Veckans bästa dag, äntligen!! Dagen idag har varit rätt lugn. Hästarna har skrittats, fått ta det välförtjänt lugnt efter Belgien. Börjar sent på fredagar så jag passade även på att ta en välbehövlig springrunda. Time to shape up. Blev lite svettigt som det ska vara, men rätt skönt efteråt.

Innan skolan blev det också en tur till Strömsholms Sadelmakeri där det blev ett par benskydd från veredus, hemmaträns, ett bett och en Softshell jacka från Kingsland. Själv älskar jag Strömsholm. Alltid trevliga, kunniga och bra service. Utöver det ett fantastiskt sortiment så väl värt ett besök!

Har bara en lektion på fredagar, så skönt!

Efter skolan drog jag till stan med en kompis och tog en fika och gick i lite butiker. Nu på kvällen har jag ätit en god middag och bara tagit det lugnt. Ganska trevligt det ibland också.

Har en rolig sak som händer ihelgen men väntar lite med att berätta det än 😉
Kramis

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Precis landat hemma efter två fantastiska och galna veckor i Belgien. Lagom pigg nu om jag säger så. Tänkte att det kanske vore kul att läsa lite om resan. Den började då för två veckor sen på tisdagen då vi körde till min kusin Fredrika i Norrköping och hämtad upp dem och deras tre hästar. Vi körde sedan till Stall Lindgården Horsehotel i Skåne. Måste bara tillägga att det var grym service där. Vattenhinkar var redan upphängda, ingen mockning, trevligt folk och nära till motorvägen. Stort plus till dem! På natten rullade vi sedan vidare mot första tävlingen som var Bonheiden. Vi kom dit på onsdagkväll och då packade vi ut o hästarna fick gå en lång prommis.


Dagen efter var det besiktning och sedan började tävlingarna. Bonheiden hade trevlig bana och med svenska mått mätt var det helt klart ett fint ställe. Men efter att sedan ha vart i Lier veckan efter så var det klar skillnad. Lier hade två stora banor och stort ridhus att trimma i, fin restaurang och bättre stallar. Vi åkte vidare till Lier på tisdagen efter att hästarna haft några välförtjänta lugnare dagar.

Till tävlingarna så tänkte jag låta bli att rabbla alla klasser då det känns som att det lätt kommer bli lite halvtråkigt att läsa haha. Blir långt ändå ;) Men höjdpunkterna är helt klart Chelseas 140 debut i Bonheiden med ett ner, hennes två felfria 135 och SM-kval i Lier, Amys 0+4 140 i Bonheiden och Amys 140 Grand Prix i Lier med 1 tidsfel. Så tacksam för mina fina hästar.

Har lärt mig massor, träffat nya roliga människor och fått minnen för livet. Dessutom blev det klart i måndags att jag ska till Belgien igen V.19 så hästarna får ta det lugnt några dagar sen är det att finslipa lite detaljer tills dess.

Bjuder på lite bilder från Belgien.
Kramis

Likes

Comments

Okej, lets do this! Jag gillar utmaningar och jag har bloggat en del förut så tänkte att det kanske va dags att testa igen.. Mitt namn är Elsa Johansson om ni missat det ;) Jag är en tjej på 16 år som bor på en hästgård utanför Västerås. Jag tävlar i hoppning på elitnivå vilket innebär att det blir många dagar runt om i Europa på tävlingar. I den här bloggen tänkte jag dela med mig av min resa mot mina mål både hemma och ute i Europa. Utöver hästarna är jag väldigt intresserad av mode så allt kommer inte bara vara häst även om mycket kommer vara det haha. I dagsläget har jag tre hästar. Drar en kort presentation om dem också. Amazing sto f.05 e. oklund-concorde (kallas Amy) tävlad upp tom 140cm internationellt. Chelsea sto f. 07 e. Clinton l-Cento tävlad upp tom 135cm internationellt. Shelter Cove f.05 Cassino ll-Coriano plac. tom 135cm. Tänkte inte göra någon längre presentation utan ni får helt enkelt lära känna mig och hästarna allt eftersom. Hoppas att ni kommer gilla bloggen och skriv gärna om ni har några frågor eller önskemål.

Kram Elsa

Likes

Comments