Mina dagar blir bara bättre och bättre just nu, och jag är fast besluten att låta dem vara så bra jag bara kan. Jag tittar ständigt efter sätt att förbättra mig själv på, just nu är målet att fixa ett stadigt sparkonto, mitt körkort och en lite mer uppdaterad garderob.

Jag använder internet som min inspiration nu, och inte bara ett sätt att fly undan vardagen på, för let's face it, det funkar inte så längre. En sak i sjuan när jag konstant satt framför GoSupermodel och chattade med internetvänner, nu är det inte riktigt så det fungerar längre, jag älskar mitt liv!

Jobbet går bra, jag har det superroligt hemma och jag umgås med familjen så mycket jag bara kan, jag lapar kärlek och ger tillbaka. Jag har spenderat helgen med att småstäda, tvätta och rensa garderoben i mitt rum på kläder jag inte använder alls, varken hemma, på fest eller på jobbet. Ska till Gävle nästa helg med mamma för att uppdatera lite, nya tröjor är ett måste och mina favoritjeans börjar ge med sig nu, trist, och dyrt. Detsamma gäller mina favoritskor, de överlevde nästan 2 somrar ändå, tappert kämpat.

Bjuder på lite inspo, kollage från polyvore.com, kläder jag drömmer om just nu! Sätter mentalt ihop outfits i huvudet!

Som ni ser är det väldigt blandat just nu, allt ifrån casually chic till sporty chic.

--

-- by julia-b97 featuring dressy tops

Aéropostale print t shirt, 82 SEK / Dressy top, 300 SEK / Off the shoulder blouse, 110 SEK / Red hoody, 89 SEK / Vetements straight leg jeans, 12 090 SEK / Paige Denim jeans, 10 720 SEK / Blue jeans / Steve Madden knee boots, 1 050 SEK / Vans sneaker, 515 SEK / Shoes / Givenchy bag, 17 285 SEK / JanSport tote handbag, 345 SEK

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

När jag var liten började mamma visa oss, och läsa Harry Potter för oss (mig och Linus,) när jag blev mobbad i högstadiet var det enda som fick mig att orka med dagarna; att läsa Harry Potter. Därför kändes denna gadd som ett självklart val för min del.

Likes

Comments

God morgon! Onsdag idag och snart dags att börja jobba. Skönt dock att jag är ledig på fredag, då gör jag äntligen min första tatuering! Vad det blir får ni helt enkelt se när den är klar.
Sen då? Jag jobbar alltså idag och imorgon till 5 ungefär och sen tatuering på fredag klockan 9, förutom att jag ska duscha senare har jag inga andra planer för veckan, utom ev nattvandring och storstädning av mitt rum.

Likes

Comments

Nej, detta är inget deppigt inlägg, eller det beror kanske på hur en ser på saken men det handlar snarare om allting jag inte orkar vänta på längre. Är less på att försöka vara precis alla till lags och på att ha så himla dålig syn på mig själv. Så nu skiter jag i följande;

- Nu skiter jag i om jag inte hinner sola i sommar.

- Nu skiter jag i att jag har en hemskt ful bränna på mina fötter efter mina ballerinaskor.

- Nu skiter jag i att försöka hitta min perfect match.

- Nu skiter jag i att försöka göra precis alla nöjda.

- Nu skiter jag i att jag ibland är deppig och äter en påse chips, sånt är fucking livet ibland.

- Nu skiter jag i att stressa för att saker inte funkar, allting går bättre till slut ändå.

- Nu skiter jag i att vara så jävla osäker hela tiden.

Uppenbarligen duger jag, annars hade jag inte älskat att gå till jobbet, annars hade jag inte fått så mycket kärlek ifrån min familj som jag faktiskt får. Jag orkar inte mer negativt skit nu, jag orkar inte se ner på mig själv. Jag ska verkligen inse hur bra jag är, för det är jag, det är alla.

I hela skoltiden dög jag aldrig, högstadiet sög åsneröv, gymnasiet gick så sjukt bra men inte ens då mådde jag bra, för olika anledningar som beror på många personer jag inte ens pratar med längre, för dem förtjänar inte mig. Nu mår jag äntligen bra, nu går det äntligen bra, jag ska kämpa för att uppnå mina mål, och verkligen bara tänka på mig själv. För mitt mål i livet är inte att duga för alla andra.


Likes

Comments

Gud, vad långsam jag är med mina uppdateringar, som vanligt, men som jag sagt tusen gånger så försöker jag verkligen att bättra mig. Jag har idéer till många bra och spännande inlägg, jag måste verkligen ta mig tid att ordna med det.

Veckan har bara börjat och jag har hittills haft en super-vecka, jobbet går bättre än någonsin just nu och jag längtar redan tillbaka dit imorgon! Allting faller verkligen mer och mer på plats just nu, i helgen ska jag inte festa faktiskt, utan jag ska storstäda mitt rum! Vilket verkligen behövs, jag måste rensa nästan allt och skaffa mycket nya kläder, ska ta en lördag när jag fått lön till att verkligen uppgradera min garderob också!

