Men hallå där!

Sitter och kollar lite bra ryggövningar innan jag ska till gymmet. Blev inget igår förut en liten löprunda. Skulle egentligen kört med en kompis men hennes bil hade pajat så vi får köra en annan dag istället. Blir nog leg day på lördag och axlar imorgon.

Helgen är planerad med en massa kul grejer. Imorgon ska jag gymma med bästa vän Fia. Hon ska gymma en månad och vi får se hur gärna och ofta hon vill köra med mig, hon kanske blir för trasig i kroppen, haha. Lördag drar jag nog till gymmet strax efter två eller lite innan det. Sen ska jag hem och käka en riktigt bra middag, vad vet jag dock inte än. Lax och potatis kanske! På kvällen ska jag till Harry's med vänner. Totalfastnade för den baren och jag längtar verkligen tillbaka till miljön där, det är därför jag vill dit igen ASAP. Om det inte blir bar blir det eventuellt bowling, vi får se helt enkelt.

Till middag blir det nog köttbullar a lá kalorisnåla versionen med potatis tror jag. Mamma är just nu och handlar, men något med köttfärs lär det bli.


Likes

Comments

Jag vet att jag på senaste tiden har varit riktigt usel på att blogga. Kan faktiskt skylla på att jag inte alltid ens hinner ta mig tiden att sätta mig ner ens i en kvart extra och skriva något lite mer kreativt.

Det jag har planerat i framtiden är att jag börjar jobba på Sats den 13:onde juli. Då kommer bloggandet garanterat att bli bättre då jag jobbar lite färre timmar. Så himla tråkigt att känna att jag inte kan leverera så himla bra, det märks ju att jag inte får samma respons.

Vissa av planerna är:

  • Ny bloggdesign
  • En animerad header (😻 )
  • Fler recept (jag har några på lager)
  • Mer träningsrelaterat material
  • Inlägg med en lite mer vetenskaplig touch med bra källor etc

Finns det något speciellt ni vill läsa om? Lämna en kommentar 🎀​

Likes

Comments

Träning

Idag har varit en riktigt bra dag faktiskt. Smög in en sovmorgon när jag egentligen skulle tränat, men det behövdes verkligen och gav mig rejält mycket med energi!

Efter jobbet åkte jag, mamma och pappa direkt på visning. Det var två lägenheter, en med takterass och en lite större tvåa. Takterass-lägenheten va en ganska stor besvikelse, medan den andra överträffade våra förväntningar. Känns så himla roligt att börja starta mitt liv. Det ger mig faktiskt väldigt mycket glädje och motivation.

Var på gymmet vid åtta ungefär och har gymmat i en och en halv timme. Köttade bröst och triceps och avslutade med en riktigt effektivt och kopiöst pulsgivande kvart på cykeln. Kändes skönt att få svettas ut allting riktigt ordentligt!

Det känns som att allting börjar falla lite mer på plats. Jag har faktiskt märkt av resultat på att ha gått på underskott ett tag, min mage har verkligen slimmat till sig och armarna samt axlarna början bli mer definierade.

Det är helt fruktansvärt att vara så lättpåverkad om jag äter något jag egentligen inte behöver. Men idag käkade jag faktiskt tre stycken små Gott&Blandat på visningen och jag har absolut ingen ångest över det.

Likes

Comments

Kan ni gissa vad jag har gjort idag? 😍 🙈

Jag har väldigt tydliga framtidsplaner, även om det nu inte riktigt gått exakt precis som jag velat. Så förutom att jobba mer än 8 timmar idag har jag faktiskt varit på en lägenhetsvisning. Jag skulle vilja flytta under nästa år, vilket också är fullt möjligt. Eftersom jag också har en pappa som är intresserad av fastigheter där jag söker en lägenhet följer han gladeligen med. Imorgon ska jag faktiskt gå på två till visningar efter jobbet!

Likes

Comments

Jag ställde mig på vågen och förväntade mig att väga under 71kg. Att jag skulle väga under 71kg skulle absolut vara mitt lägsta krav och jag skulle gissa på en vikt mellan 69-70kg.

När jag ställde mig på vågen imorse vägde jag 71,7kg. Exakt samma jag hade första invägningen inför deffen. Och nu orkar jag inte mer. Det jag har gjort är att offra mig för att må dåligt mentalt på ett sätt som har förändrat mig som person. Det värsta är också att all min motivation har försvunnit och jag har aldrig lyckats få tillbaka den. Det värsta är att jag inte ser någonting positivt med det här alls. Jag har svårt att se hur motivationen kan komma tillbaka då jag har ett stort kroppskomplex redan som det är. Att jag inte är nöjd med min kropp och älskar den som den är är ett problem och jag har ingen aning om hur jag ska få känna känslan att få älska mig själv som jag är. Oavsett vad kommer jag inte få den känslan på gymmet och det finns ingenting som är värre för mig än att känna mig obekväm, då kan jag lika gärna gå hem.

Det här betyder också att mina framtidsplaner inte blir som jag vill. Det finns två anledningar till att jag behöver gå ned i vikt: 1. mitt mående över min kropp blir allt sämre och jag har svårt att klara av pressen på mig själv att jag inte har en platt mage, mer definierade armar och ben osv 2. jag behöver gå ned till 68 kg för att få en operation som är livsviktig för mig, en operation som kommer förbättra min livskvalité. Operationen har en rehab-tid och jag kommer inte kunna träna på cirka en månad, efter det får jag börja väldigt försiktigt.

Att få operationen gjord i höst/tidig vinter hade varit optimalt men nu får den bli framflyttad till nästa år och jag får gå PT-utbildningen i höst istället.

Att jag hade förväntningar på att jag skulle klara det här har nu istället vänt om och gjort mig extremt besviken på mig själv och min prestation istället.

Likes

Comments

Knappt en ledig minut har jag haft idag, därför bli inlägget lite sent.

Morgonen började vid halv tio och jag käkade frulle och satt framför tvn en stund innan jag hoppade in i duschen. Åkte sen in till stan och gick en promenad på en och en halv timme. Det var riktigt mysigt!

Nu har jag käkat lite middag och ska dra ut ikväll faktiskt. Vi får se vart kvällen bär, men alkoholfri blir den garanterat!

Likes

Comments