• Snapchat
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Hello, jag valde att ställa in lösenord till bloggen av olika anledningar. Nu är lösenordet borta iaf och jag är tillbaka.

Idag är det måndag och röd dag och imorgon är det skola. Jag har haft ett väldigt lugnt och skönt lov om man jämför med sportlovet då jag var ute ca 6/7 kvällar. Det här lovet har jag tränat så mycket, vilket jag är väldigt glad för. Jag har alltid tränat (framförallt fotboll) typ 3-4 gånger i veckan hela mitt liv, men nu under gymnasiet har jag verkligen trappat nd på det och det kan gå nästan två månader innan jag kommer ut och tränar något. Jag har märkt att jag mår sämre av det men nu känner jag äntligen att jag har fått tillbaka suget.

Höjdpunkten på lovet var nog i torsdags då min vän Madeleine syrde upp ett litet krök. Träffade lite människor och hade det mysigt. Maddes mamma var bortrest så hon hade huset för sig själv, och då flyttar jag in!

Sen då? Jag bjöd Madde på middag då hon nyligen fyllt år, vi åt på Miss Voon. Fett gott, rekommenderar starkt! Fick tyvärr inga bilder på det men aja. Sedan träffade jag också Linnea på fika. Vi bestämde oss för Café Pom & Flora, VÄLDIGT gott och prisvärt!! Rekommenderar också väldigt stark för dig som vill ha något nyttigt och prisvärt. Kanske mer ett brunch/frukost ställe och inte ett fika ställe, men det var gott!

Nu ska jag till Täby centrum för att köpa lite tyg till en sy projekt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments