Header

Hej!! Det blev inget markarbete igår då min envisa kompis fick med mig på en uteritt istället.
Nu var jag iallafall vaknat och ska snart ner och äte frukost. Kl 11:30 ska jag jobba och efter det har jag inga planer. Kanske ska åka till hööks en sväng då dom har super rea, skulle behöva nya sporrar, ny nummerlapp då min är borta och typ ett nytt pannband!
Min syrra åker till Minos idag och rider. Sååå skönt att ha någon som kan rida han när jag är borta eller inte orkar eller har mycke plugg osv:))))

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejj!! Nu är jag hemma från skolan och så åka till stallet om en kvart typ. Seg dag i skolan som vanligt,,,, men nu är det helg!!!
Jag tänkte rida lite markarbete i stallet. Innan jag kör markarbete så brukar jag alltid rida 1/2 timma innan jag börjar med bommar. Jag vill få han lösgjord och avslappnad innan jag börjar, om han är spänd blir han så sjukt stark och det är inte så kul ;)
Imorgon ska jag jobba 2 timmar men annars har jag inga planer! Vi hörs när jag är hemma efter stallet!!

Likes

Comments

Hej!! Idag gick jag upp kl 06:00,, uchhh vad jag var trött!!! Aja, seg dag i skolan osv.. vi har fått en ny engelska lärare som är typ 60+,, så skönt, jag och min kompis satt och sjöng hela lektionen och hon sa bara " Åå vad trevligt med lite sång" haha, de flesta lärare skulle bli skit sura. Hon kan inte engelska häller så hon pratar bara svenska också Hahah!!! Dock så gav hon oss 26 glosor över en dag,, men tror faktiskt inte att hon kommer vara så hård,, vi får se helt enkelt! Efter skolan åkte jag direkt till stallet. Då kom en dum idé upp,, att rida ut på en ponny, barbacka vill jag tillägga, som har vilat och är mörkrädd, det är lätt att vara efterklok. Vet inte hur många gånger jag nästan fick smaka på grus (eller snö/is) ;)
Nu ligger jag iallafall i min säng och ska snart lägga mig. Imorgon börjar jag kl 08:00 så måste gå upp 06:((
Godnatt!!!

Likes

Comments

Hejj!!! Okej, anledningen till att jag inte bloggat på nästan 2(?) veckor är att jag varit K trysil där vi inte hade internet. När vi väl hade det var det på resturang och då villa jag inte sitta med mobilen! Nu är jag tillbaka i alla fall!

Wow säger jag bara!! Peder Fredriksson, vilken jäkla förebild! Och vilken jäkla sport ridsport är och hur stort det egentligen är!!! Hela ridsport Sverige kämpade för att få upp Peder på den där scenen!! COOLT! Blev dock väldigt besviken på en artikel jag läste på någon tidning. Tydligen så tappade jerringpriset sitt värde när Peder vann, VA??!! Att det tydligen var en skam för Sverige och sporterna i Sverige. Det är bara löjligt, alla hästmänniskor satte sig ner och verkligen gjorde allt för att han skulle vinna, synd att tex alla golfare eller simmare i Sverige inte gjorde samma ska....vi höstmänniskor hade exat samma utgångspunkter som de andra sporterna. Som Peder sa i sitt tack tal " vi är inte sånna som ger upp, vill man något kämpar man för det" exakt så är det. Ridsport är trots allt Sveriges näst största sport, UNDERSKATTA OSS INTE!!

Puss på er!!

Likes

Comments

Godmorgon! Nu sitter jag och äter frukost och ska snart iväg till stallet. 2 hästar ska ridas ( som vanligt ), blir antagligen Dreamer och Minos. Vi ska ut och snögaloppera, såå kul!!
Sjukt kallt ute idag typ -15, brrrrr, dock sol och blå himmel och det värkar inte blåsa så mycket häller, skönt!!
Efter stallet ska jag och min kompis Felicia åka hem till mig och bara ha kul ( och kanske packa lite till trysil på söndag )!

Likes

Comments

Wow säger jag bara!! Minos var huuur fin som helst idag.!! Vi körde lite banhoppning på ca 100cm-110cm, band annat en trippelbarr som låg på 110cm vilket han hoppade super bra!! Han kändes väldigt pigg och fräsch, och han var jätte avslappnad. Jag var också lite stolt över mig själv som hittade de flesta avstånden vilket jag har haft lite svårt med.

Sedan red jag en ridskolehäst som heter Dreamer. Vi red på våran snötäckta utebana och han var minst sagt försiktig av sig. Han vägrade gå ut till spåret och om jag försökte trycka ut han så försökts han ställa sig upp! Sedan efter ca 20 min tänkte han att han var klar på banan och började galoppera/studsa till utgången och ner till stallplanen! Så fort jag försökts ta i han så började han ställa sig ( stegra ) lite haha!! Bus ponny säger jag bara, hoppas han sköter sig bättre imorgon när vi ska ut och träna kondition i en snöig (?) backe.

Nu har jag iaf ätit middag och sitter i mitt rum och kollar på
YT! Vi hörs!!

Likes

Comments

Godmorgon!! Nu har jag precis ätit frukost. Samma väder ute som igår, blåser jätte mycket men ser ut att kunna bli lite soligt iallafall! Idag ska jag inte göra så mycket förutom att jag ska till stallet. 2 hästar ska ridas, tänkte småhoppa lite på Minos och träna mycket lydnad och att han är avslappnad osv. Den andra hästen ( som jag inte vet vilken det blir ) tänkte jag rida ut om vädret tilllåter! Jag åker till stallet ca 11.00 och sedan är jag väll där till 16 typ:)
Efter stallet kanske jag måste börja packa lite till trysil men annars har jag inga planer!

Likes

Comments

Förra inlägget vart väldigt kort då jag satt vid middagsbordet Hah! Tänkte bara utveckla ridpassen lite mer!
Först red jag ut på en ridskolehäst som heter Murphy i bokstavlig snöstorm,, fyyy vad jag frös azzå!!! Vi galopperade lite i djup snö men kunde inte rida så länge pga halka! Efter det så ut jag lunch,, så skönt efter en uteritt i vad som kändes som typ -15 grader Hah! Sedan var det dags för häst nr2 Minos!! Jag trimmade i ridhuset och han kändes sjukt bra, han har blivit jätte fräsch och "rörlig" om ni förstår vad ska menar. Han var dock ganska stel i höger varv och ville inte riktigt samarbeta men mot slutet blev det bättre. Kul att jag änklingen kan rida lite ordentligt utan att behöva sitta och ta i han hela tiden, 2017 lär bli vårt år‼️🐴

Imorgon är tanken att det ska små skuttas lite på Minos och antagligen rida ut den andra hästen!

Likes

Comments

Sådär, stallet klart. Var där från 13 till nu! Första hästen galopperade jag i snön och Minos trimmade jag i ridhuset. Han var sjukt fin och lydig osv! Nu blir det middag!

Likes

Comments