Jag heter Elsa Kristina Björklin och är tretton år gammal. Fast ibland känner jag mig som trettio, men det är bara önsketänkande antar jag..

Jag bor på två ställen i Malmö ( Mina föräldrar är skilda och det är BRA!) Är besatt av saltlakrits och te å älskar att fotografera, vinna, känna sig nyttig, dricka vatten (?) och regn. Jag hatar matte, ångest över sociala medier, människor som inte tror på en, global uppvärmning, långtråkiga konstutställningar, dåliga svenskalärare, dåliga böcker och komplex.

Bilden här ovanför visar ju kanske så mycket av mitt utseende, men jag vill att den första bilden i flödet ska vara den snyggaste :)

Denhär bloggen vet jag ännu inte vad den ska handla om, jag kommer nog bara skriva lite när jag känner för det.( Just nu är det sommarlov så jag tror att jag kommer kunna publicera en del!)

Hoppas att ni vill fortsätta läsa min blogg, även om denhär början kanske inte är jätteintressant. Men jag har faktiskt en del tankar jag funderar över att dela med mig av här på Nouw🐳

📷 : En av mina bästa vänner i Köpingebro!

Hejhopp ♥♥♥♥♥♥


Likes

Comments