Igår firade vi finaste Hanna som fyllde år i måndags!! Vi hade bord vid 20.30 och gick därifrån 23.00 ungefär. Det blev ganska kaosartat till en början men blev väldigt bra tillslut! Alltid lika kul att träffa alla mina SNYGGA vänner, ni ser ju liksom bilderna där uppe.

Nu ikväll ska jag till Bella, va jättelängesen jag träffade henne så det ska bli väldigt kul! Imorgon har jag inte bestämt mig än ifall jag ska följa med familjen till Ljungby eller om jag åker hem. Får se helt enkelt!

puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förebilder till vänster och efterbilder till höger (inte bästa bilderna, förlåt för de. men hoppas dessa funkar)

Igår va jag som sagt hos frisören, blev verkligen riktigt nöjd! Var på salong UNIK i Växjö, hon jag hade var verkligen duktig och förstod precis vad jag menade, hur jag ville ha de osv. Blev nästan ungefär som jag ville ha de, kan inte få mitt hår ljusare just nu då jag har väldigt mörkt hår naturligt.

Är verkligen nöjd iallafall och skulle verkligen rekommendera er att gå dit! Jag kommer nog i fortsättningen fortsätta gå till henne som jag alltid går till. Just för jag haft henne som frisör sen jag va typ 10(??), så hon kan verkligen mitt hår, hon vet alltid hur jag vill ha de på ett ungefär och jag blir alltid riktig nöjd. Mitt hår är allt haha och har inte låtit någon annan göra något med de. Så stort steg för mig att testa någon ny men kommer gå tillbaka till samma frisör. Men det var kul att testa ett nytt ställe!!

puss

Likes

Comments

Äntligen helg!! Som jag längtat, har haft 2 prov denna veckan och har ett väldigt stort kvar nästa vecka sen är de äntligen lov!! Ska verkligen bli skönt med lov och födelsedag ;-)) är som ett barn när de kommer till att fylla år hahah

Just ni sitter jag hos frissan, testar ett nytt ställde denna gången då jag var tvungen att göra något med håret på direkten. Vad jag gör med håret kommer ni att få se snart ;-)) så håll koll!

puss

Likes

Comments

Igår var jag på bio med Nora, väldigt mysigt! Vi åt på Sit and go innan bion vilket är obligatoriskt haha även hemmakväll ;) Vi såg filmen Balade runner 2049, den var väldigt lång haha 2 h och 43 min tror jag?? Den var kanske inte riktigt i min smak, brukar gilla sådana filmer men denna var för lång och väldigt konstig ibland tyvärr. I fredags var jag även hos Maja på myskväll, vi åt massa gotte samt kollade idol och film. Dock somnade jag under filmen, som vanligt. Det var väldigt mysigt iallafall. Sen på lördagen så pluggade jag mest.

puss

Likes

Comments

Nu är rummet målat första gången som ni ser ska de bli vitt.

Har även varit på IKEA en snabbis, där jag köpte en ny spegel och lite lampor oså. Vi ska dit en gång till när rummet är helt klart för då vet jag vad och hur jag vill ha saker. Även om allt får plats haha

puss

Likes

Comments

Bilderna är från igår, måste verkligen börja bada oftare?? Sååå skönt och avkopplande framförallt. Tips Tips!!! om ni är en stressad individ som jag är eller bara vill ta de lugnt

Idag däremot hade jag två lektioner, som alla onsdagar. Kriminologi och affärsjuridik stod på schemat, väldigt kul. Idag fick vi tillbaka prov på juridiken, gick över förväntan så är väldigt nöjd. På kriminologin pluggade vi bara inför prov haha. Onsdagar har blivit min favoritdag i veckan haha hmm konstigt. Nejmen slutar tidigt, har bara roliga ämnen, efter skolan får jag träffa farmor och farfar, äta farmors mat <33 matkoma deluxe varje onsdag haha imorgon däremot ska jag äntligen träffa Keyla igen <33 vet inte riktigt vad vi ska göra faktiskt, mysigt lär de bli i vilket fall!

puss

Likes

Comments

Maja Söderberg, vilken stjärna! Hur snygg är hon inte också??

I lördags var det fest, för min del var den inte som alla andra. Men det behöver vi inte gå in på varför. Innan festen iallafall så färgade jag Majas hår, aldrig gjort de innan så både Maja och jag var lite nervösa. Men det var inte så svårt och Maja blev nöjd så det var ju bra haha. När vi gjort oss iordning så hade vi en photoshoot sen rörde vi oss mot festen. Sov sedan hos Maja och ja det var min lördag.

puss

Likes

Comments

Just nu håller vi på att renovera mycket här hemma och just nu håller vi på med mitt nya rum. Detta rummet var mammas och pappas innan. Men dem har flyttat ner till ett annat så då fick jag flytta in i de största rummet. Klagar inte ;-) men ja tänkte att ni skulle få följa med på denna resa. Såhär ser det ut just nu, då pappa har börjat spackla och nu idag tror jag ska vi måla. Det ni ser är de fyra väggarna i rummet, sängen står mitt i rummet och det finns egentligen inte så mycket mer att se. Men såhär ser det ut just nu iaf, fortsättning följer.

Mitt egna rum som jag har nu är kaos så det får ni tyvärr inte se..

puss

Likes

Comments

Instagram@elsaagustafsson