Övriga planer för dagen då? Packa matlåda, hänga tvätt och läsa har jag tänkt faktiskt, spenderar alldeles för mycket tid framför Netflix, har ju nyligen köpt en ganska bra bok från en youtuber som jag vill läsa ut för att se om det är någonting att rekommendera på bloggen eller inte!

Likes

Comments

1. En bra dygnsrytm

Som det ser ut just nu är jag verkligen värdelös på att lägga mig i tid och att kliva upp i tid, jag somnar gärna sent och sover så pass länge att jag inte hinner äta frukost, väldigt väldigt osmart, jag mår så sjukt dåligt varje morgon. Verkligen någonting som jag måste jobba på.


2. Laga mer mat hemma

Som jag nämnde i mina "må bra tips" så äter jag mycket frysmat på jobbet, jag orkar aldrig göra en matlåda när jag kommer hem ifrån jobbet och äter därför väldigt mycket halvfabrikat. Pasta Alfredo har i princip blivit mitt dagliga födoämne i dagsläget.

3. Våga tidsinställa mer

Även fast jag verkligen vill blogga är det sällan som jag hinner göra det, oftast kliver jag upp alldeles för sent och trots att jag laddat ner Nouw's mobilapp så använder jag den sällan. Jag måste verkligen bestämma en dag i veckan då jag tidsinställer massa inlägg så att bloggen inte ekar tom precis hela tiden.

4. Våga rensa mer

Jag har supermånga plagg jag inte ens använder, som jag sparar för att använda hemma men som ändå bara hamnar på golvet när jag byter om, jag måste verkligen våga rensa mer kläder och våga unna mig nya, när nästa lön kommer har jag tänkt att ta en helg i Gävle och bara fylla på med outfits.

Dessutom måste jag verkligen rensa rummet, jag har liksom tidningar jag inte ens läst, smink som är alldeles för gammalt och all pant jag har i rummet just nu ska vi inte ens tala om.

5. Planera mera

Varje dag skriver jag upp minst 3 saker jag ska göra när jag kommer hem, gör jag dem? Sällan. Idag hade jag tex körkortsplugg uppskrivet, det blev inte av. Ibland kan småsaker verkligen kännas jobbiga, men jag försöker.

6. Spara mera

En dag kommer jag att flytta hemifrån, som det ser ut just nu är det relativt långt fram, först ska jag klara av mitt körkort och spara en hel del pengar. I framtiden vill jag nämligen köpa mina föräldrars hus (dvs det jag bor i just nu) då jag trivs så pass bra här och ogärna vill att någon annan familj än min/min framtida ska bo här.Likes

Comments

Halloj! Tisdagen har sprungit förbi och jag har precis satt mig ner i sängen för att slänga upp ett inlägg samt kika lite på film innan jag lägger mig. I vanlig ordning har dagen gått otroligt fort som sagt, även fast det kan vara otroligt skönt att det är helg på ett ögonblick är det lite ångestfyllt också, det känns verkligen som att en inte hunnit med någonting.

I helgen ska jag iallafall fira Sving och Leo, sen har jag inga andra planer, när jag kommer hem ifrån jobbet på fredag ska jag storstäda min skrubb, jag ska ju byta rum ganska snart så jag måste även rensa massa kläder och så.

Tog en trip med Lollo in till bollnäs efter jobbet, åt på Max och besökte Dollar Store, köpte på mig lite nödvändigheter, bland annat matlådor, en BPA-Free vattenflaska och bunkar, tänker att jag ska småköpa nödvändiga saker att ha när jag flyttar så att inte plånboken får en allt för stor chock när jag måste köpa allting i en enda klump liksom. Nu har jag inte planerat att flytta på ett tag, men när jag väl gör det vill jag gärna ha allt ordnat redan, soffa och bord kan en lätt skaffa billigt och begagnat, mycket bättre för miljön!

Nu: Youtube!

Likes

Comments

Någonting jag inte pratar med många om är att jag många dagar kan känna mig väldigt nedstämd, en sån enkel sak som att inte bli tillfrågad att följa med på promenad kan svida till rätt hårt om jag redan haft en dålig dag. Men dessa 7 saker gör mig alltid på mycket bättre humör!


1. Att måla

Det är någonting speciellt med att kluddra på en duk eller ett vitt, blankt papper. Även om det oftast inte resulterar i någonting jag visar upp så får jag ut mina känslor på ett hälsosamt sätt, vilket verkligen är skönt. Bilden behöver inte ens ha någonting med saken att göra om varför jag mår dåligt, ibland är det skönt att fokusera på annat helt enkelt.

2. Skriva rutiner

Jag planerar i min kalender, eller så tar jag en anteckningsbok och skriver upp allting jag vill förändra med mitt liv, det kan vara en sån sak som att sminka mig någon dag i veckan eller att ha på mig den där tröjan jag tycker så mycket om.

