Dagen bott:

Jag önskar att jag hade en rolig bild att liva upp stämningen till det här inlägget med, men det har jag inte. Just i denna sekund, halv två på natten känner jag mig rent ut förbanna, helt mänskligt och okej, men lika jobbigt ändå. Jag har tidigare nämnt småglimtar angående mitt nuvarande jobb, Den lilla glimten jag fick av andra sidan väggen har nu blivit till en stor avgrund, och jag ser rak genom den.

På mitt jobb är min chef väääldit öppen med att prata om allt och alla som jobbar på jobbet, det har jag förvisso stört mig på väldigt länge då jag inte är en fan av skitsnack eller folk som pratar bakom ryggen på andra. Men så sent som igår fick jag även klart för mig att allt skitsnack om alla mina snälla jobbkollegor också är inbakade lögner. Det är alltså så att min chef väljer att "hitta på eller vrider på sanningen" för att få sig själv att låta bättre (inte ovanligt för en chef), men också för att få de andra arbetarna att se sämre ut. En av de saker som frustrerar mig mest i denna stund är vilken syn jag har fått av mina kollegor genom min chefs lögner och överdrift. I mina ögon är det inte dem som är lojala och INTE pratar illa om andra som är the evil, Utan dom som pratar bakom ryggen på princip alla på jobbet framför alla på jobbet UTOM den de handlar om. Mobbing i mina ögon när man blir skrattat bakom ryggen av ens chef och kollegor över saker om dig som inte ens behöver vara nära sanningen... Idag tog det inte ens två sekunder innan en kille lämnade och chefens mun öppnades med illa ord om den killen.

Jag har själv fått höra av andra vad han säger bakom min rygg och jag kan försäkra alla om att han har sagt motsatsen till mig.

Och ja absolut, jag letar jobb för fullt, om allting går som det ska kommer jag ha ett jobb omgående. Jag känner dock att jag inte kan lämna detta jobb utan att göra något år den situation de andra arbetarna sitter i. (Utländsk bakgrund och svårt för språket= svårt med jobb). Just nu är jag alldeles för arg för att göra någonting men så snabbt jag tar mig ut ur denna röra så kommer ett välformulerat meddelande i detalj skickas den ägaren av restaurangen. Ingen ska behöva stå ut i denna arbetsmiljö.


Dagens topp: Denna frustration jag nu har, ledde mig till en grymt bra ny låtidé.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag förväntar inte att någon ska vilja läsa detta. Det är ju trots allt bara jag som skriver av mig, utan all glamor i vardagen och utan filtrerad bild av verkligheten, bara min syn på min värld. Det är klart att jag hoppas att andra kan förstå och inte känna sig ensamma av sin vardag.

Nog om det, mycket roliga saker har hänt för mig de senaste dagarna, jag antar att uttrycket "en bild säger mer än tusen ord" är sant och därför kommer jag frammöver lägga in ett collage av min bildvänliga vardag. 😊 Nu sitter jag på tåget påväg till min pappa i motala, första jul stoppet, för vad skulle min jul vara utan alla resor???

Likes

Comments

Jag satt precis och lyssnade igenom en hel del gamla låtar jag skrivit, och har även insett att det mesta av texterna betydde ingenting för mig då, men idag beskriver det mitt liv. Sen kollar jag på de låtar jag gör idag, och det känns som majoriteten handlar om nu. Betyder det att jag på något sätt sitter fast? Just nu känner jag mig väldigt stillastående. Men om man frågar det flesta vuxna så att det så livet går till, samma sak dag in och dag ut. Någonting i mig går inte med på detta, men något annat i mig gör ingenting åt det. Som vanligt och som jag tidigare sagt så sitter allting fast i mitt tanketräsk, och att tråckla ut tankarna till handling är den största djungeln jag känner till. Många skillnader skulle jag kunna göra i denna sekund men ändå blir det inte av. Just nu tror jag att jag skäms. Skäms över hur jag är, hur jag har varit och hur jag själv väljer att fortsätta. Jag skäms över vad jag har åstadkommit vilket gör mig rädd att försöka.

Att hålla sig isolerad i jobb och tankar gör också att man inte ger någon chansen att tro på en. Jag kanske behöver någon annan som visar att dem tror på mig, även fast jag vet många som gör det ändå. En av mina största rädslor är att tro att jag är något jag inte är, och därför kanske jag behöver en extra knuff från världen. Eller en knuff från mig att förstå att man måste tro på något innan man får/blir det. Men så här är det kanske för dom flesta fast i olika sammanhang?

Just nu känns bara det mesta så... Suddigt...

Likes

Comments

Nu var det några dagar sen jag skrev av mig här, det är förmodligen eftersom jag har gjort saker precis så som jag vill. I fredags bar det av till norrköping till min syster!!!! Där var vi på en fantastisk konsert, nämligen H.H, vilket jag kommer lägga ut ett inlägg om lite senare. Det var hur kul som helst och skönt att kunna byta miljö. Gårdagen bar det av hem igen, där en till H.H konsert väntade. Jag hann inte mer än hem och byta om innan det bar iväg igen. Tots en del störningar så kommer jag ha med mig ett nytt minne för livet.

