Kod för att importera min blogg till Nouw: 6578931037

Ses numera under namnet nouw/elsakh

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det ljuva blommlivet 

Alltså den dagen jag har råd att alltid ha färska snittblommor hemma... Det gör så otroligt mycket till ett hem. Ovanför så är det dock en del "budget" varianter om man kan kalla det så. Svenska sommarblommor som fått komma in. Annars är ju tulpaner, pioner och liljor några favoriter.

Nu längtar jag lite extra till julen och alla julblommor och arrangemang. Hoppas verkligen att det blir lite mer julkänslor det här året. Förra årets advent m.m. var under all kritik. I år så ska jag och Vilma verkligen gå all in på julpynt och adventsfirande. Likes

Comments

Jag och Vilma gick till creperiet efter middagen, så himla gott! Första gången vi var dit, jag tog en marängsviss och Vilma en choklad. Jättemysigt ställe. Det har varit strålande sol flera dagar i rad så nu, så nu börjar det likna Åre igen med regn och blåst.

  • 33 Readers

Likes

Comments

Oj vad trött man blir utav att flytta, var verkligen tvungen att komma ifrån lägenheten och dess kaos som försegår där inne. Så sitter just nu på biblioteket i Åre och skriver. 

I fredags så åkte vi som sagt halvvägs upp till Åre, närmare bestämt till sommarstugan utanför Sundsvall. Mormor och Morfar var där med mina kuinernas hund Ludde, så mysig och lekfull.  

De andra två bilder nedanför, som inte är på hunden är bilder från lägenheten. Den längst till höger är mitt sovrum och den längst ner till vänster är på ett av vardagsrummen.

Likes

Comments

Lucy och Marika var här och åt lunch. Lucy åker till Paris om några dagar och blir borta till nästa sommar, sjukt kul för henne. Så vi har kollar flyg och datum när vi ska åka och hälsa på i Paris. Tycker verkligen om paris jättemycket. Har varit där en gång innan och säger absolut inte nej till att åka dit igen.

Tagliatelle med kycklingfilé och en tomat och mozzarella sallad med pesto.


Likes

Comments

Dessa två podcaster är ett måste varje fredag, lyssnar på många andra också men dom här måste jag bara lyssna på. Båda två kommer alltid ut på fredagar sjukt bra tips om ni inte lyssnat på någon av dem än. 

Likes

Comments

Gröna Lund är alltid så jäkla kul. Nästan roligare när man blivit några år äldre och har lite tålamod till att stå och köa så länge. Var där med mina kusiner och min kusins kompis. Så trevligt, Ellen flyttar till Borås snart så vi passade på att ses nu innan.

Tekopparna

Flygande mattan efter lustiga huset.

Idag så kommer Lucy och Marika hem till mig och äter lunch, sen måste jag verkligen packa, åker vid fyra idag. Först till Sundsvall och sen imorgon upp till Åre. 

Likes

Comments