• Snapchat
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Idag vakande jag klockan fyra och kunde inte somna om. I typ en vecka nu har det känts som varje dag är en söndag, vilket är det bästa jag vet. Jag hatar söndagar.

Jag satte på en film och kollade klart den tills klockan var ungefär 6. Sedan låg jag bara i sängen, med dunkande huvudvärk medan jag försökte tänka ut om jag skulle gå till skolan eller ej. Tillslut var klockan 7 och då var det försent att åka, sån det fick bli hemma. Jag och mamma åkte in till stan och gick i någon butik, sedan lunch på Fotöljen och nu är jag hemma. Kom precis upp ur badet och ska försöka sova lite tror jag. 

Fan vad jag har vänt på min vardag, känns som jag har förstört allting. Min frånvaro i skolan är högre än någonsin och jag ligger sjukt efter i skolan. Så tråkigt att jag mår såhär när jag för första gången kände att jag var villig att anstränga mig i skolan nu i tvåan. Aja, vad är det att göra? Helt ärlig så har jag typ slutat bry mig om allt. Jag orkar verkligen inte bry mig om vad någon tycker längre. Jag är trött på att hela tiden "försöka" bli omtyckt. Varje gång jag träffar någon som jag halvkänner eller är bekant med känner jag någon slags ilska mot personen, fast den är helt oskyldig. Varför vet jag inte. Försvinner väl snart antar jag, allt har sin tid.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments