• Snapchat
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Vardag, Musik

Idag är det en lite sämre dag. Har haft massvis med drama runt om mig på senaste tiden och känner dessutom att jag börjar bli sjuk. Skolan är igång igen och jag har så himla mycket läxor, samtidigt som jag vill träna och umgås med mina vänner.

Jag ser fram emot helgen, men ändå inte. Har väldigt mycket som jag måste göra och väldigt mycket som jag vill göra, och de krockar. På fredag är jag ensam hemma så jag ska ha en tjejmiddag för tjejerna i min klass. Sedan ska jag dra vidare på en födelsedagsfest. På lördag ska jag in till stan för att gå på brunch med Julia som jag int har träffat på evigheter + resten av tjejerna. Sedan ska jag troligtvis träffa Isabel på en fika och tacka för hennes födelsedagsfest. På söndag ska jag ha avslutning med mitt fotbollslag ca halva dan, och under hela den här helgen ska jag hinna plugga en del också... Stressad.

Har av någon anledning dessutom bestämt mig för att ha en raw vegan månad, vilket kanske inte var det smartaste valet. För er som inte visste så är jag pesco vegetarian och har varit det på ett över ett halv år nu. Det betyder att man inte äter kyckling eller kött men man äter fisk och skaldjur. Jag har alltså inte ätit kött eller kyckling på över ett halv år och det har fått mig att må så bra. Dock är raw vegan kanske inte min grej..

Alla känner sig nere ibland. Jag har sedan sommaren mått ovanligt bra. Under 2015 och början av 2016 mådde jag verkligen inte bra, men jag ändrades så mycket efter det och här är jag idag.

Dagens; vita jeans, grå tjocktröja, läderarmband och uggs.


Likes

Comments