• krama om min älskade familj
• träffa mina vänner och släkten
• gå till Ica
• äta köttbullar
• åka tunnelbana
• fika
• spela badminton
• promenera i stan
• cykla
• äta fruktsallad med riktig grädde

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

March madness är den största college basketball turneringen i Amerika. Gonzaga University är med i the final four för första gången vilket är väldigt stort för oss då Gonzaga ligger i Spokane.
Vi sitter just nu här hemma med våra Gonzaga tröjor, mina värdföräldrar en aning mer intresserade än mig.
Kim sa alldeles precis "jack stop pounding on shit". Båda är helt inne i matchen, skriker och applåderar. Vi har under de senaste veckorna kollat på basket i skolan. Alla här är galna i basket.

Likes

Comments

Hejhej!
Har haft fullt upp på senaste tiden. Vårsporterna har ÄNTLIGEN börjat! Jag spelar tennis i varsity laget! Alltså de åtta bästa tjejerna och de åtta bästa killarna blir varsity. Mycket mycket kul. Vi har dock inte kunnat spela så mycket då vädret har varit skit. Första veckan behövde vi skotta all snö från banorna och sen har det regnat nästan alla andra dagarna. Nu börjat vårvädret äntligen komma!!!!! Så glad, längtar efter varmare väder. På tisdag har vi vår första tävling. Nervöst men kul.
Kram

Likes

Comments

Mmmmmm, har ätit världens godaste glass. Dairy Queen! Tips tips till er som åker till USA

Likes

Comments

hjääälp vad tiden går snabbt men samtidigt så långsamt. Känns som jag varit borta från Sverige, Stockholm, familjen och alla vänner så fruktansvärt länge, men känns som jag varit här i Medical Lake lika länge. Verkligen en konstig känsla som jag inte vet hur jag ska förklara. Är också sjukt kluven, tycker självklart att det ska bli så kul att komma hem, å andra sidan känns det väldigt tråkigt och sorgligt att lämna mitt liv här i Amerika. Blir lite ledsen av att tänka på att livet jag lever här bara är temporärt.

Det här året har varit så upp och ner. Men det har varit så värt det. Jag har lärt mig så mycket och växt massor som person. Efter detta år kan jag klara vad som helst. Detta är en upplevelse jag kan rekommendera till alla. Det är så coolt att få uppleva ett helt annat land och deras kultur. Att bara resa skulle aldrig gett samma upplevelse. Jag har fått bo i en liten amerikansk stad och gått på high school. Det är så sjukt hur olikt vi lever. En amerikansk tonåring och en svensk tonåring. Livet i Stockholm och livet här i Medical Lake går inte ens att jämföra.

Tänkte göra en jämförelse mellan hur det är här och hur det är i Stockholm. Men klockan är mycket här, måste sova. Men kan säga att high school här är som i filmer. Ska verkligen försöka göra denna jämförelsen bra så att ni verkligen kan förstå.

bye bye godnatt

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag är dagen då Trump blir Amerikas 45e president. En dag som kommer gå till historien. Och jag får vara här, i Amerika, denna dag. Det tycker jag är ganska stort!

Likes

Comments

Ojoj vad härligt detta är. Vi har långhelg pga Martin Luther King day på måndag så vi är hos min värdfamiljs kompisar i Idaho. Här ska vi bara hänga, åka snowmobile, bada i hot tub, spela spel, titta på film och myysa<3

Likes

Comments

The spirit game är den största händelsen här i medical lake haha. Det är en stor tävling mellan vår high school och cheeney high school. Tävlingen handlar om vilken skola som har mest school spirit. Båda skolorna har varsitt tema. Vi hade Peter Pan och dom hade Harry Potter. Det är leadership klassen i vår skola som håller i the spirit game. Vi gör hangdowns, dropdowns, bleacher signs, passover sign, passouts, spiritpacks etc. Sen sätter en committee ihop en pjäs som har med vårt tema att göra. Domare finns på plats under kvällen för att avgöra vilken skola som har mest school spirit under basketmatcherna och under pjäsen.
Roligaste kvällen någonsin. Önskar att alla basketmatcher var såhär. Skrek så att jag tappade rösten och det var så högljutt att jag nästan var rädd att jag skulle bli döv. Alla var helt galna och jag har aldrig haft så roligt. Vill bara leva den kvällen igen och igen. Var helt död när jag kom hem. Önskar att skolorna i Sverige var såhär!
Tog nästan inga bilder. Bara massa videos tyvärr.

Självklart så vann vår skola som vi också gjort alla tidigare år!!!🏆

Likes

Comments

Hejhej! Har haft bästa jullovet faktiskt. Känns som att jag har haft lov i två månader eller nåt. Kan bero på att jag fick en extra vecka på grund av att min pappa och Otto kom hit på besök. Verkligen så kul att dom kom, har saknat dom massor. Dom var här i ungefär en och en halv vecka och vi hann göra så mycket saker. Vi var och åkte skidor och bodde i världens mysigaste lake house. Vi var inne i Spokane, firade nyår, gick på bio, shoppade, gick på brottningsmatch etc. Sen det bästa med allt, vi åkte till Seattle! Det var så otroligt roligt och häftigt. Har alltid velat åka till Seattle. Min värdsyster Abby följde också med vilket var väldigt roligt. Igår åkte pappa och Otto hem vilket var lite jobbigt faktiskt. Men snart träffar jag dom igen. Och jag har det väldigt bra här så var inte alltför jobbigt att säga hejdå till dom. Är väldigt kluven för vill inte lämna mitt liv jag har här men saknar samtidigt allt hemma i Sverige så himla mycket.

På måndag börjar jag skolan igen, ska faktiskt bli skönt och roligt att komma tillbaka. Så känner jag nu i alla fall, vi får se hur jag känner på måndag morgon.

Kram

Likes

Comments