Så himla done med allt. Inte att jag vill dö (jo, alltid), ba folk e så fåniga o jag orkar inte???? Asså seriöst blir så lack. Önskar alla bara kunde vara ärliga för det är så jobbigt o gå runt o försöka lista ut allt hela tiden. Men det är skönt att jag är arg o inte ledsen över det iallafall. Vet ju nu vilka som står med mig hahaha fyfan va fånigt äkta drama som i mellanstadiet men det är typ den nivån det är på.

Himla kul allt detta allt detta kaos. Även kul o få veta saker folk sagt om mig och vad jag betyder för folk. Nej men ärligt talat det är typ skönt. Kan sålla lite nu. Inte så att jag kommer bryta helt med någon för jag är inte så doucheig (skitsamma om jag gjort mycket dumt, i grunden är jag inte en skitstövel), men ba gött o veta vilka jag kan anförtro mig för o sånt. En till kul grej är när nån som säger att den älskar dig verkligen raderar dig ur sitt liv. Ärligt talat skärp dig.

Raderade ju bloggen ett tag för att folk blev lack för att jag nämnde dem här. De förstod nog inte att det fick mig att må bättre att skriva om saker jag tyckte var jobbiga, de tyckte jag anklaga dem. Har bett om ursäkt för att det uppfattades så, men jag gjorde verkligen inte det. Det handlade inte om dem det handlade om mina känslor. Jag är inte sur nu heller för att de blev det o anklagar inte, bara känner att jag kan inte vika mig varje gång för andras skull. Och återigen det handlade ej om dem det handlade om mina känslor och min respons som jag ville bearbeta.

Kent lägger ner. Fyfan. Det är väl fint ändå att de slutar on top. Men aj vad det gjorde ont att få veta att detta är slutet, dock var videon jättefin! Verkligen wow. Biljetter till turnén släpps på lördag o jag är helt sanslöst nervös, wish me luck tihi. In other news börjar jag käka antidepressiva imorgon, dock kommer jag ej känna effekt försän typ efter 4 veckor.

Detta blev ett ganska spretigt och konstigt inlägg. Om någon blev arg pga detta pls contact me so we can work it out, för tänker ej radera bloggen igen jag skulle faktiskt vilja må bättre. Tänkte iallafall avsluta med lite låtar precis som i första inlägget.

Who's that girl - Robyn (hela låten)

Don't fucking tell me what to do - Robyn (hela låten)

What kind of man - Florence + the Machine (hela låten)

Go out tonight - Mando Diao (hela låten)

Gives you hell - All-American Rejects (hela låten tihi)

Aa det här va väl allt för nu, puss o hej

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Är hemma från skolan idag. Shit va dumt egentligen, jag mår bättre när jag går till skolan o har lite rutin (ibland). Men är ju lite patetisk så stannar hemma idag tihi. Jag drömmer så konstigt och intensivt på mina sömntabletter. Eller, drömmer alltid konstigt, men de känns verkligare nu. Innan har det känns som att drömmen ändå är en bit bort, nu är den nära. Minns inte ens vad jag drömde inatt, men något obehagligt för jag vaknade på helspänn. Nej nu lovar jag mig själv att inte vara hemma mer innan lovet. Vi får se hur det går, har en massa prov i skolan och kommer antagligen inte bli godkänd på nåt av dem. Kul. Jag ser så mycket fram emot sommaren, fast ändå inte. Hatar sommarkläder hatar alla människor. Allt är så rörigt.

Skitsamma, nu ska jag äta godis och låtsas som jag inte har några problem

Likes

Comments

Men gud så spännande och orginellt, en blogg!!!! Största tonårsklyschan, aja yolo.

Allt går så upp och ner hela tiden, jag är arg, glad, tom, ledsen, panikslagen, självmordsbenägen, fylld av livsglädje, kär, hatisk, ensam, om vartannat. "Life's like a box of chocolates, you never know what you're gonna get" lol tru. Varje minut är spännande jag vet aldrig hur jag kommer må. Han sa till mig att jag borde växa upp och det är väl sant. Fyfan vilken pissig människa jag är. Allt går fel omkring mig allt går i kras o jag har bara mig själv o skylla. Det är det alla säger. Borde väl egentligen isolera mig helt så jag inte kan skada någon mer. Eller bara dö. Det är också ett alternativ. 

