Heej!

Nu ska jag försöka uppdatera varje söndag med ett inlägg om vad som hänt i veckan eller hur den sett ut.

Denna vecka har sett ut följande

Måndag: Dressyr pass , hon var superfin men lite stel

Tisdag; Litet snabbt pass i ridhuset, men hon var fin men lite spänd då det blåste lite

Onsdag; markarbete, det gick superbra, vi tränade på att komma över det upphöjda bommarna på en volt i lugnt tempo och inte stressa fram till dem, det gick bra då hon lärde sig fort.

Torsdag; jag longerade henne och skrittade henne

Fredag. ; vilodag

Lördag,; jag och Moa red ut i skogen, hon är väldigt pigg så fick ha martingal och gummiband, hon dampade lite men det gick bra

söndag/idag; det hade snöat en del och jag var funktionär på tävling på jfk från, 9-13 så jag och Moa släppte Tea och Eevee i ridhuset.


Många har frågat hur det går för mig och Eevee.

Det går framåt, i hoppningen så fokuserar vi på att hon ska vara lugn och inte stressa in på hinderna, dressyren går bra, Vi har väl tänkt att hoppa pay and jumps och bara "leka" runt, då hon vart nervös innan tävling, sen får vi se vad som händer.

Hoppas djupt att hon kommer stanna även nästa hyresperiod men otroligt svårt. Men nog med det. Hon är personlig och min bästa vän.

2018 närmar sig med stor steg och vi hoppas på att 2018 blir vårat år.

Imon är jag förresten ledig och ska tillbringa dagen i stallet. Ska försöka få dit en pizza till mig. ;)


Hoppas ni får en bra kväll!

( förresten så har jag sprayat mina freejumps i guld , resultatet får ni se snart)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Som ni vet har jag inte uppdaterat här på ett tag. Det har hänt en del sedan dess.

Jag o Eevee har bland annat hoppat pay and jump , 70-70 cm, det gick inte så bra då hon var väldigt tittig,nervös och mycket folk runt omkring. Vi ska vara med på nästa klubbhoppning på lägre höjd och börja om från början och bygga mer självförtroende för henne och bli mer van.

Sen så har hon varit stel som en del redan vet om, men det beror på att Eevee är stel och hon är 16 år gammal liksom. Men det funkar bra nu.

Kommer uppdatera mer inom kort, är sjuk just nu typ eller hostig.

Men nu ska jag fixa på mitt rum och sen till stallet och ikväll ska vi äta med stallet.

puss & kram

Elsa o Eevee

Likes

Comments

Heej! Jag är tillbaka!

jag har just nu Eevee ju som ni kanske vet och allt går bra. Vi tränar bla för Anneli Wetterström (kolla upp vem det är ni) :)

Jag har också bokat v21 på sjöis. Vi får se om det blir mer än så.

Hoppas ni mår bra, det gör jag iaf.

Det känns inte så kul att inte veta vart Ammi har hamnat. Men hon har det väl bra.

Tänkte bara skriva att jag kommer uppdatera mer här 1 gång i veckan ungefär.

puss o kram <3 <3

Elsa o Eevee :)

Likes

Comments

Hej! idag tänkte jag förklara för er varför jag inte har kvar Ammi, det finns många anledningar. Får faktiskt dagligen frågor om detta. Här kommer dessa anledningar.

1: Jag är för lång, jag har sett bilder där jag är jätte lång..

2: Hon är gammal, hon vill inte det jag vill exakt

3: Hon ville/vill vara skogsmulle , det vill inte jag.

4: Jag kände att jag var klar med henne.

Det var typ det, Finns mer men orkar inte ta upp det.

Detta var i allafall allt jag tänkte ta upp.

Ha det bra!!

Kram // Elsa

Likes

Comments

Hej! Tänkte bara säga att ni gärna får kolla in på min Youtube kanal som heter Elsa krona ! Lägger upp videos ibland ! Kram ❤️❤️

Likes

Comments

Hej! Det var ett tag sen nu alltså! Jag har bland annat lämnat Ammi och provridit nya samt vart på ridläger. Kan börja att berätta om provridningen.

