Idag har varit en riktigt tråkig måndag. Vi hade so,bild och svenska på förmiddagen och det var ingen god lunch alls så åt bara två knäckebröd. Eftermiddagen skulle man lika gärna kunna skippat då vi hade mentorstid och klassråd i cirka 1h och 20 min. Sedan hade vi programmering och spanska.

Påväg till träningen började det att regna och blåsa sjukt mycket. Det är tydligen en orkan som heter Maria som har kommit till Sverige så vi får se hur mycket mer det kommer att regna. Hoppas länge eftersom att jag älskar regn :).

Träningen gick i alla fall väldigt bra, dock hann jag inte simma så länge och vi hade ingen land träning idag vilket var skönt då jag kunde komma hem tidigare.

Påväg hem köpte jag två paket tuggummi paket haha eftersom att jag har haft cravings för det på senaste. Har ni några cravings?

Nu sitter jag hemma och bara skriver. Jag tycker att det är väldigt skönt att skriva av mig när jag kommer hem och publicera det här eftersom att jag då brukar släppa tankarna på det jobbiga i skolan osv. Tänker att jag någon gång den här veckan kommer skriva ett lite längre inlägg om skolan eftersom att det är ett väldigt aktuellt ämne just nu för oss alla.

Hoppas i alla fall att ni har haft en grym dag och att ni mår bra

Elsa <3


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla!

Det här blir mitt första inlägg på den här bloggen och jag tänkte att här skulle jag skriva lite om olika teman men även vad jag gör under dagarna.

Rent allmänt hatar jag söndagar eftersom att det är måndag dagen därpå och man vet att skolan börjar igen. Vissa kanske tycker att det är kul men inte jag. Detta är eftersom att det har skett många förändringar kring min skolgång i år. Det här kommer jag prata mer om i ett annat inlägg så nu mer till vad jag har gjort idag.

Idag vaknade jag 07:00 och var så himla trött. Jag gick upp tidigt eftersom att jag skulle tävla. Så jag åt frukost och mamma skjutsade mig till simhallen. Jag simmade två lopp. 100 m frisim då jag persade med en sekund och 100 m fjäril som är mitt spec. Jag trodde då att jag skulle kunna åka hem och plugga lite men det visade sig att jag faktiskt gick vidare till finalen vilket är väldigt kul😝 Så nu har jag precis kommit hem och jag blev faktiskt riktigt nöjd med mitt lopp då jag fick nytt personligt bästa. För er om inte förstått det så simmar jag och detta kommer jag även prata mer om i min blogg.

Jag hoppas att ni uppskattar den här bloggen och att ni vill ha fler inlägg.

VI hörs imorrn

E <3Likes

Comments