Jag har en ny tavla. Egentligen köpte jag planschen för ca tre månader sen men har först nu kommit mig för att rama in den. Den passar in i mitt rum bättre än vad jag trodde och ger mej maximalt med materiell lycka. Har liksom blivit glad varje gång jag gått in i mitt rum sen den kommit hit, ytlig much? Nu väntar jag bara på att mamma ska hänga upp den för sånt vågar jag inte göra själv.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag, 14 år, i åttan

Under den här tiden i mitt liv var jag

 • Full för första gången
 • Elak mot min familj
 • Ett One Direction-fan
 • Bra i skolan
 • Beroende av att ta selfien

Likes

Comments

2017 är här. Finland fyller 100. Jag tar studenten. 

Jag firade nyår hos Alma och för ovanlighetens skull tog vi en bild tillsammans. Det kändes passande eftersom våra outfits matchade. Jag tog en med Emmi också, men det är inte lika ovanligt.

Gott nytt år!

Likes

Comments

 • Inredningsbutiker
 • Människor som är villiga att ändra på sin åsikt när de hör ny övertygande fakta och argument
 • Socker
 • Typ allting som är mörkgrönt
 • Att sova på dagen
 • Feminism, folk som pratar om och uppmärksammar den
 • Mina syskon
 • Kikärter
 • Att resa
 • När man vaknar, kollar klockan och inser att man ännu får sova
 • Att promenera ensam, bästa medicinen mot ångest

Likes

Comments

För lite mer än en vecka sedan var jag i Genève. Vi var där med skolan vilket innebar att det inte fanns mycket tid till egen utforskning. Resan var nog kul för det. En väldigt annorlunda upplevelse än att resa med familj eller nära vänner. Jag fotade i princip bara en dag, den enda dagen när himlen inte var täckt i dimma. Det var också den enda dagen man kunde skymta berg, oturligt nog lyckades jag inte fånga det på bild. Det charmigaste var nog spårvagnarna, I motsats till metro så kan man faktiskt uppleva och se staden medan man tar sig från plats till plats. Det var en lyckad resa, ifall man räknar bort att vi konstant gick omkring och frös.

I dagsläget ligger jag i sängen och lyssnar på Amy Winehouse och har ångest. Lite över skolan, mest över livet i allmänhet. Skämt åsido ska jag göra läxor nu. Hejdå.

Likes

Comments

Idag är det den första december. Jag har gjort sådär passligt lite idag, inga läxor eller för den delen något produktivt, men min säng är bäddad och mitt rum julpyntat. Med julpyntat menar jag att jag har hängt upp en ljusslinga, är inte så mycket för tomtar och röda gardiner.

Just såhär i slutet av november och början av december blir allas plötsliga besatthet av julen lätt överväldigande. Kan man inte fira jul då det är jul, behöver högtiden verkligen en hel månad? Jag gillar julafton. Att umgås med familjen, äta mat och öppna paket är mysigt. Men en dag är liksom tillräckligt, att hålla på med firandet för länge tar ju det speciella ur det. Nå, nu ska jag sluta vara kritisk och låta folk njuta av sin glögg. Adios.

Likes

Comments

Hejsan,

Just nu sitter jag i köket och dricker te och tänker på sexism och könsroller, en vanlig onsdagskväll. På något mystiskt sätt fungerade inte filterbubblan på instagram som den ska och jag kom in på något "humorkonto" vars skämt till mesta dels bestod av kvinnoförnedring, könsstereotypi och sexism. Jag som hade varit på så bra humör sitter nu här utmattad av min inre ilska. Jag skrev till och med en dikt om det (vad har jag blivit?) men den raderades snabbt.

Nå, jag har i alla fall tänkt börja blogga igen. Kanske satsa på att skriva mera och fota mindre den här gången, får se hur det blir. Edit tog hursomhelst med sig kameran till USA, så några högkvalitativa bilder kommer det nog inte att bjudas på.


Likes

Comments

Edit stod för middagen igår och det blev en thaisallad med glasnudlar. Salladen blev jättegod, verkligen i min smak. Här fick hon receptet.

Likes

Comments

Det är provvecka och jag känner mig såhär. 

Likes

Comments

Äldstes dans är på kommande och jag har redan smått börjat kolla på lite klänningar. Jag inte världens största fan av att shoppa klänningar, det blir ju direkt tråkigare att shoppa om man måste köpa något man behöver, och klänningar köper man ju oftast till ett speciellt tillfälle. Tidigare när jag köpt någon klänning har jag typ klickat hem den första bästa från nelly. Men den här gången är jag ute i god tid och jag tänker inte lägga någon press på mig själv. Om jag inte hittar någonting jag verkligen gillar har jag mammas gamla lågklänning som back-up plan. 

Tyllkjolen på bilden som kommer från asos fastande jag riktigt för. Den skulle ju bli skitsnygg ihop med en glittrig croptop!

Likes

Comments