Hej på er!

Har tänkt lite på dethär med nyårslöften nu efter nyår, jag är sån som nästan aldrig haft nyårslöften för jag oftast glömmer bort dem. Men jag tänkte att iår ska jag nog ändå försöka ha något som man kan sträva mot och ha som mål.

1. Jag tänkte mest (som alla andra) börja träna mer, komma i fas igen och hitta tillbaka till den jag en gång var. Den jag egentligen är, för som det är nu är de allt förutom bra.

2. Lägga mer tid på skolan och organisera min skolgång, tillexempel plugga en timme utan mobil eller sociala medier. Istället för att sitta 3 timmar och mobilen är där, så de blir ca 5 min plugg.

3. Inte lägga ner tid på människor som ändå inte uppskattar de, de tar så sjukt mycket energi av mig att försöka hela tiden sen skiter folk i de. Så bye bye säger vi till dem.

4. Skita i killar, för pojkar (killar) är skräp. eller hur va de? ;) nämen skämtosido är så sjukt trött på killar just nu, vill du ha mig visa de punkt.

5. Tro lika bra om mig själv som jag gör om alla andra. Detta är en sak som jag måste jobba på, jag som person tror oftast gott om exakt alla nya människor jag träffar eller alla människor jag pratar med. Ibland tror jag kanske lite för gott om vissa människor så man blir sårad istället. Men om mig själv tror jag inte lika bra, snarare tvärt om. Trycker ner mig själv till botten. Detta kommer nog vara det svåraste för mig, att höja mig själv lika mycket som jag höjer alla andra.

Vet inte om man kan kalla detta nyårslöften (??) men som ni ser handlar detmesta om min självkänsla och att jag vill hitta tillbaka till den jag egentligen är, för just nu är jag allt förutom mig själv.

Har ni tänkt något på nyårslöften förresten??

Vi hörs!! puss

Likes

Comments

Hej på er!!

Det var ett tag sedan, men jag har verkligen inte haft tid att blogga. Har varit sjukt mycket i skolan och mitt liv utanför skolan. Men jag tänkte att jag skulle avsluta året med att sammanfatta det här på bloggen, bra saker men även lite sämre saker..

Januari, minns helt ärligt inte så mycket av januari och början av året. Mer än att jag va med kompisar och det va antagligen kallt. Red mycket gjorde jag ju också.

Februari, minns jag inte heller så mycket av haha. Jag va ju mycket i Göteborg med Rambo under denna tiden. Det va antagligen mycket i skolan och jag va med kompisar. Finaste älskade Hanna fyllde år i februari, men vi firade inte henne förens i juni haha <33 alla hjärtans dag vart ju också, den spenderades med kompisar och min prins om jag minns rätt

Mars, om jag minns rätt så va jag på Rambos och mitt sista besök uppe i Göteborg i mars. Tror jag hade något nationellt prov i mars också. Men något jag gjorde i slutet av mars va att åka skidor i Funäsdalen över påsk. Alltså sista veckan i mars, så fick 2 veckor ledigt ifrån skolan. Vilket jag inte klagade på ;)

April, i April startade jag och Rambo vår första tävling tillsammans på ett halvår. Det är nog den tävlingen jag önskar att jag ALDRIG startade, men samtidigt var det bra. Om jag inte hade startat den hade vi nog aldrig åkt till Kalmar och då hade vi aldrig fått reda på det vi fick. Här var jag i alla fall "Lyckligt" ovetande om vad som skulle hända.. Kommer inte ihåg riktigt om det var i april eller maj som jag var i Malmö med konfirmationen. Men vi var ju där i 3 dagar i alla fall, väldigt kul. Finaste älskade Vilma fyllde år i april <333 henne firade vi inte heller förens juni

Maj, i maj hände inte så mycket. Det var nog mest planerade i maj men jag va ju med kompisar och red mycket. Det var ju i alla fall konfirmation och fortfarande väldigt mycket i skolan. Tror det var i maj som jag klippte av håret också.. Jag färgade i alla fall håret ljusare i maj, vilket jag är sjukt glad över nu efteråt också för mitt hår såg förjävligt ut. Vårkonsert var det också med skolan.

