Likes

Comments

Idag är dagen då Trump blir Amerikas 45e president. En dag som kommer gå till historien. Och jag får vara här, i Amerika, denna dag. Det tycker jag är ganska stort!

Likes

Comments

Ojoj vad härligt detta är. Vi har långhelg pga Martin Luther King day på måndag så vi är hos min värdfamiljs kompisar i Idaho. Här ska vi bara hänga, åka snowmobile, bada i hot tub, spela spel, titta på film och myysa<3

Likes

Comments

The spirit game är den största händelsen här i medical lake haha. Det är en stor tävling mellan vår high school och cheeney high school. Tävlingen handlar om vilken skola som har mest school spirit. Båda skolorna har varsitt tema. Vi hade Peter Pan och dom hade Harry Potter. Det är leadership klassen i vår skola som håller i the spirit game. Vi gör hangdowns, dropdowns, bleacher signs, passover sign, passouts, spiritpacks etc. Sen sätter en committee ihop en pjäs som har med vårt tema att göra. Domare finns på plats under kvällen för att avgöra vilken skola som har mest school spirit under basketmatcherna och under pjäsen.
Roligaste kvällen någonsin. Önskar att alla basketmatcher var såhär. Skrek så att jag tappade rösten och det var så högljutt att jag nästan var rädd att jag skulle bli döv. Alla var helt galna och jag har aldrig haft så roligt. Vill bara leva den kvällen igen och igen. Var helt död när jag kom hem. Önskar att skolorna i Sverige var såhär!
Tog nästan inga bilder. Bara massa videos tyvärr.

Självklart så vann vår skola som vi också gjort alla tidigare år!!!🏆

Likes

Comments

Hejhej! Har haft bästa jullovet faktiskt. Känns som att jag har haft lov i två månader eller nåt. Kan bero på att jag fick en extra vecka på grund av att min pappa och Otto kom hit på besök. Verkligen så kul att dom kom, har saknat dom massor. Dom var här i ungefär en och en halv vecka och vi hann göra så mycket saker. Vi var och åkte skidor och bodde i världens mysigaste lake house. Vi var inne i Spokane, firade nyår, gick på bio, shoppade, gick på brottningsmatch etc. Sen det bästa med allt, vi åkte till Seattle! Det var så otroligt roligt och häftigt. Har alltid velat åka till Seattle. Min värdsyster Abby följde också med vilket var väldigt roligt. Igår åkte pappa och Otto hem vilket var lite jobbigt faktiskt. Men snart träffar jag dom igen. Och jag har det väldigt bra här så var inte alltför jobbigt att säga hejdå till dom. Är väldigt kluven för vill inte lämna mitt liv jag har här men saknar samtidigt allt hemma i Sverige så himla mycket.

På måndag börjar jag skolan igen, ska faktiskt bli skönt och roligt att komma tillbaka. Så känner jag nu i alla fall, vi får se hur jag känner på måndag morgon.

Kram

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag när jag o abby åkte hem från basen ville abby att jag skulle köra sista biten hem. Har aldrig kört på en riktig väg med andra bilar. Var så stressigt och läskigt. Men så kul, skrattade så mycket. Sista svängen in till vårt hus körde jag upp i en snö driva för att jag svängde för mycket. Men det var kul. Vill ha ett körkort här, så min värdfamilj ska lära mig o köra nu. Så om allt funkar med försäkring osv så kommer jag förhoppningsvis ha ett körkort om någon månad. Får panik här verkligen, för man måste nästan ha en bil för att kunna göra saker!

Likes

Comments

Likes

Comments

The Apple Cup är en jättestor grej här i Washington State. Det är den största matchen under hela säsongen. Det är alltid slutsålt och helt enkelt en väldigt häftig upplevelse att vara där på plats i arenan.
Matchen är mellan två stora college, Washington State University(the Cougars) och University of Washington(the huskies). Min värdsyster Abby går på WSU så hon ville väldigt gärna gå. Men jag hade ingen biljett, alla var slutsålda. Så då lånade jag hennes kompis WSU student id. (Alla som går på WSU kommer inte gratis på alla matcher med sitt student id). Var så nervös när vi skulle gå genom id kontrollen, det var ju inte jag på bilden. Men det gick bra, jag kom in!! Tyvärr så förlorade the Cougars. Men det var en kul match ändå, studentsektionen är helt galen.

Likes

Comments

Glömde helt bort att ta bilder under denna dagen!!:(
Men men, det var i alla fall en väldigt bra och rolig dag. Vi började med att åka hem till min värdpappas mamma på thanksgiving middag, efter det åkte vi vidare till ännu en thanksgiving middag hos min värdsyster Lindsey och hennes pojkvän. Maten man äter på thanksgiving är verkligen så himla god!! Har varit mätt i två dagar haha.
Hemma hos Lindsey åt vi mat, spelade spel osv osv. En riktigt rolig kväll.

Likes

Comments