Jag älskar djur. Dem är heeelt fantastiska. Dem förstår en tro eller ej. Samtidigt som vi förstår dem. Dem gör en lycklig och man blir en bättre människa när man får ha ett djur i sitt liv.

Jag hade en katt som jag älskade hur mycket som helst. Han hette Sigge och han förstod verkligen mig. Varje dag följde han med mig till skolan. Han lade sig i buskarna när lektionerna började. Han väntade tills jag kom ut igen och du lekte jag med honom hela dagarna. Han väntade även på min mamma vid busshållplatsen från att hon åkte till att hon kom hem.

Han slogs aldrig med en annan katt. Han vågade inte. Han var för snäll och hade ett för stort hjärta. Jag såg aldrig honom slåss jag såg bara att han fick stryk tyvärr. Han slog ut tänderna. Blev skrämd och hoppade ned för balkongen.

Men han var otroligt smart. Han lurade iväg katterna som jagade honom och var för snabb för dem. Älskade katt.

Tyvärr dog han i en trafikolycka. Han blev påkörd av en buss. Han var troligtvis Påväg till min skola på rasten..

Världens snällaste Sigge. Nu hyllar jag honom.

Jag älskar alla djur i princip. Men Sigge var speciell.
Nu drömmer jag dock om en fyrbent vän.
Klarar inte av att förlora en katt till <33

Han blev tre år. Älskade Sigge.

I framtiden drömmer jag om att bli veterinär!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har inte skrivit på ett långt tag här så dags att börja berätta allt som hänt senaste månaden och månaderna.

Det börjar med att, jag fick sommarlov. Något som jag längtat till ett bra tag. Äntligen alltså. Var trött på skolan ska jag säga er.

Jag har även hunnit börja i golf. Gick en tvådagars golfkurs och nu tränar jag golf två gånger i veckan och går och spelar på banan jätteofta. Jag har blivit duktig på väldigt kort tid.

Ridningen har ju uppehåll nu så ja, jag saknar det hur mycket som helst. Det absolut bästa som finns. Nu har jag börjat tjata om egen häst ännu mer så vi hoppas att jag kan få en fyrbent kompis i framtiden, gärna nu
🙂.

Min Allrabästa kompis har fått egen häst nu också.🙂

Har hunnit åka på badmintonläger i Umeå.

Har varit i Strömstad hos min morbror i en vecka. Under den veckan har jag hunnit vara hos Elsa Berggren och ridit hennes snälla Rodny. Och när hon kom upp till Sundsvall så har jag även varit hennes hästskötare bland annat.
👍🏼

Och nu är jag hemma.
Tjatande om egen ponny och kollar på Wahlgrens värld.

Så uppdatering just nu
🙂

Likes

Comments

Hej. Nu kommer inlägget om Mini Summer Horse show.

Dagen innan hade han fått gå in för dem trodde att han var halt och han gick inga lektioner den dagen förutom den han gick in på då. Jag ställde alltså in mig på att vi inte skulle få starta våran favorit tävling. Men jag trodde ändå det så jag åkte dit tidigt på morgonen.

Dem hade kollat han på kvällen innan och det såg bra ut med dem visste inte om han skulle få starta för han kanske blev sämre men dem kollade han igen på morgonen och det såg verkligen bra ut så jag fick starta han ändå. Jag som lämnade alla mina ryktgrejer hemma..
Jag fick ju låna som tur var.

Jag var inte så nervös när vi gick banan för att jag vet oftast vart jag har honom nu. Vi känner varandra så pass bra just nu. Så framridningen gick jättebra.

Inne på banan, så kändes han väl framriden och det gick bra. En helt annan känsla än vanligt. Han var sååå fin! Och snabb som attans. Bästa Rasmus!

Vi hoppade alla hinder felfria och gick i mål felfria.

Ett perfekt avslut på tävlingssäsongen och jag är nöjd. Så tacksam till Rasmus <33.

Likes

Comments

Hejsan! Det var ett tag sedan nu.

Det har hänt ganska mycket sedan sist.

