Allmänt, lovies, Vardag

Hej på er!!

Som jag skrev igår skulle jag, Julia, Julia och Frida träffas och ha en liten sleepover. Vi träffades vid 9, åt pizza och spelade lite spel innan vi satt på en film runt 1. Självklart blev det Tarzan (den senaste filmen) riktigt mysig film som rekommenderas. Sedan fifthy shades of grey som jag själv tycker är riktigt tråkigt men även är rolig att kolla på. Klockan tickade och sedan blev den 04:40:/ vi gick iallafall upp och började bädda och göra oss iordning och sedan låg och pratade om allt å lite till, till ungefär 6. Vi hade så många gamla minnen att gå igenom osv.

Vaknade vid 11 av vibrationen på telefonen då min lillasyster ringde.. så fick ligga där i min ensamhet tills 12 då de andra vaknade utav alarmet. Dock gick vi ändå inte upp förrän 2 eller 3 och åt Billypizza.

Måste kila;) hoppas du får en bra kväll

Puss <3

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon på er!! Blev trots allt inte så sent för vår del igår. Tror att vi båda slocknade direkt efter att vi stängde av tv:n och släckte vid 1 halv 2. Vaknade för en timme sedan ungefär och har bara legat i sängen och hunnit ätit lite. Vi tänkte nu kolla på säsong 4 av paradise hotel, så kul.

Sedan hemfärd med duschade och lite små fixa innan vi ska ses igen men denna gången ska Frida och Julia vara med. Riktigt mysigt då vi inte riktigt träffas så ofta alla vi fyra.

Hoppas du får en bra dag så hörs vi ;)
Puss<3

Likes

Comments

Allmänt, lovies, Vardag, Tankar & funderingar

Hej babes!!

Hur har er dag varit idag? Min har varit super.

Skriver detta inlägg i samband med att Julia står i duschen och jag listade ut hennes kod på datorn. Då hon nyss kom från sin fotbollsträning. Mår så bra av att komma hem till henne då alla tankar, funderingar, känslor osv i stort sätt försvinner. Lite som mitt andra hem, är nästan mer här än hemma på lov och helger. Plus att hennes pappa rockar (!!)

Ikväll blir det nog bara film-mys ( Disney såklart ) med en massa glass och en massa samtalande om allt mellan himmel och jord. Ska försöka somna tidigare än vad vi brukar den här gången, då min dag efter brukar bli hemsk. Jag blir hur trött som helst och blir väldigt irriterad på lilla minsta. Dock är det ganska mysigt att prata långt in på natten:)

Ska avrunda detta med att önska er alla ett bra sportlov och till er som ska ha de snart, hoppas det blir super de med.

Puss på er finisar <33Likes

Comments