Hej på er! Hoppas ni haft e bra måndag även fast de flesta inte gillar måndagar inklusive mig själv så kan man ju göra det bästa av situationen. Själv har man haft den mest meningslösa skoldagen någonsin, aldrig fattat grejen med varför man ska gå i skolan om man är klar med allt redan?

Denna vecka händer det inte speciellt mycket i direkt, imorgon har jag iallafall fystester och är så otaggad man kan vara...och jag gillar ändå att träna. Matteprov har man också imorgon, vilket bör gå som smort men man vet ju aldrig vad ens hjärna bestämmer sig för att komma ihåg, men med formelblad och miniräknare ska det nog gå bra. Ska ändå gå naturvetenskap så borde ju vara relativt bra på matte?

Är ni personer som lyssnar på musik 24/7 eller lyssnar ni aldrig på musik? Jag var den som aldrig lyssnade på musik för typ 1 år sen men idag lyssnar jag på musik var jag en går. Har låtar beroende på vad mitt humör är, har ni också det?

Ha en bra dag!

Xoxo, Elsa Göransson

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ibland har man jobbiga nätter, kvällar eller dagar. Det är naturligt men det är inte roligt.
För att kunna uppskatta allt roligt måste vi kunna uttrycka alla andra känslor också.

Xoxo, Elsa Göransson
  • 13 Readers

Likes

Comments

En photoshoot har ju aldrig suttit fel, lite nya bilder till instagram kanske @elsagoransson_

Under varje bild finns även en quote som bör motivera dig och få dig att inse vilken sjukt bra människa just du är!

"Do what you have to do until you can do what you want to do" - Oprah Winfrey

"Today, be the badass girl you were to lazy to be yesterday" - Christina Carlyle

"Don't tell people your plans, show them your results"

"It's a slow process, but quitting won't speed it up"

Xoxo, Elsa Göransson

Likes

Comments

Här kan ni följa mig mer och jag uppdaterar mera på dessa sociala medier:
Snap - Elsan_13
Instagram - elsagoransson_


Workout hade to be succesful

Xoxo, Elsa Göransson
  • 27 Readers

Likes

Comments

Hejsan vänner!

Det va ett tag sen igen...är verkligen kass på det här! Men jag försöker, det känns bara som att jag inte har något att skriva om då mitt liv inte känns så intressant men jag får väl försöka med ett intressantare liv då tänker jag!

För ungefär 5 veckor sen va jag i Italien på träningsläger i 4 dagar vilket va helt fantastiskt roligt! Men nu är fotbollssäsongen slut och min fotbollskarriär är över iallafall.

Här kommer lite härliga bilder:

Xoxo, Elsa Göransson

Likes

Comments

Säger bara detta var så fruktansvärt gott!

Xoxo, Elsa Göransson

Likes

Comments

Jag får ofta höra saker som att "åhh jag önskar jag också bara kunde sätta mig och plugga som du gör", "hur orkar du plugga", "jag ger upp nu" eller "kan du hjälpa mig(men dem vill egentligen inte ens förstå)". Det som driver mig till att orka är den envisa personlighet jag har, att jag har såpass höga krav på mig själv, att jag inte ger mig förrns jag förstår vad som händer i till exempel en ekvation. Det som driver mig är vetskapen av att jag vet vad som krävs för att jag ska kunna nå dit jag vill, för att jag ska kunna få det lättare längre fram i livet.

Vetskapen av att kunna hjälpa andra på ett förståeligt sätt, där faktumet är att jag förstår vad jag snackar om. Ett tips jag har är att sätta upp mål för dig själv och då menar jag inte små mål på vägen utan ett slutgiltigt mål, det där som du vill bli när du växt upp och blivit stor. Jag förstår att det inte är lätt att sätta sådana mål för sig när man är mindre eller i tonåren men det kommer hjälpa dig, så tänk mycket på det men inte så att du får ångest av det. Men för vissa kan det faktiskt till och med hjälpa att få lite ångest, det kan vara ett driv.

Xoxo, Elsa Göransson

Likes

Comments

Hej allihopa!

Lyckades hamna i Norberg ändå på något vänster så blir här tills imorgon. Jag och några tjejer har haft en intressant konversation på senare tider om hur vi ofta blir "utvalda" som exempel eller hur det märks om vi inte gör något eller om vi väl inte gör något och detta samtalade vi ur skolperspektivet.

Vi insåg att det inte alls är lika många killar som exempelvis behöver läsa inför klassen utan lärare vill ofta att minst en tjej ska läsa och vi är ändå mer än dubbelt så många killar som tjejer, ändå så argumenterar lärare för att det ska vara jämställt. Visst jag förstår att tjejer behöver ta mer plats, men alla känner inte sig bekväma i den rollen.

Xoxo, Elsa Göransson

Likes

Comments