View tracker

Hej på er!!!

Måndag idag, skönt or nah... Va så sjukt sugen på att ligga kvar i sängen idag, hade verkligen inte motivation att gå till skolan.

Har inte bloggat nu dels för att jag inte varit hemma och dels för att tiden inte har funnits. I fredags så va jag bara hemma på kvällen, tog de lugnt och myste med familjen. På lördagen åkte vi in spontant till Växjö, blev inget shoppat för min del. När vi kom hem gjorde jag inte så mycket förens Maja ringde, så jag åkte till henne hem. Vi gick till Hanna sen på kvällen, va där till typ 3 sen gick vi hem. På söndagen hade vi bara farsdagmiddag hemma, väldigt mysigt.

Resten av kvällen gjorde jag inget speciellt.

Idag stannade jag hos Maja efter skolan, vi skulle pärla armband till hennes projekt. Men pärlorna hade inte kommit än så blev inget med de, vi gjorde våfflor istället. Så gott!!

Vi hörs, puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!!

Blev inget bloggade igår för jag hade en uppgift i företagsekonomi som skulle vara klar till idag, den tog hela eftermiddagen/kvällen. Så när jag väl var klar orkade jag helt enkelt inte blogga.

Idag så hade vi bara två lektioner igen, idag va de dock matte och svenska. Båda lektionerna gick snabbt eftersom de bara va en timmes lektioner. Slutade 11.50 men eftersom min buss inte går förens 13.35 så stannade jag kvar med några ifrån klassen.

I eftermiddag så har jag och Bella varit på hotellet i kosta. Vi va på spaet typ, det va väldigt mysigt och trevligt hihi. Skönt att bara koppla av lite och mysa. Även om jag blev lite rastlös ibland haha 

Men vi hörs hörni, puss

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!!

Herregud vilken känslomässig dag, verkligen!! Inatt var de ju val i USA angående ny president, har helt ärligt inte varit extremt insatt. Men jag har haft koll på dem olika kandidaterna och vetat lite om dem.

Som nästan alla säger så kunde USA gjort historia idag, men de gjorde dem inte.

Många säger ju att folket i USA inte ville rösta på Trump eller Hillary. De fanns ju en till dem hade kunnat rösta på, sen tycker jag att dem hade kunnat rösta på Hillary men tanke på att de blir en kvinnlig president då. Men även med tanke på att Trump har sjuka åsikter..

Aja nog om de, finns inte mycket att göra åt de nu.

Annars så går jag i skolan igen, hade ju lov förra veckan. Det går väldigt bra faktiskt, eller väldigt va kanske att ta i. Men helt okej :) idag på eftermiddagen hade vi föreläsning om matte, alltså om att vi ska få mer inspiration till att plugga matte. Det var roligare än förväntat helt ärligt :) ännu bättre blev de när vi fick sluta 14.00 istället för 15.30.

Imorgon går jag till 11.30 & jag bara två lektioner, så sjukt skönt!! Dock så går inte bussen förens 13.30... Får försöka fixa skjuts eller något sånt. Lika dant på fredag, slutar 11.50 & bussen går inte förens 13.30. Lite drygt men men...

Vi hörs hörnii, ta hand om varandra!! puss

Likes

Comments

Hej på er!!

Idag är min sista dag på lovet, vilket både känns bra och lite mindre bra. Aja skönt att komma tillbaka till rutinerna igen..

Skulle egentligen inte göra så mycket mer än plugga matte idag, sen hade jag lite saker jag skulle göra hemma osv eftersom jag inte sovit någonting inatt. Blev kanske 4 timmar (??) Men sen ringde Maja runt 12 så lite spontant så följde jag med henne in till Växjö. Vi har bara gått på stan, ätit oså riktigt mysigt!! Väldigt mycket bättre än matte ;))

Nu ska jag ta en lång dusch, känns som att de behövs! Efter de ska jag nog bara ta de lugnt sen försöka sova sen...

Men vi hörs hörnii, puss

Likes

Comments

Hej på er!!

Detta är lite av det som jag önskar mig just nu, speciellt nu när det kommit snö och börjar bli kallt. Tycker att allt detta passar till nästan allt, hoodisarna kanske inte passar till allt dock. Calvin Klein tröjan kan ju vara snyggt till ett par svarta jeans och ett par overknees. Så även Morris och Gant tröjorna, dock skulle jag nog ha blåa jeans och overknee till de. Men kan vara snyggt med svarta jeans till också.

Ni hittar allt på nelly.com som vanligt haha

Vi hörs, puss

Likes

Comments

Hej på er!!

Som rubriken lyder så hade jag verkligen lovat mig själv att jag skulle försöka vända på dygnet innan skolan börjar. Som tur väl är börjar jag inte förens på tisdag, så förhoppningvis kan jag somna i tid på måndag. För jag måste upp klockan 5 på tisdag :)))

Aja finns inte så mycket att göra nu med tanke på att jag är jättepigg och kan verkligen inte sova just nu :))

Känns bara inte alls bra eftersom jag är van vid att sova till elva/ tolv på morgonen så ska jag upp vid fem på tisdag...

Aja wish me good luck hörni så hörs vi, puss

Likes

Comments

Förlåt för kassa bilder (igen)

Hej på er!!

För ett tag sedan var jag ju i Stockholm, där köpte jag Anastasias liquid lipstick i färgen "Dusty Rose". Jag kan inte jättemycket om smink om jag ska vara ärlig, men har sett lite om dessa på sociala medier. Tyckte de verkade bra+ att jag älskar färgen också!! Jag tycker att den är väldigt bra och håller bra enligt mig. Färgen är verkligen to die for tycker jag. Dock kanske de är lite dyra, men jag tycker de va värt. Köpte mitt på kicks för 259 kr.

Nog om de, idag vaknade jag till snö (??) väldigt mysigt, men sjukt tidigt haha. Vid ett ungefär så skulle vi på middag hos farmor och farfar, det var mysigt som vanligt. Träffade mina kusiner som jag inte träffat på ett tag. Sen vi kom hem har jag bara kollat lite på datorn och beställt lite kläder.

Imorgon har vi studiedag så jag är ledig en dag till, sjukt skönt med tanke på att jag inget gjort all den matten jag skulle över lovet. Förvånade?? Nej trodde inte de. Alltså jag får panik på mig själv för jag skjuter upp ALLT, så irriterande haha

Aja vi hörs hörnii, puss

Likes

Comments

Instagram@elsaagustafsson