View tracker

Glömde helt bort att ta bilder under denna dagen!!:(
Men men, det var i alla fall en väldigt bra och rolig dag. Vi började med att åka hem till min värdpappas mamma på thanksgiving middag, efter det åkte vi vidare till ännu en thanksgiving middag hos min värdsyster Lindsey och hennes pojkvän. Maten man äter på thanksgiving är verkligen så himla god!! Har varit mätt i två dagar haha.
Hemma hos Lindsey åt vi mat, spelade spel osv osv. En riktigt rolig kväll.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Denna vecka har vi thanksgiving break. YES!!! Äntligen en veckas lov och THANKSGIVING. Ser verkligen fram emot torsdag o all mat haha. Verkligen så amerikanskt och jag har hört så mycket om thanksgiving!!!!

Anyways, i lördags gick jag o Vanessa på bio. Vi såg the girl on the train. Och hjälp vad bra den filmen var. Och hjälp vad mycket bättre bio är här i USA. Stolarna är så mycket bekvämare, man kan luta dom bakåt?!?<33, själva bioskärmen är så mycket större, popcornen är såså goda, drickorna helt sjukt stora och free refills(som man får överallt). Helt enkelt en så mycket bättre upplevelse här.

Idag, måndag, åkte jag o abby o åt brunch på ett bageri här i Medical lake. Sen åkte vi hem o tittade på finding dory. Har inte sett den filmen än, så var verkligen dags nu. Och åh vad den var bra, så himla fin!
Senare på eftermiddagen åkte jag, abby, india och hannah till min andra värdsysters aerial yoga class inne i Spokane. Det är andra gången jag provar aerial yoga och asså det är så svårt men så kul.
När vi kom hem tittade vi på filmen Bad Moms, rekommenderar verkligen den filmen, och sen spelade vi ett spel som heter speak out. KÖP SPELET. Aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv.

Juste, lät min värdfamilj smaka djungelvrål idag också. Dom är helt chockade, dom kan inte förstå att det är godis. Det är så roligt för dom tycker verkligen att det är så äckligt!

Likes

Comments

View tracker

Förra helgen åkte jag, Vanessa och min värdfamilj till min värdsysters college. Hon går på Washington State University som ligger i Pullman, cirka 1,5 h från Medical Lake. WSUs football team är riktigt riktigt bra. Deras matcher är alltid slutsålda och dom är helt sjuka. En mer amerikansk upplevelse går inte att få. Abby, min värdsyster, lyckades få in mig i the student section och det var gryymt. Skulle vara så kul att gå på ett stort college här i Amerika. Att bo på campus, alla fraternities och sororities, football games osv osv.

Glömde att nämna att jag o abby också kom med på national TV!!!!! Wohoo

Likes

Comments

Så min värdfamilj har en scooter. Jag och Vanessa provade den för någon vecka sedan. Herregud vad kul det var. Vet inte varför jag tyckte att det var så kul, men kunde inte sluta skratta medan jag åkte på den. Och det var så himla varmt ute den dagen?!? Det var i mitten av november och solen värmde så himla mycket. Älskar det!!!! Nu har det dock börjat bli mer höstigt/vintrigt. Det är regnigt och det blir mörkt snabbt på eftermiddagarna. Men det är mysigt tycker jag!!!

Likes

Comments

Under vår cross country banquet fick jag priset "most improved female runner". Blev väldigt glad och stolt över mig själv. Nu förbereder jag mig inför winter conditioning som börjar den 5e december!!

Likes

Comments

Ny tradition som jag tar med mig hem - måla pumpor. Mycket mycket roligare än att karva ut dem. Familjen, detta ska vi göra nästa år!

Likes

Comments

Väldigt häftigt att faktiskt få uppleva denna dag. The 2016 presidential elecetion kommer gå till historien. Och jag var här.
Jag och min värdmamma satt framför TVn hela kvällen och följde valet. Så nervöst och chockerande. Min värdmamma var helt säker på att det var ett skämt när vinnaren av valet presenterades. Hon behövde byta kanal flera gånger för att förstå att detta inte var ett skämt haha.

En komisk sak som hände idag(dagen efter valet)var att vår skola hade en lock down övning. Dagen efter att Trump valdes till president. Ett sammanträffande eller inte???

Likes

Comments

Sitter just nu ute i solen. Lyssnar på musik och bara njuter av värmen?!?! I november. Ganska härligt!
Min värdfamilj har världens bästa och mysigaste trädgård. Deras hus ligger precis vid en stor damm, så man har en väldigt vacker utsikt. Älskar!!!!

Likes

Comments

Fick ett paket igår från Sverige. Helt oväntat. Blev verkligen så överraskad och glad. Har världens bästa vänner. Innehållet var mycket välbehövligt. Tack tack tack tjejer❤️

Likes

Comments

Likes

Comments