Header

Kanske dags att ta steget att hitta lägenhet och jobb i karlskrona, eller här hemma.. vilket är bäst vet jag inte. Men härifrån måste jag i alla fall. Jag hör inte hemma här, har aldrig känt att jag passar in. Så det lutar nog åt Karlskrona. Beroende på vad du vill..?

over and out.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allt är så trasigt runt omkring mig, så förstört. Jag är en väldigt trasig person som kommer från en trasig familj och har ett trasigt hem. Detta år har inte varit bra alls. Bara hänt massa elende precis hela tiden och jag vet inte hur mycke till jag orkar.. 

Mår så jävla dåligt inuti när allt är så trasigt.. Ingen förstår mig eller vad jag menar med det jag säger. Det finns absolut ingen respekt kvar. Jag orkar inte fortsätta leva så här. låtsas som att jag mår bra fast jag egentligen ligger ner och bli sparkad på.. 

Likes

Comments

Nog ska man ha otur allt.. Efter helgen blev jag 800 kr fattigare pga att jag kör som en kratta (tydligen). Råkade köra på en trotoar kant så däcket sprack. Jag hade precis sagt hejdå till Edvin som fick åka o vända och hjälpa mig på med reservhjulet i spöregnet.. haha vilken dag. 

Dagen efter fick jag ring däck verkstaden och be dom fixa ett nytt däck så blev ingen sovmorgon för mig inte. Så åkte upp dit till de öppna vid 8 och det var där mina pengar försvann.. 

Tur att det snart är lön! 

Ha det!

Likes

Comments

För ett par timmar sen var denna dagen ett rent helvete, hade ingen livslust alls. Plötsligt börjar min telefon ringa och på skärmen stod det Linnea, det var så längesen vi prata så jag trodde hon kom emot en knapp eller nptt. Men jag svarade och alltid lika glad svara hon tillbaka. och åh vad jag saknat denna människa, du gör mig jämt så glad. 

Det sjukaste var att hon kommit in på en skola i malmö som ligger i Karlskrona, och jag som tänkt söka jobb i Karlskrona, hur perfekt kommer inte det bli om vi båda hamnar där. Så jävla underbart!

Så pratade vi en halvtimme, hade kunnat prata i timmar men men.. Och bestämde att vi skulle köra på utgång så snart som möjligt!

Åh vad kul vi kommer ha <3

Likes

Comments

Jag har svårt att bestämma mig för en sak idag.. Om jag ska dra till gymmet och träna eller om jag ska ut på en promenad.. Delvis saknar jag den där träningsvärken efter ett ordentligt gympass men sen blir det ju så kvavt om det är många på gymmet o då tar man ju hellre en promenad.. Dagens I-landsproblem jag vet. 

Haha, ska bara kolla klart på en film så får jag se hur jag gör sen. 

Funderar även på att dra o sola sen, blir ju mycket jämnare och finare bränna i solarium även fast dwt inte alls är bra. Men om jag 


inte solar ett par gånger innan sommaren kommer igång bränner jag mig 100 gånger lättare än om jag inte skulle solat solarium. 

I eftermiddag blir det att åka till mormor och fira syrran som fyllde 18 för ett par månader sen. 

Likes

Comments

Hej!

Hatar världen och allt grymt som händer, finns det ingenting som är gott längre? Varför kan inte alla bara samarbeta och jobba för en bättre värld där alla ska kunna ha tak över huvudet och mat för dagen istället för att alla rika blir rikare och alla fattiga blir fattigare. Och jag vet att det inlägget inte gör något skillnad för världen men är så jävla trött på allt som händer.

Allt är så fruktansvärt hemskt. och där står jag och bara vill falla ner, men reser mig upp och är stark för alla som behöver mig istället...


Likes

Comments  • 671 Readers

Likes

Comments

Save me now, from the love I had to you, from the pain you put me trough, from the wounds I can't repair.

Likes

Comments

Jag andas, men får ingen luft
Jag lever, men känner inget liv
Jag ler, men slocknar sekunden efter
Jag vill, men finner inget mod
Jag längtar, men det finns ingen längtan
Jag önskar, men finner mig längre och längre där i från
Jag ser, men andra kallar mig blind
Jag vill känna mig fri, men blir bara mer instängd

Jag drömmer, men vaknar snabbt och inser att det inte var annat än ännu en dröm
Jag gråter, men alltför sällan så det syns
Jag tiger, trotts att det är så mycket jag vill säga
Jag fryser inom mig, vad kan värma?
Jag förlorar, tid och rum, försvinner…
Jag kämpar, men varför
Jag lyssnar, men vill inte höra
Jag försöker förstå, men förstår mindre och mindre
Jag lottsas må bra, men masken är för tung för att alltid bära. Den blir alltför synlig för andra…
Jag bryr mig, men finner mindre och mindre ork.

Likes

Comments

Jag har nog aldrig hatat en person så mycket som jag hatar dig! Du förtjänar ingenting, jävla idiot!
  • 729 Readers

Likes

Comments