Header

ALLMÄNT, FESTLIGT-17

Hej mina hjärtan! Glad måndag höll jag på att skriva, så är det tisdag. I sann sommar-anda och tack vare att jag ligger backlogg i mitt hjärnkontor men så får det vara ibland. I söndags var jag på studentskiva i Torekov. Temat var artist och jag var Hannah Montana! Det är alltid så härligt på studentskivorna för alla är så fina och glada OCH det är otroligt stökigt. SÅ KUL! Mindre roligt igår då, men det får man väl ta.

På lördag kör jag upp till Katrineholm för sista skivan för i år. Är så taggad!! Men just nu är fokus på att bli frisk. Min envisa förkylning vägrar släppa... Skall fota mina senaste inköp i veckan också, väntar på ett par asfeta dojjor som jag vill att ni skall ta del av. Men så länge får ni njuta av en bild på mina hääärligt festliga vänner från skivan!

Josse som Rihanna her self, Alex som Shakria, Lovisa som Maggio och Beata som Britney Spears!

Kyssss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

ALLMÄNT, OOTD-17, RESOR-17

Som rubriken. Igår kom jag hem efter 10 LJUVLIGA dagar på Mallorca. Älskade Mallorca. Några kompisar befann sig även där och vi firade midsommar tillsammans med härlig middag och brakutgång på det. Kul med en inte så traditionell midsommar! Mindre kul är att jag skulle åkt till Göteborg den 25e för att se Coldplay, men så blev det inte. Plus att jag i dagarna har åkt på en förkylning och är rätt utmattad på grund av det. Hur som haver, de få bilder som togs under resans gång kommer HÄR!

Den obligatoriska "påväg mot en härlig destination"-bilden"

Kjol//H&M Sandaler//ZARA Hatt//Maya-marknad i Mexico Baddräkt//ZARA

Medelhavet > Öresund

Mamma fyllde år och det firades med långlunch, tapas och bubbel!! På hotell Bendinat

Oufiten som fick pryda mig på mammas födelsedagsmiddag. Klänning//H&M Klackar//ZARA

Nu skall jag kurera mig och njuta av ledig tid.


Puss

Likes

Comments

ALLMÄNT

Jag har bokstavligt talat dragit ner persiennen i mitt sovrum för att inte kunna blicka ut över vår pool nu när jag pluggar. Enda peppet är ju att Mallis närmar sig med stormsteg! Just idag längtar jag lite extra efter palmer, turkost vatten, medelhavet och glass. Ett kallt glas gott vitt hade ju varit balsam för själen i kombination med ovanstående. Eller sangria de cava.....


Likes

Comments

ALLMÄNT

Hej hjärtan!

Nu och typ en vecka framåt kommer jag sitta bänkad framför datorn för tentaP. Sista tentan för terminen och säga vad man vill men det är ju betydligt lättare att plugga i februari än maj :P Hur som helst. På lördag åker jag till Göteborg för att fira Alexandra och Hanna, skall bli så himla kul och trevligt. Middag + utgång = sant. I'll update u!

Nu skall jag återgå till mitt... Räknar ner till Mallis så kanske det känns enklare

Puss

​Världens finaste tjejer under studentfirandet på Selma SPA, Sunne förra året. Snart är vi där igen!

Likes

Comments

ALLMÄNT

Att sista Pirates of the Caribbean filmen skulle få 11/10 möjliga var inte det jag och Mika förväntade oss när vi slog oss ner i biosalongen ikväll. Men så blev det - och GUD VILKEN FILM! Ett måste på filmlistan, både för den som tycker om och inte tycker om POTC. Vi beställde pizza och vinade på hennes altan hemma efteråt. Absolut godkänd kväll!

Natti!


Likes

Comments

ALLMÄNT

Godmorgon!

Vaknade tidigt idag, vid 8 redan. Men var rätt snabb på att somna om igen. Allt innan 9 är tidigt och jag är världens morgontröttaste människa också, vevade ihop en banan och kakaoglass till frulle (trots att jag inte tycker om frukost). Tänkte packa ihop och städa undan här hemma nu innan jag åker hem till mamma och pappa! :)

Min och Henriettas härliga frukost på Hotel With Urban Deli på Sveavägen 44 i Stockholm för ett tag sedan. Grymt käk - mindre kul hotell.

Likes

Comments