Efter mycket strul har vi äntligen satt oss i soffan för lite vila. När vi kom hit och kopplade in kylen valde den att lägga av... Det gör att jag nu inte har någon kyl i lillstugan där jag sover. Men det är inte jättelångt till stora stugan så jag klarar mig med att ha maten där.

Sen har vi precis byggt ut lilla stugan så att vi har en toalett där men vattnet fungerar bara då och då. Men men allt kan ju inte fungera felfritt direkt, det löser sig med tiden! Som tur är fick jag sällskap upp av min kille annars hade jag nog fått ett sammanbrott.

Imorgon börjar jag mitt nya jobb och jag är supernervös, men det blir säkert bra!

Puss o kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu är alla väskor packade och jag är redo för att lämna Stockholm ett tag. Nu väntar 2 timmar i bilen norrut och därefter uppackning av allt. Sen ska vi även hinna med storhandling på vägen upp så att vi har lite mat i kylen!

Jag är verkligen supertaggad och förväntansfull på den här sommaren och hoppas på mycket sol och härliga kollegor!

Puss o kram

Likes

Comments

Likes

Comments

Ibland går det inte riktigt som man tänkt sig och i mitt fall såg det ut såhär igår.... Segt och onödigt men vad gör det om hundra år.

Nu börjar det i alla fall bli dags att börja packa inför sommarens flytt. På söndag tar jag alltså mitt pick och pack och flyttar till Grisslehamn över sommaren. Skräckblandad förtjusning är den enda känslan jag har just nu men kul ska det bli att äntligen få testa hur det är att bo själv, LÄNGTAR!

Puss i kram

Likes

Comments

Snart bär det äntligen av mot varmare breddgrader. Längtar bort från mulna och molniga Sverige. Nu vill jag bara bort och ligga på stranden hela dagarna.

Därför passar det ju bra att det snart är dags för om 4 veckor drar jag till Greklaaaand! Ska bli så skönt att avlägsna sig från allt i Sverige och bara njuta av fint väder och vacker utsikt.

Dock känns det inte så kul att min kille inte kan följa med men vi har ändå många år framför oss där vi kan resa så mycket vi bara orkar och har råd med!

Puss o kram

Likes

Comments

För tre år sen gjorde jag något som jag alltid kommer vara glad för. Jag tog en risk. Jag valde en linje på gymnasiet som matchade mitt intresse. Även om det betydde att om jag inte längre vill jobba med det efter gymnasiet så skulle jag ha mycket att ta igen på högskolan. Jag valde mellan att gå samma skola som alla min andra kompisar eller börja i en skola där jag inte kände någon. Men jag tvekade inte ens. Det är bland det läskigaste jag har gjort i hela mitt liv, men även det bästa!

Jag träffade personer som hade gjort likadant och det var så frigörande att möta likasinnade människor. Så många energifylld tjejer som lyssnat på sitt hjärta och gjort samma val som jag.

Tre år senare står jag på andra sidan av gymnasietiden och tittar tillbaka på den lilla osäkra 15 åringen och klappar henne på axeln. För utan mig hade jag aldrig varit här. Jag har slitigt och kämpat både fysiskt och mentalt för att stå här. Jag har blivit sviken och jag har svikit människor men jag har i slutändan alltid lyssnat på mig själv.

För tre år sen valde jag att inte stå i vägen för mig själv. Jag valde att lita på mitt hjärta och det är något jag lever efter och kommer att leva efter resten av mitt liv. För den enda som är garanterad att stå vid ens sida hela livet det är en själv!

Puss o kram

Likes

Comments

Jag har idag spenderat kvalitetstid med min kära barndomsvän Emma i form av att sminka och fixa hennes hår i 4 timmar. Hon har nämligen bal ikväll och eftersom att vi inte setts på över ett år passade vi på nu när båda hade tid.

Att jag skulle fixa henne till balen var planerat långt tillbaka. Jag tror att idéen växte fram redan för 10 år sen när jag precis funnit mitt intresse för smink så det var inget snack om saken när hon frågade om jag kunde. Kan inte fatta att tiden har gått så fort, helt sjukt.

Blev så himla nöjd med resultatet och det hoppas jag att Emma också blev! Nu ska jag sova efter denna långa dag.

Puss o kram

Likes

Comments

Jag är en 18 årig tjej som bor i Rönninge hemma hos mamma med min lillebror. Jag har precis pluggat klart tre år på realgymnasiet i Stockholm till stylist. Jag är utbildad nagelterapeut, hårstylist och make-up artist.


Jag är en sprudlande glad tjej med mycket känslor. Det går både upp och ner fort men framåt lyckas jag alltid ta mig. Mitt främsta intresse är fortfarande smink även om skolan gjorde ett bra jobb med att trötta ut en och spola ner all ens fantasi och kreativitet rätt ner i toaletten. Efter lite vila från skolan ska vi nog se att det kommer tillbaka och då har jag i alla fall ett diplom att vila ryggen emot.

I många år har jag viljat börja blogga och äntligen har jag kommit över tröskeln. Eftersom att jag nu har både ork och tid finns det ju inget mer att skylla på än mig själv så nu är det väll bara att sätta igång.

Jag kommer skriva om lite allt möjligt här, mest för min egen skull som någon slags ventil och dagbok. Men om ni tycker att det verkar intressant är det klart att ni kan följa med på min lilla resa efter gymnasiet in i "arbetslivet" som alla säger!

Puss o kram, ses snart

Likes

Comments

Efter tretton års plugg är det äntligen över men lite vemodigt är det ändå får man ju ändå erkänna. För mig är det redan fastställt att jag kommer att sakna skolan med tanke på hur mycket jag faktiskt har älskat skolan. Docka ska det bli skönt att kunna själv helt och hållet sätta sina egna mål i livet framöver och inte vara begränsad till skolan.

Studenten i sig var fantastisk! En hel dag avsedd för alla känslor man kan tänka sig. Stress, sorg, lycka, nervositet, dagen var verkligen fylld av allt. Vissa drack lite för mycket andra grät lite för mycket men allt var accepterat och okej. Höjdpunkten var ju ändå att få springa ut med mina fyra favoriter på hela jorden och det är jag så extremt tacksam för.

Nu väntar en somnar fylld av jobb på landstället och välförtjänt vilande från skolan.

Puss o kram

Likes

Comments