Idag vid halv 12 ungefär så bestämde jag och fina Michaela träff vid Iwa där vi åt lunch och snackade om allt som hänt i våra liv sen vi sågs sist som var i somras, så det fanns en hel del att prata om. Riktigt roligt att träffa henne igen och som tur är kommer hon hit snart igen, saknar henne redan!!

Efter lunchen så kom Malin och hämtade mig så åkte vi iväg till min halvbror Filips lägenhet där han hade födelsedagsfirande eftersom han fyller 25 år idag, halvvägs till 50?!?

Nu är jag hemma igen och snart får vi hit middagsgäster och tacos står på menyn, MUMS!!

Elsa

Likes

Comments

View tracker

Idag var jag, Linn, Moa och Amanda till bagis och spelade in en scen till ett spanska projekt vi har i skolan. Limpan agerade kameraman medan vi andra var skådisar;)

Efter det åkte jag till Avancia där jag fortsatte lära upp mig i receptionen. Jag ska börja arbeta i receptionen på gymmet och ska hoppa in lite nu och då när det behövs, men först måste man lära upp sig vilket tar ett tag eftersom det är så himla mycket man måste komma ihåg! Men det är riktigt kul iallafall och det ska bli spännande att får börja jobba sen!

Snart har jag dansträning som börjar klockan 7 så nu ska jag börja byta om till träningskläder, ta bort sminket och ta en power cocktail, som det heter, så jag får lite energi innan dansen!

Elsa

Likes

Comments

View tracker

Instagram@elsadavidsson

  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw