View tracker

Vardag

Denna veckas projekt!
Den här kunden kom för några månader sedan och var helt svarthårig och ville bli knallröd. I onsdags ville hon ha något nytt, så vi rensade bort det röda och fick till en oerhört läcker smutsig violett nyans! (Eller skitlila som jag kallade det)

Nöjd kund och nöjd frisör!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Nu är äntligen även den praktiska delen av min nagelexamina avklarad, efter lite förskjutning. Så nu är jag godkänd och examinerad att göra denna typen av naglar!

På bilden ser ni mina modeller från provet. Franska och naturliga.

Likes

Comments

View tracker

Vardag

https://open.spotify.com/track/2Ge0yvOsTt6nyTr6Ul0nxR

Alltså kolla in länken ovan. Har hittat min nya favorit jullåt! Detta blir helt klart årets repeat! 🎵

Älskar acapella! Är det båt jag skulle vilja starta så är det en acapellagrupp. Så känner ni er fett tonsäker, musikalisk och sugen på samma så hör av er.

Likes

Comments

Vardag

Idag hade vi en fotouppgift, som var en make over med Avantgard-tema, där vi förutom hår fokuserade på smink och hela helheten.
Vackra Lisa var min modell, och tror ingen kan neka hur bad ass hon blev!

Dom blev alltså fotograferade av en fotograf, så bättre bilder kommer när vi fått dom!

Likes

Comments

Vardag

Fick fler än en konstig blick idag när jag stod ute på tågperrongen och käkade glass. Men gött vare.

Åkte till centralen helt ovetande om mitt tåg ens skulle gå eller om det skulle bli försenat idag. Ser är fortfarande kaos i tågtrafiken efter gårdagens snö. Men nu sitter jag iallafall på tåget! Blev inte värre än 30min försenat.

Nu sitter jag och längtar hem. Saknar såklart Sebastian PLUS att jag har en ny tv-bänk där hemma som väntar på att bli ihopbyggd! Bygga ihop möbler är helt seriöst bland det roligaste jag vet. Och det roligaste med det är att få bossa över Sebastian och säga vad han ska göra (annars gör han som han tycker och så blir det fel). Och som pricken över i:t har älsklingen köpt hem godricka och choklad till bygget! Haha, låter som vi typ ska bygga ett hus.

Likes

Comments

Vardag

Brainstormade lite idag inför vår fotouppgift på tisdag. Men då är det både hår, smink och utstyrsel i temat "Avantgarde" som gäller, och på modell förstås. Är riktig taggad efter att det gick så bra idag, kommer bli så himla kul!

Likes

Comments

Vardag

Är det inte rätt sjukt hur mycket det har snöat i Stockholm idag? Tycker lite synd om stockholmarna som inte vet hur man hanterar sånt här väder. All trafik är kaos, tror inte några bussar går överhuvudtaget. Men skadeglad som jag är kan jag inte låta bli att fnissa lite åt alla som går i converse, träningsskor och sneakers och tror att som inte ska halka. Haha, tror jag sett 4-5st som halkat idag.

Har ni smakat rotfruktschipsen på bilden? Så sjukt goda! Väljer dom här framför vanliga chips varje dag. Och då jag var sjukt hungrig efter mitt benpass på gymmet idag så köpte jag en liten påse innan jag for hem, perfekt post workout.

Likes

Comments

Vardag

Det blev en stor förändring på min vän Matias hår för någon vecka sedan.
Äntligen säger jag bara! Jag har tjatat i iallafall 2 år på att få klippa han, då han började se rufstufsig ut redan då. Men tillslut tog han sitt förnuft till fånga och kom till salongen. Bra val Matias, bra val!

Likes

Comments

Vardag

Jag tror nog att frisörkarriären låg nånstans i baktankarna redan här, när jag gjorde denna uppsättning på mig själv till "nobelfest" 2010. Fick frågan av fler än 1 den kvällen om jag vart och gjort håret hos frisören.
Då var 15årige Elsa minsann lite stolt!

Likes

Comments

Vardag

Å herregud vad jag är trött på T-centralen. Det är en kamp att försöka andas lugnt och inte stressa upp sig i den miljön. Och det blir inte bättre av att tunnelbanan alltid är smockfull, både när man åker till skolan på morgonen och från skolan.

Jag tänkte vara duktig och träna innan jag for hem idag, men insåg att jag glömt ta med min vattenflaska. Och det funkar inte för mig då jag högst troligt svimmar om jag tränar utan vatten. Så nu sitter jag istället på sängen och funderar på om jag ska äta mat eller godis, och stressar även upp mig lite över att jag inte har någon modell inför vår avantgarde-makeover på tisdag. Det är inte lätt att skaffa modeller i en stad man inte känner en kotte vill jag mena.

Likes

Comments