Header

Hej allihopa!
Idag tänkte jag visa er två av mina nya favoritprodukter! Båda är ifrån Too Faced, vilket är ett amerikanskt märke som nyss kommit till Sverige, och de är helt otroliga!

Too Faced Shadow Insurance

♡  Den går så att ögonskuggorna håller heeeeela dagen lång

♡ Den gör så att ögonskuggorna blir mer sanna i sina färger

♡ Den tar bort ådror som kan synas på ögonlocken

♡ Den är helt enkelt världens bästa ögonskuggsprimer!

♡ Den gör så att ögonskuggorna inte creasar!

 

Too Faced Chocolate Bar

♡ Världens bästa utval av ögonskuggor

♡ Jättepigmenterade ögonskuggor

♡ Krämiga och fylliga ögonskuggor

♡ Fin förpackning


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!
Som ni säkert redan vet så har det ju börjat bli höst nu. Och herregud, Halloween är ju bara runt hörnet! Jag är så taggaaad! Vad är era planer för Halloween och vet ni redan vad ni ska klä ut er till? Jag tror jag vet vad jag ska vara. Men i alla fall. Ni vet väl att pumpor har kärnor, och de kärnorna måste man inte slänga, utan man kan göra de till jättegoda snacks eller tilltugg; rostade pumpakärnor. Vissa av er kanske tycker att de låter jätteäckliga men de är verkligen jättegoda! Ingredienserna är bara pumpakärnor, salt och olja. Det ni ska göra är att sprida ut pumpakärnorna på en plåt, hälla på olja och hälla på salt. Sedan är det bara att sätta in de i ugnen på 225 ° och ta ut de lite innan de blir bruna. Sedan är det bara att äta på! Om ni prövar detta, kommentera gärna vad ni tyckte!
Xoxo

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag ett tips för er alla som vill ha en effektiv men mild makeupremover. Den jag rekommenderar är en från märket L300. Den tar effektivt bort smink, särskilt mascara, och den är jättemild mot både huden och ögonen. Så om du råkar få in lite remover i ögonen så svider det inte så mycket som det brukar göra. Den är verkligen jättebra så om ni vill ha en bra remover, köp denna!
Xoxo

Likes

Comments

Hej!
Har ni någonsin varit i London? Om ni inte har varit i London och vill resa någonstans så föreslår jag definitivt att åka till London. Det finns så sjukt mycket fina grejer att titta på som till exempel London Eye och London bridge och så vidare. Jag har varit där två gånger och jag vill så sjukt gärna åka tillbaka! Jag blir så glad av att tänka på hur kul det var där. Bara att det var lite kallt men det gjorde inte så mycket, det var ju bara att klä på sig lite. Jag måste erkänna att jag brukade ta på mig för lite och att det inte bara var att ta på sig för att man oftast underskattade vädret men så här i efterhand säger jag bara att om ni åker till London under hösten kan det vara bra att ta med sig en extra tröja eller varm jacka.
Och shoppingen i London är ju bara 2die4!
Här kommer lite bilder från när jag var i London för första gången!
Xoxo
Likes

Comments

Hej allihopa!
Jag heter Elsa Ekholm och jag är 14 år och jag bor i Stockholm. Detta är min nya blogg och här kommer ni få lära känna mig bättre och läsa om lite allt möjligt. Jag har bloggat förut men jag slutade och nu tänkte jag börja igen! Så hoppas att ni kommer gilla min blogg så hörs vi i nästa inlägg!
Xoxo
Likes

Comments