Tänk att det redan är 18 maj. Tiden går så himla fort och jag hinner inte med. Idag fyllde pappa och farfar år så det blev att spendera dagen i köket för lite bakning. Saknar farfar så mycket ibland, önskar man kunde spola tillbaka tiden och ta vara på den korta chans vi hade. Lära mig allt du kunde, hur man brukade jorden på bästa möjliga sätt. Du var en bra förebild.

Som sagt hela dagen i köket resulterade i en tårta, bananoffee pie och mördegskakor.

Ta vara på livet. Det varar inte för alltid ❤️💛💚💙💜

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Lär bli en tung lördag. Fick inte någon sömn inatt då jag inte mådde så bra men det finns inte så mycket att göra åt det nu. Påsarna under ögonen lär inte ha blivit mindre nu heller.

Igår så var de rätt fullt upp. Bakade en äppelpaj utan socker för att bjuda Ida och Matte. Då jag detoxar ut allt gift ut kroppen nu så är det inget socker som gäller. Men pajen var uppskattad ändå, trots att den var sockerfri. Vi spelade plump och hade allmänt kul. Åkte hem vid 23 men någonstans efter vägen så skrev Maja och Ida. Efter lite betänketid så blev de en sväng förbi där och se film/mysa/prata. Så jag var inte hemma förens vid 01.30.

Tur man kan ta sovmorgon imorgon i alla fall.

Inte så intressanta bilder, men bättre än inget.

Likes

Comments

Livet liksom rullar på. Sovit så gott efter yogan igår och värken i ryggen är borta. Äntligen, har haft ont sen i mars. Tänk att yogan skulle hjälpa så mycket som den faktiskt gjort.

Humöret har varit rätt upp och ner. Känns dock som att blir lättare och man lär sig mer om sig själv för varje dag som går.

Just nu är jag mest tacksam över livet.

Likes

Comments

Spenderar dagarna med att planera framtiden. Var idag och fixade möte inför kommande utbildning. Det lät positivt och jag kände att de här nog kommer gå vägen. Försöker trassla mig ur kaoset som jag orsakat genom att ta en sak i taget och just idag blev det början av ett nytt yrke.

Tisdag imorgon och yoga i Piteå på kvällen. Gjorde lite morgonyoga idag och fick in 30 min styrka på eftermiddagen.

Ja jag vet, Håkan! Men de här raderna passar så bra med hela mitt liv och de kommer alltid finnas en mening i den.

Likes

Comments

Godmorgon! Precis stigit upp och håller på att koka ägg. Allt känns okej idag och jag kan bara styra över mig själv och mina beslut, inte andras.

Då jag stressar mycket på senaste tiden så börjar jag dagen med lite yoga, följt av en promenad och lunch.

Även fast livet går upp och ner så har jag alltid mina trogna-galna-kumpaner till familj bakom mig.

Likes

Comments

Påväg hem efter en helg i Kåbdalis. Skotertävlingar och kitok på scenen, de var en lyckad kombo.

Likes

Comments

Är helst slut efter dagen. Sorterat massa kläder från trimtex som äntligen kommit, yogat och varit ute med valpen.

De är våran sista dag idag så har försökt umgås så mycket som möjligt med henne.

Aja nog om det livet måste gå vidare även om det känns motigt.

Likes

Comments

Det blev inte riktigt som jag tänkt mig så jag kommer bli byn bo i bäst byn ett tag framöver. Då en vill gå isär och inte tycker de är värt att kämpa för så är det väl ingen idé att försöka längre.

Fick myskväll med film och lite chokladdryck med min bästa. Tur att du finns! Då jag var rätt sliten och trött så skulle de bli en tidig kväll men så blev de inte. Bessi körde fulltös redan vid 22 och har nyss tuppat av. Tur hon är söt..

Likes

Comments

Godmorgon (eller förmiddag!). Idag tog Bessi sovmorgon till 10.30 så det blev en väldigt seg dag. Då det är förstamajrundan så ska vi gå ut på lite socialiseringsträning.

Då det var Valborg igår och mamma fyllde 55 år så har vi som liten tradition att åka till Arvidsträsk. Vi lagar middag tillsammans med mosters familj och sen lite majbrasa på det.


Likes

Comments

Tillbaka i Älvsbyn för lite återhämtning. Då vi hämtade hem Vilda förra fredagen så har jag henne med mig då J jobbar. Det har fungerat bra hittills och hon börjar känna sig mer hemma med människorna som är här.

Idag så slog vi upp ögonen vid 7. Efter en runda ute och lite mat så har vi nu intagit sängläge igen då jag sovit dåligt inatt.

Bokade in mig på yin yoga idag då det behövs. Äntligen! Började också kolla vad de fanns för yoga i Kiruna, fastnade för Ulla Lind men ska kolla vidare lite och se utbudet.

Likes

Comments