Var ska man börja?

Direkt när jag kom hem till Sverige skrev jag på kontrakt med en förskola som "lagt undan" ett jobb till mig på en internationell förskola på Östermalm. Det är extremt jobbigt men ännu mer roligt. Jag tar hand om elva (snart tolv) små ett- och tvååringar. Det är dock en rejäl skillnad på att vara fröken och aupair. Jag saknar familjen något otroligt! Nu har jag bara jobbat med dessa barn i två månader men jag vet att jag aldrig kommer komma ens i närheten av så nära dem som jag var med Indi.

En glad nyhet är att min värdfamiljs bäbis föddes för drygt två veckor sedan!! Herregud vad konstigt det var att få se en bild på lilla bebben som jag sett växa i magen. Känns som igår Steph berättade att hon var gravid..

Jag har så mycket att se fram emot nu framöver! Om en vecka kommer Tuv hit!!!!!! Det har varit så konstigt att inte träffa henne varje dag, men vi pratar ändå rätt så regelbundet i telefon. Kan inte förvänta mig less than amazing dagar när hon är här.

Efter det flyger jag och min bror till Seattle där vi ska spendera en vecka. Pappa som varit en vecka i Cali by then möter oss där. Har varit en dröm för mig att åka dit (mest pga Grey's anatomy tbh) så hade lagom tur när mina släktingar flyttade dit från Berkeley :))

Efter alla dessa roligheter följer förhoppningsvis ett besök hos min värdfamilj i London. Inget bestämt än men kommer göra allt för att det ska ske!

För att runda av vill jag säga att jag trivs hemma i Stockholm. Jag får infall då jag saknar London så det gör ont i magen men just nu vet jag att det är här jag ska vara, och det känns bra. Kramisar


Bild på mig och min värdfamilj (-pappan) morgonen jag lämnade dom.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

CommentsDet har redan gått tre dagar sedan jag sade hejdå till min underbara Londonfamilj. Många tårar och ett jobbigt flyg senare var jag hemma i Stockholm. Förvånansvärt nog packade jag upp så fort jag kom hem - men det är inte förrän nu allt är i 100% ordning. Nu ska jag bara fixa jobb, sedan är jag all set. Har intervju både imorgon och på tisdag så det bör inte vara en alltför jobbig process. Wish me luck!

Likes

Comments

Imorgon (torsdag) är det exakt en vecka kvar tills JAG FLYTTAR HEM!! Känslorna är många och röriga men till den största delen ser jag fram emot det. Något jag inte ser fram emot är dock packningen - varför har jag 15 par skor här när jag bara använder typ tre?! Har införskaffat mig vakumpåsar och hoppas på att det ska hjälpa mig lite på traven.
Mammis och pappis verkar vara lite skräck-blandat förtjusta över att jag kommer hem igen, de har nog vant sig vid att bara ha en ungjävel hemma vid det här laget.
Försöker suga upp så mycket kärlek från barnen som möjligt nu, då jag vet att nästa gång jag träffar dom kommer de ha en ny bästis här :( that's life hörni!

Likes

Comments

Idag är det exakt ett år sedan jag kom hit. Tiden har gått så snabbt!!! Jag satt och läste igenom mina blogginlägg från de första veckorna, så kul att se hur allt förändrats. Både till det bättre och det sämre. Jag var så taggad när jag först kom hit, allt var nytt och spännande - nu är allt rutiner. Det märks också hur jag ser detta mer som ett hem nu, snarare än något tillfälligt, jag har trots allt bott här i ett helt år! Det är så mycket att vara tacksam för. Alla människor jag lärt känna, från världens alla håll och kanter. Familjen här, som jag förhoppningsvis kommer hålla kontakten med hela livet. Inte minst barnen, alla mina söta små pluttar. Har ju haft turen att få lägga till lilla Hector och George på listan. Det har verkligen varit SÅ mycket roligare att jobba med barn än jag någonsin kunnat tänka mig. Så kul att jag till och med antagligen kommer jobba på förskola nu när jag kommer hem om knappt en månad (!!!)

Det jag kommer sakna mest är min relation med Indi. Jag har varit med om hennes utveckling från liten bäbis till den roliga, coola lilla tjej hon numera är. Vi är så nära man kan komma utan att ha mamma-dotterbandet. Hon kommer inte komma ihåg mig, och det gör mig lite ledsen, men jag kommer aldrig glömma :)Första bilden är från när jag precis kommit hit. Andra skickade Steph till mig här om dagen, från Spanien.

Likes

Comments

I helgen hade jag och Tuva bokat hostel och tågbiljetter till Brighton. Vi hade en sååå kul helg, vi trotsade många motgångar och gjorde helgen så bra som bara vi kan. Vi har verkligen alltid roligt när vi är med varandra, vilket är ganska otippat med tanke på att vi hänger hela tiden haha. Anyways - vi bodde PRECIS vid vattnet vilket kompenserade för de illaluktande korridorerna på hostellet. Brighton är i all fall en supermysig stad, I mean look at the pics

Likes

Comments


Ingen midsommarstång och nubbe, men inte så dåligt ändå 😉

Likes

Comments

Idag åkte pöjkarna och spelade golf i Marseille, så jag och mamma bestämde oss lite spontant för att åka och besöka Saint-Tropez. Det är en liten och mysig stad, men märkbart mer exklusiv än de andra småstäderna runt omkring. Gatorna kryllar av märkesbutiker! Otroligt mysig dag, är dessutom en väska rikare tack vare mamsen :)


Likes

Comments

Likes

Comments
På väg ner till rivieran hade jag ett par timmar i Paris där jag bytte tåg. Jag valde att promenera mellan tågstationerna, ett bra sätt att fördriva tid och samtidigt uppleva staden. Tyvärr var det inte så romantiskt som det låter, en promenad genom The city of lööv, svettig kissnödig och släpandes på en tung väska som jag var. Närå det var mysigt! Satte mig på en bistro på ett gatuhörn och åt en supergod lunch, avslutade med en islatte och sedan var det vidare mot Toulon där familjen hämtade upp mig med bilen.

Likes

Comments