Header

Nuuu känns det som om hösten har satt igång på riktigt: regn, rusk och blåst har det varit nästan varje dag.. Dock hade jag och Amanda otrolig tur med vädret häromdagen då vi skulle fota!! Det var soligt och fint<3 blåst var det också men det är sånt man får räkna med nu när höstvädret börjat dra igång.

Är även så himla glad för att det är FREDAG imorgon!!! Veckan har verkligen gått otroligt snabbt vilket är riktigt skönt!

Ni får ha det himla bra så länge!!


Bilder från min och Amandas "photoshoot"

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var det vinkväll som stod på schemat! Jag och Amanda åkte till Josefine efter jag var klar med träningen. Vi kom dit först halv 11 ungefär eftersom träningen drog ut på tiden då vi behövde repetera gamla koreografier till vår lilla uppvisning på maxinge nästa fredag. Kvällen med dessa två finisar var riktigt mysig och vi pratade om allt möjligt, vi satt och snackade ända till 3 har jag för mig tills vi blev för trötta och det var dags att beställa taxi hem! Detta måste göras om<3

Hoppas ni hade en bra kväll igår ni med!

Likes

Comments

Oj oj oj vad det satt passande med lite te en kväll som denna, man blir verkligen riktigt lugn av det! 

Nu har terminens första provperiod satt igång och samtidigt som jag är så sjukt stressad så känner jag mig lugn samtidigt?! Haha det låter otroligt konstigt, jag vet, men kanske någon kan relatera och förstå vad jag menar. Jag har bara 3 prov denna provperiod, tack gode gud för det! Idag skrev jag första provet, vilket var ett svenska essäprov där man skulle analysera en novell, sedan har jag spanska prov på måndag och historia prov på tisdag. Varför jag är stressad är nog för att jag, som vanligt, alltid börjar plugga för sent och att jag vet att jag inte kommer ha tid att plugga i helgen och även tanken på alla uppgifter som måste tas hand om. Varför jag är lugn är nog mestadels för att jag inte har så jobbiga prov och för att jag inte riktigt bryr mig om vad jag får för vitsord, så länge jag blir godkänd så är jag nöjd! (är verkligen ingen bra förebild märker jag nu haha..)

Hoppas ni alla har haft en skön kväll, puss!

Likes

Comments

I helgen var det skördefest som gällde här på ön! Det är som vanligt så himla mysigt att gå runt på alla olika gårdar, men tyvärr hann jag bara till två gårdar i år.

På lördagskvällen åkte jag och Linn ut till marskogens lamm, vi kom dit halv 9 och alla gårdar stängde 9 på lördagen haha, men det var ändå jättemysigt det vi hann med!
På söndagen så åkte jag, mamma och pappa ut till Lumparland där det var som två gårdar i en kan man säga. Vi hann med fika och att gå runt lite tills vi blev för trötta och åkte hem.

Kan ju sammanfatta helgen som en riktigt mysig helg. Det blev heller ingen utgång för mig i helgen vilket jag tror var väldigt behövligt för min del då jag har haft en infektion i kroppen som aldrig vill försvinna haha, så det är väl bra att vila kroppen även fast det är lite tråkigt att stanna hemma!

Hoppas ni hade en skön och mysig helg ni med!

Likes

Comments

Hejsan! Det var längesen sist.. Tyvärr har det inte blivit någon uppdatering på bloggen pga. att livet hände! Ibland blir allt bara för mycket och då måste man börja sortera upp sitt liv och prioritera vissa grejer före de andra, och då blev tyvärr bloggen satt åt sidan för ett litet tag!

Men nu är jag tillbaka, och jag är mer taggad och motiverad än någonsin att börja blogga igen!!

Eftersom det var så himla längesen sist ni fick reda på något av vad som händer i mitt liv så tänkte jag ge er en liten update på vad jag gjort medan jag haft en paus från bloggandet, och plocka ut de roligaste och mest minnesvärda händelserna.

Stockholm

Den 2 augusti åkte jag, Linn och Ella till Stockholm för en liten mys - och shopping dag! Dagen var verkligen perfekt förutom att Linn (antagligen) blev bestulen på sin plånbok haha, men vi blev egentligen inte förvånade för vi visste att något skulle hända någon under dagen när det gäller oss tre...

Kräftis

Den 4 augusti hade jag och Elin en liten kräftis tillsammans hemma hos mig. Det var otroligt mysigt och gott, och det blir aldrig en tråkig stund med finaste Elin!!

Helsingfors

Den 8 augusti drog jag och min familj + Filip, Cecilia och Liam till Helsingfors i några dagar för en liten avkopplingsresa. Dock blev det inte så mycket avkoppling då vi gjorde saker hela tiden, men tänkte berätta mera om Helsingfors resan i ett annat inlägg!🌸

Stugmys

Den 11 augusti åkte jag, Unni, Ella och Linn ut till Wilmas stuga och bara myste. Så himla fin stuga och läge dom har där alltså!!

Tapaskväll

Den 12 augusti var det tapaskväll med brudarna som gällde! Vi försökte komma på så många smårätter som möjligt att laga och jag tyckte vi lyckades ypperligt! Gott var det också.

18 ÅR

Dagen som jag och Ella väntat på så himla länge, 28 augusti, då vi båda fyllde 18 år!! Kan ju säga att jag aldrig varit så glad som den dagen haha! På morgonen blev jag väckt med presenter som är som en liten tradition, dock med färre och färre presenter för varje år, men det får man väl räkna med ju äldre man blir tyvärr. Det bästa av allt är att jag ÄNTLIGEN fick en egen systemkamera som jag önskat mig så himla länge, började t.o.m. gråta så glad jag blev (kan ju meddela att jag inte var förberedd på att jag skulle bli så lycklig haha).
Efter skolan gick jag och Maya till indigos uteservering där hon bjöd mig på ett glas rosé, riktigt trevligt!

Dagen före min födelsedag hade vi släktkalas för mig, det var riktigt trevligt och är så himla tacksam över alla presenter jag fick!! Jag åt även alltför mycket tårta, vi hade beställt min favorit tårta från Maries tårtor, kan ju säga att jag aldrig blir besviken på den tårtan.

Den 2 september hade jag och Ella vår arken debut, riktigt rolig men oklar kväll haha!

Pink party

Den 9 september var det min och Ellas 18-årsfest som stod på schemat! Temat på festen var rosa vilket jag tyckte var riktigt roligt då det vanligtvis inte brukar vara teman på festerna längre. Jag och Ella kämpade otroligt hårt med att fixa dekorationer osv och att hitta lokal, men tillslut så löste allt sig. Och festen blev otroligt lyckad med massa fina människor som kom!

Saga 18

Den 16 september var det Sagas 18-årsfest som gällde. Lokalen var verkligen riktigt fin och festen var väldigt rolig med massa trevligt folk!

Likes

Comments

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw