Header

Dagarna som går, Mode, Shopping

Träffade Alice igår (så mycket kärlek) i stan efter att inte ha sett varandra på två veckor! Efter ett tag på stan tog vi en kaffe på Ilcafè mitt emot den nyöppnade glasögonbutiken ace & tate, varken jag eller Alice hade hört talas om dem innan men blev glatt överraskade över vilka chilla sunniezz de hade! Helt sjukt hur mycket olika modeller och design de hade som passar alla möjliga ansiktsformer och typer. Alice fick med sig ett par asnajs svarta cat eyes "audrey hepburn- liknande" solglasögon och hade lätt gjort detsamma om inte plånkan var ekade tomt ;))

Därefter mötte vi upp Tilde i Humlegården som jag inte heller sett på alldeles för länge. Vi pratade om alt möjligt över en kopp te eller två vilket var väldigt mysigt! Nu ligger jag och Alice i sängen mätta och belåtna efter att ha bakat en jävla massa bullar haha.

Planer för veckan:

Söndag: packa om resväskan samt boxas med Alice

Måndag: Träffa Hedda!

Tisdag: Mathias 17-års middag

Onsdag: AVFÄRD!! sayonara ;))


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dagarna som går

Efter två väldigt härliga veckor i Kroatien är jag nu hemma i Stockholm igen! Jag skulle ljuga om jag inte sa att det faktiskt är lite skönt att vara hemma, men samtidigt skönt att känna sig brun, fräsch och utvilad och att man har vart "borta" och sen komma hem om ni förstår vad jag menar?

Är dock bara hemma i några dagar då vi flyger till Barcelona på Onsdag men tjejerna!! Nu ska jag först, tro det eller ej, gå på Yoga och sen träffa Alice och Tilde på lunch!

Likes

Comments

Outfit, resor

Linneskjorta + kjol är typ det ända jag kan ha på mig utan att svettas ihjäl i denna (isch) 37 gradiga värme, men jag klagar inte ;))

Linneskjorta, Zara - kjol, Monki - väska, whyred + mina zara sandaler.

Likes

Comments

Dagarna som går, resor

Hej på er! Landade i Split i Torsdags eftermiddag och är helt uppslukad över hur vackert det är i Kroatien, trots de höga förväntningarna från allas goda ord! Huset som vi hyr via Air b n'b är också helt fantastiskt (!) och som ni ser på bilderna ligger havet 30 meter ifrån! Har inte hunnit ta så mycket bildån så länge, vilket jag antar ät ett bra tecken? Jag låter bilderna tala för dem själva, puss och kyss

Likes

Comments

Skönhet


1. NUXE body oil, 2. Kiehl's Body lotion 3. Avène dagkräm, 4. Aruba Aloe after sun, 5. L:A bruket solkräm spf 30, 6. Kiehl's solkräm för ansiktet spf 50.

Som bekant ät det superviktigt att ta hand om huden - och speciellt på sommaren! Nu inför Kroatien resan har jag samlat på mig lite härligheter som jag borde hört ska vara bra och blivit tipsad om!


Likes

Comments

Inspiration, Mode

Hej på er! Dom som känner mig väl vet hur mycket jag älskar rött och därav ofta klär mig i det! För mig är rött en feminin färg som utstrålar stil, kraft, mystik och framför allt sensualitet. Kan inte mycket annat än älska det (<3), här är lite rött smått och gott som jag tycker är fient.

Likes

Comments

Dagarna som går

Om ni undrar vad jag göt om dagarna atm så kan jag glatt säga att jag sakta med säkert lär mig behärska konsten att göra kaffe (det är faktiskt sjukt svårt!!) och serverar bullar till glada pensionärer och barn (därav dålig update), inte så illa faktiskt. Men imorgon är sista dagen på bagerit för denna sommaren, synd men skönt! På onsdag åker jag en snabbis till Gotland för att gå en konstkurs i akvarell som jag fick i julklapp + eventuellt träffa Alice en snabbis eftersom att jag nästa vecka åker till kroatien i två veckor, känns som om det är nu sommaren äntligen börjar på riktigt!!

Likes

Comments

Inspiration, Mode

Min Pinterest hittar ni här, och min Tumblr här!

Jag använder mig till största dels utav Pinterest & Tumblr! Kan sitta i timmar och spara ner fräscha inspirerande bilder och framför allt beakta alla fantastiska människor och bilder som finns där ute från olika tider och generationer! Nu på senaste tiden har jag även börjat "spara ner" bilder på min instagram som inspirerar mig, tex från "vintage" accounts, (vilket för övrigt är det bästa- tipsar er om "vrigomood" och "vintagefashion"), vilket gör det enklare att spara ner bilderna istället för att ta en skärmdump!

Likes

Comments

Dagarna som går

Efterskolan-fika på Pom & Flora - Veronica Maggio på grönan - Kvällsfika på "Cafè du Flore" - En frukost i Paris - Magda och Hedda hemma hos Alice - Jag och Minna hemma hos Maja i Vasastan - Gerda wegners utställning på Millesgården - avokadomacka ´+ cappuccino på "Atelier September i Köpenhamn - En sensommar kväll på Mariatorget

Likes

Comments

Inspiration, Mode

Jane Mallory Birkin, den legendariska brittiska skådespelaren som på sextiotalet flyttade till Bretagne, Frankrike och som idag lever vidare som både stilikon, inspiration (bara för att nämna Jeanne Damas och hennes märke Rouje) och hennes fotavtryck inom filmindustrin. Om ni har tråkigt någon dag: googla Jane Birkin på pinterest etc och njuut. Man kan inte bli mycket annat än lycklig och inspirerad utav henne solklara 60-tals/franska vibe och fantastiska outfits!

Likes

Comments