Juni, i juni hände verkligen ALLT. Kändes det som, jag slutade nian, slutade på bikupan, Rambo dog, började jobba, lärde känna finaste Bella <333, fick kontakt igen med finaste Moa <33, vi firade Hanna, Vilma och Maja, osv. I juni gick allt som en bergodalbana, har nog aldrig varit så metalt ostabil som jag blev just i juni. Just pågrund av Rambo och att jag beslutade mig för att sluta rida, tror de va den största orsaken. För just då vart jag sjukt glad över att högstadiet va över och att just jag hade slutat nian, (nian???). Mest glad var jag nog över att sluta bikupan, men ni som går på bikupan eller överhuvudtaget går på högstadiet. Ta vara på den tiden, ta den inte för givet, för de är verkligen något speciellt.

Juli, juli jobbade jag typ hela tiden. Men det var väldigt kul eftersom jag jobbade med sjukt sköna och roliga människor hela sommaren. När jag inte jobbade va jag med kompisar eller med familjen, spenderade lite tid i solstolen också.

Augusti, i augusti hände en del faktiskt. Jag slutade jobba, va i Malmö på Rihanna , började gymnasiet, rix fm, var i Skellefteå osv. Men jag hann med en del i Augusti, den största anledningen var väll att jag inte längre jobbade. Men jag, Bella och Moa åkte ju ner till Malmö 2 dar och såg Rihanna. Sjukt kul var det och ett minne för livet med fina vänner!! Jag vart ju i Skellefteå i några dagar där efteråt någon gång, sjukt kul det också. Mår verkligen som bäst där uppe så de kändes skönt att komma upp och ifrån hålan jag bor i här ;) Hann precis hem till rix fm där jag va med kompisar, bästa Astrid va ju där, började gymnaset sedan några veckor senare. finaste älskade natta och bella fyllde år här <33

September, hände också en del. var i Isaberg med skolan, var i Malmö (igen) fast med skolan denna gången, var med kompisar, det började bli en del plugg här också... Men Isaberg var ju väldigt kul, så även Malmö. Malmö var ju med alla ProCivitasskolor, alltså Lund, Malmö, Helsingborg och Växjö. Det var väldigt trevligt men Filipa Bark gjorde ju hela kvällen!! Älskar så!!

Oktober, finaste månaden!! Nejmen i Oktober var jag ju i Stockholm en sväng och fyllde år, finaste älskade Hanna och Nora fyllde också år här <33 det var typ det som hände, annars var det väll plugg, vara med kompisar, fest som stod på schemat.

November, i november hände verkligen ingenting. Jag bara pluggade haha, var med kompisar om helgerna men det var mest i Växjö eller hemma typ. Eller vi firade ju mig, Hanna och Natta så vi hade fest men det va typ det som hände haha

December, Håkan, Malmö, Skolavslutning, Spanien. Alltså i december åkte jag ju utomlands i 8 dagar, det va så sjukt skönt!! Behövde verkligen komma iväg lite. Mer om den resan kommer i ett eget inlägg så tänker inte säga så mycket om de. Jag kom hem den 12 på kvällen så runt lucia. Hade mycket i skolan då så blev en del plugg, sen va de skolavslutning, så skönt med lov!! Maja och jag åkte ner till Malmö på kvällen för att vi skulle dit och se på Håkan, sjukt kul och mäktigt!!

Likes

Comments

Hej på er!!!

Måndag idag, skönt or nah... Va så sjukt sugen på att ligga kvar i sängen idag, hade verkligen inte motivation att gå till skolan.

Har inte bloggat nu dels för att jag inte varit hemma och dels för att tiden inte har funnits. I fredags så va jag bara hemma på kvällen, tog de lugnt och myste med familjen. På lördagen åkte vi in spontant till Växjö, blev inget shoppat för min del. När vi kom hem gjorde jag inte så mycket förens Maja ringde, så jag åkte till henne hem. Vi gick till Hanna sen på kvällen, va där till typ 3 sen gick vi hem. På söndagen hade vi bara farsdagmiddag hemma, väldigt mysigt.

