Torsdag idag. Veckorna går så fort och snart har hela november dragit förbi. Mina dagar har bestått av att vara med hundarna, skola och träna. I tisdags så hoppade jag äntligen upp på en häst igen och det blev en långtur upp mellan bergen i byn. Benen har inte återhämtat sig än.

Idag har vi haft HLR-utbildning och nu kan man till 95% titulera sig som anläggningsmaskinist på hjullastare, grävmaskin och traktorgrävare! Nu saknas bara alla timmar som ska köras in så har man snart alla bevis.

Nu är det bara 5 veckor svenska också sen är jag klar 😆

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Överlycklig och helt chockad. Om allt går enligt planerna så blir jag Gällivarebo på halvtid (varannan vecka) efter jul. Fått svar från LKAB och kommer börja jobba underjord på raslastningen. Känns så otroligt bra att förarbevisen kommer till användning även fast jag aldrig trott jag skulle ta mig underjord.

Alla Helgona är här och jag ska spendera den med E och alla Lindmarks i Kangos. Kommer förhoppningsvis bli så där mysigt och härligt som det alltid är där. Massa bastu, god mat och mys.

Likes

Comments

Fick hem mitt efterlängtade schampoo och balsam idag från Maria Nila. Älskar det! Passar perfekt för mig som har jättelockigt hår, som lätt frizzar sig och som har svårt för att få fettigt hår. Har äntligen fått ner volymen på lockarna så det känns mer naturliga och att det är mer fukt i håret.

Likes

Comments

Helgen har varit fantastisk. Fick ett försenat firande av min 21 års dag. Lördag blev en heldag hos moster och igår var vi till Luleå på hockey.

Tyvärr så fick var jag väldigt trött och fick massa ångest då Empa skulle åka så slutade inte hela helgen på topp. Har massa skuldkänslor och de vart ingen sömn inatt så är inte på topp idag.

Försöker muntra upp mig i alla fall. Lagat mat, sett massa inredningsprogram (mitt största intresse) och yogat.

Likes

Comments

Fredag!! Äntligen helg. Då jag haft tjejerna i veckan så har tiden gått extra fort. Teoripluggat på skolan om gatu-och vägbyggnad, rördragning och lite mer om anläggning.

Idag så har jag och Sia varit till veterinären för att klippa ner hennes klor då de varit superlånga. Nu är de i alla fall ner klippta till pulpan.

Likes

Comments

Skola idag som vanligt. Pluggar på om material, anläggning och maskiner via TYA. Tog mig igenom en hel massa prov idag och nu har vi bara 3-4 veckor kvar med teori. Tiden går så fort.

Kommit hem för ett tag sen så det blir att laga mat och fortsätta höst/vinterstädningen i lägenhet. Blir en tripp till Kiruna o helgen då det blir intervju på LKAB på måndag så då är de lika bra att åka upp och vara med tjejerna + E.

Likes

Comments

Han där! Alltså herregud vad han gör allt bra. Är inte den som brukar skriva om sånt här. Tänk vad bra allt kan bli om man bara vågar ta steget. Trodde aldrig jag skulle falla för någon som hade stora töjningar, massa tatueringar och att du dessutom hade två hundar var ju som rätt oväntat.

Som vanligt så hänger jag inte riktigt med i svängarna och kan inte förstå vart september försvunnit. Oktober och 12 fredagar kvar till jul!! Sjukt vad tiden flyger iväg.

Kört Ljungby i veckan, planerat och byggt väg. Hunnit med två TYA böcker och några prov.

Likes

Comments

Borde egentligen sov men måste få skriva av mig lite. Haft en otroligt bra helg som började med att E och hundarna kom ner i fredags. Vi åt plankstek och mös hela kvällen. Lördagen så blev det en sväng till LÅ för shopping och mer mat. Idag söndag så spenderade vi den tid vi hade innan han åkte hem i ishallen på hockeymatch.

Det är så mycket nya känslor att upptäcka nu. Trygghet och omtänksamhet som jag inte upplevt såhär tidigare. De som fått andra personer till att vackla och rygg undan, som jag tror ska få han att fly. De sakerna ser E som en självklar sak att finnas där i och tvekar inte en sekund på att stanna. Kärlek som känns lika mycket och lika stark varje gång vi träffas.

Tacksamhet. Trodde aldrig jag skulle våga skriva om sånt här

Likes

Comments

Fyllde 21 år igår och det slog mig att jag snart får titulera mig maskinist på både grävmaskin och hjullastare. Dock bara utbildningsbok tills jag hunnit få ihop mina timmar. Från outbildad samhällselev till vårdbiträde för att sen komma på att man vill köra maskin.

E har börjat om att jobba på sitt vanliga jobb efter en sommar på LKAB. Han och flickorna kommer ner på fredag.

Likes

Comments

Då jag blir 21 år på måndag så har veckans fritid bestått av att baka. Kastat ihop bullar, kakor, hemmagjord glass och coca-Colakakor. Funderade på att göra en tårta också men tror de blir att beställa en istället. Lika bra att slå på stort och fira! Vara glad så länge man får fylla år, för vad är alternativet.

Önskelistan är inte så lång men om någon undrar så kommer den här 😘

Och nej inte storlek XXXX-L utan M..

Likes

Comments