Header

OMG

Min första Daniel Wellington klocka. Jag fick den på julafton och jag älskar den! Fick även andra JÄTTEFINA saker som tillexempel, kläder från Hollister, iPhone skal, en pyjamas och ett par jättegulliga tofflor, en högtalare, skönhetsprodukter...

Jag är JÄTTEGLAD för allt! TACK<3

Här kommer några bilder pa min klocka.

BISOUS

Likes

Comments

Postad i: FAMILJ

HI jag är ledsen att jag inte bloggade i förrgår, men jag var jättetrött och somnade när vi kom hem.

Igår hade datorn slut batteri och klockan var redan tolv, så jag orkade inte vänta tills datorn hade fått batteri så jag gick och la mig. Men nu kommer gårdagens inlägg.

Jag startade dagen men en Nutella-macka!

Vi var i Biarritz när det började regna, vi sprang in i en 50'tals-restaurang där jag drack min först milkshake jag fick en chock, den var jättegod! Det var en choklad-milkshake. Efter det så åkte vi hem.

Bisous

Likes

Comments

Postad i: FAMILJ

Sorry för sent inlägg

Igår var det en "Pool day" det enda vi gjorde va att sola eller bada. Jag brände mig i ansiktet :(

Men i alla fall sen på kvällen tog jag entrecôte med hemgjorda pommes frites.

Bisous

Likes

Comments

Postad i: FAMILJ

Sorry För sent inlägg!

Igår kom vi fram till Urrugne vid fyra tiden och sen badade jag och Erik tills vi skulle äta middag så ja det var den dagen, men här får ni se vad jag åt.

bisous


Likes

Comments

Postad i: FAMILJ

Idag sover vi i Pau ( det ligger ganska nära Les Pyrénées ) och i morgon åker vi vidare till kusten. Vi bor på ett hotell som heter Novotel, det är jätte mysigt här💜 Men nu ska jag sova så "god natt"

Bisous

Likes

Comments

Postad i: MY LIFE

​Jag vet att jag är lite (läs väldigt) efter med " THE HUNGER GAME  "men i går tittade jag på del 2 (har redan tittat på del et ) den är så bra! Om ni inte har tittat på den så måste ni!

bisous

Likes

Comments

Postad i: MY LIFE

Gissa vad jag köpte idag i LA BAULE ett par RAY-BAN mina första. Dom kostade men det var värt det hihi! Jag har modellen Erika. Skit snygga om ni frågar mig!

PS /FÖRLÅT FÖR DÅLIG BILD MEN SOLEN HADE GÅT NER.

Likes

Comments

Postad i: MY LIFE

​Idag har det hänt lite saker Erik & jag har varit och badat, pappa har gett oss URBANEARS, Eriks har ni kanske sett på hans Instagram och mina får ni se nu.  Och det är bara 5 dagar kvar innan vi sätter oss i bilen och kan njuta för att vi är på väg till SWEDEN!!!                                                                                                            Bisous

Likes

Comments

Instagram
Blogkeen
Nouw