Resten av kvällen gjorde jag inget speciellt.

Idag stannade jag hos Maja efter skolan, vi skulle pärla armband till hennes projekt. Men pärlorna hade inte kommit än så blev inget med de, vi gjorde våfflor istället. Så gott!!

Vi hörs, puss

Likes

Comments

Hej på er!!

Blev inget bloggade igår för jag hade en uppgift i företagsekonomi som skulle vara klar till idag, den tog hela eftermiddagen/kvällen. Så när jag väl var klar orkade jag helt enkelt inte blogga.

Idag så hade vi bara två lektioner igen, idag va de dock matte och svenska. Båda lektionerna gick snabbt eftersom de bara va en timmes lektioner. Slutade 11.50 men eftersom min buss inte går förens 13.35 så stannade jag kvar med några ifrån klassen.

I eftermiddag så har jag och Bella varit på hotellet i kosta. Vi va på spaet typ, det va väldigt mysigt och trevligt hihi. Skönt att bara koppla av lite och mysa. Även om jag blev lite rastlös ibland haha 

Men vi hörs hörni, puss

Likes

Comments

Hej på er!!

Herregud vilken känslomässig dag, verkligen!! Inatt var de ju val i USA angående ny president, har helt ärligt inte varit extremt insatt. Men jag har haft koll på dem olika kandidaterna och vetat lite om dem.

Som nästan alla säger så kunde USA gjort historia idag, men de gjorde dem inte.

Många säger ju att folket i USA inte ville rösta på Trump eller Hillary. De fanns ju en till dem hade kunnat rösta på, sen tycker jag att dem hade kunnat rösta på Hillary men tanke på att de blir en kvinnlig president då. Men även med tanke på att Trump har sjuka åsikter..

Aja nog om de, finns inte mycket att göra åt de nu.

Annars så går jag i skolan igen, hade ju lov förra veckan. Det går väldigt bra faktiskt, eller väldigt va kanske att ta i. Men helt okej :) idag på eftermiddagen hade vi föreläsning om matte, alltså om att vi ska få mer inspiration till att plugga matte. Det var roligare än förväntat helt ärligt :) ännu bättre blev de när vi fick sluta 14.00 istället för 15.30.

Imorgon går jag till 11.30 & jag bara två lektioner, så sjukt skönt!! Dock så går inte bussen förens 13.30... Får försöka fixa skjuts eller något sånt. Lika dant på fredag, slutar 11.50 & bussen går inte förens 13.30. Lite drygt men men...

Vi hörs hörnii, ta hand om varandra!! puss

Likes

Comments

Hej på er!!

Idag är min sista dag på lovet, vilket både känns bra och lite mindre bra. Aja skönt att komma tillbaka till rutinerna igen..

Skulle egentligen inte göra så mycket mer än plugga matte idag, sen hade jag lite saker jag skulle göra hemma osv eftersom jag inte sovit någonting inatt. Blev kanske 4 timmar (??) Men sen ringde Maja runt 12 så lite spontant så följde jag med henne in till Växjö. Vi har bara gått på stan, ätit oså riktigt mysigt!! Väldigt mycket bättre än matte ;))

Nu ska jag ta en lång dusch, känns som att de behövs! Efter de ska jag nog bara ta de lugnt sen försöka sova sen...

Men vi hörs hörnii, puss

Likes

Comments

Hej på er!!

Detta är lite av det som jag önskar mig just nu, speciellt nu när det kommit snö och börjar bli kallt. Tycker att allt detta passar till nästan allt, hoodisarna kanske inte passar till allt dock. Calvin Klein tröjan kan ju vara snyggt till ett par svarta jeans och ett par overknees. Så även Morris och Gant tröjorna, dock skulle jag nog ha blåa jeans och overknee till de. Men kan vara snyggt med svarta jeans till också.

Ni hittar allt på nelly.com som vanligt haha

Vi hörs, puss

Likes

Comments

Instagram@elsaagustafsson