Hejsan.

Jag är så jävla sur. Allt har gått alldeles för långt för länge sen på denna jord. Jag syftar på all denna dagliga rasism, speciellt vad som händer just nu då oskyldiga svarta människor skjuts till döds nästan varje dag (!!!). Om du inte tycker detta är sinnesjukt så är du ju sinnesjuk. Jag kan dock tyvärr ej säga att jag är tillräckligt insatt och påläst för att uttrycka mig allt för mycket mer än att säga att jag INTE tycker detta är ok så jag låter dessa bilder tala istället.

Ha det bra & respektera era medmänniskor

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Grejen med att blogga är ju att uppdatera ofta och har ej skrivit något ikväll, så nu kommer det. Detta & det förra inlägget skrevs ganska sent då jag har helt konstig dygnsrytm sen jag kom tillbaka från la för ungefär en vecka sen. Har ingenting vettigt att skriva om så istället vill jag dela med mig av några av mina favorit poems jag hittat på olika ställen (för det mesta weheartit eller tumblr). Jag tycker verkligen om det sättet att uttrycka sig på, genom dikter. Jag har ej många som är happy eftersom man ofta skriver när man är mer ledsen eller arg så dessa är mer i den stilen, det är då jag läser sånt.

Likes

Comments

Hej.
Som ni kan se är alla tidigare inlägg borta, raderade. Detta är en slags nystart. Jag har gått väldigt fram och tillbaka angående bloggandet på senaste tiden, angående allt faktiskt. Men vi håller oss till bloggandet. Vissa dagar vill jag skriva ut allt jag gör, allt som händer i mitt liv. Vissa dagar vill jag hålla allt för mig själv, inte vara aktiv på några sociala medier. Men nu har jag bestämt mig - jag vill detta. Bara inte riktigt det som varit innan. Har alltid älskat att skriva, jag har haft det som en utväg när jag är arg, ledsen eller jätteglad, att skriva av mig. Men jag ska från och med nu fokusera på mer (enligt mig) viktiga ämnen och mindre på min vardag på denna blogg. Det finns så mycket jag vill få ut i världen. Självklart kommer jag ej kunna låta bli att då och då berätta om saker som hänt mig men istället för att uppdatera er på mitt liv ska jag försöka blanda in sånt i andra typer av inlägg.

Förhoppningsvis håller detta nu eller så är det bara mina 3AM crazy thoughts som jag kommer ångra när jag vaknar.

Likes

Comments