Igår var det Mors Dag här i USA. Det firade vi med blommor, presenter och middag med familjen.
Har den bästa värd mamman i världen. Hon är underbar och hon har gjort detta året så bra. Vet inte hur många gånger jag skrattat detta året på grund av henne❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tack bästa Annika för en jättehärlig vecka i D.C❤❤

Likes

Comments

Prom 2017.
Igår, den 29e april var det prom. Var väldigt stressad veckan innan. Har haft fullt upp i skolan och med tennisen, så hann inte fixa nåt under hela veckan. Så igår, lördag, åkte vi först in till Spokane driver license office för att hämta ut mitt KÖRKORT!!!! Tog forever dock. Så kom hem precis innan jag och min kompis hade bestämt att vi skulle ses och fixa oss inför prom. Min värdmamma överraskade mig med världens finaste corsage som passade perfekt till min klänning. Verkligen en fin gest, blev så glad.
Vid halv fyra tog jag bilen(själv för första gången)och körde hem till en annan kompis där vi alla skulle mötas innan. Därifrån åkte vi till en park där vi tog våra bilder och därefter åkte vi till restaurangen vi bokat bord hos. Klockan åtta började dansen men vi kom dit lite senare. Runt halv tio presenterades skolans royalty(alltså de fyra tjejer och fyra killar som röstats fram av senior klassen)och sedan vilka som vunnit och alltså blivit prom King och prom Queen.
Lite efter tio lämnade jag och min kompis dansen och åkte och köpte glass från Dairy Queen(godaste glassen någonsin). Sen hämtade jag upp min bil och körde hem. Första gången jag körde hem sent på kvällen. Var lite nervös men det gick bra. Råkade köra lite fel en gång dock vilket gjorde mig lite nervös. Älskar att köra dock, vill köra bil varje dag.

I alla fall, kvällen var väldigt lyckad och väldigt amerikansk. Alla var så fina i sina långa glittriga klänningar och kavajer. Dejter färg matchar med varandra också. Och sen har dom corsages och boutonnieres som matchar färgen. Gulligt.

Likes

Comments

• krama om min älskade familj
• träffa mina vänner och släkten
• gå till Ica
• äta köttbullar
• åka tunnelbana
• fika
• spela badminton
• promenera i stan
• cykla
• äta fruktsallad med riktig grädde

Likes

Comments

March madness är den största college basketball turneringen i Amerika. Gonzaga University är med i the final four för första gången vilket är väldigt stort för oss då Gonzaga ligger i Spokane.
Vi sitter just nu här hemma med våra Gonzaga tröjor, mina värdföräldrar en aning mer intresserade än mig.
Kim sa alldeles precis "jack stop pounding on shit". Båda är helt inne i matchen, skriker och applåderar. Vi har under de senaste veckorna kollat på basket i skolan. Alla här är galna i basket.

Likes

Comments

Hejhej!
Har haft fullt upp på senaste tiden. Vårsporterna har ÄNTLIGEN börjat! Jag spelar tennis i varsity laget! Alltså de åtta bästa tjejerna och de åtta bästa killarna blir varsity. Mycket mycket kul. Vi har dock inte kunnat spela så mycket då vädret har varit skit. Första veckan behövde vi skotta all snö från banorna och sen har det regnat nästan alla andra dagarna. Nu börjat vårvädret äntligen komma!!!!! Så glad, längtar efter varmare väder. På tisdag har vi vår första tävling. Nervöst men kul.
Kram

Likes

Comments

Mmmmmm, har ätit världens godaste glass. Dairy Queen! Tips tips till er som åker till USA

Likes

Comments

hjääälp vad tiden går snabbt men samtidigt så långsamt. Känns som jag varit borta från Sverige, Stockholm, familjen och alla vänner så fruktansvärt länge, men känns som jag varit här i Medical Lake lika länge. Verkligen en konstig känsla som jag inte vet hur jag ska förklara. Är också sjukt kluven, tycker självklart att det ska bli så kul att komma hem, å andra sidan känns det väldigt tråkigt och sorgligt att lämna mitt liv här i Amerika. Blir lite ledsen av att tänka på att livet jag lever här bara är temporärt.

Det här året har varit så upp och ner. Men det har varit så värt det. Jag har lärt mig så mycket och växt massor som person. Efter detta år kan jag klara vad som helst. Detta är en upplevelse jag kan rekommendera till alla. Det är så coolt att få uppleva ett helt annat land och deras kultur. Att bara resa skulle aldrig gett samma upplevelse. Jag har fått bo i en liten amerikansk stad och gått på high school. Det är så sjukt hur olikt vi lever. En amerikansk tonåring och en svensk tonåring. Livet i Stockholm och livet här i Medical Lake går inte ens att jämföra.

Tänkte göra en jämförelse mellan hur det är här och hur det är i Stockholm. Men klockan är mycket här, måste sova. Men kan säga att high school här är som i filmer. Ska verkligen försöka göra denna jämförelsen bra så att ni verkligen kan förstå.

bye bye godnatt

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag är dagen då Trump blir Amerikas 45e president. En dag som kommer gå till historien. Och jag får vara här, i Amerika, denna dag. Det tycker jag är ganska stort!

Likes

Comments