View tracker

Nu är det äntligen halloween!

Mångas tradition på halloween är att skära ut pumpor och sätta utanför huset. Jag brukar också göra det men jag har bara gjort samma design år efter år. Därför tänkte jag kolla på lite inspo innan det är dags och jag hittade alla dessa! Hur fina är dem inte? Jag älskar att det inte är så många som gör det vilket gör ens hus lite mer speciellt för de som går runt på "bus eller godis".

Det är kanske inte lika lätt och man behöver nog väldigt mycket glitter men för er som har bra tålamod rekommenderar jag verkligen dessa pumpor!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Gud var det var längesen!

Jag kan väl inte säga att jag har varit så himla aktiv de senaste MÅNADERNA!? Alltså det känns inte som om det var så länge sedan jag bloggade men nu när jag kollade mitt senaste inlägg såg jag att det var ifrån augusti? Jag har väl inte någon jätte bra ursäkt mer än att jag inte har tänkt på det så mycket. Skolan och träningarna har varit mitt fokus nu. Det känns som om skolan alltid har de svåraste proven och inlämningarna i början av terminen.


Nu är det iallafall lov och då ska jag försöka att ta igen lite med bloggandet. Jag hittar kanske inte på sådär jätte mycket men jag ska sova över med L och träffa några kompisar från skolan kanske. Mest ta det lugnt antar jag. <3


xoxo

Likes

Comments

Spotify faves ATM♡

Send My Love - Adele

We Are - Peg Parnevik

Moonlight - Ariana Grande

Dengerous Woman - Ariana Grande

We Don't Have To Take Our Clothes Off - Ella EyreArigato - Julie Bergan

Perfect Strangers - Jonas Blue

Ride - Twenty One Pilots

Famous - Kanye West

Too Good - Drake

Sax - Fleur East


Likes

Comments

God morgon!

Igår kväll så följde jag med min pappa ut till skidbacken för att träna eftersom att jag hade känt mig så slapp och oproduktiv. Och jag blev förvånad! Jag hade aldrig trott att det skulle gå så bra eftersom att jag inte har den bästa konditionen om man säger så.. Men jag orkade! Jag sprang upp och ned för barnbacken två gånger och försökte springa i stora backen men det blev mer som en snabb gång uppför. Extremt jobbigt!

Men nu på morgonen har jag varit jätte pigg. Jag tände ett av mina favorit ljus och det luktar såååå gott. Då kände jag för att plocka undan och fixa till mitt rum lite, locka håret och sminka mig som jag inte orkat eller haft lust till att göra på länge.

Idag så tror jag att en kompis ska komma hit för att vi inte har träffats så mycket men vi får se. Det är nämligen lite långt att åka för henne isåfall…

Men vi får helt enkelt vänta och se vad dagen har att erbjuda!

xoxo

Likes

Comments

View tracker

Hej!
Idag blev det som sagt en slappardag. Inget fint väder bjöds det på heller, så jag har inte hittat på så mycket. Har tagit lite bilder, ska se på Teen Wolf, pratat med kompisar osv.

Imorgon ska jag försöka träffa någon kompis eller iallafall gå ut och hitta på något kul. Man kan ju inte sitta hemma och mysa varje dag. Tyvärr…

xoxo

T-shirt - SuperDry men finns tyvärr inte kvar

Jeans - Gina Tricot

Klocka - Daniel Wellington

Solglasögon - Glitter

Likes

Comments

​Hej!

Det känns som om sommaren redan tagit slut för mig. Så jag måste verkligen ta vara på varenda ledig dag jag kan!

Idag känns som en slappar dag, inget planerat, inga måsten... Det enda som står på schemat är väl att åka till pappa på eftermiddagen, ta lite fina bilder till bloggen kanske. Men vädret ser inte alls lika fint ut som igår vilket är lite tråkigt. Annars hade det väl varit lite kul att cykla ner till bryggan och kanske köpt glass för att verkligen känna sommarkänslan igen. 

Men jag hoppas på att det blir bättre väder i veckan, jag kanske åker och träffar några vänner jag inte sett på länge i veckan. Och då hade det ju varit kul med lite finare väder så att man kanske kan bada eventuellt.

xoxo

Likes

Comments

Hej!

Igår så var jag ju nere på stan och köpte en present, och idag är det kalas. Det är min "halvbror", "bonusbror eller vad man nu ska sägas födelsedag så vi har städat och gjort iordning hela dagen. Och detta är vad jag tänkte ha på mig.

Både toppen och byxorna är ny inköpta på en shoppingtur i Stenungsund när vi var påväg till Rönnäng för en sol-weekend.

xoxo

Jeansen - JeansBolaget

Toppen - MQ (hittade inte den exakta tröjan tyvärr)

Skor - Sportamore

Likes

Comments

Hej!

Som jag sa så letar jag efter några tavlor till mitt rum och hittade dessa fina på den här hemsidan. Verkligen jättefina tavlor! Men jag tror att jag har lyckats ta fram mina favoriter♡

Berätta gärna för mig vilka som är era favoriter!

xoxo

Likes

Comments