Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

HEJ PÅ ER!

Jag tänkte börja med att säga att tiden här i Korea är 7 timmar före Sverige så inläggen kommer komma upp sjukt konstiga tider om du är i Sverige.

Aja vi landade här i Korea för ca 5-6 timmar sen och då åkte vi taxi till hotellet. Det första jag gjorde vad att jag tog en dusch efter ca 14 timmars resa hahah man känner sig lite äckligt.

Sen började jag packa om mina saker osv. Sedan gick jag och min familj ut och letade runt efter en resturang. Vi hittade ett super mysigt litet hak där man hade en slags grill framför sig så fick man steka sitt egna kött, super mumsigt!

Sen gick vi runt lite i området runt vårt hotell. Vi bor på Ever8 på högsta våningen ( 22) hahah :0 Nu ska jag sova! Kommer uppdatera imorgon! Puss

Likes

Comments

Hej bloggen!!!

Nu sitter jag i loungen i Dubai :) Tänkte börja redigera min första youtube video. Har inget speciellt att skriva men här i loungen ska vi sitta i 4-5 timmar och sen blir det ca 8-9 timmar flygresa till Seoul... Så ca 14 timmar kvar tills vi är framme i Korea hahaah.

Nu ska gå och kolla i lite butiker puss! ( Mer uppdatering kommer i Korea )

Likes

Comments

Nu sitter jag på planet on my way to SEOUUUL!!

 Detta är ett tidsinställt inlägg som ni nog förstår men ajaaaa hoppas verkligen det finns internet på Dubais flygplats så jag kan blogga mer!! Puss & Kram! <3

Likes

Comments

Hej allesammans !!

Nu sitter jag och packar lite smått till Seoul ( Huvudstaden i SydKorea)🇰🇷 eftersom jag åker dit på fredag!!

Min mamma är adopterad därifrån alltså är jag halvkorean och jag har aldrig varit där så det ska verkligen bli super najs!

Alla säger att det är sjukt bra shopping där så det blir det också :)

Vi kommer att mellanlanda i Dubai både på dit-resan och hemresan. På dit-resan stannar vi bara där några timmar men på hemresan stannar vi där en hel dag!

Om det finns internet kommer absolut en massa uppdatering och massa bilder! Annars kommer allt nät jag kommer hem <3

Puss!!

Likes

Comments