Klockan 7:32 knackade det på dörren och in flög Jennifer, Jempa, Jempish; whatever you want to call her. Med grovt förstörda party plans blev det myskväll istället. Vi hade photoshoot i seriöst typ två timmar och sedan bar det av sig till stan där vi satte oss på Café 60 (oldie but goldie) och fikade samt snackade en hel massa skit aka "catching up", "spilling the tea" eller "fill in the details" så att säga ;))) Efter det åkte vi tillbaka hem till mig, fixade massa snacks och la oss och tittade på film. Vi somnar runt 4 (!!!!) hur det nu går till och taggar tidig träning med kidsen morgonen efter: 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag hade jag en julbrunch med ish 25 tjejer från skolan, skit mysigt! Ville dock inte trycka upp en kamera i allas ansikten så det blev inga foton när alla var här. Tog istället ett par efteråt i min väldigt snygga tomteoutfit hehe :))))

Likes

Comments

Äntligen helg!

Kvällen bestod av förberedelse inför morgondagen (Side note: ni kommer förstå vad jag menar i nästa inlägg så stay tuned ;)), plugg och hemmamys, därav hade jag inga andra planer. Fick dock världens impuls att sminka mig så det gjorde jag också haha! Här är lite bilder av mina ögon????? puss och kram

Likes

Comments

Ligger i min säng. Trött och sliten men vill inte sova. Vill inte sova för då vet jag att inom ett ögonblick ska jag kliva upp igen och handskas med en ny vecka. Med oroskänslan i både mage och hjärta ligger jag och tänker på allt mellan himmel och jord, rädd för hur morgondagen ska se ut. Rädd för att känslan aldrig ska gå bort, rädd för att aldrig vara helt lycklig igen.

23:03 släcker jag mobilen, kramar min kropp tajt mot täcket och blundar, i hopp om ett mirakel...

Likes

Comments

Wow, många inlägg på samma gång!

Ville dela med mig om en spellista som är sjuuuuuuukt bra! Ville egentligen inte gå in så djupt men what the hell! Jag har iallafall på senaste tiden haft mycket problem med ångest. Det verkar som att det kommer lite i perioder för mig och nu är jag inne i en jävligt jobbig en.

Hittade denna lista när jag letade efter e låt från en film, därav titeln (sök på never had - Oscar Isaac på youtube och där har ni en grym sång) och hittade istället denna. Består av sköna, lugna, mysiga låtar som jag har lyssnat på non stop och fått mig på andra tankar. Vilken räddare i nöden!!

Länk till spellista: https://open.spotify.com/user/ling8/playlist/3B2h2j6HPf1ikOfChr05wc

Likes

Comments

Kom och tänka på detta när Natta taggade mig i en bild på Instagram för några timmar sedan, hur mycket jag vill tillbaka...

Under sommarlovet var jag och min bästa vän Nathalie i Santorini, en ö i Grekland. Vi båda hade haft det lite shaky så det var så skönt att komma bort från allt och alla. Och nu när det förflutna upprepar sig än en gång vill jag bara bort, bort, bort. Bara ligga vid stranden eller poolen, lyssna på musik, dricka drinkar och njuta av varandras sällskap. Allt var helt perfekt. Kan man inte bara spola tillbaka tiden?

Här får ni iallafall lite bilder från våran magiska resa, hope you enjoy it!

Likes

Comments

Under höstlovet åkte vi till Egypten. Ville dela med mig lite av höjdpunkterna, så varsågoda!

Vi åkte och kollade på pyramider, tempel och gravar. Här red vi på kameler utanför pyramiderna

Hilton Hotel i Luxor, en av de absolut bästa hotell jag har bott på! Storslagna hotellrum, spa, måltider, och jag menar kolla på bilderna!

... och de drömmiga solnedgångarna

Luftballong i soluppgången, 4 på morgonen (!!!!!)

Samt några bilder från våra mååååånga photoshoots ;)))))))))

Likes

Comments

Kände att det var dags att börja igen...

För er som inte förstår vad jag pratar om så ska jag berätta det för er! Jag hade nämligen en blogg för ett tag sen som jag nästan aaaaaldrig uppdaterade. Tog därför bort den men nu är jag tillbaka och ska faktiskt ta tag i den denna gång och börja uppdatera oftare, samt med bättre innehåll. Hoppas ni gillar det! <3

​Två av de bilder jag tog idag! Såååå fint väder :)

Likes

Comments

Archive