Somnade utomhus i en solstol sitter nu inne ser dålig film dricker kaffechokladskumlatte är väldigt trött tänker på äckligt godis vill ha pizza imorgon är måndag och ny månad vill ha min älskling här hos mig ser ut som en jag vet inte vad och sen man bara nej. Jag är lycklig bara hemskt trött bör nog sova lite. Det är söndag idag. Evelina kommer hit sen och vi ska ha det bra.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Somnar runt åtta nio vaknar nu mår illa tror jag ska äta är lite halvt orolig huvud ont och blabla det är hemskt synd om mig, nej det är de inte. Hårt vill vara brutal. Ska vara.
Har ont i en liten tå också.

En fläta hänger bakom mig och jag vill gå ut och gå kvälls promenad. Sånt där man vardagligen gjorde förut innan tiden och tröttheten fall isär men det kan vara bra ändå. Igår var det korta festligheter och jag insåg alltså långt försent att det där som jag gjort är ingenting.
Tänker sätta mig i sängen sätta på house och somna till det.


Likes

Comments

Vi cyklade två stycken på en cykel ner på stan igår kväll. Där var det någon slags fest, massor av fina vänner och dom är bäst.

Dagen idag har varit sovandes med en valp i en bil och solandes på en is. Drunknat i söthet från både Cliffen och varmchoklad.
Ätit släktmiddag och mina kusiner är underbara.
Något mindre fattig också.
Är bjuden till ett annat ställe ikväll, vill inte jag föredrar solo ska bara se film eller serier. Jag är verkligen roande för tillfället, ironi.
Valpen blev suddig ätit choklad tårta för första gången, det var gott.

Den bästa meningen idag: Vill du ha biljetter?
Den finaste meningen: Jag älskar dig.

Måndag brukar visserligen vara en såkallad ångest dag, jag längtar så galet mycket till den dagen för då blir jag lycklig.
Likes

Comments

Somnade äckligt i dödsposition tidigt igår kväll.
Sprang i morgon solen. 
Ätit lunchmiddag med släkt och dom är fina. 
Nu sitter jag i min egna säng och väntar på en Evelina. 
Ikväll blir en bra kväll. 
Golvet lämnar jag inte nästa gång. 

Fina lillebror som håller på att bli att växa upp. 
Finns nog ingen bättre bror.
Jag älskar dig. 


Likes

Comments

Sent igår kväll började jag skriva ett inlägg. Fick ett sms som gjorde mig orolig, stod bla. att jag skulle titta ut genom fönstret, där stod min älskling och överraskade hans flickvän och det är så fint min pojkvän är så himla bra. Fick en morgon puss var uppe tidigt åkte åt olika håll.

Dricker varmchoklad med skum det är sol ute helgen blir fin och det är lov och det är varmt ute och jag hör dålig radio musik och massor av saker.

Skypade med vänner (Jack Simon) igår kväll pratade roligt kul genom luften.

Min kreativitet finns men det finns inte. Det alltså. ok.
Ljusa jeans svart tröja, men det syns inte.


Likes

Comments

Kort dag, ett prov, prata högt inför många ögon, jag och mitt egna bussbarn tog buss och köpte mängder godis, Evelina och jag sov på bussen även fast man inte åker långt.
Tagit vårens första springtur i solen ska äta pannkakor se film sakna Marcus.

Snor en bild av dig.
Elin är så snygg, varför så jävla snygg?!
Tycker om dig.Likes

Comments

Tisdagar som alltid är så bra. Slutar himla tidigt åker hem går en promenad är ensam hos min gose han kommer tillslut hem vi har det så fint.
Den där svackan som jag skyller på, den gjorde så att det ändå rann, var omfamnad puss i pannan och jag gör vad som helst för dig, du är mitt allt. Händelsen alltså.
Är trött och jag är nog den sista här som fortfarande använder dunjacka så imorgon blir det frysigt med vårjacka. Men älskar vårkläder och det är så underbart. Över 23 och sova vakna upp bländas av en fullmåne.Likes

Comments

Idag var en sådan dag man är glad tom lycklig borta. 
Idag fyller min pappa år och han är världens bästa. Jag har ingen bild på honom men det blev tårtmiddag på våffeldagen och jag gillar inte någon av de två sakerna. 
Men den lyckan när pappa kom hem med massor av nya romaner, den är halvt oslagbar just då. 
Jag som aldrig tyckt om att använda svarta jeans och de mest hatade jeansen dessutom har nu blivit mina favoriter. 
Svart&blå, vågigt hår från flätor på natten. 
Jag ska duscha och bara längta till dagen imorgon, det är en tisdag och jag ska umgås med den mest fantastiska personen som finns, nämligen Marcus vi ska köpa massor av påskgodis och hata påsken och bara gilla godiset. 


20.30 och jag tänker på bisarra saker. 
Det är pinsamt, det där. 
Jag tycker synd om barnen, 
men gillar inte barn, 
den här gången lördagsbarn,
inte torsdagsbarn, 
Aj. 

Men mitt största problem just nu är nog att bestämma vilken av alla böcker att börja med. 
Men det är nog inte sant. 
Kallas vitlögner för att inte vänner ska tycka synd om mig. 
Tycka synd om någon som inte behövs tyckas synd om. 
För intalningen om lyckan är en stor bemärkelse. 


 
 

Likes

Comments

Hemma tidigt och sov i solen. Läste "Hur kunde hon?" blev tårögd och nu är den utläst. Gjorde smoothie lunch lyssnar på notorius undrar varför jag inte stannade kvar. Det är söndag och jag skriver inte längre.

Är inte trasig, du är ingen trasdocka inte jag heller.
Men de där få orden ger något, ena sidan lycka andra inte. Men det är inte osäkerheten som avgör. Att ens komma på tanken att överväga det, blir ledsen på mig själv och ska nog gråta en skvätt. Men det som aldrig kommer förändras, det berättar jag för dig nu.Likes

Comments

Fikade med mamma och Ida på stan. Vi pratade och det var fint.
Skulle träffa en Elin men tiden försvann och Marcus hämtade mig. Åkte fyrhjuling och sen cross in till en liten affär. Mer godis. Det finaste vädret och solen är underbar. Åt god sen middag spelade kort medans allt var släckt. Halv elva nu ska vi basta. Du är så fin. Sömn är också fint. Godnatt
Likes

Comments