Header

Trodde att jag skulle sakna att på i french mitt emot avokado lady men jag trivs oerhört bra att bo i Jing an igen! Super många goda restauranger och barer omkring här med. Igår jag, Anna och Matilda till Legend taste för Yunnan middag och revolution för goda drinkar. Super trevlig fredag som slutade med lite vattenpipa och en hemlighet som jag inte tänker skriva om här men är så glad! Ikväll kommer mitt hjärta hem igen från jobb i indian och vi ska bara vara hemma och mysa med Betsy. Shanghai är super regnigt, hösten som brukar vara så fin, vad hände iår?

Ha en fin lördagskväll ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Betsy räddades av Rosie då hennes ägare sedan 9!! År tänkte döda henne. Lyckligtvis kände Rosie veterinären de gamla ägarna tog henne till! C och jag tänkte fostra henne för en månad men jag insåg resan efter första dagen att jag kommer inge kunna ge bort henne. Hon följer mig överallt och är så så lycklig!

Likes

Comments

Sista dagen sken solen och vi hade en helt fantastiskt dag med bagels och kaffe till frukost ute i solen! Älskar att denna ön är så nära Shanghai för 3 dagar var alldeles för kort tid då ön är superstor! Vi var bara på norra delen hela tiden. Nästa gång vill jag besöka södra delen med alla vattenfall och göra en lång hike! Då jag blev super förkyld så stannade vi runt hotellet och bara gick små promenader.

Likes

Comments

Jag gillar verkligen Hong Kong! Älskar de branta gatorna, att det är så mycket grönare och bättre luft än i Shanghai. Dock är allt väldigt mycket dyrare och ta inte uber haha!

Likes

Comments