View tracker

Vad är din dröm som du tror är omöjligt att uppnå?


Jag tror att min omöjliga dröm inte finns, jag tror att om jag bara vill så går det. Även fast det kan verka helt omöjligt vissa dagar. Min dröm har i många år varit att bli författare, och jag tror att det räknas även fast det är via en blogg? Tekniskt sett författar jag ju ändå mitt liv här, mycket av det jag skriver är drömmar jag har och påhitt, men jag vill skriva en bok någon dag, vad det är för bok vet jag inte, men en dag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vilken är den mest glammiga kvällen i ditt liv?

Det måste nog ha varit... på studenten, det var inte en kväll men det var sjukt glammigt ändå, detta var innan jag började utesluta kött (igen) så studentfrukosten bestod av charkisar, brie-ost, choklad, champange och jordgubbar (bland annat) vilket jag tyckte kändes väldigt fancy. Eller så var det på balen, innan all the shit went down, när jag satt med min fina klass och skrattade, drack vin och åt god mat!

Likes

Comments

View tracker

Vilken plats på jorden skulle du vilja resa till när du blundar och drömmer dig bort?

Till London eller till Paris, jag vill besöka turistattraktioner, äta lokala sötsaker, besöka marknader, Big ben, eiffeltornet, allt! Jag vill, en vacker dag, tjäna så bra att jag har råd att resa mycket, om jag får en familj i framtiden är mitt mål att resa minst en gång per år, jag har aldrig åkt utomlands med någon i min familj så det vore verkligen drömmen.

Men det jag ALLTID ser framför mig när jag drömmer mig bort är Kenya, jag trivdes så himla bra där trots att det var väldigt lerigt, safarin i MasaiMara, eleverna på Dogo Kogore, jag saknar alla underbara människor!

Likes

Comments

Nu är jag klar med det här året, 100% redo för 2016 att ta slut nu! Helt seriöst så är jag helt 100 på att mitt 2016 fuckades upp efter att Alan Rickman dog, det måste vara ungefär vid den tiden allt bara blev bajs! Så nu är jag bara taggad på ett nytt år, jag har så himla många mål jag vill uppfylla, bland annat att skaffa körkort, jobb och förhoppningsvis lägenhet!

Nyår 2015-16 handlade bara om kärleken, i år har jag ingen kärlek (men en vet fan aldrig) så mitt löfte kommer helt enkelt att vara att jag ska må bra för en gångs skull. Är det någonting jag måste lära mig så är det att tycka om mig själv, i flera år har jag konstant hittat fel med mig själv, jag är för snäll, jag är för sur, jag har så rund mage, jag är för smal, fan, nu bet jag av naglarna igen. Ni fattar grejen, har med mobbning att göra, kommer aldrig att vara helt frisk efter dem åren, tyvärr.

Så nu väntar jag bara på nyår, jag skiter helt i vart jag firar, så länge jag är med vänner eller med familjen, eller bådeoch, nästa år ska bli bra, slutet utav detta år blev det iallafall, och nästa år tänker jag slåss fulare och hårdare.

Likes

Comments

Vilken egenskap hos dig själv skulle du vilja utveckla?

Jag skulle vilja utveckla... Ganska mycket, jag har ju både bra och dåliga egenskaper men det jag vill utveckla är nog mitt "jävlaranamma" tänk, alltså om någon behandlar mig illa; då säger jag till, osv. Det är någonting jag blivit lite bättre på under senare år, men jag har ändå långt att gå innan jag vågar helt.

Jag vill utveckla min positiva attityd också, för det mesta är jag ändå väldigt glad och väldigt sprallig, men nu för tiden har jag varit nedstämd ett bra tag, sovit dåligt, ätit dåligt, känt mig allmänt ensam och sånt, jag vill försöka utveckla mitt må-bra-tänk liksom, försöka tänka på att 10 dåliga dagar inte betyder att hela livet är värdelöst, det är jag väldigt dålig på för stunden att tänka på.

Likes

Comments

Igår var jag hemma hos Ninni efter att ha skrivit omtentamen, älskar att Oliver ler så stort när någon kommer dit! Han tyckte att mina töjningar var sjukt kul att vicka på och försökte rycka ur min näspiercing, men han är ju så himla söt! Var där ett par timmar sen gick jag hem för att äta och hänga lite med familjen, nu börjar alla tydligen bli sjuka, så jag sover hos mormor inatt igen (gjorde det igårnatt också) för att typ undvika smittan! Men imorgon kommer jag att sova hemma tror jag. Just nu sitter jag i hennes kök och kikar på youtube, kollar bloggar (som vanligt) och kokar pasta, finns det någonting godare än pasta med ost!? Svar nej!


Likes

Comments

Vem skulle du vilja sända extra kärlek till idag?

Idag vill jag skicka extra kärlek till min familj i dalarna, då jag träffar dem så oerhört sällan, jag vill också sända kärlek till min storasyster och till Lollo.

Grejen är den att jag vill sända extra kärlek till typ alla runtom mig, men det är lättare att ge kärlek när människorna faktiskt är i krokarna liksom, men som min syster, henne träffar jag ungefär 10 ggr om året, enbart på sommaren. Så det är klart att hon ska få lite extra kärlek. Samma gäller mina farbröder, en av de 3 träffar jag minst 2 gånger per år, övriga 2 har jag inte hört ifrån på ett bra tag nu.

Likes

Comments

​Nu har jag gjort omtentamen, är rätt säker på att det gick åt helvete, men jag har iallafall försökt! Idag ska jag hänga med Ninni och Oliver, men först ska jag äta och dricka kaffe (!!!!)

Tittar in sen.

Likes

Comments

Vad är det bästa med dig själv?

Det bästa med mig är att jag är enkel att prata med. Jag dömer ingen om jag inte själv fått bilda en egen uppfattning först. Det bästa med mig är att jag alltid finns där för mina vänner, min telefon är igång i stort sett dygnet runt utifall någon utav mina vänner skulle försöka nå mig.

Men det bästa med mig är på senare tid att jag börjat utesluta människor som inte har i mitt liv att göra, har verkligen varit cut troath med det nu, speciellt eftersom att många utav dem jag raderat på något vis har fått mig att må dåligt. Såna människor har INGENTING i mitt liv att göra, jag vill helt enkelt bara fylla mitt liv med människor och ting som gör mig glad och som gör att jag kan utvecklas som person.

Likes

Comments