Igår slutade skoldagen vid lunchtid och sedan gick jag förbi Iksu för att springa av mig lite för första gången på säkert ett halvår! Ovant men skönt var det! Efteråt åkte jag hem, duschade och helgmyste innan familjen åkte iväg till syrran på födelsedagsfirande. Släkten fikade och sedan stannade jag kvar för att käka och sen fira henne återigen med hennes vänner!

Likes

Comments

Jag började mitt år i vackra Dubai tillsammans med familjen och grannarna. Även fast självaste nyårsdagen blev rätt hektisk med brinnande byggnader så var resan över lag riktigt härlig!


Jag kom hem, gick i skolan, jobbade och sedan blev det min tur att bli 18. Det firade jag med härliga människor och en skvätt alkohol. En riktigt härlig födelsedag iallafall med många glada stunder.


10 dagar senare satt jag och Linnea på ett flyg till andra sidan jorden. Vi gav oss själva i födelsedagspresent en resa att hälsa på våra systrar. Med en mysig lägenhet bland molnen, dagar med riktig värme och nattklubbar som aldrig stängde hade vi det rätt bra.

Likes

Comments

Jag och pojken klickade hem en varsin parfym från parfym.se då priserna på hemsidan ligger ända upp till 60% eller mer under det rekommenderade priset på andra hemsidor. Jag kunde inte hejda mig från att köpa denna! Min syrra hade den nämligen för miljoner år sedan och jag minns hur mycket jag älskade att låna den! Klicka här för att komma till hemsidan !

Sponsrad

Likes

Comments

Första december idag och det känns skönt med en ny månad och nya tag. Jag hade skola fram till 12 följt av ett snabbärende på stan och sedan massa snack med Jessica. Jag och Love bestämde oss för att fira in den nya månaden med att käka ute vilket var riktigt mysigt. Efter det for vi till Haga en snabbis innan vi besökte IKEA för att inhandla nya kuddar. En riktigt mysig första december har det varit med andra ord!

Likes

Comments

Nu är jag i en sådan här period då det kliar i fingrarna för att jag vill flytta hemifrån så mycket! Har börjat kolla lägenheter via internet samt skaffat Pinterest enbart för inredningsinspirationens skull. Nu är det troligast ett tag kvar innan jag har råd att köpa hus eller lägenhet samt inreda den som jag faktiskt vill, speicellt nu när det lutar mot att resa efter studenten. Jag blir dock så sugen på att jobba och lägga pengarna på hög för att sedan köpa mig eget.

Likes

Comments

Har under denna helg haft föräldrarna i Prag så jag och Love har ansvarat för huset. Under de senaste dagarna har vi hunnit med ett stycke hårfärgning som blev väldigt mörkt, ett köp av en ny pälsjacka, fika på stan, tapaskväll och häng samt filmkväll och mys.

Likes

Comments

Fick hem en ny klänning igår som troligast kommer få bli min nyårsklänning, beroende på hur kallt det kommer vara den kvällen. Klänningen kommer från en av favorit websiterna, Boohoo men tyvärr finns denna färg inte kvar.. Klänningen i rött hittar du här!

Likes

Comments

Igår var en riktig slökväll. Jag och Love käkade köpepizza framför TV och där stannade vi hela kvällen. Imorse tog vi det lugnt innan vi for till Ica och hämtade ett paket till mig. Efter det slappade vi hos honom fram till middagen som vi käkade hemma hos mig. Sedan hann jag påbörja en storstädning i rummet vilket brukar bestå av en klädrensning innan jag ledsnar och lämnar resterade del av rummet i kaos, precis som ikväll. Vid tiotiden for vi till sf och såg Dr. Strange, en helt ok biofilm. Nu är vi hemma hos honom igen och ska snart lägga oss.

Likes

Comments