Sov extremt dåligt i natt vilket resulterade att jag var rätt grinig och trött imorse. Som mycket i livet vände dagen! Gjorde tapas till middag och under tiden kollade vi på HBOs nya serie Westworld som jag tycker är superbra.

Likes

Comments

​Denna lördag började perfekt med en brunch hos Emelie med henne och Jessica. Vi satt och pratade fram till tre tiden så jag har i princip precis kommit till haga. Lika mysigt som alltid. 

Likes

Comments

Sitter hemma och sippar på en kopp te till bästa serien sex and the city. Anledningen till att jag inte bloggat alls på senaste tiden är för att mina dagar ser exakt lika dana ut och ingenting intressant händer alls. Ska ändå försöka ta tag i det igen, tycker det är så pass roligt! 

Likes

Comments

Sponsrad

Vem älskar inte Nike? Just nu har jag en rabattkod till er som gäller på deras rea-plagg. Nu får ni nämligen yttligare 20% rabatt på dem plaggen, hur bra?
Kod: FA1016

Likes

Comments

Mina dagar ser precis lika dana ut. Skola, körskola, jobb och plugg. Därför har bloggen hamnat efter nu på senare tid. Idag var jag i skolan precis som vanligt för att sedan åka ner till stan för Riskettan. Efter det for jag hem och var produktiv i någon timme innan jag försvann in i annat. Under kvällen har jag lyxat till det med min mudmask och fått lite jobb gjort. Skulle ni vara sugna på att veta mer vad jag jobbar med eller att köpa ansiktsmasken själva är det bara att kontakta mig! 

Likes

Comments

​En seg lördag har det varit. Vi har suttit i Holmsund och degat precis hela dagen, käkat pizza till både lunch och middag, ätit huur mycket snack som helst och sedan har jag fått rätt mycket jobb gjort vilket är skönt! Nu funderar vi på att gå ut på en promenad för över huvud taget ha rört på oss idag. 

Likes

Comments

Igår hade jag en lektion vilket resulterade i att jag slutade halv 10. Efter det åkte jag Janina hem till mig, gjorde våfflor innan vi åkte iväg och satte och och pluggade och jobbade.

Likes

Comments

​sponsrad

Här är tre toppar jag som är rätt sugen på! Alla tre är självklart från bästa Na-kd också. Synd bara att jag försöker lära mig att spara undan mina pengar. Annars hade jag garanterat skickat hem en eller två av dessa. Na-kd har 15% rea på hela deras sortiment till den 2 oktober! Passa på nu! Klicka här för att komma till sidan.

Likes

Comments