STUARTWEITZMAN.COM

Vill så gärna ha ett par sånna här i min garderob. Jag äger ett par "kopior" eller hur man ska utrycka sig från Nelly.com som jag egentligen är rätt missnöjd med. Kvalitén är ganska kass, fast man kanske inte ska förvänta sig något annat med tanke på att de var billiga. Först och främst så har jag har trampat igenom klacken, och eftersom den är ihålig så kan ni ju tänka er hur det ser ut om man lyfter på foten. Dessutom så har de töjt ut sig runt låren så man måste gå och dra i dem när man har dem på. Bortsätt från all kritik mot skorna så är det något som gör att jag ändå använder dem.

Men såklart vill man ha orginalvaran ovan. Funderar på att önska mig ett par i julklapp, eftersom de kostar rätt mycket. Tycker att det skulle vara så snyggt att ha ett bar blåa eller röda eftersom de inte är lika vanligt som svarta.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Var på en jätte mysig brunch i morse hos en kompis som har fyllt år. Har ätit så himla mycket mat, är hur mätt som helst. Låt bilderna tala!

Igår tog jag på mig ett jobbpass av en kollega. Tänkte njuta av att ha en ledig helg för det har jag inte haft på länge, men sen när jag fick frågan så tog jag passet ändå. Man tänker ju på pengarna! Ångrar det nu ändå lite efter eftersom jag har så mycket att plugga, men det löser sig nog.

Likes

Comments

Är inte direkt nöjd med dessa mobil-blixt bilder, men jaja. Detta var gårdagens outfit iaf!

Likes

Comments

Har sätt så många t-shirts med musik inspirerande tryck på. Vanligast är ju Metallica, ACDC eller typ Guns n' Roses. Men jag har också sätt några 2pac, David Bowie, Nirvana eller Rolling Stones t-shirts eller t-shirts med lite mer moderna artister på som tex Rihanna, Drake eller tröjor från Chris Browns egna märke Black Pyramid. Är detta en ny höst trend? Jag diggar den sjukt mycket. Slappa, långa och mysiga, rättare sagt oversize t-shirts är ju hur skönt som helst, så varför inte? Jag letade lite efter dessa typer av tröjor när jag var i London i sommars och lyckades hitta några riktigt billiga på Primark av ren slump. Skulle in och köpa slumpbyxor och genade genom herrsidan av burken och stötte på en stor t-shirt vägg där bland annat jag plockade på mig en ACDC och en Guns n' Roses tröja. Kostade ca 70 kr om jag minns rätt. KAP!

Har dock faktiskt aldrig sätt några liknande tröjor på tjejsidan av butikerna, så därför ger jag er nu ett litet tips. Glid över på herrsidan! Hittade bland annat dessa tröjor nedanför på H&M och Zara till ett bra pris.

Likes

Comments

Helgen börjar närma sig igen vilket får mig på bra humör. Imorgon är det fredag vilket är min favorit dag på veckan eftersom det är den enda dagen då jag inte pluggar. Söndagar är number one pluggdag, och om jag inte jobbar på lördagsförmiddagen så pluggas det där med.

Jag har dock inte många planer denna helg, förutom pluggandet såklart. Men på lördag ska jag på en födelsedags brunch hos min bästa vän! Älskar bruncher, både roligt att anårdna men också så sjukt trevliga att gå på. Något jag stark rekommenderar om du vill fira din födelsedag med dina vänner men inte vill fixa värsta partyt. 

Imorgon så kanske ska in till stan och käka med några vänner, men annars har jag inget speciellt planerat. Däremot ser jag fram emot nästa helg och helgen efter det också. Nästa helg så ska in skola ha insparksfest med militär tema som jag ska gå på. Är super taggad! Helgen efter det är det halloween fest som står på schemat. Funderar fortfarande på vad jag ska klä ut mig till, har verkligen ingen aning än! 


Likes

Comments

​Innan jag köpte mina skinnbyxor så tyckte jag att det var svårt att komma fram till vad man kan ha till dem. Här har vi tre varianter med lite olika färger. Min personliga favorit av dessa tre är den sista med de gröna detaljerna. Ser framförallt mest höstig ut och sedan har jag verkligen fastnat för de svarta handskarna. De är dock ganska dyra, och med dyra menar jag 2600 kr men det finns säkert en fungerande budget variant någonstans där ute eller iallafall något billigare förslag som jag får hålla mig till.

Likes

Comments

Jag har väntat såså länge på den här dagen. Han kommer till Sverige!! Jag älskar den här människan, han är min absoluta favorit i musikbranchen och har varit det ett bra tag nu. Jag vill så gärna gå på den här konserten, mer än allt annat just nu. Min dröm hade varit att se Rihanna och Drake tillsammans, men bara Drake ensam är ju heaven. 

𓅓⁶ 𓅓⁶ 𓅓⁶ 𓅓⁶ 𓅓⁶ 𓅓⁶ 𓅓⁶𓅓⁶ 𓅓⁶ 𓅓⁶ 𓅓⁶ 𓅓⁶ 𓅓⁶ 𓅓⁶𓅓⁶ 𓅓⁶ 𓅓⁶ 𓅓⁶ 𓅓⁶ 𓅓⁶ 𓅓⁶𓅓⁶ 𓅓⁶ 𓅓⁶ 𓅓⁶ 𓅓⁶ 𓅓⁶ 𓅓⁶

TRE AV MINA FAVORITER

Likes

Comments

BRALETTE OVER SHIRT

Jag vet inte vad jag ska tycka om den här trenden. Den är snygg på vissa, exempelvis Kendall Jenner som är till vänster. Jag tycker dock att det skulle kännas fel att sätta på mig det av någon anledning.

FUR

Päls jackor är verkligen så snyggt och såklart är det en äkta päls som är snyggast. Jag vill så gärna ha en, men det känns väldigt fel att köpa en. Jag skulle få dåligt samvete och de är dessutom dyra.

LEATHER PANTS

Skinn byxor kommer man nog se mycket av nu under hösten. Jag äger själv ett par från Zara som jag verkligen kan rekommendera. Jag tycker att det snyggaste är när man har skinnbyxor med ett par klackar som till vänster.

Likes

Comments