HejHej Bloggen!♡
Idag var jag in i stan och lunchade på freshbar med min farfar och vi hade det verkligen jättetrevligt. Jag tror att det är sånna här stunder som man kommer uppskatta när man blir äldre och med tanke på vad som hände i Stockholm så tycker jag att det är viktigt att man ser till att träffa sina nära och kära. Jag hoppas att eran dag var bäst, hadeee♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Så här på Långfredagen så ville jag lyxa till det med någon extra god frulle, och vad passar då inte bättre än amerikanska chokladkakor.

Recept:
•2 1/2 dl mjöl
•2 krm salt
•2 tsk bakpulver
•3 msk socker
•2 msk kako
•2 1/2 dl mjölk
•1 ägg
•2 mks flytande margarin

Likes

Comments

Påsklovet firas med en utav favvoriträtterna, kykling inlindad i parmaskinka med klyftpotatis och ratatouille och till dricka ett lite nyttigare alternativ tilll läsk, looka crush, som innehåller mindre socker än vanlig läsk.

Likes

Comments

HejHej Bloggen!♡
Här har vi morgondagens outfit. Jag är aldeles kär i min nya somriga blus från boohoo, som kom idag och jag var bara tvungen att prova den på då den var så himla fin. Och jag är mycket mer än nöjd med den. Jag passade också på att fläta håret i två utbakade flätor, då jag tycker att det passar väldigt bra med den somriga blusen.

Blus: Boohoo.com
Svarta jeans: Lager 157

Likes

Comments

HejHej Bolggen!♡
Igår bakde jag dom hära supergoda energibarsen, verkligen att rekomendera. (ledsen för dålig klaite på bilderna)

Recept:
•3 dl nötter (jag använde cashewnötter, går att använda vilka du vill)
• 3 dl havergryn
•Ca 2 mks trorkad frukt
•2 mks kakao
•2 mks socker
•2 äggvitor
• 1 1/2 dl vatten

Tilllagning:

1. Börja med att hacka nötter och eventuellt den torkade frukten om det skulle behövas. Sätt också på ungnen på 225°C.

2. Blanda sedan alla torra ingredienser i en bunke.

3. Tillsätt sedan vattent och äggvitorna, balnda och rör om.

4. ifall det behövs kan du sedan tillsätta mer vatten eller havregryn.

5. Lägg sedan in barsen i ungnen i en brödform, och låt stå i 15-25 minuter.

6. När du tar ut barsen så låt dom svalna helt innan du toppar dom med valfri topping.

Likes

Comments

HejHej Bolggen!♡
Här har vi dagens outfitt. På tisdagar har jag lååånga och jobbiga dagar, så jag tog en lite mer chill outfitt, men som pricken över iet så flätade jag håret i 2 utbakade flätor.

Jacka: Chiquelle
Tröja/Hoodi: Hollister
Jeans: Lager 157
Skor: Reebook

Likes

Comments

HejHej Bloggen!♡
I helgen var jag i min sommarstuga tillsammans med min mammas sida av släkten eftersom att min morfar har fyllt 70. Jag var lite sådär halvtaggad på att åka dit, men när jag väl var där så hade jag superkul:)) På lördagen åkte vi skridskor och vissa pimplade, jag personligen föredrar skridskor. Tyvärr fick dom ingen fisk, bara bottennapp. Sedan på söndagen så åkte vi bil hem i 2 timmar.
Jag hoppas att eran helg var bra xoxo Elsa♡

Likes

Comments