Header

hej finisar...

Jag vet inte hur jag ska börja skriva om detta... I måndags kväll togs 22 liv. Även om jag inte känt någon av dem personligt, är mitt hjärta tungt. Jag förstår inte hur någon kan vara så sjuk i huvudet för att göra något så hemskt som detta. Och att rikta in ett sådant här "terrordåd", eller vad man ska kalla det, på en konsert där de flesta är yngre tonåringar som inte har fått leva tillräckligt länge. Att försöka ta deras liv ifrån dem är helt sjukt och det gör mig så arg. Jag var själv på en av Arianas konserter den 22:a maj 2015, vilket var exakt två år tidigare, och det var nog den bästa kvällen i mitt liv. Det är en dag som jag ser tillbaka på med endast glädje och jag kan tänka mig att det var många som gick till konserten i Manchester med just denna inställning. Istället fick de endast oförglömliga hemska mardrömmar som kommer följa dem resten av livet.

Och Ariana... Hon skyller dessa dödsfall på sig själv. Hon ser på sig själv som en mördare, trots att allt hon gjort är att ge så många lycka och en anledning att le. Det fanns inget som hon kunnat göra för att förhindra detta. Inget av detta är hennes fel, hon kunde omöjligt veta att detta skulle kunna hända.

Det som verkligen har varit fantastiskt är dock att se hur många som bryr sig. Alla som har visat sitt stöd för de som påverkats mest av denna kvällen. Jag har sett så många artister, kändisar visa sitt stöd för Ariana, hennes team och alla fans som skadats osv, och det gör så himla stolt. Att det fortfarande finns renhjärtade människor i denna världen.

Allt jag vill är att min idol ska le igen och inte vara rädd för att göra det hon älskar. Att alla familjer som förlorat någon under dessa dagar, kan finna tröst och frid trots att det känns omöjligt. Och att detta aldrig någonsin ska hända igen, vi måste lära oss att ta hand om varandra och att man inte kan lösa något med våld.

#prayformanchester #prayforariana ♡ stay strong my lovelies

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

How far I'll go - Alessia Cara

Paris - The Chainsmokers

All I need - Joakim Lundell

Movements - Pham

No type - Rae Sremmurd

Side to side - Ariana Grande

Scared to be lonely - Martin Garrix

Clap snap - Icona Pop

Castle on the hill - Ed Sheeran

I don't give a - Lisa Ajax

Primadonna girl remix⬇

Likes

Comments

Innan jag dör vill jag...

  • hoppa fallskärm från ett flygplan

  • simma med hajar/se hajar på nära håll (helst utan att dö)

  • "go cliffjumping"

  • ta kort vid eiffeltornet och Hollywood skylten

  • lära mig att surfa

Likes

Comments

Hej finisar, ugh dessa bilder får mig bara att vilja resa iväg och se hela världen! Jag blir så sjukt inspirerad av sånna här bilder. De senaste dagarna har jag bara insett hur mycket jag vill göra! Jag vill resa, hoppa fallskärm, bada med sköldpaddor, se hajar och hoppa ner i vattnet från höga klippor! (Utan att dö helst då) Nu försöker jag intala mig själv att jag vågar allt, men det tar nog lite tid... Jag vet inte varför jag plötsligt blev så taggad på livet, antar att det är något som kommer gå över så fort skolan börjar igen men man kan ju alltid försöka hålla kvar det! I sommar har min familj och jag en spännande resa in planerad, mer om det kan jag kanske berätta senare ;), och jag hoppas att jag då kommer få chansen att checka av några av dessa saker från min bucketlist!♡

  • Filed under: Inspo

Likes

Comments

Hej finisar! Medans alla andra är ute och hittar på roliga saker med sina vänner eller åker utomlands, så sitter jag hemma. Jag kan dock inte klaga då jag har haft ett väldigt roligt lov en så länge. Men idag har jag verkligen inte gjort någonting spännande alls. Detta kan bero på min återkommande huvudvärk så jag har tagit en alvedon och hoppas att det blir bättre.

Men nog om det. Dagens inlägg handlar om mina favorit youtubers, så att ni (om ni har en lika händelselös dag som jag) kan få lite tips.


Freddy My Love - Freddy är en av mina favorit youtubers just på grund utav hennes fantastiska stil! Jag älskar alla hennes outfits och hennes videos är väldigt välgjorda. Rekommenderar verkligen hennes kanal till alla girly girls där ute.♡

Gabriella Demartino - Gabi har en väldigt glam, girly stil vilket är varför jag kollar på de flesta av hennes videos. Hennes vlogg kanal är min favorit då hon kan vara sig själv där mer än på kanalen som hon delar med sin tvillingsyster Niki.

The Dolan Twins - Nästa kanal är lite annorlunda jämfört med mina andra favoriter. Ethan och Grayson (tvillingar) gör lite mer challenges och "roligare videos" om man kan säga så. Jag hittade deras kanal väldigt nyligen genom deras "wisdom teeth removal" videor. Jag rekommenderar verkligen dessa två om ni vill skratta...

Linn Ahlborg - Sedan har vi ju också nouws egna Linn Ahlborg. Jag älskar både hennes blogg och hennes youtube kanal. Än en gång handlar denna mycket om mode och vloggar men det är något som jag verkligen gillar. Om ni inte redan har kollat in hennes videos borde ni definitivt göra det direkt.♡

Likes

Comments

Hej finisar! Jag kom precis hem ifrån att ha firat allahjärtansdag med N. Vi myste, åt tacos, glass och fotade lite. Imorgon får jag nog ta och träna eftersom att jag känner att jag har ätit så himla mycket idag... Men det är det helt klart värt!

Smart som jag är hade jag också glömt alla mina saker, mina nycklar inkluderat, hemma hos pappa.. Eftersom att jag glömde nycklarna kunde jag heller inte åka och hämta det, förrän nu när syrran kom hem med sina nycklar... Så nu är det okej igen men ibland måste jag ifrågasätta min egen hjärna...

Likes

Comments

(Förlåt för den dåliga kvaliteten! Vet inte vad som hände men jag ska försöka fixa det tills nästa gång!)

Likes

Comments