Allmänt


Vet att klockan är ganska så sen men de hindrar inte mig från att skriva lite till er.

Min fredag var mycket bra trots att mitt humör att svajat lite titt som tätt. Musik hela förmiddagen sedan matte och svenska under eftermiddagen. Riktigt fartfylld dag. Direkt efter svenskan vilket istället var Samhällskunskap då vi ska ha ett EU-rollspel på onsdag och då vi behövde mer till till frågorna och resolutionerna osv. Iallafall, efter svenskan hade jag sånglektion, mellan 15:35-16-15. Väldigt segt på en fredag-eftermiddag då men helst vill hem och vila inför allt festligt som sker på kvällarna:/
Hur som haver, ville komma fram till att min fredag iallafall var mysig. Träffade bästisarna igen och spelade sällskapsspel hela kvällen. Världens bästa är dem.

Godnatt på er finisar<3


Glöm inte att du är värdefull, ingen är som du.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt, lovies, Vardag

Hej på er!!

Som jag skrev igår skulle jag, Julia, Julia och Frida träffas och ha en liten sleepover. Vi träffades vid 9, åt pizza och spelade lite spel innan vi satt på en film runt 1. Självklart blev det Tarzan (den senaste filmen) riktigt mysig film som rekommenderas. Sedan fifthy shades of grey som jag själv tycker är riktigt tråkigt men även är rolig att kolla på. Klockan tickade och sedan blev den 04:40:/ vi gick iallafall upp och började bädda och göra oss iordning och sedan låg och pratade om allt å lite till, till ungefär 6. Vi hade så många gamla minnen att gå igenom osv.

Vaknade vid 11 av vibrationen på telefonen då min lillasyster ringde.. så fick ligga där i min ensamhet tills 12 då de andra vaknade utav alarmet. Dock gick vi ändå inte upp förrän 2 eller 3 och åt Billypizza.

Måste kila;) hoppas du får en bra kväll

Puss <3

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon på er!! Blev trots allt inte så sent för vår del igår. Tror att vi båda slocknade direkt efter att vi stängde av tv:n och släckte vid 1 halv 2. Vaknade för en timme sedan ungefär och har bara legat i sängen och hunnit ätit lite. Vi tänkte nu kolla på säsong 4 av paradise hotel, så kul.

Sedan hemfärd med duschade och lite små fixa innan vi ska ses igen men denna gången ska Frida och Julia vara med. Riktigt mysigt då vi inte riktigt träffas så ofta alla vi fyra.

Hoppas du får en bra dag så hörs vi ;)
Puss<3

Likes

Comments