Jag vill börja med att hälsa er en riktig god jul och jag hoppas ni är nöjda över era julklappar!

Under dessa 2/3 dagarna jag inte har bloggat så har det hänt en massa saker... Jag har åkt hit och dit och firat jul lite här och där med Elma. Eftersom jag har skilda föräldrar så blir det många julfiranden.

Julfirandet började den 23 december då jag firade jul hemma hos pappa tillsammans med farfar och hans tant, kusinerna och deras föräldrar. Jag fick en massa pengar och en morgonrock den dagen. Vi åt mycket julmat, men såklart så är skinkan och laxen bäst på julbordet.

Den 24 december, alltså på självaste julafton så vaknade jag väldigt sent, cirka klockan 11.30. Sedan så gjorde jag mig iordning det var dags att åka hem till mormor. Det var farfar som skjutsade Elma och mig hem till mormor och vi åkte hem till henne på rekordtid! (20 minuter tog det och det brukar ta cirka 30-40 minuter...) Inte så konstigt egentligen, farfar ville ju hinna skjutsa iväg oss och hinna åka hem igen för att kolla på Kalle Anka klockan 15.00.
När vi kom fram var klockan 14.22 och alla var inte där än.. Det blev ingen Kalle Anka för mig iår och jag vet inte varför egentligen...
Vid 18.00 så åt vi då alla var samlade, då var det jag och Elma, mormor och morfar, moster Sara och Mårten och moster Anna och Pär. Då blev det julmat 2.0 och det fanns med fisk på det här julbordet.
Sedan så öppnade vi julklappar och jag fick en massa smink och kläder.
Mina mostrar har hundar istället för barn och det är jätteskönt...! Men istället så skäller de mycket istället, det är som sagt sådana små, kaxiga hundar.
Den 25 december, som är idag så kom mamma hem till mormor, eftersom hon jobbade på julafton. Utav henne så fick jag en ny säng, men den fick jag som en tidig julklapp. Sängen är jätteskön!

Så nu är jag äntligen hemma och har fredagsmys med systrarna. Imorgon så ska jag och mina systrar Elma och Linn dra iväg till Gävle för att handla lite grejer på mellandagsrean. Jag ska köpa ett par nya täckbyxor som helst ska vara orangea och det är ett måste! Nya täckbyxor behövs eftersom jag är en riktig galning i snön. Jag kör skoter, åker skidor (både utförsåkning och längd) och sedan så behövs det nya täckbyxor. Det spelar ingen roll om det är grönt ute just nu, jag ska upp till Tänndalen över nyår och där finns det snö. Jag tänker även köpa in nya klädesplagg till min garderob och en ny väska.

Det här var allt för det här gången och vi ses i nästa blogginlägg.

Puss och kram! ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Denna måndag har varit en riktig slappdag, även om den innehöll lite städning... Men vad gör det om man vill ha plats för de kommande julklapparna man ska få på julafton? Den här städningen började faktiskt för 1-2 veckor sedan då jag skulle få en tidig julklapp vilket var en ny, stor säng. Det är faktiskt såhär att jag håller på att renovera mitt rum på egen hand inom inredningen, bara för att jag är trött på allt som jämt har stått på sin gamla, vanliga plats år ut och år in... Så nu händer det äntligen lite grejer!
Det här med städning har aldrig riktigt varit min grej... Jag är för petnoga om allt, så om jag städar så kan jag städa i timmar bara för att jag vill att allt ska vara perfekt. Det är sjukt! Därför tycker jag att städning inte riktigt är min grej, det tar för lång tid... (hahaha...!)

Om man bortser ifrån städningen så har jag sjungit lite, bara för att hålla rösten igång under lovet. Sång är något jag väldigt mycket tycker om, eftersom det är något jag länge har hållit på med, (fast på egen hand). När jag började på Estetiska programmet i Bollnäs så tycker jag att min sångteknik har utvecklats mycket. Tidigare har jag som sagt bara sjungit på egen hand inne på mitt rum, men nu har jag faktiskt fått en väldigt bra sångfröken som kan vägleda mig till mina mål.
Jag tänker berätta mer om Estetiska programmet som finns i Bollnäs i ett annat inlägg framöver, så stay tuned!

Vad mer har hänt idag...? Jag vaknade sent eftersom jag fick lov i torsdags, sedan så kom mamma hem med Sibylla-mat. Efter Sibylla-maten duschade jag och rakade min kortväxta björnpäls och sedan blev det den här spontana städningen. Jag åt julbordsmat hemma med familjer och sedan så myste jag, mamma och min syster med de hemgjorda Rocky Roadsen...
Ja, så såg min dag ut om man snabbspolade den och det var nog bäst så, hahaha!
Annars så hoppas jag att alla har haft en riktigt bra dag och jag hoppas att resten utav kvällen kommer vara finfin den också!

God Jul & Gott Nytt År !

Puss och kram ❤

Likes

Comments

Nu är jag tillbaka och är beredd på en nystart på denna blogg jag startade för ett halvår sedan!

Jag är tillbaka bara för att jag känner att jag behöver skriva av mig en massa saker så som mode, saker om samhället, familjen och en massa annat allmänt.
Tänk att det kan hända så mycket på ett halvår... Man utvecklas som person och man inser att världen har så mycket mer att erbjuda, även om det är en mörk håla där bara tragiska saker inträffar dagligen.

Under detta halvår så har man hunnit blivit singel och man har hunnit blivit kär två gånger, men det övergick till att man bara blev deprimerad i slutändan. Därför tycker jag att killar är skräp för tillfället tills jag hittar min Prins Charming som kan göra mitt liv bättre.
Egentligen så mår jag bättre utan någon i mitt liv och jag fattar inte hur man som tjej egentligen kan lägga ner så mycket tid på en kille som bara ser en som ett objekt. Jag har skärpt mig och det är nog det bästa beslutet jag någonsin har gjort!

Min stil inom kläder och smink har varierat till en stor skala under detta halvår. Detta halvår startades med att jag var helt inne i 90-talets grungemode med chokers, slitna jeans och flanellskjortor. Det övergick till att jag blev helt färglös och i nuläget så använder jag bara kläder i svart, grått, vinrött och vitt.
Sminket gick från inte så noga till väldigt noga... Då använde jag bara mascara och något som jag bara fyllde i mina ögonbryn med, nu "contourar" jag mitt ansikte till 100% och är petnoga med allt.

Jag har fått mig en hel drös med nya kompisar som har samma åsikter som mig. Det är typ som om att man kom till en helt ny dimension efter att man blev singel, hahaha... Nya människor och nya möjligheter liksom.

Ja, jag skulle kunna sitta här och skriva en hel bok om allt som har hänt under just detta halvår då jag har varit borta från bloggen. Men nu tänker jag ta tag i bloggandet och skriva av mig när jag har lust för det.

Så puss och kram, vi ses i nästa inlägg babes ❤

Likes

Comments