Likes

Comments

Lite nya bilder på valparna, men även en bild på mamman o pappan samt pappan o våran gamla katt👌🏼 valparna är fulla av energi och älskar att busa 🤪

Likes

Comments

Lite olika bilder på alla valpar. De finns fortfarande en chans att just du kan få en av valparna. Om någon är intresserad i en hane så är de bara att maila in via blocket så står du på en säker plats.

En fråga som kommer upp ofta:

”Är valparna renrasiga”

Svar: JA dom är renrasiga och inge inavel men tack av att mamman o tyvärr inte pappan har stamtavlan så kallas dom för blandras men de finns bara malteser och ingen annan ras i valparna eller föräldrarna.

Vi fick svaret från våran veterinär.

Hoppas ni har en trevligt helg. 😁

Likes

Comments

Valparna passar på att sova o mysa medans de regnar ute.

Likes

Comments

Valparna har börjat att komma upp på benen mer o mer nu. Ibland om dagarna o nätterna så har dom en liten opera för sig själva; då kan man höra deras fina toner i en blandning av att skälla o yla, de är så mysigt o höra.

Likes

Comments

Lite bilder på valparna, dem växer så otroligt mycket. För ungefär en vecka sedan så kunde man hålla dem i en hand; nu är dom större än min hand 😍

Likes

Comments

Gizmo kom till oss i oktober 2016. Han är en renrasig malteser utan stamtavla då hans föräldrar var lite för snabba med sin nästa kull. 

Han är en glad o mysig hund som är fylld med energi. 

Likes

Comments

Elsa kom till hos i maj 2015. Hon är en renrasig malteser utan stamtavla. Fylld med glädje o Energi!

Elsa gick på en kurs som lär människor hur man kontrollerar sin hund t.ex. gå fint.
På kursen så hade de en ”avslutning” där man kunde låta sin hund få jaga, Elsa var otroligt duktig o hade vi människor ej tolkat henne fel så hade hon hittat rådjursbenet mycket snabbare.

Likes

Comments