Header

Last weekend Matilda, Ellen and I went on a dog-park-date and it was so much fun!

Annie, Jesus Carlos and I got ticket amd visited 021 art Gallery!

So much fun with our favorite Jessica in Shanghai! Ate so much good food, shopping, sightseeing and partying! Visited an event for entrepreneurs too! Next time I wanna speak;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej mina fina vänner! Jessica har varit i Shanghai en vecka nu och tiden bara sprang iväg. Var ute och åt varje kväll, så mysigt att hänga med både Matilda och Jessica igen! Vi firade näst sista kvällen ihop med teppanyaki (Gintei 260/person) allt du kan äta och dricka! Eftersom jag och Carlos aldrig äter kött men fisk lite ibland pt hi massa grönsaker och sushi - så gott!!! Sedan dansade vi till 3 på morgon på Unico! Jag och Annie körde rött medan svenska tjejerna var som vanligt svartklädda hihi 💃🏼🎉

Likes

Comments

Hej mina fina vänner! Längesedan jag bloggade nu och ärligt talat så kommer jag nog avsluta min blogg då jag inte har tid längre och jag har tröttnat. Kommer kanske skriva någon gång då och då men använda min instagram mer. (elsamedin)

Det senaste har jag och Betsy mött upp fina Hemma och Karen. Vi har fått iordning här hemma mer och mer! Har även börjat träna med Ana som pushar mig och eftersom vi har gymmet i samma byggnad så finns det ingen ursäkt! Varit på super mysiga bruncher med min pojkvän och hängt med en massa både nya och gamla vänner. Efter en extremt intensiv tid med för mycket jobb känns det som jag har börjat leva mer igen och jag är så lycklig!

Jobbat med SL teamet på terassen och fått massa hundbesök! I lördags åkte vi och klippte Betsy eftersom hennes päls var i så dåligt skick efter dålig mat och varit i en bur innan vi adopterade henne. Nu är hon så ren och härlig men jag saknar min nallebjörn.. Det kommer växa ut finare päls snart igen!

Best friends china's event i lördags var en succé med så mycket folk som alla donerade pengar, köpte lotter och drinkar - all inkomst gick till att rädda hundar och katter i Shanghai!

Har även jobbat klart med sista konferensen för i år och har snart semester i två månader vilket ska blir så skönt innan allt drar igång igen! Hade Ellen med mig vilket var då otroligt skönt och allt gick kalasbra:)

Likes

Comments

Längesedan jag uppdaterade nu men har varit upptagen med min lilla familj! Har flyttat ihop med C och fixat lägenheten som börjar bli så mysig. Jobbat extremt mycket då sista konferensen är nästa vecka! Ska bli så härligt att ha ännu ner tid till SL i november innan jag åker till London, hem och till Madrid i december!

Men mamma kolla!! Jag har börjat träna med en grupp precis för jag bor kl 06.00 på morgonen är det gratis träning i jing an med FitFam! Har även köpt gymkort för regniga dagar i gymmet i byggnaden där jag bor. Dom har så bra yoga som jag testade igår och har redan fått en grym träningskompis! Min pojkvän har ju varit pt innan med så kommer även träna med honom ibland..

Köpte tre nya klänningar hos Viktoria och är så nöjd! Har fått iordning min walk in closet nästan klar och den är så fin!! Köpt nya kläder till B med och hon älskar att ha tröja på sig och vill inte ta av den!! Hängt med min Matilda med och ikväll ska jag ut med hela deras gäng på middag.

Likes

Comments

Glad Halloween allesammans! I torsdags hade vi halloween mys i nya kontoret och lagade pumpa godisar som hundarna älskade. Våra nya praktikanter är så underbara och det är så skönt att vara flera som kan vara med och bolla idéer etc! Hade tre viktiga möten denna veckan så nu händer det grejer. Det är otroligt tufft att driva sitt egna företag då man i princip aldrig är ledig men det är samtidigt så otroligt roligt och utmanande! Receptet kan ni hitta på www.spareleash.com/blog

Likes

Comments