För cirka en vecka sedan satt jag på Älvsborgsbron i typ någon timma. Försökte ringa en vän men hon ville inte snacka o det är väl förståerligt. Hon var upptagen med att ha kul. Gud va bittert det låter, det är inte så jag menar det, men liksom jag vill också vara upptagen med att ha kul istället för att vara ensam med mina tankar hela tiden. Jag försöker umgås med folk så mycket det går men jag vågar så sällan fråga för det är så ofta jag som är "drivande" i vänskaper, den som startar konversationer och frågar om vi ska hänga. Jag vill bara att nån ska göra samma för mig också ibland för jag känner mig så jobbig hela tiden. Och det är jag ju, jag menar med mina humörsvägningar o taskigheter är det inte konstigt att jag inte är en sån folk tycker om. Jag är inte en sådan man blir kär i, inte någons favorit. Det är egentligen allt jag vill, vara någons favorit. Men jag är en elak grå mus som hör hemma i rännstenen, så det är väl bara att finna sig i det. Jag hade gjort mig så fin den lördagen jag satt o frös på bron. Jag ville vara fin för dig men du ville inte ses, jag tänkte om jag är fin på utsidan kanske dyngan på insidan stinker lite mindre. Jag vill så gärna vara fin. Tack till du som kom och hämade mig, jag står i evig skuld till dig.

Ibland är det faktiskt folk som skriver till mig först, det kan göra hela min dag. Vågade be honom att skriva först igår, men han gjorde inte det bara sa åt mig att växa upp. Kul o veta att man betyder. Nej men shit va bitter jag låter, jag fattar helt varför han gör så, jag vill inte heller prata med mig. Jag fattar inte varför han har sån makt över mig, jag vågar inte se fram emot nåt för jag är så rädd att han ska förstöra det (att jag ska förstöra det, för allt är mitt fel han gör det så tydligt o jag kan inte säga emot). Nu är jag rädd att han ska läsa detta o bli arg för det jag skriver. Att jag säger att han förstör liksom, men kan inte förklara det bättre än så även fast det är fel uttryckt och ärligt talat så skiter jag i om han inte förstår för han har aldrig riktigt gjort det och detta är liksom mitt problem det rör inte honom. Jag förstår inte mig heller riktigt. Alla är så arga på mig hela tiden. 

Det är meningen att jag ska bli frisk nu men jag vet ej om jag kommer bli det, eller om jag vill. Eller ens kan. 

Tänker avsluta med lite låtar/låttexter som sätter ord på mina känslor för jag är inte så bra på det själv så då är det ju tur att man kan förlita sig på andra ibland. DÖM EJ LÅTARNA PLS d e ba texterna ok cool

Stenbrott - Kent (hela låten)

Du är knark - Anton Kristiansson (hela låten)

Alla mina vänners ex - Anton Kristiansson (hela låten)

Love you goodbye - One Direction lol (hela låten)

Somebody else - The 1975 (typ hela låten men idk d e lite off men fint iaf)

Ingen annan rör mig som du - Norlie & KKV (hela låten)

Svanar - Alice B (hela låten)

The doctor in me - Deportees (I guess I'm better now, will i ever get well? // It will not matter how much you know when paranoia cuts you open)

Stitches - Shawn Mendes (Your words cut deeper than a knife + refrängen)

You don't understand me - Mando Diao (And you told all your friends that I was strange and weird, but that's a lie that I'm sure you know so I'm telling you where to start but you're not interested at all // 'Cause you don't understand me, you don't understand what, what I've been through, but I will always be the one that holds you in the end)

Dansa, fastän - Säkert! (hela låten)

I'll be fine - Beatrice Eli (hela låten)

Coward - Beatrice Eli (hela låten)

Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig - Håkan Hellström (typ hela)

Scarred for life - Sabina Ddumba (hela låten)

Shit va mycket det blev aja sånt händer. Kul även att det mesta är killproblem, men jaja jag har tid att skriva ner alla mina problem i framtiden så det är lugnt. 

Likes

Comments