Jag vet inte hur det är för andra men iblandfår jag en känsla av att om livet blir bättre så finns det alltid  något annat som blir sämre? Som att man alltid ligger i samma fas. Är det livet sätt att säga "var nöjd med det liv du har" och i så fall varför känns det som jag förtjänar mer av livet? Är jag livsbortskämd? Jag vet i alla fall att jag är tacksam för det mitt liv erbjuder, och jag kommer alltid vara tacksam så länge jag har kvar det som jag verkligen bryr mig om och vill ha för alltid

Likes

Comments

Igår hade jag en ledig vardag som kom god  till hands. Mycket städning behövdes och även en del julklappsletande.
MEN störs av allt var endå mammas egna överraskning över dagen. In i mitt rum kommer en mamma och sträcker ut sin hand. Jovisst, där sitter den och glänser i fin guldkaraktär, förlovningsringen!!!!!! När min mor och hennes sambo var i barcelona så blev dom alltså förlovade. Är så lycklig för dom och det här ska jag leva på alla 12timmar som jobbas idag! 😊

Likes

Comments

Äntligen som jag har längtat var helgen äntligen här. Trots alla de tidiga mornarna (vovvar) så känner jag men mycket själsligt utvilad! På fredagskvällen var jag hemma hos Isaac och firade "köksinvigning" med hans familj och vänner, supermysigt. Lördagen blev en skön softardag då den tillbringades med träning, mat och musikskapande, (såklart var det myskväll framför TVn sen det var ju lööördag). Nu idag har dagen bara flugit förbi. Min farfar bjöd ut mig på en julkonsert och middag under dagen. Mycket kärleksgivande, vilket behövdes och bra konversationer angående de personer vi bryr oss om. Man kan säga att vi pratade om det dilemmat som uppstår när man ser en person tryckas bort från det som gör personen så fantastik älskvärd, och det enda man kan göra är att älska personen mer för att visa vad den är värd. 

Jag är otroligt tacksam för en fantastisk helg och denna ska jag hålla i under jobbet imorgon!!

Likes

Comments

Denna dag skålar jag för all lokaltrafik! Första helgdagen börjar kl 6 då vovvarna ska ut, lagon till att sen hinna äta frukost innan det bär iväg till tandis... Tvärbanan var försenad pga överbelastning, och för lastad för att jag skulle få plats så jag fick vänta på nästa försenade tvärbana. Som tur var fungerade buss och tuben ok så jag kom fram med 1 min framförhållning (toppen 👍). Med bedövning över halva munnen skyndar jag mig till nästa ärende. Duktig som jag är åker jag 20 min för långt och får åka samma sträcka tillbaka. Åter igen med ca 1 min i tid (👍👍) Väl på hemväg mot bussen krånglar besöket och jag får gå tillbaka, missar bussen och får ta nästa buss som också är överbelastad vilket blev en dubbelt så lång hemresa! 2 timmar senare än bestämt kom vovvarna äntligen ut!

Nu har jag tränat av mig stressen och laddar om inför kvällen!

Likes

Comments

Nu är min dag 5 här, vilket betyder torsdag, vilket betyder HELG för mig! Som vanligt har 11 timmars jobb passerat. Under denna tiden har min kära mor hunnit åka till Barcelona och mitt lillfinger skaffat sig ett fint köttsår. Ja idag åker mami utomlands vilket gör mig till ensamboende... nej juste! hon lämnar självklart kvar de 4 små djuren här hemma, vilket i mina ögon gör mig till barnvakt. Trots att att jag nu måste upp kl 6 på morgonen mina glas sköra lediga dagar så är jag iallafall glad att jag inte är helt ensam. En tidig uppgång gör inte så mycket när man ändå ska till tandis timmen därpå, och sen vidare, och SEN hem för lite mera sömn hehe. Sedan var resten av dagen blir berättar jag imorgon.


Som tur sitter lillfingret iallafall på plats så nu ska lillfingret och jag unna oss ett varmt bad! Godnatt.
ps. I will miss U mami 

Likes

Comments

 Ja då var vi tillbaka in i mitt vardagsliv, och bilden summerar den ganska exakt. tyvärr har dom flesta orden i huvudet tagit slut nu, det är förmodligen pga trötthet och längtan till helg. Lyckligtvis nog är jag officiellt ledig denna vecka efter kl 10 imorgon!!! Då är det dags för långhelg, och förhoppningsvis lite mera sömn...

Bonus på dagen är att jag hann beställa hem en del julklappar och ringa ett viktigt ärende. även om min dagsplanering för imorgon ser exakt lika dan ut som idag så är denna dagen unik pga av det små val jag gör, och jag ser fram emot att veta vad som ska göra min morgondag speciell. Jag har väldigt svårt för att göra val eller få saker mellan person till person gjort. Även om jag idag har tänkt hela dagen på att jag behöver ringa till mitt andra jobb som har sökt mig, så blir det inte gjort. Även om jag saknar mina vänner och tänker hur jag ska skriva till som så blir det inte gjort. Jag vet att det kan ta max 5 min men ändå är det något som stoppar mig, och så har det nog på olika sätt alltid varit. Därför är jag extra glad att jag fick 2 olika "genom mobil" samtal avklarade idag. Men för att jag nu ska komma ihåg någonting imorgon att minnasbehövs nu: SÖMN :)

Likes

Comments