Är rätt såld på the great norrland! Kommer snart inte kunna hålla mig längre från att klicka hem dessa snyggingar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jobbade min sista dag i Vistträsk i söndags då jag nu ska vara i Älvsbyn på tärnan i två veckor. Det känns ändå rätt kul, har nedräkning till sista Juli då den förberedande utbildningen börjar så vill bara att de här två veckorna ska springa iväg.

Det blir nog fotboll på onsdag också så länge jag får med mig Kim och vi blir nog många som kommer på träningen. Är fortfarande stel efter söndagens runda så kanske måste ta en promenad/jogg senare.

Ledig nu till helgen också. Första helgen sen midsommar och hade tänkt åka till Jävre för lite musik. Men vet inte än, tror E skulle komma ner från Kiruna och om det är bra väder hade jag hellre tagit en heldag på PHB för att sen åka ut med båten men vi får se. + att faster kommer från London idag.

Likes

Comments

​Bättre sent än aldrig. Här är lite bilder från min minisemester på PHB. Middag med familjen+Nisse. Fotbollsmatcher och mycket sol. 

Likes

Comments

Regn, regn och mer regn. Det är vad dagarna i byn består av. Jobb och massa annat men det är så deppigt att sommaren ska visa sig från den sämre sidan. Ingen värme är det då heller. Igår blev det dessutom bara korta rundan med Kim då hon inte ville springa så långt då det regnade. Vill ha sol nu!!

Skulle egentligen ha jobbat idag men blev sjuk inatt så har fått mig en ofrivillig hemma dag. Efter lite medicin och sömn så har jag i alla fall lyckats dammsuga, skura och diska undan, sånt jag inte orkat göra då jag jobbat helg.Likes

Comments

Veckans enda lediga dag har passerat, det vad även idag vi tog avsked av Stefan. Otroligt sorgligt och jobbigt men mitt i allt hemskt så är det otroligt att se vad vi människor gör för varandra. Idag har Arvidsträsk stått enat för Barbro och Henrik i deras sorg.

Fick främmande i onsdags från Kangos. Blev en sväng till Storforsen och sen ut i skogen för att rasta hundarna. Sen en lugn kväll på de.

Jobbar i helgen så det lär bli lugnt. Hoppas på bättre väder bara.

Likes

Comments

Tog mig igenom jobbhelgen. Otroligt skönt att få komma hem idag. Somnade direkt och sov i 3 timmar. Lite väl lång PN.

Är i en formsvacka, tänker för mycket och vill inte vara vaken med mig själv. Men är samtidigt otroligt glad att jag är själv just nu och inte har någon att dela vardagen med. Problemet har alltid varit att jag är 5 år längre fram i mitt liv än vad alla andra varit. Nackdelen med att man lärt känna sig själv.

Likes

Comments

Sovit väldigt bra inatt och förvånat mig själv med att äta frukost. Snart rullar audin ut ur byn och efter jobbet om det är bra väder blir det en tur till moster för lite bad, mat och fiske.

I torsdagskväll kom D och Nalle på besök. Tog en promenad och såg film. De for hem idag efter fem och räknar inte med att det kommer tillbaka nå mer, tycker det är jobbigt nu med sånt här.

På eftermiddagen plockade Alexander upp mig i byn och vi tog en roadtrip till Storforsen för lite väl behövligt häng. Glömmer alltid hur trollbindande fallet är och att urkraften som finns i vattnet.

Likes

Comments

Måndag och halvdag på jobbet. Skönt att sluta ett och dessutom vara ledig imorgon. Handlade och lagade matlådor då jag kom hem, åkte på att jobba helgen den här veckan och nästa.

Igår så vart de bad hos moster i Arvidsträsk och en välbehövlig kidnappning/ spontantripp till Grodkällan. Grymt bra sällskap i form av Pittja.

Likes

Comments

Som rubriken lyder så är de minisemester på g. Blir hela en och en halv dag ledigt då jag tackade ja till arbete på söndag.

Fick ett samtal från samordnaren om att jag skulle få ett fast schema nu i 4 veckor så det är ju rena drömmen. Jobbar två helger men bara till 07-13 så kändes inte så farligt.

Blir Piteå idag och vara med MA + PA. Kolla fotboll, sola och bada för hela sommaren.

Likes

Comments

Bra rubrik jag vet. Men små problem som känns otroligt stora just nu. Är världens kramsjukaste person och har ca 2 månader av kramar på lager just nu. Jag uttrycker mig via kramar och allt känns så mycket bättre med kramar. Så just nu då jag inte har någon att kramas med varje dag är allt lite tungt. Dålig kombo att jag lovat mig själv att det enda jag jagar i sommar är stor obbarn och gammel gäddan, alltså inte jaga boys.

Dåligt av mig men är säkert något jag behöver. Trots att jag känner mig myssjuk och drömmer på nätterna om att kramas. Sjukt bra fantasi, man kan drömma om allt men jag drömmer om kramar.

Likes

Comments