åtta års dagböcker. i åtta år har jag samlat mina tankar och känslor på papper. åtta år. förstår någon hur mycket det är? tjugohundranio och framåt. detta är det vackraste jag har. ord från mitt nioåriga jag fram tills idag och framåt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Öppna fönster och solbrända ben kom från ingenstans. Mitt fönster står öppet i natt och det är sommar jag hör utanför. Jag har lärt mig hur de olika årstiderna låter och det jag hör nu är definitivt sommar. Alla gator andas sommar. Varenda själ tar in livet som sommaren ger. Min kropp bär kvar värmen från solens strålar och jag vet jag vet jag vet att jag har en hel sommar framför mig om bara en månad. En månad och sen har jag en hel sommar av detta. En enda månad. Det klarar jag så lätt.

Likes

Comments

this is where the magic happens

jag lovar maja du ska få tillbaka din tröja

finisar<3

äkta spyken-kids, fast anda går inte ens i lund

Likes

Comments

Hjälp mig spara detta på burk
Snälla snälla
Jag mår så jävla bra just exakt nu
Varför kan jag inte få spara iallafall en del av detta och ta fram till dagar som den för två veckor sedan

Likes

Comments

våren är det allra bästa jag vet och jag låter den ta mig med storm, det måste jag för jag vet faktiskt inte om jag överlever en vinter till. jag vet faktiskt inte om jag håller ut till nästa vår så därför låter jag denna ta mig med så mycket storm att jag tappar fattningen.

Likes

Comments

Jag förstår inte hur något ska kännas
Jämna mellanrum mellan livet och det andra
Minnas känslan jag ville spara på burk
Men varför känns det inte?
Hennes enda hopp var för djupt
Hittade hon känslan?
Genom kroppen som skar luften
Hårstrån som stod upp över armarna
På måndagen fanns hon inte mer
Drogen var för stark
Skulle bara få henne att känna
Levererade inte riktigt vad hon tänkt sig
Genom kroppen flöt en känsla
Det var allt hon ville
Alternativet var att försvinna

Likes

Comments

Det är nära nu. Jag känner det. Jag känner det ut i fingertopparna, det är så nära nu. Snart kommer värmen komma och jag kommer att kunna andas igen. Låt det bara komma innan min sjuttonde födelsedag i jesus namn. Låt värmen komma samma dag jag går från sexton till sjutton. Låt alla snacka om det på fredagen efter min födelsedag. Snälla låt värmen komma då. I jesus namn. I hela universums namn. Snälla. Amen.

Likes

Comments

tonåren springer ifrån mig. men inatt ska jag leva. inatt ska jag känna. inatt ska jag vara odödlig. inatt tänker jag hålla kvar tonåren.

Likes

Comments