View tracker

Jag och pojken klickade hem en varsin parfym från parfym.se då priserna på hemsidan ligger ända upp till 60% eller mer under det rekommenderade priset på andra hemsidor. Jag kunde inte hejda mig från att köpa denna! Min syrra hade den nämligen för miljoner år sedan och jag minns hur mycket jag älskade att låna den! Klicka här för att komma till hemsidan !

Sponsrad

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Första december idag och det känns skönt med en ny månad och nya tag. Jag hade skola fram till 12 följt av ett snabbärende på stan och sedan massa snack med Jessica. Jag och Love bestämde oss för att fira in den nya månaden med att käka ute vilket var riktigt mysigt. Efter det for vi till Haga en snabbis innan vi besökte IKEA för att inhandla nya kuddar. En riktigt mysig första december har det varit med andra ord!

Likes

Comments

View tracker

Nu är jag i en sådan här period då det kliar i fingrarna för att jag vill flytta hemifrån så mycket! Har börjat kolla lägenheter via internet samt skaffat Pinterest enbart för inredningsinspirationens skull. Nu är det troligast ett tag kvar innan jag har råd att köpa hus eller lägenhet samt inreda den som jag faktiskt vill, speicellt nu när det lutar mot att resa efter studenten. Jag blir dock så sugen på att jobba och lägga pengarna på hög för att sedan köpa mig eget.

Likes

Comments

Har under denna helg haft föräldrarna i Prag så jag och Love har ansvarat för huset. Under de senaste dagarna har vi hunnit med ett stycke hårfärgning som blev väldigt mörkt, ett köp av en ny pälsjacka, fika på stan, tapaskväll och häng samt filmkväll och mys.

Likes

Comments

Fick hem en ny klänning igår som troligast kommer få bli min nyårsklänning, beroende på hur kallt det kommer vara den kvällen. Klänningen kommer från en av favorit websiterna, Boohoo men tyvärr finns denna färg inte kvar.. Klänningen i rött hittar du här!

Likes

Comments

Igår var en riktig slökväll. Jag och Love käkade köpepizza framför TV och där stannade vi hela kvällen. Imorse tog vi det lugnt innan vi for till Ica och hämtade ett paket till mig. Efter det slappade vi hos honom fram till middagen som vi käkade hemma hos mig. Sedan hann jag påbörja en storstädning i rummet vilket brukar bestå av en klädrensning innan jag ledsnar och lämnar resterade del av rummet i kaos, precis som ikväll. Vid tiotiden for vi till sf och såg Dr. Strange, en helt ok biofilm. Nu är vi hemma hos honom igen och ska snart lägga oss.

Likes

Comments

Vad är det för fel på mig? Har under den senaste tiden fått extremt svårt att sova på nätterna. Detta har aldrig varit ett problem förut.. Jag är dessutom en person som hanterar lite sömn extremt dåligt. Kroppen och huvudet är trötta med då jag fortfarande inte somnat vid 4.00 gjorde jag det man egentligen inte ska göra, drog upp datorn. För att se det från den ljusa sidan har jag hittills hunnit med att svara på mail, skriva klart ett CV och personligt brev, skrivit på en sam-uppgift och nu sitter jag här och bloggar. De två bilderna ovan är en ganska bra summering på vad min helg har bestått av, Love.Likes

Comments