3. Sova

Visserligen kanske det inte är så bra att sova varje gång man mår dåligt, kan hända att jag t.ex mår lite halvkasst på jobbet för att jag vaknat på fel sida, isåfall är det inte super passande att luta huvudet i händerna och sova i en kvart, men att lägga sig en halvtimme tidigare än vanligt kan faktiskt underlätta väldigt mycket.

4. Städa

Många gånger är kaos någonting som gör att jag mår klappkasst, då är det extra skönt att kanske rensa lite kläder jag inte använder eller ta en sväng med dammsugaren under sängen, eller varför inte bädda sängen med fräscha sängkläder?

5. Fota

Ni har nog sett ett antal bilder på träd, husväggar och skyltar här tidigare, det är inte direkt märkvärdiga saker men det är ändå bilder jag blivit nöjd med, det kan vara riktigt skönt att ta en promenad i skogen med en vän och fota småsaker. Jag och min bror brukar ta en foto-runda ett par gånger i månaden ibland.

6. Hitta inspiration

Att scrolla igenom instagram efter fina bilder eller ligga en timme och bara kolla igenom weheartit är någonting jag gör ofta, jag kanske hittar en outfit som är riktigt snygg som jag vill prova, en sminkning jag tror att jag skulle passa i eller bilder jag skulle vilja rita, har ganska många printscreens i min telefon just nu som verkar ologiska för vissa, speciellt om jag inte förklarar varför jag har ett kort på typ en fin sten eller ett par skor mitt ibland alla selfies och bilder på familjen.

7. Hitta en bra rutin

På senaste tid har jag blivit bra på vissa rutiner, att tillexempel komma ihåg att ta kosttillskott varje dag eller att alltid ha med mig hörlurarna i väskan är någonting jag faktiskt är duktig på just nu.

8. Våga ha orealistiska drömmar

Jag drömmer mig bort en del, t.ex har jag drömt om att skriva en bok, måla en riktigt kick-ass tavla, köpa ett hus och totalrensa alla mina kläder för att skaffa mig nya, jag vet att alla dessa drömmar är uppnåerliga, det gör att det blir mycket enklare att ta sig igenom gråa dagar.

9. Gör en förändring

Kliv upp lite extra tidigt en morgon, göra frukost, slänga ihop en god matlåda (och försöka att inte glömma den hemma/på jobbet) eller lägga en ansiktsmask jag inte använt på länge, det är skönt att bryta rutiner lite också, även fast jag kan erkänna att just matlådan är en rutin jag borde skaffa mig, sponsrar verkligen jobbet med mitt köp av frysmat varje lunch.

Likes

Comments

Hallå hallå! Long time no see som vanligt, hur många gånger har jag inte skrivit att jag ska ta tag i bloggen? suck, hopplös är jag. Menmen, jag har varit produktiv på annat sätt istället, i fredags var det nämligen min tur att fylla 20, min chef hade t.om satt en ballong och en söt lapp ovanför mitt skrivbord, blev överlycklig! Sen hade jag födelsedagsfest på lördagen och därefter blev det utgång.

Mer än så har faktiskt inte hänt sedan jag bloggade sist, åt sushi med mamma och min storasyster i söndags, kändes verkligen behövligt att bara sitta och snacka skit med dem 2, träffar nämligen min syster väldigt sällan så jag värderar tiden jag får med henne mycket. Annars har det varit jobb i vanlig ordning, men jag klagar inte, älskar verkligen min arbetsplats och mina fina kollegor, lär mig oerhört mycket varje dag!

Veckorna går i vanlig ordning väldigt fort, känns som att jag nyss startade datorn på jobbet trots att jag faktiskt varit hemma sedan klockan 17.30, otroligt vilken skillnad det blivit, när jag var arbetslös och fortfarande sökte jobb så gick dagarna sjukt sakta, nu bara springer de förbi, förstår vad mamma menar med "det går från jul, till midsommar och sen jul igen" för det känns verkligen så. Nåja, sånt som händer.

Idag har jag åtminstone varit lite produktiv hemma, har fixat matlåda, tvättat och hängt tvätten, röjt disk och tagit ut mina sopor, imorgon väntar ytterligare städning utav rummet när jag kommer hem samt förhoppningsvis lite körkortsplugg, just nu ska jag dock dricka loka (sjuk craving) och äta babybell samt tidsinställa lite inlägg. Bjuder på en bild på mig och min systerson Melker från i lördags.

Likes

Comments

1. Jeffree Star x Many MUA highlighter, Eclipse

2. Jeffree Star x Many MUA liquid lipsticks, Daddy och I'm Shook

3. Lumene, Ansiktsmask och Toner, Dry normal Skin

4. Viva la Diva, Powder Contour, Light/Medium

5. X-Factor, Masterpiece Eyeliner

6. Katy Perry, Parfym, Killer Queen

7. Silicea, Kosttillskott för hår och naglar

8. Lumene, Matte Foundation, Shade 0

9. LCC (Löwengrip Care and Colour), Torrschampoo, Good to Go Light


Likes

Comments