Allmänt, Tankar


Ibland måste man hoppa ut till nåt som man inte vet hållbarheten på. Där man inte vet om vägen under fötterna kommer hålla. Där det antingen kan gå jättebra, så att man typ flyger fram. Eller så kan det gå fullständigt åt skogen. Man tappar fotfästet, man faller, kalla det vad du vill.


Det som jag tycker är mest frustrerande är att man inte vet. Man vet inte om det bär/brister före man tar steget och hoppar ut.


Jag är ofta så otroligt rädd. Rädd att allt det som jag byggt upp ska rasa ner. Rädd att jag ska falla.


Men man måst bara hoppa. Usch.

Likes

Comments

Tankar

Du får inte lämna mig

jag vill inte vara ensam

jag vet att Du finns där

men det känns

det känns som att Du är längre och längre bort

det känns som att jag inte längre är viktig

men jag vet

att oberoende av vad jag känner

så är Du där och älskar mig

det är bara så svårt att förstå

att nån faktiskt kan älska utan krav och utan fördomar

innerst inne vet jag

att det är sant

men allt det som försöker få mig att tro annorlunda

känns så stort och starkt

hjälp mig, Gud

att veta att Du är med mig

vad som än händer

håller Du mig i handen

Likes

Comments

Allmänt, Nåt kul

Om någon skulle fråga mej nu vad min "guilty pleasure" är, skulle jag känna mej tvungen att svara Stromae. Om ni sku veta hur ofta jag lyssnar på honom. Jag helt enkelt älskar hans musik. Hur jag än mår så passar hans musik. Om jag är glad, så har han otroliga feelis-låtar, och om man kollar på uppträdanden han har gjort kan man inte annat än bli glad, för hans energi och inlevelse är helt fantastisk. Om jag är ledsen, så har han låtar med otroligt djupa texter, som jag bara kan sjunga med i (så gott jag kan haha). Min nya dröm är typ att se honom live. Jag avgudar honom absolut inte, jag är fullt medveten om att han är människa och gör minst lika många fel i livet som jag. Men det är något med hans sätt att uppträda, och hans låtar som bara drar med mig och som får mig att känna glädje.

Om du vill försöka förstå varför jag tycker om honom så mycket, ta en titt på någon av låtarna här. Jag är i alla fall mållös.

Likes

Comments

Nåt kul, Tankar

Såhär glad är jag över att jag får jullov i morgon!!! Har varit så stressad de senaste veckorna, så 3,5 veckors paus från skolan är inte alls fel på något sätt😍 Kom alltid ihåg att DU är fantastisk, och att JUST DU kan göra en skillnad. Jag är så fantastiskt överlycklig över att jag har Gud på min sida, och att Han är en som jag i alla väder och alla lägen kan vända mig till! Jag är verkligen påväg mot en Elsa som fullständigt älskar sig själv, det går långsamt, men jag är påväg, och jag tänker inte stanna!

Ge ditt leende till någon som har svårt att le idag. Ge en kram till den som gråter. Ta hand om dig själv och när du läser detta, se dig själv i spegeln å säg: "Men hemska smaker vilket snyggo ja e!". He tänker i alla fall jag gör 😊

Likes

Comments

Allmänt, Tankar

.. I have no idea what to do. Normally I just melt down into a pool of lemons, planning on when to try to get up, and when I try I most often fail. Why do so many of us feel such comfort in feeling bad about yourself, about your life etc.? Life is an extraordinary thing, we should appreciate it and live it as much as we possibly can. But still, we're stuck in our old manners and habits, always complaining about our lives and what needs improvement and so on. We (at least I ) never cease to find things that are wrong about ourselves.

Well, my friend, we are focusing on the wrong side of the road.

Instead of always looking at the bad things in life, the things in life that need improvement, try to look at the bright side of life for once. There are countless things in life that we have to appreciate, love and feel compassionate about.

So, why are we focusing on the things that make us feel hate, sadness and hopelessness when we as easily can focus on the things that make us feel love, joy and hope?

Answer: I have no idea.

Likes

Comments

Tankar
Jag är en liten människa

En bland alla andra

Egentligen borde jag inte alls märkas av

Jag som är så liten

Men det finns nån som ser mig

Någon som ser bortom allt annat

Och ser mig.

För den jag är

Med alla brister

Med alla goda sidor

Mig, helt enkelt.

Han skulle hitta mig i ett rum fullt av människor

Och leta sig fram till mig

Krama om mig

Han har alltid en axel som jag kan luta mig mot

När jag är trött, förtvivlad eller ledsen

När jag känner mig osynlig

Ser han mig.


Likes

Comments

Allmänt, Nåt kul

Det är november. Månaden som alltid går sååå långsamt, så långsamt att man undrar om julen någonsin kommer komma.

Men vet ni vad? Jag njuter faktiskt av denna novembermånad. Det känns som att eftersom den går så långsamt så behöver jag inte stressa, och jag känner inga måsten att göra en massa olikas saker, vilket jag ofta känner.

Ta vara på november, ta det lugnt och njut av att tiden kanske för en gångs skull inte rusar förbi en! ^^

Likes

Comments

Tankar

The past few weeks have been strange. I've felt like almost everything has gone wrong, that there has been nothing that I've done right. I know that sometimes, that's the way life goes. But that doesn't make it easy. It's like, when you look at it from the outside, it looks like nothing. But when it's you yourself who's stuck in it, it feels impossible. People tell you to move on and look at the positive things, and I want to. I reeaally want to. It's just that I don't know how. 

Whatever life may bring, I will never lose hope. I might want to, but I won't. I promise.

Likes

Comments

Allmänt, Nåt kul

Oktober. Månaden då det börjar bli ordentligt mörkt på kvällarna och mornarna. Månaden då de flesta följer med skiftet från ljust till mörkt och blir skoltrötta, deppade och allmänt trötta. Är inte exalterad alls eftersom jag vet att jag ofta blir som vädret. Men; jag ska hålla humöret och mina konstiga sidor uppe, för varför blir man så nere egentligen? Fånigt att tänka att man låter vädret påverka ens humör. Ha ha, vädret, denna gång får du mej inte!! 😜😌

looking at vädret like: really?!

looking at vädret again like: naaah I'm just gonna hide in this big thing and stay happy until spring 🐫

Likes

Comments

Allmänt, Nåt kul, Tankar

Jag är så trött. Trött på förkylningen, trött på skolan, trött på väntan på beslut om mina vänner får stanna här eller blir tvungna att åka ut ur landet, trött på mig själv, trött på allt. Antar att de e den kommande vintern som gör de, de börjar va mörkt på mornarna och ganska tidigt på eftermiddagen. Men jag är ändå trött. Hoppas jag vaknar ur denna trötthet snart, vill inte gå omkring och vara på dåligt humör hela tiden... Men, skrattar gör ja fortfarande, inte lika ofta, men jag skrattar.

​Så länge jag ser ut såhär några gånger per dag, så mår jag bra. ​(var tvungen att höja stämningen lite, blev så lessamt​)

Likes

Comments