Youtube-videor

HEJ! Här är ännu en video! Denna är från när jag och min Advanced Biology class åkte till Utah för att titta på klippor och skippa skolan i en vecka.

Likes

Comments

American life, I USA

Hej alla!

Här kommer lite bilder från några veckor sen då jag var hemma hos Megan! Hon bor på en liten bondgård med kor, hästar, hönor och kalkoner. Kalkonerna är skitstorm och så så läskiga.

Eftersom man är en liten tönt tyckte jag att det var skitcoolt med alla djuren bara gåendes omkring på hela tomten. Korna kan komma upp till deras ytterdörr och hästarna är blandade med dem. Jag hjälpte till att "vattna" korna och körde ut hö till dem. Vi red hästarna och som tur är har Matilda lärt mig att trava. Min häst bestämde sig helt plötsligt för att trava runt och hade nog ramlat av om jag inte hade någon slags idé om hur man höll sig kvar.

Megans pappa fick mig att testa mudding, vilket är att köra så snabbt man kan med sin bil i gyttja och svänga och glida runt. Vi körde precis vid korna, det var bäckmörkt ute och jag var lite freaked out. Fick sedan testa att köra själv. Hade då aldrig kört en bil i mitt liv innan detta, men satt nu bakom en gigantisk ratt i en gigantisk amerikansk truck. Var myshet enklare än jag trodde det skulle vara, och dödade ingen ko.

KRAM

Likes

Comments

American life, Natur

Hello!

Förra lördagen hade vi scrimage i tennis. Det är en övningsmatch som alla sporter har innan säsongen börjar på riktigt så man vet lite hur det står till. Mötte fyra personer, vann över tre. Den fjärde var Warren som för det första är kille och för det andra kom vidare till State förra året och tror till och med han hamnade på prispallen. MEN förlorade inte jättejättemycket, 3-6, så är ändå nöjd.

Efter tennisen åkte jag, Sierra, Tori och Elise till byns affär för att köpa picknickgrejer. Det blev jordgubbar med en burk nutella till, en påse matchos, mac and cheese, juice, en stor låda oreo och lite morötter. Sen körde Sierra oss till Mission Dam där vi slog oss ner för att ha picknick. Först försökte vi tända en brasa, men vedbitarna vi hittade var för blöta, så det rök bara. Men då kom solen så vi kunde sitta och värma oss där istället.

Efter några timmar blev det lite kallt så vi tog oss hem till mig och spelade The Game of Life.

(notera att alla har på sig typiskt amerikanska hoodies)

KRAM

Likes

Comments

​Inser att detta var en vecka sen, men trodde att jag hade publicerat inlägget, men så låg det bara där och väntade. Så här är det :):):):):):):):)

ST Patricks Day!!! Och ingen skola! Så himla chill. Hade träning dock, så mellan 1-3 så spelade jag kass tennis. Har fortfarande inte kommit in i det.

MEN klockan 6 skulle Megan komma och hämta mig för att köra mig till Billy Bears St Patricks Day Party. Såklart var hon sen pga att det tog längre tid att mata hennes kor än hon trodde, så Billy Bear, Warren och Elise kom och hämtade upp mig istället. Hemma hos Billy Bear åt vi pizza, chips och marshmallows. Efter ett tag hade killarna fått igång en brasa så vi gick ut och satt där tills klockan 11 då jag kördes hem. 

Däremellan dock, så åkte jag, Megan och Faith och köpte mer pizza, för alla hade ätit den med bara cheese och ingen vill ha sunkig, svettig pepperoni. Efter bensinmacken åkte Faith till en barack för att samla medicinsupplies för sin kurs. Vet inte riktigt. 

HADE SUPERMYSIGT I ALLA FALL.

Likes

Comments