Jag provred Latte,Ginny,Bisquit,Daily ovh Eevee. Det blev Eevee som kommer hem i höst. När jag säger att jag var nära att hyra Ammi igen så skojar jag inte jag var jätte nära. Men Eevee kommer iallafall hem i höst.

Sedan har jag ridit på ridskola lite grann men nu är det slut.


Slutar skolan på fredag den 16/6 , sorgligt att lämna alla fina vänner och Bejbs i klassen. Ska börja 7:an och då byter man skola. Som tur är har jag många av de kvar.


Ska tävla nu på söndag den 11/6 ska hoppa en B-ponny vid namn Johnny J en gul liten söting 😻


Kommer uppdatera mer varje vecka. Men just nu kanske inte så mycket. Har inget att skriva om.


Idag ska jag åka upp och fixa i det nya stallet i skåpet och lite annat. Även fixa inför tävling imon 💗💗

Uppdaterar imon om hur det gick 💗

Ha en Bra dag alla fina 💗 Puss och kram // Elsa

Likes

Comments

Hej! Tror inte att jag uppdaterat på ett tag. Men i allafall är Ammi igångsatt från hältan. Bara 12 dagar kvar med henne innan jag lämnar henne på Weekend, :( Längtar till sommarn och hoppas den blir bra. Idag söndag ska jag och Ammi rida i ridhuset. Detta blir inget långt inlägg då jag ska t stan nu.

Puss / elsa o ammi

Likes

Comments

Hej! Över helgen nu den 30 april - 1 Maj är jag i Göteborg, idag söndag har jag varit på Liseberg träffade Saga som hyr prisilla, superkul! Nu sitter jag på en resturang och ska äta pizza magarita. Imon ska jag shoppa till mig och Ammi / nyblivande hyrhästen. Ska till Tessie,Hm,Panduro,Victoria secret & Några fler! Ammi är frisk från sin hälta :))) Ammi tas hand om Hanna just nu i helgen då! Hon är duktig Hanna! 💗 Roliga nyheter , I sommar ska jag vara en vecka hos min faster och ta hand om hennes 4 hästar, en 3 åring, en 4 åring , en 18 åring och en 6 månaders föl ! Superkul! Efter det kanske bara kanske jag kommer att ... de får ni veta snart 😉 // Elsa & Ammi

Likes

Comments

Hej!

Ibland önskar jag att ridsporten inte förde med sig motgångar. Haft otur större delen av hyrperioden. Men även bra stunder. Idag när jag travade kändes Ammi konstig, hon haltade till då och då. Ja ni läste rätt, halt! Hon är troligen halt, inte helt säkert men när jag vet mer så säger jag till! Super tråkigt verkligen, slutet av hyrperioden och kvarkan är över och då händer detta. Kommer inte vara med på LC:1 på söndag :/ men hade bestämt mig för det innan jag visste att hon var halt/gick orent. Ridlärarn såg det med. Visste att det skulle hända förr eller senare.


Motgångar är sånt vi alla kommer/har upplevt, speciellt vissa av oss.

Detta kan låta konstigt men tror allvarligt talat att jag har karma över mig alltså, varje gång jag har typ sagt något dåligt eller gjort något dåligt får jag igen av det! (Ni får tro vad ni vill men ) 😂 Motgångar är även sånt som gör oss starkare, många av oss vi på jfk (host host *) har blivit starkare, vi har iallafall inte lagt oss ner och slutat kämpa och vi kommer aldrig göra det! Jag och Ammi har haft våra stunder med motgångar, men vi är alltid tillbaka på banan, oavsett ✊🏽 Vilket gör denna häst till min kämpe! Motgångar är sånt som vi självklart blir ledsna över, men oftast går det över. Tror att Ammis hälta/skada eller vad det nu är kommer gå över snart hoppas jag! Motgångar är inget roligt, men kom ihåg att du klarar det! Håller tummarna för er med motgångar ! Även Ammi! 💗 Detta är de första motgångarna för mig i mitt liv vilket känns jobbigast (självklart) men inte de sista i hästvärlden!


TRO PÅ DIG SJÄLV OCH SLUTA ALDRIG KÄMPA ! DU ÄR STARK!

/ Elsa & Ammi ❤️


Likes

Comments