Fyllde 21 år igår och det slog mig att jag snart får titulera mig maskinist på både grävmaskin och hjullastare. Dock bara utbildningsbok tills jag hunnit få ihop mina timmar. Från outbildad samhällselev till vårdbiträde för att sen komma på att man vill köra maskin.

E har börjat om att jobba på sitt vanliga jobb efter en sommar på LKAB. Han och flickorna kommer ner på fredag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då jag blir 21 år på måndag så har veckans fritid bestått av att baka. Kastat ihop bullar, kakor, hemmagjord glass och coca-Colakakor. Funderade på att göra en tårta också men tror de blir att beställa en istället. Lika bra att slå på stort och fira! Vara glad så länge man får fylla år, för vad är alternativet.

Önskelistan är inte så lång men om någon undrar så kommer den här 😘

Och nej inte storlek XXXX-L utan M..

Likes

Comments

Hemma i lägenheten efter en helg i Kangos. Hunnit med skola, städa, handla, lagat middag och ska träna en sväng nu.

En vecka exakt tills jag fyller 21 år. För ett år sen hade jag precis fått veta att jag skulle få jobba på ice hotel och att det skulle bli att flytta till Kiruna. Tänk vad livet förändras. Ångrar inget men är glad att jag flyttat hem och börjat utbilda mig igen.

Likes

Comments

Veckan i bilder. Varit skola med matte, prov och mycket tänkande i veckan. E kom ner i tisdags och har varit här hela vecka. Vi har hunnit fiska, fixat i stugan och myst hemma. Idag efter skolan så åkte vi till Kangos då det är bröllop imorgon. Nu eldar jag bastun, satt ölen i kylen och E är i garaget och fixar de han svetsade sist.

Likes

Comments

Blev en sjukdag idag då jag mått skit inatt och haft ont. Så har inte blivit så mycket gjort, handlat mat och kollat igenom gamla bilder på datorn. Bjuder på en bild på studentmössan

Hunnit förbi hos MA och PA då lillebror fyllt år medan jag var i Kangos. Fikat, surrat och träffat moster + familj.

Likes

Comments

Påväg hem igen till Älvsbyn efter en helg i Kangos med E. Vi har hunnit med att basta varje kväll, fiskat och haft sol lördag-söndag.
Nu är jag påväg hem för några snabba dagar i Pite och sen blir de upp igen på fredag för att fara på bröllop.

Försökt vara produktiv under helgen och kollat in tak, golv, planlösningar och inredning. Vet till 90% hur jag vill ha allt så får gulla lite med E och familjen så kanske man kan få igång projektet.

Likes

Comments

Varit sjukstuga här hemma måndag och tisdag. Förkyld och inte pigg alls. Blev rätt pigg igår på kvällen så beslutade mig för att åka till P-town och plugga igen den jag missat. Gick snabbt, var klar redan till lunch.

Blev bjuden på rökt röding, färskpotatis och romsås till middag. Ibland har man tur.

Nu lite innebandyträning

Likes

Comments

Påbörjat röjningen i stugan i fredags. Det tog ca 1,5h att röja allt med motorsåg och för hand. Tacksam över att E var med då jag inte är världens säkraste med motorsåg. Nu får vi se vad som blir steg 2. Kommunalt vatten skulle behöva dras in, ny plåtinsats till öppenspisen eller nytt tak.
Fortsättning följer! 🌲

Likes

Comments

Håller på att planera en resa till IKEA då det börjar bli lite kris med förvaring, speciellt på toa. Nya matburkar och lite nya kuddar till min nya säng som kommer i veckan. Idag är det BDX och köra som gäller, taggat hela förra veckan för de. Tyvärr så är Leif utomlands så kommer väl inte bli lika bra fart på allt. 

Annars så lär det bli att träna, fiska och försöka röja bort att sly som var i stugan. Planera lite mer om vad som ska göras där. Behöver jordfräsas och bort med några stubbar. 

Likes

Comments

Söndag idag. Bara slöat och slappat sen jag vaknade. Tog mig en sovmorgon och snart börja rulla då jag är bortbjuden på middag.

Känner mig så tacksam idag. Kollat igenom massa gamla bilder från Jukkasjärvi, Kiruna, Lillrautas, Karesuando och massa andra ställen. Tacksam över alla människor och äventyr man hunnit med på sitt någorlunda korta liv. Inte ens 21 år fyllda än. Retar E med de varje gång jag får tillfälle då det just nu skiljer 7 år.

Bjuder på en bildbomb 👌🏻

Likes

Comments