Header

Vardag

Förra lördagen hade jag och Ella en gemensam 19-årsfest. Vi fixade platsen där vi skulle vara typ hela dagen innan vi blev tvungna att fixa oss innan gästerna skulle komma. Var en skitkul kväll som bjöd på välkomstdrinkar, drickspel, beer pong och en riktigt rolig utgång!

Likes

Comments

Vardag

Jag, Tilde, Mathilda och Vilma avbokade precis vår studentkryssning. Istället ska vi åka till Gdansk. Känns så mycket mer värt, 4 dagar i Polen för 700 istället för en kryssning för 1500!! Ska bli så kul att åka dit med mina favvotjejer!! Älskade verkligen Gdansk så blir kul att åka dit igen!! Är såååååå taggad!!!!

Likes

Comments

Vardag

I lördags var jag som sagt på fest men valde att åka hem när de andra skulle ut på krogen. Chillade hemma hos mig tillsammans med Daniel tills klockan var runt ett, då gick han hem och jag gick och la mig. Igår drog jag och André iväg till Örebro. Han behövde några saker till bilen och jag behövde kläder till min och Ellas fest i helgen!

Idag är det måndag och jag slutar sent idag. Sen ska jag bara hem och plugga och lite senare ska jag ta mig iväg till gymmet. Hoppas alla hade en bra helg, pussssssss

Likes

Comments

Vardag

Idag hade jag en superkort dag i skolan. Åkte hem till Mathilda efter skolan och lunchade med henne innan jag åkte och gymmade. Ett riktigt mördarpass, men det var skönt! Sen efter att jag kom hem från gymmet har jag väl inte gjort något speciellt. Har plockat lite i lägenheten och lagat mat. Väntar nu på att Tilde ska sluta så ska jag träffa henne en stund!

Imorgon är det en fullspäckad dag. Ska dra till gymmet när jag vaknar, sen hem och fixa mig. Efter det hem till farmor&farfar. Dit kommer min kusin och hennes kille & pappa och Sussi. Vi ska fira mig och farfar! Ska även passa på att få håret fixat av Fanny! Senare mot kvällen verkar det som att det kanske blir lite fest!

Likes

Comments

Vardag

I fredags åkte jag och André till Örebro för att gå på bio och käka mat. Filmen vi såg heter "Split", och den var sjuuukt bra!! Rekommenderar verkligen alla att se den. När filmen var slut gick vi till Pinchos och åt god mat och drack goda drinkar. Hade verkligen en supermysig kväll och runt tolv blev vi hämtade för att åka hem igen.

I lördags drog jag till gymmet när jag vaknade sedan fixade jag några ärenden under dagen. Senare mot kvällen kom Mathilda, Emelie, Felicia och Ella hit. Vi hade supertrevligt och runt 12 drog vi till källarn. Hade verkligen skitkul, vi dansade verkligen HELA kvällen! Igår chillade jag bara sedan drog jag iväg till gymmet, mer än så hände inte igår.

Likes

Comments

Vardag

Igår var jag hundvakt åt lilla Qira, vi hade en supermysig dag med två långpromenader. Förutom det hann jag med lite plugg. Senare mot kvällen träffade jag Felicia en stund innan jag åkte hem för att sova.

Idag händer inget speciellt, ska försöka plugga lite innan jag har tvättstuga. Hatar verkligen at tvätta, men det är något som måste göras tyvärr :(

Likes

Comments

Vardag

I fredags åkte jag, Josefine och André till Umeå för att fira Jessicas 25-års dag. Helgen var riktigt bra och jag hade verkligen superkul!! Vi kom hem sent på söndagen och då var det bara hem och sova.

Igår var det en vanlig skoldag och sedan stressade jag hem för att städa hemma och göra iordning tårta och fika för jag fyllde år igår så skulle ha lite kalas. Hade en supertrevlig kväll och fick massa fina presenter <3

Likes

Comments

Vardag

I fredags skålade jag in studentåret med årets första studentfest tillsammans med halva klassen. Festen var i Köping och jag hade riktigt kul! Kom hem runt halv 3 och la mig direkt för att sova.

Vaknade upp och mådde ganska bra, drog iväg på innebandy för att sedan fara hem och fixa mig. Drog iväg på fest igen som slutade med utgång på Källarn. Hade skitkul även där och när det stängde åkte jag med André till Västerås för att lämna några vänner där. Ko hem runt 5 och däckade direkt i sängen.

Så kul att studentåret är igång, är så taggad!!

Likes

Comments