• Snapchat
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Vardag

Ett tag sen nu! Förra helgen gjorde jag i princip ingenting. Det var typ inga fester och jag satt bara hemma och pluggade, skönt ändå. Hur som helst, den här helgen vet jag istället fyra fester och har planerat en del möten med kompisar.

Idag åkte jag in till stan efter skolan och träffade Filippa och Clara. Vi satt i det sjukt underbara vädret på Non Solo Bar och bara snackade. Älskar när det är fint väder, jag blir så lycklig! Det var liksom behagligt att sitta på uteseveringen och fika, SÅ HÄRLIGT! Efter ett tag kom Madde också och vi satt där i typ tre timmar sammanlagt. Sedan drog jag och Madde oss tillbaka mot Vaxholm. Just nu ligger jag i sängen och chillar. Jag ska egentligen på en fest med Daniel i Täby men jag känner mig riktigt sjuk egentligen. Känns som jag har feber, ska nog ta tempen snart. Jag har precis ätit middag med familjen så jag får hoppas på att det ända jag behövde för att känna mig friskare var lite mat.

Den här veckan har varit sååå skön. Jag önskar verkligen att alla veckor kunde vara som denna. Vi har haft en så kallas FEX-vecka i skolan, där de som ligger på F varningar i ämnen osv har chansen att ta ikapp. Jag ligger inte på någon F varning så jag behövde i princip inte alls gå till skolan på hela vecka. Vi har haft lite föreläsningar hit och dit och sen har jag liksom slutat. Så sjuuukt underbart, och det har plus detta varit jätte härligt och vårigt väder! LOVE it. Jag har iaf chillat brutalt denhär veckan med 0 läxor, så igår var jag på fika med Kevin i solen också.

Imorgon är det lördag och jag ska träffa tre tjejkompiskar på fika på förmiddagen (fy fan vad jag fikar upp mina pengar </3) haha. Sen ska jag möta upp Madde och Izabel för att dra till en fest i Djurs hos Ivar. Hoppas verkligen att det blir kul! NU ska jag försöka krya på mig lite, hörs!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments