Lever. Lever. Lever. Ja, typ så tänker jag mig att det ska bli.

Och vem bryr sig om det är orealistiskt? Hela världen är orealistisk. 

Likes

Comments

​jag vet inte riktigt. alls.

Likes

Comments

Adina är här. Livet går upp och ner. Har humörsvängningar hela tiden. Om allt och ingenting. Jag skriker. Jag skrattar. Jag har ångest. Jag känner mig nästan kär. Jag skriker. Jag faller. Jag gråter inte. Har inte gråtit. Jag bara skriker för att känslorna inte kan ta vägen någonstans. Jag skriker för att vi ska se Veronica Maggio. Jag skriker för att jag måste jobba på måndag. Jag skriker för att skolan börjar. Jag skriker för att vi ska se Miriam Bryant. Jag skriker av glädje och jag skriker av ångest. Jag skriker för att jag inte vet hur jag ska hantera känslorna. Så jag skriker och skriker. Jag menar inte att jag skriker inombords. Jag skriker rätt ut, hela tiden.

Likes

Comments