2 badmintontävlingar är spelade och säsongen är slut. Anmäld till MSHS på hopptävling och ny ridlärare och flera ridlektioner.

Badmintontävlingarna var Umeå nordiska och Bollnäs trandansen. Inlägg om de kommer ikväll.

Och kvällens ridlektion. Ska rida Golden, på bom lektion, ska bli super kul<3

20 grader ute!!

Likes

Comments

Tävlingen i söndags.

Tävlingen i söndags var en hopptävling.
På framridningen var han svår att få fram så som jag skulle vilja haft det men det gick bra ändå. Jag fick bra hjälp av framridnings "personalen" .
Inne på banan lyssnade han jättebra och det blev fina språng, något fel avstånd på trean men annars super fin. Han var dock liteee seg men inte mycket.
Vi nollade. Vi är tillbaka.

Kram!

Likes

Comments

Bakade egen kladdkaka med mormor såhär en tisdag.

Den blev perfekt! Väldigt god och inte för mastig. Jag gillar verkligen att baka och att hålla på med mat. Verkligen alltså. Jag ska sätta ihop ett collage med veckornas senaste som jag bakat. En väldigt massa mat. Mums.

Kram. Förlåt för dålig uppdatering också.

Helgens tävling med Rasmus kommer nu till veckan och jag berättar resultatet då.
Till helgen väntas badmintontävling i Umeå!!

Likes

Comments

Påskloooov.

Hej, nu har jag fått mitt efterlängtade påsklov.
Påsklovet startades med hyrning. Jag har världens finaste ponny i några dagar. Och jag tänkte uppdatera några av dagarna.

Fredag
Han var pigg som satan. Fick faktiskt knappt stop på honom, men det var på ett bra sätt då han var glad och vi körde mest övningar i galopp. I traven jobbade vi flyttningar, ställning och skänkelvikningar. Han flyttade sig jättebra. Jag kände att bakbenen flyttade sig. Sjukt stolt över det passet måste jag säga.

Lördag
Jobbade mycket på volt i trav och skritt med bakbenen och ställning, han gick i form! Galoppen var bra men jobbade inte lika mycket med den eftersom jag ändå gjort det dagen innan. Han gick verkligen jättefint. Nöjd.

Jaha. Jag sitter just nu hemma och har supertråkigt. Påskafton:(

Kram

Likes

Comments

Finner inga ord.
Så hemskt.
Hoppas dem tar fast denna som gjort detta terrordåd. Han ska inte gå fri. Alla tankar till dem drabbade. Jag var inte i Stockholm när det hände och jag hade inte velat vara där. Jag hade tur helt enkelt för jag ville åka till Stockholm denna helg. Väldigt tur för mig. Gå inte till Stockholm centrum, håll er inomhus för Guds skull. Fick se en film på nyheterna när folk springer för sina liv och kastade sig in i butiker för att få behålla sina liv. Det är inte OKEJ. Så ska det inte vara! Man ska inte behöva springa för sina liv. Nu låser vi våra dörrar.

Likes

Comments

Från fredagens dressyrpass med Tolvan.
Tolvan roligt namn liksom.

I fredags jobbade vi jättemycket med bakdelsvändningar osv. Det bra för han var avslappnad och lyssnade väldigt mycket på mina hjälper. Han gick allmänt fint men hade svårt med vändningar i galoppen. Han ville sticka åt andra hållet i galoppen så jag fick sätta stop för det. Han var annars väldigt väldigt fin. Guldstjärna till Tolvan.

Den 23 ska nog vi starta en klubbtävling tillsammans så vi får se hur det går.

Likes

Comments

Hej hej.

Efter skolan idag åkte jag och pappa och köpte en ny tv till mitt rum som jag blev jättenöjd med och den är superbra! Sedan mötte vi farmor där och då åkte till hööks och shoppade till mig som fyller år på lördag. Såklart blev det ridkläder när jag bestämmer.

Nu måste jag plugga men hörs på fredag efter mitt dressyrpass. Kram till er. Har mycket med skolan nu veckan innan nationella i matte.

Likes

Comments